![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:25:36
|
|
|
|
copka
|
vidim, da sem glede ocetovskega narobe informirana miska- odvisno od firme. Ce je vecje podjetje, se bo morda dalo kaj zmenit, morda preko kaksne napotnice. Za manjse podjetje pa malo dvomim, ker se prej vidi, ce vse ne stima (no napotnica je super tudi v tem primeru). Pri d.o.o. mora obstajat razlog (racun) da gre denar z racuna, pri sp ni treba. Pa denar za prispevke tudi vprasanje, ce bi kar tako dali. No, jaz gledam iz vidika malega sp (to sem jaz) in si cesa takega ne bi mogla privoscit. Upam, pa da boste to uspeli zrihtat in tako dobili kaksen € vec.
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:37:12
|
|
|
|
Anonimen
|
kakšen s.p. pa imaš če smem vprašat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:37:27
|
|
|
|
Anonimen
|
aha ze stekam....problem je u bistvu, ker potem sef ne bo mogel izdatka prikazat kot stroska(al kakorkoli ze)... no, bomo ze kako postudirali:)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:38:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute aha ze stekam....problem je u bistvu, ker potem sef ne bo mogel izdatka prikazat kot stroska(al kakorkoli ze)... no, bomo ze kako postudirali:)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
maaaaaaaaadona, sem brihtna!!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:40:21
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kakšen s.p. pa imaš če smem vprašat prevajanje in poucevanje tujih jezikov- sicer sem samo jaz zaposlena
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:41:04
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute aha ze stekam....problem je u bistvu, ker potem sef ne bo mogel izdatka prikazat kot stroska(al kakorkoli ze)... no, bomo ze kako postudirali:) ja, tako nekako. seveda odvisno od podjetja, sefa...
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:41:16
|
|
|
|
Anonimen
|
hm!!!! sam....u sem se nek spomnila....tale sefe ima vsake tolko kaka 2 dedca, da mu pomagata ce se pojavi guzva:) in stavim, da jih nima nikjer prjavljene..... se pravi, da zna
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:47:16
|
|
|
|
copka
|
sej pravim odvisno od veliko reci...sicer pa so v takih primerih napotnice super
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kakšen s.p. pa imaš če smem vprašat prevajanje in poucevanje tujih jezikov- sicer sem samo jaz zaposlena kerih tujih jezikov an. it me zanima k bom rabla enga da me mal ofriša v an. in it. ker grem jesen na ekonomsko pa sem že ful pozabila sploh it.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:49:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka sej pravim odvisno od veliko reci...sicer pa so v takih primerih napotnice super sam napotnico mora tud opravičit, al kaj jz poznam enga k je mal večji s.p. pa ima tud na črno delavce, pač oni dobijo mal več plačano ker mu ni treba dajat prispevke, tako da to se bo res mogu miska_ tvoj zment s šefom, kojk deleč se upa
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 11:05:10
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kakšen s.p. pa imaš če smem vprašat prevajanje in poucevanje tujih jezikov- sicer sem samo jaz zaposlena kerih tujih jezikov an. it me zanima k bom rabla enga da me mal ofriša v an. in it. ker grem jesen na ekonomsko pa sem že ful pozabila sploh it. ja ta dva jezika
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 11:07:28
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: copka sej pravim odvisno od veliko reci...sicer pa so v takih primerih napotnice super sam napotnico mora tud opravičit, al kaj jz poznam enga k je mal večji s.p. pa ima tud na črno delavce, pač oni dobijo mal več plačano ker mu ni treba dajat prispevke, tako da to se bo res mogu miska_ tvoj zment s šefom, kojk deleč se upa ne napotnice ni treba opravicit-je samo po sebi opravicilo. pac en student je delal npr. 15 dni in npr zasluzil 400€. To je strosek podjetja in na podlagi tega se placa. Potem se mora pac delavec zmenit z unim studentom/dijakom, ki mu je posodil napotnico, da mu nakaze tisti denar. Studenti/dijaki pa pricakujejo zahvalo za posojanje
