Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 12:18:12
|
|
|
|
sonček85
|
hejla vsem skupaj. pilotina:stokrat hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa drobtinica.kaj jaz berem ,ja to mi delaj ,čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 12:19:57
|
|
|
|
tassika
|
ja konec fitnesa, zdaj se pa že s tadrugim krofom bašem . Danes je tadebeli četrtek in papcam.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 12:21:09
|
|
|
|
malaMravljica
|
maj, zs imas!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 12:27:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam mal vas pozdravim... Crknla bom... drobtinicaa29, juuuupiiiiiiiiii... vsaj ob tej novički sem se nasmejala... BRAVO zate, zdej pa čuvat bušija.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 13:50:56
|
|
|
|
malaMravljica
|
Rizkoo, lepo da si pokukala k nam. Pazi na malega Rizkoota, ok. Jaz pa vam povem nekaj tako lepega, kar me je v solze spravilo sedaj. Na drugi temi gledam sezname kaj potrebujemo za dojencka. In najprej me je kar glava zacela bolet koliko enih zadev, pa take in take plenice, take in drugacne majcke, halo.. ne vem ce bom sploh znala vse kupit. In med temi seznami je tudi seznam kaj potrebujemo za odhod iz porodnisnice, tu sem se pa tako vzivela v temo, da vidim pred ocmi, kako me je moj prisel iskat in bomo sli z dojenckom domov. Joj, komaj cakam to, res komaj cakam. Samo imam ze prvi problem, kaj mu bom oblekla za domov. Vam povem, to so pa sedaj moji najlepsi problemi v zivljenju. Aja, Zvesta in Nogavica, vidve ki ze imata otrocicke doma, a imata kaksen seznam kaj se rabi. Vama bi se najbolj verjela, ker sta pac tako fajn punci in vaju ze poznam. In se nekaj, kaj za oktober se sploh rabijo ta majhni bodiji s kratkimi rokavi. Tu pri nas je lahko oktober ze prava zima, lahko pa lepa lepa jesen, vendar sneg konec oktobra ne bi bil neko zacudenje. Tiste, ki se cakate na pluske, prosim ne mi zamerit, ker tukaj to sprasujem, saj boste vse kmalu to rabile in ce bo tu boste vedele kje iskat, a velja? Jaz grem pa naprej v moje blazne probleme
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 13:53:37
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: drobtinica29 aja, pa predviden PDP tukaj po RR naj bi bil 28.10. ČESTITKE drobtinica!!! Iz srca ti želim, da bi šlo vse uredu!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 13:56:14
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Sam mal vas pozdravim... Crknla bom... drobtinicaa29, juuuupiiiiiiiiii... vsaj ob tej novički sem se nasmejala... BRAVO zate, zdej pa čuvat bušija. Rižko!!! !!!! Bejbika - lepo, da si se javila!!! Zdrži!!!! Sej si močna punca naša!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 14:06:22
|
|
|
|
sonček85
|
rižkoo:sem vesela da si se nam javila ,da nas vsaj malo pomiriš k te čujemo .Drži se in veliko pij tekočine da res ne dehidriraš ,ker to ni dobro.Pa jej mali potrebuje hrano
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 14:58:41
|
|
|
|
Nogavica
|
drobtinica29, čestitke , vedela sem . Zdaj se nam mora javiti še *manca*. Rižkoo, ubožica . Upam, da bo kmalu minilo. Pazi se. malaMravljica, veš da sem celo enkrat napisala en seznamček (tak bolj realen kot ta tukaj, ker tu veliko pretiravajo) kolegici. Bom pogledala, če ga še imam in ti ga pošljem. Zagotovo pa ne boš potrebovala tamalih bodijev s kratkimi rokavi, ker je na novorojojenčke itak treba pazit glede temperature. Jaz sem rodila konec novemra (torej mesec kasneje, kot bom zdaj) pa je bila topla zima, ampak sem jo prve mesece imela vedno v dvojnih dolgih rokavih notri. Tako da kratkih rokavov sploh ne nabavljaj. Mi bo pa fajn, ker bom rodila skoraj isti čas v letu kot Živo in bom lahko kar nekaj njenih cunjic ponucala, če bo punčka pa sploh.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 15:07:58
|
|
|
|
pilotina
|
sonček85 uf tassi...jst bi tudi krofa papcala...danes nimam avta, pa sem sodelavko prosila, da mi ga kupi...pa ni našla pekarne grem si ga po službi kupit, se mi lušta
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 15:10:37
|
|
|
|
Nogavica
|
