![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 8:58:49
|
|
|
|
pilotina
|
zvesta...kaki lepi kokoil ...moja nečaka sta bila trojanca...tudi luškana Nea_teja_...jst sm tudi mnenja, da kr pokliči za prgled...itak sestra izračuna v katerem tednu si, pa te glede na to naroči tassika...sta šla mimo kake bencinske, al sta ševedno brez Rižkoo...sem vesela, da si bolje...pa naj to traja
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 9:02:49
|
|
|
|
tassika
|
BREZ BREZ, je finančna kriza, bom to povedala naslednji mesec na pregledu
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 9:08:05
|
|
|
|
pilotina
|
ti si ceu smeh...faca si
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 9:20:48
|
|
|
|
tassika
|
Mam zdaj tko fajn koledarček, da lovimo varne dneve, je dosti boljše kot tisto prej, sicer pa kamlu izvem, če moram še gledati na to ali ne več. Kaj pa vidva, ti čakaš pregled mislim da si rekla 15.3. a ne?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 9:37:06
|
|
|
|
pilotina
|
ah, saj te razumem...mene tudi moti tista plastika...ko vsaj nebi nagajala...jaz sem po mojem alergična nanjo, ampak čisto zares...sem mela ceu kažin tam spodi, ko sva jo uporabljala ...no fajn je, da sta se znašla ja jutri boš izvedela in upam, da boš slišala same dobre novičke ne, v bistvu čakam na M...in ko jo dobim, pokličem G, da me naroči na UZ...je rekla, da me bo ta mesec spremljala od začetka ciklusa, saj me je ponavadi le ob dnevih, ko naj bi bila O
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 9:51:25
|
|
|
|
tassika
|
A samo spremljala ali že dobiš tudi kakšen klomi(u)fen za spodbujanje ovulacije? Jaz nisem alergična na lateks, pa me ponavadi vse peče, to je pomoje res samo od plastike, ker ni naravno . Ma ja nikoli jih nisem ravno marala, prej sem imela tabletke, potem pa nekaj časa nič, zdaj pa to in spet nič, če pač bo bo, saj tudi kondomi lahko zatajijo .
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 10:05:49
|
|
|
|
tassika
|
Da ne bom samo jaz debela
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 10:46:41
|
|
|
|
pilotina
|
me je vun vrglo mmm...bi zdej popapcala enga krofka...prou gušte si mi nadrila ja tudi klomifen...mam še eno škatlico doma...sva zmenjeni, da ga kr vzamem...3. dan ciklusa ga začnem jemati a seveda lahko zatajio grem si šeeno kavico stisnit...tuki bo dežžžžžž, prou kmalu a ja...vam nisem še povedala...moj dragi gre spet stran za 10 dni...v sredo gre...pomagal bo prijatlu na eni jahti...spet me boste mele non štop
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 10:50:37
|
|
|
|
tassika
|
Ah Pilotina 10 dni pa res ni nič, še do rač. ne boš prišla ko boš mogla z vsemi na kofe Tukaj pa zaenkrat še sveti sonček, bomo vidli kaj bo popoldne.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 11:04:22
|
|
|
|
maj2009
|