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 11:14:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kakšen s.p. pa imaš če smem vprašat prevajanje in poucevanje tujih jezikov- sicer sem samo jaz zaposlena kerih tujih jezikov an. it me zanima k bom rabla enga da me mal ofriša v an. in it. ker grem jesen na ekonomsko pa sem že ful pozabila sploh it. ja ta dva jezika a pol se lahko kaj javim če bom rabila pomoč pri učenju
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 11:31:22
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute obvezno!!! sem ful vesela....mojemu so kredit za bajto iz 285 € zmanjsali na 217!!!! to pa je fajn novica Nam so tudi 380 evro na 311 evro Moj je 3x pogledal, če je to prav, ker ni moral verjet Par mesecev nazaj so za toliko povišali.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 11:34:07
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kakšen s.p. pa imaš če smem vprašat prevajanje in poucevanje tujih jezikov- sicer sem samo jaz zaposlena kerih tujih jezikov an. it me zanima k bom rabla enga da me mal ofriša v an. in it. ker grem jesen na ekonomsko pa sem že ful pozabila sploh it. ja ta dva jezika a pol se lahko kaj javim če bom rabila pomoč pri učenju No problem! Sam te bom gonila, da ves:-))
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 11:35:47
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute obvezno!!! sem ful vesela....mojemu so kredit za bajto iz 285 € zmanjsali na 217!!!! to pa je fajn novica Nam so tudi 380 evro na 311 evro Moj je 3x pogledal, če je to prav, ker ni moral verjet Par mesecev nazaj so za toliko povišali. super Ceprav pravijo, da se recesija poglablja, imam jaz bolj obcutek, da se pocasi, po mini korakih stvari premikajo na bolje (mi bomo itak malo kasneje to obcutili). Ta kriza pa tudi ne more trajat v nedogled
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 11:45:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute obvezno!!! sem ful vesela....mojemu so kredit za bajto iz 285 € zmanjsali na 217!!!! to pa je fajn novica Nam so tudi 380 evro na 311 evro Moj je 3x pogledal, če je to prav, ker ni moral verjet Par mesecev nazaj so za toliko povišali. super Ceprav pravijo, da se recesija poglablja, imam jaz bolj obcutek, da se pocasi, po mini korakih stvari premikajo na bolje (mi bomo itak malo kasneje to obcutili). Ta kriza pa tudi ne more trajat v nedogled za recesijo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 13:12:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kakšen s.p. pa imaš če smem vprašat prevajanje in poucevanje tujih jezikov- sicer sem samo jaz zaposlena kerih tujih jezikov an. it me zanima k bom rabla enga da me mal ofriša v an. in it. ker grem jesen na ekonomsko pa sem že ful pozabila sploh it. ja ta dva jezika a pol se lahko kaj javim če bom rabila pomoč pri učenju No problem! Sam te bom gonila, da ves:-)) sam ne preveč da ne bom pol za zvečer bla preveč utrujena
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 15:41:17
|
|
|
|
Anonimen
|
no miska_ sva se nehale ment s copko, sva se kr dobile
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 15:45:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: PDP: PORODNISNICA: Cveka30 28 Logatec 1 23.5. Ljubljana Miska_mcCute 30 Lož-Cerknica 2 21.8. Ljubljana copka 28 Logatec 0 2.5. Ljubljana baba84 24 Rakek 0 5.5. Postojna July08 31 Cerknica 2 13.6. Postojna kika99 27 Vrhnika 0 Ljubljana vn1893 Cerknica 1 10.9. Drnula Postojna 1 7.8. IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: DATUM ROJSTVA : arupnik3 20 Hotedršica 1 02.12.2008 Postojna Neza7 28 Velenje 1 11.07.2008 Ljubljana Buksi 26 Rovte 1 20.03.2009 Postojna Janja* 37 Rovte 4 23.03.2009 Postojna Loo9 Logatec 1 07.01.2009 Ljubljana Dudica1 24 Rovte 2 27.04.2009 Postojna ARUPNIK3 - Tjaša NEŽA7 - Neža JANJA* - Nik DUDICA1 - Maj BUKSI - Katja LOO9 - Lana
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 15:50:35
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuuu, cveka, supeeer!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 15:56:51
|
|
|
|
Dudica1
|
ker anonimen pa nam ureja seznam in zakaj sem jaz v črno pobarvana
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 5.5.2009 15:57:45 >
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 16:00:45
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica, zmanjkalo barve????? jst nisem bla:D
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 16:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
kdo si ti k si anonimen javi se
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.