|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
23.2.2009 8:58:49   
pilotina
zvesta...kaki lepi kokoil user posted image ...moja nečaka sta bila trojanca...tudi luškana user posted image

Nea_teja_...jst sm tudi mnenja, da kr pokliči za prgled...itak sestra izračuna v katerem tednu si, pa te glede na to naroči

tassika...sta šla mimo kake bencinske, al sta ševedno brez   user posted image

Rižkoo...sem vesela, da si bolje...pa naj to traja user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
23.2.2009 9:02:49   
tassika
BREZ BREZ, je finančna kriza, bom to povedala naslednji mesec na pregleduuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
23.2.2009 9:08:05   
pilotina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si ceu smeh...faca si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
23.2.2009 9:20:48   
tassika
Mam zdaj tko fajn koledarček, da lovimo varne dneve, je dosti boljše kot tisto prej, sicer pa kamlu izvem, če moram še gledati na to ali ne več.
Kaj pa vidva, ti čakaš pregled mislim da  si rekla 15.3. a ne?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
23.2.2009 9:37:06   
pilotina
ah, saj te razumem...mene tudi moti tista plastika...ko vsaj nebi nagajala...jaz sem po mojem alergična nanjo, ampak čisto zares...sem mela ceu kažin tam spodi, ko sva jo uporabljala user posted image ...no fajn je, da sta se znašlauser posted image
ja jutri boš izvedela in upam, da boš slišala same dobre novičke user posted image

ne, v bistvu čakam na M...in ko jo dobim, pokličem G, da me naroči na UZ...je rekla, da me bo ta mesec spremljala od začetka ciklusa, saj me je ponavadi le ob dnevih, ko naj bi bila O

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
23.2.2009 9:51:25   
tassika
A samo spremljala ali že dobiš tudi kakšen klomi(u)fen za spodbujanje ovulacije?
Jaz nisem alergična na lateks, pa me ponavadi vse peče, to je pomoje res samo od plastike, ker ni naravnouser posted image . Ma ja nikoli jih nisem ravno marala, prej sem imela tabletke, potem pa nekaj časa nič, zdaj pa to in spet nič, če pač bo bo, saj tudi kondomi lahko zatajijouser posted image .

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
23.2.2009 10:05:49   
tassika
Da ne bom samo jaz debelauser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
23.2.2009 10:46:41   
pilotina
me je vun vrglo

mmm...bi zdej popapcala enga krofka...prou gušte si mi nadrila user posted image

ja tudi klomifen...mam še eno škatlico doma...sva zmenjeni, da ga kr vzamem...3. dan ciklusa ga začnem jemati

a seveda lahko zatajio user posted image user posted image user posted image

grem si šeeno kavico stisnit...tuki bo dežžžžžž, prou kmalu

a ja...vam nisem še povedala...moj dragi gre spet stran za 10 dni...v sredo gre...pomagal bo prijatlu na eni jahti...spet me boste mele non štop user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
23.2.2009 10:50:37   
tassika
Ah Pilotina 10 dni pa res ni nič, še do rač. ne boš prišla ko boš mogla z vsemi na kofeuser posted image
Tukaj pa zaenkrat še sveti sonček, bomo vidli kaj bo popoldne.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
23.2.2009 11:04:22   
maj2009
ojla! dons ima pa mm spet pregled, če se ne motim, ane? pa čimprej nam poročaj!
jst pa tud že nestrpno pričakujem moj 1.pregled še točno en tedn, 2 uri in 30 minutuser posted image
punce jst že 4 dni ponoč sploh ne moram spat, to je noro. a je to normalno za user posted image ?čist sm fuč, od 0-5 ne spim pol pa 5-6 zaspim,in od 7-9,samo jst sm čist skrokana. sej ful hodva na sprehode tko da bi mogla bit zmatrana, pa še more so me začele tlačt, že podzavest deluje.
s slabostjo je pa še zmer enak, ni je konca.user posted image
zaprta še zmer ful, zredila sm se za 1,5kg. trebuščk je že kr ornk izbočnuser posted image

