Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 13:18:11
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 ja sej je bil skoz lep vreme popoldne sam pol je bla ena ploha je ful dž padal pol je pa spet sonček sjal res ja cel dan sonček samo popoldne ena ploha pol je blo pa še lepš kot prej...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 13:18:37
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, babnice...nehajte o dojenckih...mene caka se ttri mesece pa pol cakanja na mojo pikico!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 13:19:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute joj, babnice...nehajte o dojenckih...mene caka se ttri mesece pa pol cakanja na mojo pikico!!! ma bo takoj...pol se bomo pa še kdaj spolnile na dni kako nam je bilo lepo...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 13:21:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ma sj vem, da bom itak pogresala buhija pa brcike....;)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 13:27:40
|
|
|
|
Dudica1
|
miska si že kaj boljše volje...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 13:28:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ja ok sem...je bil pol u soboto in nedeljo cel dan doma!!!! bemu razpizdi me to, ker mi ne rece....lubi, grem pit, pridem ko pridem, ce me bos rabla, poklici....ne pa da kar kidne!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 13:30:16
|
|
|
|
Anonimen
|
sicer mije pa itak tasca rekla, na zacetku najine zveze----> eh, se bos navadla, jst sem se tudi!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 13:32:13
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ja ja ok sem...je bil pol u soboto in nedeljo cel dan doma!!!! bemu razpizdi me to, ker mi ne rece....lubi, grem pit, pridem ko pridem, ce me bos rabla, poklici....ne pa da kar kidne!!! ja to je res ja seveda te skrbi pa še ti v takem stanju ko nikoli ne veš kdaj ga boš rabila... No samo da ste zdaj vredu...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 13:33:36
|
|
|
|
Anonimen
|
smo....do naslednjega izleta
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 13:38:29
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute smo....do naslednjega izleta ja pol ga pa mal prveži pa bo...če bo kej pomagal...?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 13:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ce ga na radiator, ga bo odsraufal, pa z njim na rami sel
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 13:43:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: PDP: PORODNISNICA: Cveka30 28 Logatec 1 23.5. Ljubljana Miska_mcCute 30 Lož-Cerknica 2 21.8. Ljubljana copka 28 Logatec 0 2.5. Ljubljana baba84 24 Rakek 0 5.5. Postojna July08 31 Cerknica 2 13.6. Postojna kika99 27 Vrhnika 0 Ljubljana vn1893 Cerknica 1 10.9. Drnula Postojna 1 7.8. IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: DATUM ROJSTVA : arupnik3 20 Hotedršica 1 02.12.2008 Postojna Neza7 28 Velenje 1 11.07.2008 Ljubljana Buksi 26 Rovte 1 20.03.2009 Postojna Janja* 37 Rovte 4 23.03.2009 Postojna Loo9 Logatec 1 07.01.2009 Ljubljana Dudica1 24 Rovte 2 27.04.2009 Postojna ARUPNIK3 - Tjaša NEŽA7 - Neža JANJA* - Nik DUDICA1 - Maj BUKSI - Katja LOO9 - Lana gantar in Gašper se je rodil 16.02.2009 in nas zdaj gleda iz nebes!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 13:44:31
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ce ga na radiator, ga bo odsraufal, pa z njim na rami sel ajoj a tok je hudo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 13:45:42
|
|
|
|
Anonimen
|
jap jap...ko ma on svoj dan ne jebe nic in nikogar 5%
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 13:56:38
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jap jap...ko ma on svoj dan ne jebe nic in nikogar 5% aja potem pa ne vem kaj naj ti rečem...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 13:57:50
|
|
|
|
Anonimen
|
eh, sj ni treba nic;)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 15:28:41
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce kaj je copka not ustala k je mela pregled no upam da je vse vtedu miška sam da je vse vredu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 16:04:40
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 živjo punce kaj je copka not ustala k je mela pregled no upam da je vse vtedu miška sam da je vse vredu Sem s pregleda. In je G rekla, da je stanje isto kot preden je sla na dopust :-( Naslednji pregled imam 7.5., od petka naprej pa sem od porodnisnice in bodo oni poskrbeli zame.:-(( Cveka- a pol pa nisi bila ti:-( Ker so bili mamica, ki se mi je zdelo, da ima trebuscek, ocka in en otrokec zadaj in so sli gor po Titovi.
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 16:21:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 živjo punce kaj je copka not ustala k je mela pregled no upam da je vse vtedu miška sam da je vse vredu Sem s pregleda. In je G rekla, da je stanje isto kot preden je sla na dopust :-( Naslednji pregled imam 7.5., od petka naprej pa sem od porodnisnice in bodo oni poskrbeli zame.:-(( Cveka- a pol pa nisi bila ti:-( Ker so bili mamica, ki se mi je zdelo, da ima trebuscek, ocka in en otrokec zadaj in so sli gor po Titovi. ne nisem bla sem pa dons eno nosečko spet srečala, je bla rdečelaska
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 17:09:47
|
|
|
|
Anonimen
|
am cveka pa copka...... a se vama ne zdi bolj enostavno, da se en dopoldan dobita na kafetu u kakem kaficu u logatcu???? al se vama pase slepe misi igrat???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 17:13:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute am cveka pa copka...... a se vama ne zdi bolj enostavno, da se en dopoldan dobita na kafetu u kakem kaficu u logatcu???? al se vama pase slepe misi igrat??? ma to ne slepe miši se nama ne da igrat, sam k se nisve še sploh nič menile, kje in kako pa se bo treba a je tako copka
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 19:23:12
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute am cveka pa copka...... a se vama ne zdi bolj enostavno, da se en dopoldan dobita na kafetu u kakem kaficu u logatcu???? al se vama pase slepe misi igrat??? ma to ne slepe miši se nama ne da igrat, sam k se nisve še sploh nič menile, kje in kako pa se bo treba a je tako copka hahaha- miska- imas prav Sej vem, da sva smotane jaz sem prej imela vedno veliko dela zjutraj, sedaj pa se mi zdi, da lahko vsak cas rodim (kot da bi mi kdo rekel, da lahko prej rodim - itak nic ne kaze) in se sploh ne menim. res, bi se lahko dobile, cveka!! Na kaksni tortici v Kljukcu Ej, ste videle, da imajo sedaj na Gradu vozickarsko kavo za 0,80 centov (valda moras prit z vozickom ). No, jaz itak nisem neka kafetarca
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 19:31:55
|
|
|
|
Dudica1
|
copka no če se pa vidve ne bosta dobile prideva pa midve z misko...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 19:36:43
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu tole z vozicki je pa coool....ce ne prej se dobimo septemra z vozicki vse:D ja dudi pridem, pa jih najdeve;)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.5.2009 19:42:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute am cveka pa copka...... a se vama ne zdi bolj enostavno, da se en dopoldan dobita na kafetu u kakem kaficu u logatcu???? al se vama pase slepe misi igrat??? ma to ne slepe miši se nama ne da igrat, sam k se nisve še sploh nič menile, kje in kako pa se bo treba a je tako copka hahaha- miska- imas prav Sej vem, da sva smotane jaz sem prej imela vedno veliko dela zjutraj, sedaj pa se mi zdi, da lahko vsak cas rodim (kot da bi mi kdo rekel, da lahko prej rodim - itak nic ne kaze) in se sploh ne menim. res, bi se lahko dobile, cveka!! Na kaksni tortici v Kljukcu Ej, ste videle, da imajo sedaj na Gradu vozickarsko kavo za 0,80 centov (valda moras prit z vozickom ). No, jaz itak nisem neka kafetarca ja bove hodile v gread na kavo sej se bove dobile sploh ni panike
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.