ojla! dons ima pa mm spet pregled, če se ne motim, ane? pa čimprej nam poročaj! jst pa tud že nestrpno pričakujem moj 1.pregled še točno en tedn, 2 uri in 30 minut punce jst že 4 dni ponoč sploh ne moram spat, to je noro. a je to normalno za ?čist sm fuč, od 0-5 ne spim pol pa 5-6 zaspim,in od 7-9,samo jst sm čist skrokana. sej ful hodva na sprehode tko da bi mogla bit zmatrana, pa še more so me začele tlačt, že podzavest deluje. s slabostjo je pa še zmer enak, ni je konca. zaprta še zmer ful, zredila sm se za 1,5kg. trebuščk je že kr ornk izbočn še ta tedn sm doma pol bomo pa vidl kaj bo rekla ginekologinja. pozdravček
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 11:14:14
|
|
|
|
tassika
|
Maj za zaprtje poskusi: v 1,5 dcl vode zakuhaš 1 žlico lanenega semena in potem precediš in sipješ, je brez okusa malo sluzasto ampak pomaga, spiješ rahlo ohlajeno.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 11:19:18
|
|
|
|
pilotina
|
vidiš, ena zelo pozitivna stvar nosečnosti...lep izbočen trebušček še malo, pa bojo slabosti minile...sam še trebušček bo rastu ...jst sm tudi slabo spala, veš...pa more tudi imela...po mojem to spada zraven k nosečnosti s tem, da ene to bolj občutijo druge manj...tako kot slabost
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 11:25:31
|
|
|
|
sonček85
|
tassi:mmmmmm še dobr da mi je en ostal od včeraj k mi jih je mami prinesla pilotina:ja ti kr ,sam revca boga boš sama doma 10 dni No sej bopžš imela pa nas maj :ja kr navadi se da prve tri mesece ne spiš ok,potem 3 ok in potem proti koncu spet tko tko jaz prve tri mesece skoraj nič nisem spala ker so me noge tko bolele da sem si jih morala mazat ponoč ,da sem sploh zaspala.Pomagala mi je naklofen krema in uno k majo športniki (modra krema hladilna)
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 11:46:54
|
|
|
|
pilotina
|
ja sej teh deset dni ne bo panike...sva zdržala dva meseca in bi zdržala tudi trikrat po štiri mesece, če bi bilo treba...tako, da je vse okej z mano ja sonček...bom z vami in sem vesela, da vas mam komaj čakam, da grem domou...sem kar utrujena od drv...spala sem kot top to noč
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 11:57:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ej bejbikee... pilotina, jst sm nazaj... in bom jst tud s tabo teh 10 dni. Uf, 10 dni ni nič...., kot je Tassi napisala, ...boš pa kofetkala... pa se zakofetki tud kej v Lj., pa se ti pridružim. maj2009, jst sm mal bolš veš. Se mi zdi, da sm se navadala na to slabost in jo kr mal bolj prenašam. Me je pa dobesedno nalimala na postlo. KOnc sm bla.., koooonc. Sm pa ugotovila, da pomaga meso. Se najem meseka, pa se bolj močno počutim... tko sm pa vsa švohcana. Jem skoz kej... želodcu ne pustim, da zmaga... Sm pa zadnjič prebrala, da pomagajao Ingverjevi piškoti, sm kupla... sprobala 2 dni in lahko mejčkan pritrdim..., da drži. Jih mam kr v torbici. Ti pa ne pančkaš...., jst pa kot zaklana... , vsaj to. Ne skrbi, še malo pa bo pregled..., sej je februar tok kratek... Dons sm se naročila na nuhalno.., čakam datum. Sm Darjo Strah iskala pa je ni več v ZD Domžale a ne? Mala Mravljica, nestrpno čakam, da mi poveš kako lepo bije srce malo?? Javi se čimprej nosečka....