še ta tedn sm doma pol bomo pa vidl kaj bo rekla ginekologinja.
pozdravček

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
23.2.2009 11:14:14   
tassika
Maj za zaprtje poskusi: v 1,5 dcl vode zakuhaš 1 žlico lanenega semena in potem precediš in sipješ, je brez okusa malo sluzasto ampak pomaga, spiješ rahlo ohlajeno.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
23.2.2009 11:19:18   
pilotina
vidiš, ena zelo pozitivna stvar nosečnosti...lep izbočen trebušček user posted image user posted image user posted image
še malo, pa bojo slabosti minile...sam še trebušček bo rastu user posted image ...jst sm tudi slabo spala, veš...pa more tudi imela...po mojem to spada zraven k nosečnosti s tem, da ene to bolj občutijo druge manj...tako kot slabost

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
23.2.2009 11:25:31   
sonček85
tassi:mmmmmm še dobr da mi je en ostal od včeraj k mi jih je mami prinesla

pilotina:ja ti kr ,sam revca boga boš sama doma 10 dni user posted image No sej bopžš imela pa nas user posted image user posted image user posted image user posted image
maj :ja kr navadi se da prve tri mesece ne spiš ok,potem 3 ok in potem proti koncu spet tko tkouser posted image user posted image user posted image jaz prve tri mesece skoraj nič nisem spala ker so me noge tko bolele da sem si jih morala mazat ponoč ,da sem sploh zaspala.Pomagala mi je naklofen krema in uno k majo športniki (modra krema hladilna)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
23.2.2009 11:46:54   
pilotina
ja sej teh deset dni ne bo panike...sva zdržala dva meseca in bi zdržala tudi trikrat po štiri mesece, če bi bilo treba...tako, da je vse okej z mano user posted image

ja sonček...bom z vami in sem vesela, da vas mam user posted image

komaj čakam, da grem domou...sem kar utrujena od drv...spala sem kot top to noč user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
23.2.2009 11:57:24   
Anonimen
ej bejbikee...
pilotina, jst sm nazaj... in bom jst tud s tabo teh 10 dni. user posted image  Uf, 10 dni ni nič...., kot je Tassi napisala, ...boš pa kofetkala... pa se zakofetki tud kej v Lj., pa se ti pridružim.

maj2009, jst sm mal bolš veš. Se mi zdi, da sm se navadala na to slabost in jo kr mal bolj prenašam. Me je pa dobesedno nalimala na postlo. KOnc sm bla.., koooonc. Sm pa ugotovila, da pomaga meso. Se najem meseka, pa se bolj močno počutim... tko sm pa vsa švohcana. Jem skoz kej... želodcu ne pustim, da zmaga... Sm pa zadnjič prebrala, da pomagajao Ingverjevi piškoti, sm kupla... sprobala 2 dni in lahko mejčkan pritrdim..., da drži. Jih mam kr v torbici. user posted image  Ti pa ne pančkaš...., jst pa kot zaklana... , vsaj to.
Ne skrbi, še malo pa bo pregled..., sej je februar tok kratek... Dons sm se naročila na nuhalno.., čakam datum. Sm Darjo Strah iskala pa je ni več v ZD Domžale a ne?

Mala Mravljica, nestrpno čakam, da mi poveš kako lepo bije srce malo?? Javi se čimprej nosečka....

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2190
23.2.2009 12:05:39   
sonček85
pilotina:ti kr te bomo vesele.Ej k grem poleti k tašči in tastu k bosta v Puli na dopustu,te pokličem gremo na caffe v Portorožu,a velja?Da se ti še osebno zahvalim ,ker je blo tko dobro da mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm (nisva ga jedla z dragim ,žrla sva ga)user posted image
rižko:ti pa zdaj le pa izi delaj ne se preveč gnat ,pazi na svojo pikicouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
23.2.2009 12:09:13   
pilotina
Rižkica lepa...samo, da si bolje...predvem pa, da si ugotovila kaj ti pomaga user posted image
...veš, da če bom v LJ, vam vsem javim, pa se dobimo na kavici

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
23.2.2009 12:12:52   
pilotina
sonček...vesela sem, da sta se nažrla user posted image
ej, veš da...pokliči me, pa greva na kavico user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
23.2.2009 12:28:55   
tassika
Rižko, jaz bolj priporočam Šelihovo v Domžalah v kalliste oziroma v Dravljah Pušenjaka. DR.Strahova je šla zdaj itak čist na privat in pravijo, da je tko malo posebna oziroma sestra od mojega ni bila zadovoljna z njo.

