Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.2.2009 7:15:52
|
|
|
|
Dudica1
|
no saj zgleda da še vse spijo.......
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.2.2009 7:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz ne, sem že pokonci
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.2.2009 8:09:50
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 nič ne spimo.Malo lenarimo (ha.ha ) ,dokler še lahko.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.2.2009 8:16:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 nič ne spimo.Malo lenarimo (ha.ha ) ,dokler še lahko. ti kar počivaj dokler lahko, jaz tojk počivam da bom kmal kakšne uležnine dobila
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.2.2009 8:24:15
|
|
|
|
janja*
|
Cveka 30 ti samo počivaj.če le lahko.Jaz imam dopoldan ljubi mir,ker so otroci v šoli.Popoldan pa je pri nas pestro.Kar naprej nekdo nekaj hoče od mene.Res komaj čakam ,da rodim,ker se počutim kot en robot ,ki je zelo počasen.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.2.2009 8:40:42
|
|
|
|
Anonimen
|
saj jaz imam tud dopoldne mir, zato pa imam uležnine
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.2.2009 9:25:05
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.2.2009 12:26:36
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo joj sm tok utrujena da bom lih kar dol padla kosilo kuhano, cunje oprane, obešene, zlikane Tjaša zmeraj le več hoče od mene se pogovarjava, pojeva, kar naprej je lačna, kupčka podirava (ga noče in noče, pa tudi veliko poliva ) kako bo ko bom mela še kakšnega bom kot cunja zdaj me pa čaka še sesanje in brisanje prahu pa rože zalit..... pa ven bi šla rada ker ne piha zelo sej vem mal moram pa tut jst pojamrat ane? no grem zdej se tipkamo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.2.2009 13:31:23
|
|
|
|
Dudica1
|
ma jaz sm tok zaspana da se mi tud pisat ne da....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.2.2009 14:03:41
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj ste danes vse lene jaz pa moram it še k dr. dopoldne sem bila pa v LJ. sem tud jaz že utrujena
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.2.2009 15:39:11
|
|
|
|
Anonimen
|
no kje pa ste, jaz sem zdaj v vodoravnem položaju in počivam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.2.2009 17:33:32
|
|
|
|
Dudica1
|
tukaj ste pa kar tiho danes...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.2.2009 18:17:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ni kej za povedat lahko noč se pišemo jutri
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.2.2009 8:03:13
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro kaj še vse spite no jaz sem že pokonci, mi pri sosed rapočejo, k delajo stopnice zajterk je tud že v želodcu, tako da zdaj bo treba pa it nekaj v skrinjo poiskat, kaj bomo danes kuhali uglavnem rdeča pesa bo, za ostalo pa še ne vem
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.2.2009 8:13:45
|
|
|
|
janja*
|
Dobro jutro še od mene. Dobro ,da je petek,da je konec šolskih obveznosti za en teden.Mi gremo kar na Roglo,da se otroci nasmučajo.Ko pa pridemo domov kmalu pregled, čez kak teden pa rodit. Cveta30 meni je super kuhat in vse ,samo kaj?.Ko bi ti eden povedal kaj bi bilo to vse lažje.Zmanjka idej.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.2.2009 8:17:11
|
|
|
|
Dudica1
|
no pa še od mene dobro jutro JANJA ti pa kar uživaj še zdaj dokler lahko no sej potem bomo še bolj... sm ti kar mal fouš bi šla kar z vami pa kako naj smučam s tem trebuhom... ,a pol bi šla pa ti že kar rodit sm pa vidla da je tam pri vas aprilčicah že res ena rodila,super
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.2.2009 8:40:20
|
|
|
|
Anonimen
|
se strinjam s tabo janja, do konc tedna vedno zmanka idej kaj naj skuham za kosilo, tako da se kar bojujem s tem kaj naj kuham, danes naprimer sem stal 10 min pred skrinjo in gledala kaj hudiča naj vzamem ven za en meso ko pa smo ta teden jedli čisto vse od čorb brez mesa pa do pohanja in pol se naj zmislim kaj naj kuham k pa se ne sme ena jed v tednu ponovit no ja zdaj sem se odločila pečen krompir + meso + fižolova solata, ker mi je rdeče pese zmankalo tako da kosilo za danes bo kaj pa bo jutri pa še ne vem
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.2.2009 11:02:13
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo no včeraj smo se spet potepali danes ne grem ven sem nekaj bolna pa tut mrzlo je zarad tamale sem bla pa že pridna no tamala je zdej na "obisku" v taspodnjem štuku pr tašči jst mam pa mal cajta zase kako ste kaj danes kaj bomo kuhal ne vem po mojem kšno čorbo al pa pasulj no mene pa nč ne vleče smučat nism lih zimski človek no popoldne pridejo obiski tko da bo pestro lp pa se tipkamo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.2.2009 11:53:48
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem pa spekla flancate, zdaj pa počivam kosilo mi pa možek peče
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.2.2009 11:58:18
|
|
|
|
Dudica1
|
ja jaz pa sem zimski človek samo za smučat drugač pa ne mam raje poletje in morje za južno bojo pa pr nas samo hrenovke k gre moj takoj nekaj pomagat nekam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.2.2009 12:20:46
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tud ne maram zime in kar paše zraven, najraje imam pomlad in poletje, tako da komaj čakam da ta zima gre rakom žvižgat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.2.2009 16:32:58
|
|
|
|
Dudica1
|
joj joj tukaj pa res ni nič danes,niste nič čvekaste mi smo bili zunaj je prav pasalo,zdaj pa imamo malco:jabolka...jih ma mali ful rad...sej hvalabogu da vsaj kaj sadnega da vase
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.2.2009 8:07:31
|
|
|
|
Dudica1
|
kako ste kaj spale?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.2.2009 11:15:06
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce kje pa ste vse
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.2.2009 12:46:18
|
|
|
|
Dudica1
|
vse se grejemo na sončku ravno zdaj sem spucala avto in imamo neverjetnih 8 stopinj,je kar toplo tako da ko pojužnamo mormo it ven se prezračit
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.