Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 8:56:37
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro Upam da ste vse vredu...da ste vredu spali... janja kako si ti,te že kaj špika? Sem videla tvojo posteljico je ful lepa,lepo pobarvana ,pomoje bo ful opazoval te barve ,užival bo.Kako kaj ostali družinski člani?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 9:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan! Dopusta je mimo. Počutim se bolje, zato sem šla na šiht. Aja, ker sem tolk fajn sem pozabila svojemu G. rečt za bolniško, tako da sem bila prejšnji teden na dopustu. Dva cela dneva . Sej ni panike. Za dva dni se mi res ne splača vzet bolniške. Če bi pa bila cel teden doma, pol se pa že splača. tako si pa samo denarno nagrado zafrknem (dobimo jo vsake 3 mesece,če ne greš nič na bolniško). No, sam tolk sem se javila, zdej pa naprej na delo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 9:14:31
|
|
|
|
Anonimen
|
lepo da si se pozdravla, pri nas so tud nagrade vsake tri mesece, če nisi nič na bolniški, sam jaz sem že ful časa na bolniški, tako da ne bom dobila nič nagrade bo maja večja nagrada kot pa da bi dobila denarno, tako da se tiste nagrade v maju najbolj veselim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 9:23:17
|
|
|
|
janja*
|
Dobro jutro! Dudica1 ja tako posteljico sem si zaželela in jo tudi sama pobarvala,ker prej je bila rumena.Ko sem jo barvala še nisem vedela,da bo fantek.Jaz sem bolje,ker sem bila ful boga.Danes imam ful energije,zato moram hitro pospravljat,dokler se mi še da. Otroci so zaenkrat vsi okej in tako naj tudi ostane.Zdaj imam mir,ko nobenega ni doma.Sej ti si pa tudi sama? Kje je buksi ? Nič se ne javi in upam,da ni že rodila. Lep dan vam želim.Danes sije sonček in je ful lepo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 9:26:43
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas pa ni sončka je oblačno !
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 9:39:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dobro jutro! Dudica1 ja tako posteljico sem si zaželela in jo tudi sama pobarvala,ker prej je bila rumena.Ko sem jo barvala še nisem vedela,da bo fantek.Jaz sem bolje,ker sem bila ful boga.Danes imam ful energije,zato moram hitro pospravljat,dokler se mi še da. Otroci so zaenkrat vsi okej in tako naj tudi ostane.Zdaj imam mir,ko nobenega ni doma.Sej ti si pa tudi sama? Kje je buksi ? Nič se ne javi in upam,da ni že rodila. Lep dan vam želim.Danes sije sonček in je ful lepo. ja tako je tud jaz sem sama dopoldne,sej če ne pa nč ne naredim če je doma če pa hodiš dopoldne kej okrog pa prid na kavo?Ti dam številko pa pokličeš... Ja postelca je pa res lepa pa za oba spola men se ne zdi da bi bla punčkasta Drugač je pa tud pr nas ful sončka pa toplo je in upam da bo tud popoldne da bova šla kej ven lahko
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 9:49:27
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica1: kakšen vreme pa maste pr vas?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 9:52:28
|
|
|
|
buksi
|
POzdravček! Še se v enem kosu. Samo čez vikend ni bilo časa, da se kaj oglasim tuiaj. V soboto sva končno preuredila spalnico in pripravila vse potrebno ( posteljico,....). Vceraj pa sva imela na kosilu mojo sestro in starše. Tako, da se računalnika tudi pritaknila nisem. Sicer pa se zaenkrat še dobro počutim in komaj čakam jutri na pregled, da vidim, da je vse ok. Sem pa zlo vesela, ker je končno zunaj sonček in bom šla malo ven. Imam tudi več energije.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 9:53:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 dudica1: kakšen vreme pa maste pr vas? pri nas ful sonček nabija skozi okna tako da imam vse odprto da se mal prezrači k že dolg ni blo takega vremena ,pa še + je tko da upam da gremo popoldne ven se nadihat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 9:56:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 dudica1: kakšen vreme pa maste pr vas? pri nas ful sonček nabija skozi okna tako da imam vse odprto da se mal prezrači k že dolg ni blo takega vremena ,pa še + je tko da upam da gremo popoldne ven se nadihat no vi kar, jaz bom pa med temi oblaki gnila
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 9:56:23
|
|
|
|
copka
|
