|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
18.2.2009 14:08:46   
tinuška
Pilotina a bova kremšnite zdej delale? user posted image  Kaj bo pa naslednji podvig? Saj po nekajkratnih podvigih bomo pa verjetno šle na en skupni projekt: HUJŠANJE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
18.2.2009 14:08:50   
maj2009
jst pa palačinke pečmuser posted image user posted image user posted image user posted image

sm bla na sprehodku 1 uro je tko lepo zuni, sam piha za znort!sm mela kr kapo na glavi, pa palce da me ne bi odnesl.user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
18.2.2009 14:10:35   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

jst pa palačinke pečmuser posted image user posted image user posted image user posted image

sm bla na sprehodku 1 uro je tko lepo zuni, sam piha za znort!sm mela kr kapo na glavi, pa palce da me ne bi odnesl.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tud šla na en sprehodek... user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
18.2.2009 14:23:40   
tassika
sori punce, danes res ne utegnem, vam kaj zvečer kaj napišem, ker kot kaže bom malo dalj časa v službi, ker rednega dela nisem nardil nič. NE čvekajte preveč da bom lahko vse prebrala.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
18.2.2009 14:27:16   
pilotina
joj tassi...smo se že načvekale user posted image ..boš mela kaj brat
upam, da ti delo čimbolje steče in da greš čimprej mou

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
18.2.2009 14:27:49   
malaMravljica
Ma saj smo smotane, kaj si te recepte dajamo na zs. Sem ga ravno dala Nogavici in Pilotini na mail.
In, da bo mal vec dela, ga sedaj napisem se vsem drugim.

Ne predebel krompirc skuhas, olupis in narezes na enako debele rezine, ce imas kaksen ribezenj, ki reze ne pretanko je to tudi dobra varjanta.
V nariban in se topel krompir das drobno narezano cebulo, poper, sol in to zalijes s toplo vodo v katero stopis malo zelenjavne jusne osnove, lahko vegeto, lahko tudi 1/3 zelenjavne kocke. Ce delas za 3 osebe dodas dober dcl tekocine! Ne sparat, ker s tem bo solata postala socna!)  premesaj, dodaj olje( olivno ali olje iz repice ( joj, tisto ki rumeno cveti, ne me kregat, ker ne vem kako se klice) se enkrat premesaj in pusti pocivat vsaj 1/2 h, 1 ali 1,5 h bo pa se bolje. Pred serviranjem se malo pokisaj in dodaj malo olja, premesaj in serviraj.
Punce, samo da bo jasno, jaz uporabljam to kupljeno jusno osnovo samo za krompirjevo solato, drugace ne delam z vegetami in podobnimi zadevami!

Soncek, jaz bi danes komot eno kremsnito pojedla.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
18.2.2009 14:29:58   
pilotina
tinuša...res ja...bo treba...ma ne še zdej...najprej, da sprobamo vse recepte user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
18.2.2009 14:31:45   
pilotina
tinuška user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
18.2.2009 14:33:11   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Ma saj smo smotane, kaj si te recepte dajamo na zs. Sem ga ravno dala Nogavici in Pilotini na mail.
In, da bo mal vec dela, ga sedaj napisem se vsem drugim.

Ne predebel krompirc skuhas, olupis in narezes na enako debele rezine, ce imas kaksen ribezenj, ki reze ne pretanko je to tudi dobra varjanta.
V nariban in se topel krompir das drobno narezano cebulo, poper, sol in to zalijes s toplo vodo v katero stopis malo zelenjavne jusne osnove, lahko vegeto, lahko tudi 1/3 zelenjavne kocke. Ce delas za 3 osebe dodas dober dcl tekocine! Ne sparat, ker s tem bo solata postala socna!)  premesaj, dodaj olje( olivno ali olje iz repice ( joj, tisto ki rumeno cveti, ne me kregat, ker ne vem kako se klice) se enkrat premesaj in pusti pocivat vsaj 1/2 h, 1 ali 1,5 h bo pa se bolje. Pred serviranjem se malo pokisaj in dodaj malo olja, premesaj in serviraj.
Punce, samo da bo jasno, jaz uporabljam to kupljeno jusno osnovo samo za krompirjevo solato, drugace ne delam z vegetami in podobnimi zadevami!

Soncek, jaz bi danes komot eno kremsnito pojedla.

Mmmmmmmmm..... Se mi sline cedijo! Hvala malamravljica, bom poskusila še to varianto. Sicer sem krompirjevo solato delala že včeraj, ampak mislim, da ne bo nobenega konec, če jo naredim še npr. jutri! user posted image  Zdaj pa samo še naštudiram kaj bom spackala za zraven. Kakšna ideja? (samo krompirček težko prodam...user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
18.2.2009 14:33:50   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

tinuška user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
18.2.2009 14:37:27   
tinuška
Pilotina: ravno gledam te zvezdice pod imenom in se sprašujem kdaj sem dobila še eno?! user posted image  Vidim, da imava podobno situacijo.. user posted image  Kaj misliš, kako bi zgoljufale in dobile še eno!? user posted image user posted image  Vidim, da so med nami tudi takšne čvekice, ki jih imajo že 5! user posted image user posted image  Vas bomo že ujele! user posted image user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
18.2.2009 14:41:42   
malaMravljica
Tinuska,

lahko ribico, ali pa paniran sir. To so sedaj vse moje ideje, ki jih premorem.