Jaz sem se pa včeraj dobesedno nažrla krofov, zato jih danes nismo kupili. Kar pa ne pomeni, da ne bi zdaj spet kakega pojedla.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 15:10:51
|
|
|
|
pilotina
|
Rižkoo...ti samo lepo leži in počivaj...mi smo itak tu in ko boš boljša, se pišemo malaMravljica...ti kar piši o tem...meni je všeč brati...pa saj bomo res vse to enkrat potrebovale tinuška...še zadnje dneve v tej službi...kako ti gre Nogavica...meni boš tudi pomagal, ko bom potrebovala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 15:21:11
|
|
|
|
tassika
|
Evo še malo pa šibam na sončka. Moram malo na zrak, čeprav v LJ rahlo hladno piha, ampak se da preživet, sem oblekla svojega medota . Tinuška kaj pa ti štrajkaš, a prazniš predale
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 15:45:51
|
|
|
|
drobtinica29
|
še ostalim hvala in seveda res si vse tukaj želimo da bi bile naše zdrave in dočakamo naše predrage . rižko enga tassi, tud jaz bi najraje šla na sončka, tako lepo sije, ampak žal sem v službi! malo ga še zame užij! lep sončen dan še naprej!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 16:43:34
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina Nogavica...meni boš tudi pomagal, ko bom potrebovala Z veseljem, pilotina. Upam, da bo to kmalu.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 20:54:01
|
|
|
|
Nogavica
|
Kje se danes skrivate, babike? No, jaz se bom poslovila. Grem Živo spat spravit pa bom verjetno kar zraven nje zadremala.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 21:01:11
|
|
|
|
malaMravljica
|
nikoli nimam zvecer casa cvekat, danes ja pa ni nobene tukaj. Kaj se vse cartate al kaj? Moj je sel na moski vecer in se dolgocasim ob televiziji. brat se mi tudi ne da.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 21:08:06
|
|
|
|
Maxy
|
Evo mene, ste že tolk napisale tukaj, da vas komaj dohitevem in opažam, da je vedno več . Naj vam povem, da tudi midva pridno in srčno upam, da se vam kmalu pridružim. Ja, malaMravljica mal se cartamo... tako pač je.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 21:41:50
|
|
|
|
malaMravljica
|
Maxyyyyyy ojla. Kako si? Aja, cartanje in slonckanje, sklepam da si zelo ok ja ja, kar naredi en plusek, da bos kmalu za nami in ti bomo lahko nasvete dajale me ze izkusene nosecke
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.2.2009 22:15:45
|
|
|
|
malaMravljica
|
No, se Maxy je sla. Se bom preselila v posteljo in pocakam, da pride moj srcek. NOCKO, LEPO SPITE!! Nosecke pa predvsem spanec brez slabosti! minimalaMravljica z mamico maloMravljico
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.2.2009 7:37:12
|
|
|
|
tassika
|
Jutro punce
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.2.2009 8:17:33
|
|
|
|
sonček85
|
Dan!!!!!!!!! Evo mi smo v polnem teku ,danes belimo sobico,jaz perem cotke ,potem še sestavimo posteljo in previjalno,polikam in zložim coke pa je sobica pripravljena In ve nosečke kako ste mi ,slabosti kaj mimo? Vse ne pa hitro testke delat ,ker bodo sami pluseki pilotina:hvala je bilo dobro ,odličnooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.2.2009 8:21:18
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina tinuška...še zadnje dneve v tej službi...kako ti gre SUPER!! Samo čakam še drugi konec tedna! No sedaj sem še doma, ker si mi jih danes, ko je ravno petek res ne da preveč gledat!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.2.2009 8:52:58
|
|
|
|
tassika
|
Ajajaj Tinuška, jaz bi tudi bila doma . Včeraj sem si pa kupila novo torbico, tako rumeno, meni je ful lepa , pa eno odpileno majčko, saj bi še kaj pa mi proračun ni dopuščal Pilotina kje si pa ti danes
< Sporočilo je popravil tassika -- 20.2.2009 8:53:38 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.2.2009 8:53:42
|
|
|
|
pilotina
|
dobro jutro sonček85...samo, da si uživala tinuška...kar bodi doma in uživaj jst sm pa čisto nenaspana...bila sva na žurki, ker je bratranec dobil sinčka...lepo sva se imela, sam kaj...med tednom ...ob dveh sva šla spat...tko se mi danes spi...še vozit nisem znala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.