![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 8:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 dobro jutro bom kr jz namesto ganter odgovorila: kratko in jedernato: ŠE VEDNO JI JE HUDO, IN KO TUKAJ BERE KAKO SE ME VESELIMO NOVEGA NARAŠČAJA JE ŠE SLABŠE, ZATO!!!! prosila je da spoštujemo njeno željio, in jaz jo spoštujem sem zato, in tud cisto razumljivo je da se je tako odlocila. pa vseeno:
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 8:15:02
|
|
|
|
Neža7
|
Boga Gantar Tudi jaz jo razumem, da ni lahko. Škoda, ker angelček je bil tako lep in je del tega foruma. No, od Gantar angelčeka imamo v srcu, da tudi, če ni na seznam bo vedno z nami
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 8:17:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 Boga Gantar Tudi jaz jo razumem, da ni lahko. Škoda, ker angelček je bil tako lep in je del tega foruma. No, od Gantar angelčeka imamo v srcu, da tudi, če ni na seznam bo vedno z nami se strinjam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 8:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ja tako je vedno bo v naših srcih
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 8:29:42
|
|
|
|
Neža7
|
Ko se je meni to dogajalo mi je samo ta forum pomagalo. Takrat je bilo pod temo Spontani splav zelo veliko punc in smo se pogovarjale in se tudi nasmejale. Tam sem spoznala Gantar. Na žalostno tisti stran je popolnoma tema sedaj, čeprav po eni strani je tudi fajn, če se manj dogaja, vendar jaz vem zase, da to je bilo edina rešitva zame in sedaj jo ni več. Zelo te imamo radi Gantar in bi ti vse naredile, da bi ti bilo lažje in da bi se veselila za naslednjo ter zdravega USPELO TI BO!!!!!! Gašper bo vedno v našem srcu, da nikoli ne bo izbrisan za vedno
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 8:59:22
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj boste danes počele, jz bom lenarla
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 9:56:54
|
|
|
|
copka
|
Saj se tudi jaz zavedam, da ji je tezko. Samo da naj jo pozabimo? No way! Jaz hocem, da se nam kmalu pridruzi. In tudi ko mislim nanjo, si jo predstavljam z vozickom, kako se setka po Logatcu. Tako da, gantar, tvoje mesto je med nami, pa ce hoces ali ne!!
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 10:27:25
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro. en dan me ni tu pa imam že tok za prebrat. pridne Gantar: se pridružujem želam ostalih punc. Jaz bom pa danes verjetno mal na vrtu in bila zunaj z malo na sončku. kolk bom pa nardila n vrtu je pa ?, čist odvisn o male. seveda bom pa najprej juzna kuhala. in se crtala z našo smejko. očetovski dopust: moj ga je koristu in mu tud na pamet ni padlo da bi delal na črno. sej so ga klical iz službe, da mora prit nekaj narest amopak jih je sam nekam posla .pet dni so pa že počakal. je bil pa pol ko je šel nazaj 2 dni skor cel dan dol, da je poštimu kar so zafural.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 12:19:51
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj ste tle tud ušle vse, k jz pridem ni nobene
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 12:31:26
|
|
|
|
Dudica1
|
buksi tud moj je zdej na dopustu...pa vprašanje če ne bo šel drug tedn že kr delat odvisno kolk bo doma naredu...upam da še ne bo šel drugač...je pa vzel tega 15 dni plačanega....samo kaj ko vse skupi ni nč... Fajn delaj na vrtu jaz čakam babco je rekla da danes pride pa ne vem kdaj bo to k jo še zdej ni
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 13:19:56
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo vidim da se dogaja marsikaj gantar buksi lepo si uredi vrt jst sm učeraj sadila rožice dudica upam da si dočakala babco k meni je zmeraj prišla okol 8h zjutraj ko smo še vsi spali copka a se kej dogaja cveka že odštevaš dneve (a boš mela carski rez kej prej pa če ga boš sploh mela)?? no dans sm kuhala golaž pa njoke pa solatko sm naredla pa spekla štrudl s skuto njami pa z tamalo mam pouno dela (prijetnega) pa pospravlam in sm že dopoldne kr zmatrana popoldne pa kot običajno gremo vn in smo večinoma cajta zunaj no kr veselo klepetajte pa vesele bodite
