|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
9.2.2009 8:56:37   
Dudica1
dobro jutro
Upam da ste vse vredu...da ste vredu spali...user posted image

janja
kako si ti,te že kaj špika?user posted image
Sem videla tvojo posteljico je ful lepa,lepo pobarvanauser posted image ,pomoje bo user posted image ful opazoval te barveuser posted image ,užival bo.Kako kaj ostali družinski člani?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 326
9.2.2009 9:07:29   
Anonimen
Dober dan!

Dopusta je mimo. Počutim se bolje, zato sem šla na šiht. Aja, ker sem tolk fajn user posted image  sem pozabila svojemu G. rečt za bolniško, tako da sem bila prejšnji teden na dopustu. Dva cela dneva user posted image  user posted image . Sej ni panike. Za dva dni se mi res ne splača vzet bolniške. Če bi pa bila cel teden doma, pol se pa že splača. tako si pa samo denarno nagrado zafrknem (dobimo jo vsake 3 mesece,če ne greš nič na bolniško).

No, sam tolk sem se javila, zdej pa naprej na delo. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
9.2.2009 9:14:31   
Anonimen
lepo da si se pozdravla, pri nas so tud nagrade vsake tri mesece, če nisi nič na bolniški, sam jaz sem že ful časa na bolniški, tako da ne bom dobila nič nagradeuser posted image bo maja večja nagrada kot pa da bi dobila denarno, tako da se tiste nagrade v maju najbolj veselimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
9.2.2009 9:23:17   
janja*
Dobro jutro!
Dudica1 ja tako posteljico sem si zaželela in jo tudi sama pobarvala,ker prej je bila rumena.Ko sem jo barvala še nisem vedela,da bo fantek.Jaz sem bolje,ker sem bila ful boga.Danes imam ful energije,zato moram hitro pospravljat,dokler se mi še da.
Otroci so zaenkrat vsi okej in tako naj tudi ostane.Zdaj imam mir,ko nobenega ni doma.Sej ti si pa tudi sama?
Kje je buksi ? Nič se ne javi in upam,da ni že rodila.
Lep dan vam želim.Danes sije sonček in je ful lepo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 329
9.2.2009 9:26:43   
Anonimen
pri nas pa ni sončkauser posted image je oblačnouser posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
9.2.2009 9:39:37   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Dobro jutro!
Dudica1 ja tako posteljico sem si zaželela in jo tudi sama pobarvala,ker prej je bila rumena.Ko sem jo barvala še nisem vedela,da bo fantek.Jaz sem bolje,ker sem bila ful boga.Danes imam ful energije,zato moram hitro pospravljat,dokler se mi še da.
Otroci so zaenkrat vsi okej in tako naj tudi ostane.Zdaj imam mir,ko nobenega ni doma.Sej ti si pa tudi sama?
Kje je buksi ? Nič se ne javi in upam,da ni že rodila.
Lep dan vam želim.Danes sije sonček in je ful lepo.

ja tako je tud jaz sem sama dopoldne,sej če ne pa nč ne naredim če je domauser posted image
če pa hodiš dopoldne kej okrog pa prid na kavo?Ti dam številko pa pokličeš...
Ja postelca je pa res lepa pa za oba spola men se ne zdi da bi bla punčkastauser posted image
Drugač je pa tud pr nas ful sončka pa toplo je in upam da bo tud popoldne da bova šla kej ven lahkouser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 331
9.2.2009 9:49:27   
Anonimen
dudica1: kakšen vreme pa maste pr vas?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
9.2.2009 9:52:28   
buksi
POzdravček!

Še se v enem kosu. Samo čez vikend ni bilo časa, da se kaj oglasim tuiaj. V soboto sva končno preuredila spalnico in pripravila vse potrebno ( posteljico,....). Vceraj pa sva imela na kosilu mojo sestro in starše.  Tako, da se računalnika tudi pritaknila nisem.

Sicer pa se zaenkrat še dobro počutim in komaj čakam jutri na pregled, da vidim, da je vse ok.

Sem pa zlo vesela, ker je končno zunaj sonček in bom šla malo ven. Imam tudi več energije.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 333
9.2.2009 9:53:26   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

pri nas ful sonček nabija skozi okna tako da imam vse odprto da se mal prezrači k že dolg ni blo takega vremenauser posted image user posted image user posted image ,pa še + je tko da upam da gremo popoldne ven se nadihatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 334
9.2.2009 9:56:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pri nas ful sonček nabija skozi okna tako da imam vse odprto da se mal prezrači k že dolg ni blo takega vremenauser posted image user posted image user posted image ,pa še + je tko da upam da gremo popoldne ven se nadihatuser posted image

no vi kar, jaz bom pa med temi oblaki gnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
9.2.2009 9:56:23   
copka
Jutro ali ze dober dan!user posted image