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
18.2.2009 14:43:00   
tinuška
malamravljica: SIRČEK!! Tega pa res že dolgo nisem delala! Hvala! VIKEND REŠEN! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2038
18.2.2009 14:45:29   
pilotina
tinuška...če bova tako nadaljevale, bo hitro pet zvezdic pod najinimi imeni user posted image  ... čvekice male user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
18.2.2009 14:53:26   
Nogavica
O, mM pa ne zdaj z ocvrtim sirom! Tega pa naravnost obožujem.

Sem se ravno najedla kosila, dragi je pa še prinesel cel karton krofov. Zdaj sama sebe prepričujem, da sem trenutno sita in še ne rabim navalit na njih. user posted image

pilotina, a ti bi pa čisto zares nabirala regrat za nas? Neverjetna si. user posted image

Za zvezdice pa kar pridno čvekajte, ja, pa se bodo hitro namnožile. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
18.2.2009 14:59:05   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

O, mM pa ne zdaj z ocvrtim sirom! Tega pa naravnost obožujem.

Sem se ravno najedla kosila, dragi je pa še prinesel cel karton krofov. Zdaj sama sebe prepričujem, da sem trenutno sita in še ne rabim navalit na njih. user posted image

pilotina, a ti bi pa čisto zares nabirala regrat za nas? Neverjetna si. user posted image

Za zvezdice pa kar pridno čvekajte, ja, pa se bodo hitro namnožile. user posted image

Nogavička a kaj pomaga, če sam sebe prepričuješ? Jaz bom sebe prepričala, da sploh nisem nič lačna, tako nikoli... Misliš, da bi šlo? user posted image user posted image  Je pa pri meni VELIK problem, ker imam zelo lačne oči! Če kaj lepo izgleda je pa skoraj zagotovo za poskusiti! (in kar veliko stvari lepo izgleda...user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
18.2.2009 15:02:39   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: tinuška

Nogavička a kaj pomaga, če sam sebe prepričuješ? Jaz bom sebe prepričala, da sploh nisem nič lačna, tako nikoli... Misliš, da bi šlo? user posted image user posted image  Je pa pri meni VELIK problem, ker imam zelo lačne oči! Če kaj lepo izgleda je pa skoraj zagotovo za poskusiti! (in kar veliko stvari lepo izgleda...user posted image user posted image user posted image )

tinuška, itak da ne pomaga. user posted image  Drugače pa je pri meni nekako tako kot pri tebi - bolj kot za pravo lakoto gre za lušte in ko se mi nekaj močno lušta, moram tisto pojest.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
18.2.2009 17:01:03   
malaMravljica
Punce,

sploh ne dojamete, da jutri zacnem deveti teden, kar pomeni, da je danes zadnji dan drugega meseca, jutri zacnem tretji mesec user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  si moram sama aplavz dat, ker vas to cist nic ne gane user posted image user posted image user posted image  
Res sem vesela, da sem ze tako dalec.

Sedaj pa moram najt recept od ene juhce, ki jo je moja mama vedno delala,ko smo kaj zboleli, danes si prav to juhco tako zelo zelim za vecerjo.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
18.2.2009 17:04:19   
Nogavica
malaMravljica, čestitke za konec osmega tedna. user posted image user posted image user posted image  user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 2044
18.2.2009 17:06:35   
malaMravljica
Nogavica,

hvala ti user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
18.2.2009 17:26:49   
pilotina
malaMravljicalepa...čestitam tudi jaz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2046
18.2.2009 17:30:02   
pilotina
Sonček85...maš ZS

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
18.2.2009 18:30:09   
tassika
Evo me, kdo me je pogrešaluser posted image .

Ja nič sesuta sem v nulo, sem cel dan arhivirala bančne izpiske še iz leta 2007 in to pomeni nosit iz ene pisarne po vsaj 4 fascikle, da se splača sprehodit in jih potam dati v arhivsko škatlo in potem to škatlo odnesti na drugi konec. Noge me bolijo da komaj sedim, za hrbet pa sploh ne vem če ga še imam. In potem mi šefica reče, še dobro da nisi noseča ker tega drugače ne bi smela, pa veste kaj čisto nič me ni ganilo, sem se nasmejala in rekla, da zato pa to delam sedajuser posted image . In zdaj sem doma, jesti mi nič ne paše tako da bom jedla kivi pa banano.
MM čestitke in tako naprej do oktobrauser posted image
Grem brat kaj ste načvekale.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
18.2.2009 18:44:06   
tassika
 user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             xx.04.2009
02. U*                        27                    Tržič                   xx.xx.2009
03. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
04. *Manca*              23                   ok.Kranja            xx.xx.2009
05. Drobtinica        (28.9.79) 29        Maribor               17.02.2009
06. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
07. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
08. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.02.2009
09. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
10. Twixy               (10.2.81) 27        Nemčija               xx.xx.2009
11. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.03.2009
12. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
13. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.02.2009
14. Maxy

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:       PREGLED:           PDP:                                    
MalaMravljica  12.10.78 (30)  Nemčija      23.2.09       02.10/2009
Maj2009          18.06.84 (24)  Ok.Domžal  02/20.3.09      10/2009
Rižko                20.06.82 (26)  Celje           09/10.3.09      10/2009
Nogavica         18.05.77 (31)                                        20.10.2009
Sašaš               02.01.80 (29)   Vrhnika       10.03.09    20.10.2009

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
18.2.2009 19:05:14   
pilotina
tassi...smo te kar vse pogrešale

ti si mela fitness danes, ne službo...pravilno si šefici povedala user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.