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 17:40:33
|
|
|
|
Anonimen
|
arupnik: ja mela bom CR sam še ne vem točno kdaj, zvem v ponedeljek no jz sem se pa že odločila kaj bom jutri kuhala za kosilo krompirjevo pito in solato
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 18:54:53
|
|
|
|
copka
|
arupnik, super kosilo si skuhala, pa se sladico-njami. Pri nas je max od sladice puding. Sladice delamo, ce se nam da ob vikendih. Sicer pa pri nas nic novega . Sva sla prej na en sprehod do pokopalisca in je bil trebuh skoz trd, a da bi se kaj zacelo dogajat- ni šans Mah, zdej sem si zapicila v glavo, da bo v soboto 9.5., na dan Evrope
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 18:57:53
|
|
|
|
Dudica1
|
copka a si še tle al kaj... te mal hecam...no sej na dan evrope je tud en lep datum...no mogoče pa boš prej no ti privoščim... Jaz sem imela trd trebuh od nekje 6 meseca naprej tako da dvomim da bi to kej pomenilo...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 19:07:22
|
|
|
|
copka
|
dudi- sej meni otrdeva trebuh ze od 9.tedna Samo zdej ko sem doma je cisto normalen trebuh, cim pa stopim iz hise, pa zacne otrdevat. Ne pravim, da to kaj pomeni, je pa motece, ker me ob trdem trebuhu lulat. Sem morala v ZD na wc med sprehodom
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 19:09:22
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka dudi- sej meni otrdeva trebuh ze od 9.tedna Samo zdej ko sem doma je cisto normalen trebuh, cim pa stopim iz hise, pa zacne otrdevat. Ne pravim, da to kaj pomeni, je pa motece, ker me ob trdem trebuhu lulat. Sem morala v ZD na wc med sprehodom ja potem pa ti najbrž od napora sej k počivaš je tud mir čim ko kaj delaš je pa trd a ne... ...pomoje bo to to...in zraven še tista bolečina ja je kr hudo ma pa bo kmalu konec Očitno sva samo midve tle na rr
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 19:11:08
|
|
|
|
copka
|
Ja, imas prav, od naprezanja. Je pa mali ponavadi ful miren, ce kaj delam, danes je pa se med sprehodom migal So vse na vecerji
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 19:25:47
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka Ja, imas prav, od naprezanja. Je pa mali ponavadi ful miren, ce kaj delam, danes je pa se med sprehodom migal So vse na vecerji jah jaz kr vmes jem...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 19:41:12
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sem se polente pa mleka npokala. mi je noro zapasalo. zdj pa me zgaga pece, pa vse mi gre nazaj!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.5.2009 22:10:32
|
|
|
|
L009
|
kok velik ste napisale , sm zdele vse za nazaj prebrala. sploh se nimam časa javlat, ker uživam z mojo pikico na sončku in nimam nč časa za RR. sm vidla da mamo par novih, dobrodošle!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 7:29:26
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 7:32:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jutroooooooooooooo!!!! joooj, kok lepi soncek je pri nas ze navsezgodaj:D:D:D
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 7:49:13
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jutroooooooooooooo!!!! joooj, kok lepi soncek je pri nas ze navsezgodaj:D:D:D tudi pri nas... in še ven bova šla danes...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 8:24:01
|
|
|
|
arupnik3
|
bravo dudica da greste vn joj jst sm tut komaj čakala da gremo vn aja dobro jutro dons pa ne vem kaj je tamali je jedla ob 6h pa ni hotla več nazaj zaspat drugač pa dobim dons obiske pa bomo mal šli z vozičkom vn cveka pol pa sporoči kdaj boš mela CR nč grem jst papa
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 8:26:11
|
|
|
|
Dudica1
|
ja sej jaz tud komaj čakam da greva ven...sm upam da vreme zdrži k je drgač neki slabo napovedan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.