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 12:05:39
|
|
|
|
sonček85
|
pilotina:ti kr te bomo vesele.Ej k grem poleti k tašči in tastu k bosta v Puli na dopustu,te pokličem gremo na caffe v Portorožu,a velja?Da se ti še osebno zahvalim ,ker je blo tko dobro da mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm (nisva ga jedla z dragim ,žrla sva ga) rižko:ti pa zdaj le pa izi delaj ne se preveč gnat ,pazi na svojo pikico
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 12:09:13
|
|
|
|
pilotina
|
Rižkica lepa...samo, da si bolje...predvem pa, da si ugotovila kaj ti pomaga ...veš, da če bom v LJ, vam vsem javim, pa se dobimo na kavici
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 12:12:52
|
|
|
|
pilotina
|
sonček...vesela sem, da sta se nažrla ej, veš da...pokliči me, pa greva na kavico
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 12:28:55
|
|
|
|
tassika
|
Rižko, jaz bolj priporočam Šelihovo v Domžalah v kalliste oziroma v Dravljah Pušenjaka. DR.Strahova je šla zdaj itak čist na privat in pravijo, da je tko malo posebna oziroma sestra od mojega ni bila zadovoljna z njo. Jaz se pa dolgočasim, ne da se mi delat, ne da se mi nič.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 13:01:49
|
|
|
|
maj2009
|
jst sm se na nuhalno kr pr moji naročila. me pa neki zanima, če imam nuhalno v 12-13t a bom imela pol v 15 še en pregled al bom imela pregled šele po 20t, ko bo morfologija? jst bi jih imela vsak mesec, da bom pomirjena. saj itak ti ne delajo vsakič uz, ane? kaj pa pol pregleda na pregledu?a ti samo pritisk zmer pa kg al še kej?nč ne posluša srčka?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 13:23:22
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Rižko, jaz bolj priporočam Šelihovo v Domžalah v kalliste oziroma v Dravljah Pušenjaka. DR.Strahova je šla zdaj itak čist na privat in pravijo, da je tko malo posebna oziroma sestra od mojega ni bila zadovoljna z njo. Jaz se pa dolgočasim, ne da se mi delat, ne da se mi nič. Najpej en lep pozdravček vsem skupaj!! Imam en komentar na Šelihovo. Ta ginekologinja je tudi ČISTO PRIVAT in še uredu ni! Povem iz lastnih izkušenj. Jaz sem jo zamenjala, ker mi ni bila ravno pohvalna! Oz. bodimo še bolj natančni - daleč od tega! Pojdi raje do Pušenjaka!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 13:25:51
|
|
|
|
tassika
|
Ojla Tinuška si nas končno prišla malo pogledat. , Ža Šelihovo sem pa jaz slišala da je uredu, ne vem pa iz lastnih izkušenj, meni je bilo dobro ker je blizu, samo se tudi jaz nagibam, da bi šla ko bom tako daleč k Pušenjaku. Cena je povsod enaka.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 13:32:09
|
|
|
|
maj2009
|
tud jaz sm bla prej pr šelihovi in nism bla zadovoljna z njo. zdej sm pri lomškovi in zaenkrat sm čist zadovolna znjo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 13:32:14
|
|
|
|
tinuška
|
Sonček: delala sem kremšnite po tvojem receptu! Vse je super, krema je odlična, ampak mal se mi je pri smetani zataknilo! Je bila preveč tekoča!! Ah, bo drugič bolje! Rižko: draga moja bejbika! Si se iz posteljice skobacala!! Bravo za tvoj želodček!!! Praviš torej, da si bolje. Sem te že takoooo pogrešala (mislim, da smo te itak vse)!! In zdaj se naročaš na nuhalno vidim... Lepo to! Ne k Šelihovi!! Ne, ne... Tassika: Mačka! Super je ta tvoja nova frizura! Moja je zelo podobna. (je bila - potrebna je obnove!! ) In kaj je še novega pri tebi? V službi še noro? Zebe te pa upam, da nič več... Mene je tudi zjutraj treslo kot vibrator! Pilotina: Sama boš? Tudi to ima svoje čare! Saj boš nam kaj napisala in bo! Jaz bom imela ravno tako ooooogrooooomnoooo časa! Še 4,2 dni! Komaj čakam!! neja-teja: ČESTITAM! Lepo in zdravo ter veselo nosečnost ti želim! In seveda zdravega ! Zdaj grem pa še malo nazaj prebrat, da vidim kaj je še novega... Take čvekice ste, da komaj dohajam! LUPČKA VSEM!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 13:34:54
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009 tud jaz sm bla prej pr šelihovi in nism bla zadovoljna z njo. zdej sm pri lomškovi in zaenkrat sm čist zadovolna znjo. Men je čist mimo!!! Grozno! En sam nasmeh jo je! Če že plačujem samo za nasmehce, grem raje v cirkus! Tudi meni je bila blizu in bila je moja ginekologinja še prej, ko je delala še na zdravstvo ni tudi potem, ko je šla privat! Pa njena sestra!!! Joj prejoj..... GROZA!!! Skratka - pri njej si diagnoze postavljaš sam! Računa ti pa ona!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.