![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 8:30:21
|
|
|
|
Neža7
|
Maybe if I wrote it in english people would understand me Sorry girls.... english is number 1 for me then it's slovenian Šibam, šibam
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 8:35:48
|
|
|
|
Anonimen
|
puppe, kako je zdaj to z ocetovskim dopustom(porodnisko) ko sem jst tadeja rodila je blo 15 dni, pa me zanima ce je zdaj isto, al se je kaj spremenilo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 8:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 Moja prijateljica ima Maja 16mes star. Neža je njegova punca Vedno dobiva poljub od njega. Šibam, ker Neža ni več vesela no lepo. da si nama razlozla, ce ne se spat ne bi mogle;)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 8:39:35
|
|
|
|
Neža7
|
Pri Neži lani je bilo še vedno 15dni da,da nočem, da bi izgubile spanje zaradi mene
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 8:59:06
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute puppe, kako je zdaj to z ocetovskim dopustom(porodnisko) ko sem jst tadeja rodila je blo 15 dni, pa me zanima ce je zdaj isto, al se je kaj spremenilo. ja še je tako ja sem pa glih dobila rojstni list tako da bom šla na občino zrihtat vse papirje da bo kaj dnara kmal...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 9:00:36
|
|
|
|
Anonimen
|
dudi, kok pa pride € priblizno?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 9:09:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute dudi, kok pa pride € priblizno? od česa misliš...?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 9:11:04
|
|
|
|
Anonimen
|
ja še je tako ja sem pa glih dobila rojstni list tako da bom šla na občino zrihtat vse papirje da bo kaj dnara kmal... tole
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 9:12:17
|
|
|
|
Anonimen
|
kakor se jst spomnim, država plača ocetu prispevke, nadomestilo, al kako?(za teh 15 dni)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 9:22:11
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute kakor se jst spomnim, država plača ocetu prispevke, nadomestilo, al kako?(za teh 15 dni) aja ja če koristiš plačani dopust potem ti ga plačajo ja ampak to je čist neki malga mislem da je moj neki računau da mu plačajo na uro tam nekje 2€,nč u glavnem
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 9:26:30
|
|
|
|
Anonimen
|
sem gledala zdaj.....ce vzame 90 dni, mu drzava pol placa vse prispevke za teh 90 dni... in ce ima kakega dobrega sefa, bi se lahko z njem zmenil, da bi ta cas ko je na ocetovskem dopustu delal kao na crno, pa bi padel kak € viska....je treba mal povprasat kako bi se to dalo speljat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 9:42:33
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute obvezno!!! sem ful vesela....mojemu so kredit za bajto iz 285 € zmanjsali na 217!!!! to pa je fajn novica
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 9:43:24
|
|
|
|
Anonimen
|
mhm, copka!!! daj ce ti je kaj jasno mi povej mnenje gede ocetovskega dopusta
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 9:46:07
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz bi pa kr tazadenga pa mal smetane na vrhu, njami no pol smo zmenjene copka: a s še tle al si šla v rim .... se....tle... Ma nikamor ne grem do petka Sem se ob petih zbudila potem do enih 7 bedela in nazaj zaspala. Mi je macek delal druzbo. Sva drnjohala do 9h, pol sem sla na wc, macek, pa se bolj povozen od mene, pa se je privlekel za mano. Ful je bil smesen
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 9:48:01
|
|
|
|
copka
|
Neza7- super novicka Tudi slabost bo minila
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 9:48:41
|
|
|
|
Anonimen
|
copka, tvoj naj te spoka u avto, pa se pejta po kaki raz****ni cesti peljat, da te pretrese... pri meni je delovalo popoldan smo sli na "izlet" zvecer pa podaljsali u porodnisnico
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 9:50:35
|
|
|
|
copka
|
dudi- to je pa moj idealni zajtrk . Zjutraj mi ne grejo po grlu salame, jajca itd.
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 9:54:40
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute copka, tvoj naj te spoka u avto, pa se pejta po kaki raz****ni cesti peljat, da te pretrese... pri meni je delovalo popoldan smo sli na "izlet" zvecer pa podaljsali u porodnisnico A je logasko polje dovolj zjahano? To pri meni ne pali Pa tudi seksala sva, pa nic. No, ce ze moram cakat, naj se rodi 9.maja na dan Evrope, pa se lep datum bo 09.05.09 Aja, ocetovski dopust- meni tudi ni najbolj jasno. Kolikor vem je 15 dni skupaj, torej s sobotami in nedeljami, dejansko torej 11 delovnih dni. In ce se ne motim je to neplacan dopust. Za tistih 90 dni pa ne vem. Ko rodim se bom bolj pozanimala
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:05:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vem....ni smo sli okoli cerkniskega jezera po makadamu, da me je fejst prešejkalo:D
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:06:11
|
|
|
|
Anonimen
|
copka da ne boš ti mene počakala slučajno očetovski dopust: 15 koledarskih dni, plačana pa je porodniška za očeta, če pa vzame 90 dni to so pa neplačani dnevi, plačajo ti samo zavarovanje in ostale prispevke keša pa ni no mi neki net nagaja sem ob osmih mal zaspala tako da se zdaj bolje počutim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:07:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ja cveka, to mi je jasno..... samo da bi bil 90 dni na ocetovskem.(URADNO) samo bi hosil vseeno delat(kao honorarno/na crno) in ker sef ne bi imel z njem nobenega stroska, mu lahko plača vec, kot zdaj ko mora plačevat tudi prispevke. razumete'???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ja ja cveka, to mi je jasno..... samo da bi bil 90 dni na ocetovskem.(URADNO) samo bi hosil vseeno delat(kao honorarno/na crno) in ker sef ne bi imel z njem nobenega stroska, mu lahko plača vec, kot zdaj ko mora plačevat tudi prispevke. razumete'??? a to si misenla, to se bo mogu pa s šefom zment, če se šef upa tako narest drugače pa zakaj pa ne če ima to možnost
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:11:39
|
|
|
|
Anonimen
|
upajmo da bo zato...ker ce ne bo, lahko moj rece ok, pa nic, me pa 3 mesce ne bo!!!! sam ni sans, ker niti prdnit ne znajo na firmi brez mojega
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:13:13
|
|
|
|
Anonimen
|
sem mislila tko....recimo da ima zdaj 1000€ plače(o, ko bi bilo tako hahahah) in sef mu da 1000€, potem pa ima poleg tega se 300€ stroskov za drzavo(ti prispevki, ki jih plača drzava na ocetovskem dopustu) in namesto, da da teh 300 € (al korkolkoli pac) drzavi, jih da mojemu! madona sem brihta ko gre za €
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.5.2009 10:22:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej čist razumem kaj misliš, to se bo mogu tvoj zment s svojim šefom, k eni se ne upajo zarad inšpekcij, nekateri pa se strinjajo, sam ta keš bi šel na roko ker ne smejo ga prikazat ker morjo pol že dat neki državi
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.