Jutro ali ze dober dan! Cveka- lahko si izmenjava tel.st. Bo prav fajn imet druzbo na sprehodih gantar- lepo, da si ok. Biti bolan med nosecnostjo se meni slisi grozno, zato se izogibam bolnikov V soboto smo imeli druzinsko kosilo in potem sem svakinji pokazala, kaj vse imam za malcka, pa je rekla, da imam dovolj, ceprav se meni na trenutke ne zdi Sem pa narocila, da v primeru, da se rodi puncka, da naj kaj rozastega kupijo, ker zaenkrat noceva vedet, kdo pride maja in imava vse v nevtralni barvi A ve vse veste, kaj pricakujete? Se mi zdi, da smo se te teme ze dotaknile, pa se ne spomnim vec.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 9:57:05
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 dudica1: kakšen vreme pa maste pr vas? pri nas ful sonček nabija skozi okna tako da imam vse odprto da se mal prezrači k že dolg ni blo takega vremena ,pa še + je tko da upam da gremo popoldne ven se nadihat no vi kar, jaz bom pa med temi oblaki gnila jaz tudi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 9:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
no ti bom na ZS poslala svojo tel. št. ja pri nas tud nočmo vedit kaj bo, zato naju maja čaka
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:01:55
|
|
|
|
Dudica1
|
pr nas pa vemo kaj pride maja ampak za vas naj bo kar še .Zaenkrat vemo samo mož,jaz in naš prvi tudi...upam da ne pove komu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:02:19
|
|
|
|
Anonimen
|
no zdej se pa neki sonček kaže
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:06:58
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no zdej se pa neki sonček kaže kje ti zivis? A v Logatcu?? Na nasem hribcku ni se sonca
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:10:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no zdej se pa neki sonček kaže kje ti zivis? A v Logatcu?? Na nasem hribcku ni se sonca ja v logatcu! saj ti si tud iz logatca a ne iz oblakov se hoče mal izrint pa mu ne rata glih
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:17:19
|
|
|
|
buksi
|
Pri nas tudi ne vemo kaj bomo imeli . je tudi presenečenje. Sicer pa, ko sem zdajle gledala po marčevskemforumu, sta dve punci rodili čez vikend in obe pred rokom. Ena je imela rok konec marca. me ze kar malo stiska. Vsaj se kakih 14 dni naj počaka.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:18:41
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi Pri nas tudi ne vemo kaj bomo imeli . je tudi presenečenje. Sicer pa, ko sem zdajle gledala po marčevskemforumu, sta dve punci rodili čez vikend in obe pred rokom. Ena je imela rok konec marca. me ze kar malo stiska. Vsaj se kakih 14 dni naj počaka. ja nimaš kaj bliža se dan D
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:20:38
|
|
|
|
buksi
|
Ja in samo upam, da ne bom takrat sama doma . ker predno moj pride iz ljubljane.... No bo ze nekako.SAmo, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:22:16
|
|
|
|
Anonimen
|
buksi: ne se ubadat s tem, če boš pa sama doma pa pokliči rešilca, saj imaš napotnico zanj, pa še pelat te morjo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:22:43
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi Ja in samo upam, da ne bom takrat sama doma . ker predno moj pride iz ljubljane.... No bo ze nekako.SAmo, da bo vse ok. oh saj ne gre tako hitro da ne bi mogel prit tako hitro boš videla.Želim pa vsem da bi bili porodi hitri in z čim manj bolečin. Ti greš tudi v postojno?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:27:47
|
|
|
|
buksi
|
Ja v Postojno.Kaj pa vem, mi je bol prijazno tam kot pa v lj.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:28:20
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pr nas pa vemo kaj pride maja ampak za vas naj bo kar še .Zaenkrat vemo samo mož,jaz in naš prvi tudi...upam da ne pove komu na malega pa ne racunaj prevec No, ne vem koliko je star, mogoce bo pa molcal kot grob. Zadnjic smo imeli druzinsko kosilo in necak star 4,5 let rece kar naenkrat: "Babica je pa policaju denar dala" mi vsi smo bruhnili v smeh , potem smo ga pa sprasevali, zakaj Pa je babica takoj vskocila, da so jo ustavili in da je iz denarnice dala dokumente . Potem smo ga pa zaslisevali: No, a je babica se kaj takega naredila?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:29:08
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi Ja v Postojno.Kaj pa vem, mi je bol prijazno tam kot pa v lj. buksi, mogoce nisem bila pozorna. Ali je to tvoj prvi otrok?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?