Cveka- lahko si izmenjava tel.st. Bo prav fajn imet druzbo na sprehodihuser posted image

gantar- lepo, da si ok. Biti bolan med nosecnostjo se meni slisi grozno, zato se izogibam bolnikovuser posted image

V soboto smo imeli druzinsko kosilo in potem sem svakinji pokazala, kaj vse imam za malcka, pa je rekla, da imam dovolj, ceprav se meni na trenutke ne zdiuser posted image  Sem pa narocila, da v primeru, da se rodi puncka, da naj kaj rozastega kupijo, ker zaenkrat noceva vedet, kdo pride maja in imava vse v nevtralni barviuser posted image  
A ve vse veste, kaj pricakujete? Se mi zdi, da smo se te teme ze dotaknile, pa se ne spomnim vec.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
9.2.2009 9:57:05   
copka

no vi kar, jaz bom pa med temi oblaki gnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudiuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 337
9.2.2009 9:58:33   
Anonimen
no ti bom na ZS poslala svojo tel. št.user posted image user posted image ja pri nas tud nočmo vedit kaj bo, zato naju maja čaka user posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
9.2.2009 10:01:55   
Dudica1
pr nas pa vemo kaj pride maja user posted image ampak za vas naj bo kar še user posted image .Zaenkrat vemo samo mož,jaz in naš prvi tudi...upam da ne pove komuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
9.2.2009 10:02:19   
Anonimen
no zdej se pa neki sonček kažeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
9.2.2009 10:06:58   
copka

no zdej se pa neki sonček kažeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje ti zivis? A v Logatcu?? Na nasem hribcku ni se soncauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
9.2.2009 10:10:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: copka

kje ti zivis? A v Logatcu?? Na nasem hribcku ni se soncauser posted image

ja v logatcu! saj ti si tud iz logatca a neuser posted image user posted image iz oblakov se hoče mal izrint pa mu ne rata glihuser posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
9.2.2009 10:17:19   
buksi
Pri nas tudi ne vemo kaj bomo imeliuser posted image . je tudi presenečenje.
Sicer pa, ko sem zdajle gledala po marčevskemforumu, sta dve punci rodili čez vikend in obe pred rokom. Ena je imela rok konec marca. me ze kar malo stiska. Vsaj se kakih 14 dni naj počaka.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 343
9.2.2009 10:18:41   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

Pri nas tudi ne vemo kaj bomo imeliuser posted image . je tudi presenečenje.
Sicer pa, ko sem zdajle gledala po marčevskemforumu, sta dve punci rodili čez vikend in obe pred rokom. Ena je imela rok konec marca. me ze kar malo stiska. Vsaj se kakih 14 dni naj počaka.

ja nimaš kaj bliža se dan Duser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 344
9.2.2009 10:20:38   
buksi
Ja in samo upam, da ne bom takrat sama domauser posted image . ker predno moj pride iz ljubljane.... No bo ze nekako.SAmo, da bo vse ok.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 345
9.2.2009 10:22:16   
Anonimen
buksi: ne se ubadat s tem, če boš pa sama doma pa pokliči rešilca, saj imaš napotnico zanj, pa še pelat te morjouser posted image

(odgovor članu buksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
9.2.2009 10:22:43   
Dudica1

Ja in samo upam, da ne bom takrat sama domauser posted image . ker predno moj pride iz ljubljane.... No bo ze nekako.SAmo, da bo vse ok.

oh saj ne gre tako hitrouser posted image da ne bi mogel prit tako hitro boš videla.Želim pa vsem da bi bili porodi hitri in z čim manj bolečin.
Ti greš tudi v postojno?

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 347
9.2.2009 10:27:47   
buksi
Ja  v Postojno.Kaj pa vem, mi je bol prijazno tam kot pa v lj.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 348
9.2.2009 10:28:20   
copka

pr nas pa vemo kaj pride maja user posted image ampak za vas naj bo kar še user posted image .Zaenkrat vemo samo mož,jaz in naš prvi tudi...upam da ne pove komuuser posted image user posted image user posted image

na malega pa ne racunaj prevecuser posted image  No, ne vem koliko je star, mogoce bo pa molcal kot grob.

Zadnjic smo imeli druzinsko kosilo in necak star 4,5 let rece kar naenkrat: "Babica je pa policaju denar dala" mi vsi smo bruhnili v smehuser posted image , potem smo ga pa sprasevali, zakajuser posted image  Pa je babica takoj vskocila, da so jo ustavili in da je iz denarnice dala dokumenteuser posted image . Potem smo ga pa zaslisevali: No, a je babica se kaj takega naredila?user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 349
9.2.2009 10:29:08   
copka

Ja  v Postojno.Kaj pa vem, mi je bol prijazno tam kot pa v lj.

buksi, mogoce nisem bila pozorna. Ali je to tvoj prvi otrok?

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?