Jaz se pa dolgočasim, ne da se mi delat, ne da se mi nič.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
23.2.2009 13:01:49   
maj2009
jst sm se na nuhalno kr pr moji naročila. me pa neki zanima, če imam nuhalno v 12-13t a bom imela pol v 15 še en pregled al bom imela pregled šele po 20t, ko bo morfologija? jst bi jih imela vsak mesec, da bom pomirjena. saj itak ti ne delajo vsakič uz, ane? kaj pa pol pregleda na pregledu?a ti samo pritisk zmer pa kg al še kej?nč ne posluša srčka?user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
23.2.2009 13:23:22   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Rižko, jaz bolj priporočam Šelihovo v Domžalah v kalliste oziroma v Dravljah Pušenjaka. DR.Strahova je šla zdaj itak čist na privat in pravijo, da je tko malo posebna oziroma sestra od mojega ni bila zadovoljna z njo.

Jaz se pa dolgočasim, ne da se mi delat, ne da se mi nič.

Najpej en lep pozdravček vsem skupaj!!

Imam en komentar na Šelihovo. Ta ginekologinja je tudi ČISTO PRIVAT in še uredu ni! Povem iz lastnih izkušenj. Jaz sem jo zamenjala, ker mi ni bila ravno pohvalna! Oz. bodimo še bolj natančni - daleč od tega! Pojdi raje do Pušenjaka!

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
23.2.2009 13:25:51   
tassika
Ojla Tinuška si nas končno prišla malo pogledat. ,
Ža Šelihovo sem pa jaz slišala da je uredu, ne vem pa iz lastnih izkušenj, meni je bilo dobro ker je blizu, samo se tudi jaz nagibam, da bi šla ko bom tako daleč k Pušenjaku. Cena je povsod enaka.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
23.2.2009 13:32:09   
maj2009
tud jaz sm bla prej pr šelihovi in nism bla zadovoljna z njo. zdej sm pri lomškovi in zaenkrat sm čist zadovolna znjo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
23.2.2009 13:32:14   
tinuška
user posted image Sonček: delala sem kremšnite po tvojem receptu! Vse je super, krema je odlična, ampak mal se mi je pri smetani zataknilo! Je bila preveč tekoča!! user posted image user posted image user posted image  Ah, bo drugič bolje!

Rižko: draga moja bejbika! Si se iz posteljice skobacala!! user posted image  Bravo za tvoj želodček!!! Praviš torej, da si bolje. Sem te že takoooo pogrešala (mislim, da smo te itak vse)!! In zdaj se naročaš na nuhalno vidim... user posted image  Lepo to! Ne k Šelihovi!! Ne, ne...

Tassika: Mačka! Super je ta tvoja nova frizura! Moja je zelo podobna. (je bila - potrebna je obnove!! user posted image user posted image user posted image )  In kaj je še novega pri tebi? V službi še noro? Zebe te pa upam, da nič več... Mene je tudi zjutraj treslo kot vibrator! user posted image user posted image user posted image

Pilotina: Sama boš? Tudi to ima svoje čare! Saj boš nam kaj napisala in bo! Jaz bom imela ravno tako ooooogrooooomnoooo časa! Še 4,2 dni! Komaj čakam!! user posted image

neja-teja: ČESTITAM! Lepo in zdravo ter veselo nosečnost ti želim! In seveda zdravega user posted image !

Zdaj grem pa še malo nazaj prebrat, da vidim kaj je še novega... Take čvekice ste, da komaj dohajam!

LUPČKA VSEM!

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
23.2.2009 13:34:54   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

tud jaz sm bla prej pr šelihovi in nism bla zadovoljna z njo. zdej sm pri lomškovi in zaenkrat sm čist zadovolna znjo.

Men je čist mimo!!! Grozno! En sam nasmeh jo je! Če že plačujem samo za nasmehce, grem raje v cirkus! Tudi meni je bila blizu in bila je moja ginekologinja še prej, ko je delala še na zdravstvo ni tudi potem, ko je šla privat! Pa njena sestra!!! Joj prejoj..... GROZA!!! Skratka - pri njej si diagnoze postavljaš sam! Računa ti pa ona! user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.