Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 11:29:39
|
|
|
|
maj2009
|
aja pa najrajš delam angelčke v snegu, se oblečm v kombinezon(sem ko telebajsk pol) in hop v sneg!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 11:42:31
|
|
|
|
malaMravljica
|
O hvala ti Pilotina. ves, do sedaj me trebuh ni kaj posebno bolel. Saj je bil en tak obcutek, ampak danes ponoci sem ze cutial, da se nekaj s trebuhom do´gaja, sedaj pa full boli. Ampak, ce je to vse normalno bom prezivela brez jamranja. Sem se samo bala, da je kaj narobe lahko. Maj, ... no pa pridi angelcke delat na nas vrt. Sam pol te bo mogu en vn iz snegca zvlect, ker ga je res noro veliko.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 11:44:22
|
|
|
|
malaMravljica
|
Pilotina, ti si bial pa itak tako pridna, ker si mi dala tisti recept, ti morem vrnit in sem se spomlna, ker sem ravno krompirjevo solato naredila. Te zanima kako jo naredim, imam recept od zm.. mislim tasce in rata res dobra.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 12:09:31
|
|
|
|
pilotina
|
veš, da ja malaMravljica...kar pošlji mi...lahko še kak drugi recept...bom vesela joj maj2009...kako bi šla s tabo malo ven...te stene tuki v pisarni so prav smotkane...za mano mam eno veliko okno, pa se vsake tolko obrnem in vidim obisjano zelenje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 12:22:12
|
|
|
|
pilotina
|
malaMravljica...razumem tvoj strah...ni lahko...še bolj pa za nas, ki smo dale tako izkušnjo skozi...sam zdej pa je boljše, da se trudimo misliti pozitivno in če se le da ne preveč sekirati ti kar povej, ko se boš zaskrbljena...saj smo zato tu, da si povemo in pomagamo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 12:24:09
|
|
|
|
pilotina
|
grem na pasulj
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 12:37:10
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinuška Sonček: pridna si, pridna... In kar naprej nakupuješ... Mora biti luštno kupovati tiste majhne hlačke in majčke... Veš kaj...vračam ti dovoljenje za objavljanje menijev! Se nam bodo malo sline spet cedile in še ideje bomo imeli kaj kuhat! Glede na to, da se bliža pust, bo verjetno kakšen krof prav sedel, a ne? ja hvala,evo se bašem s kremšnito ,ki sem jih naredila Ja zdaj sem pa ponakupila kar sem misla,ker zdaj sem pa vse dinarčke zapravla.Zdaj samo še sobico uredimo ,operemo,zlikamo in zložimo cotke Ja je bilo pa tko lepo nakupovat,pa kr not sem metala Ja samo po voziček še moramo k ga še niso imeli-brevi. Posteljo in jogi pa vse smo pa včeraj kupili Ja danes bo pa meni po želji mojega dragega ,ker ima RD(DUNAJSKI-PURANJI,KROMPIRČEK PEČEN V PEČICI IN solatka ) maj:super ,da so slabbosti pojenjale,sedaj pa lahko začneš uživat v pilotina:ja zdaj pa res grem počas proti koncu in mora bit vse perajt mmmmmmmmmmm pasulj,ga bom mogla narest Jaz pa komaj čakam regrattttttttttttt evo tko pa zgleda k nosečka naredi kremšnite in potem že zmanJKA ena tkoj
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 13:16:50
|
|
|
|
tinuška
|
Sonček: Ali kremo za kremšnite narediš sama (iz jajc) ali kupiš kar tisti pripravek (kaj je že...kremin...?! )? Če narediš sama mi lepo prosim pošlji recept! Bom malo packala spet!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 13:22:09
|
|
|
|
pilotina
|
evo mene nazaj, zelo sita in sita mmm je blo fino...pasulj, ki je danes biu še boljši in domači motovilec v solati z česenčkom sončkek85...jaz bi pa kar ceu recept...nisem še delala kremšnit...po slikah sodeč pa zgleda zelooo finoooo mi že mamo regrat...a ti ga naberem in pošljem po pošti...ga dam v eno škatlo in je naslednji dan že pri tebi tinuuuškkaaa...kako si
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 13:23:47
|
|
|
|
pilotina
|
kje pa si ti tassika, danes...Rižkica naša verjetno spančka...ka pa ti...maš gužvo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 13:24:51
|
|
|
|
Nogavica
|
Babe, spet se o hrani pogovarjate. Meni je pa danes tako čudno - pred par minutami se mi je ful sladko luštalo in sem ravno godrnjala, ker nimamo nič doma in bi ubijala npr. za kremšnito, zdaj sem jih pa videla in mi je ob misli na sladko kar malo slabo. Bi pa z užitkom zmazala krompirjevo solato, zato prosim maloMravljico, da mi hitro pošlje recept, preden se mi upre še ob misli na krompir.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 13:26:15
|
|
|
|
Nogavica
|
pilotina, kak je bil pasulj? Tudi ta bi se mi zdaj prilegel. Rižkoo, upam, da si o.k.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 13:26:17
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina sončkek85...jaz bi pa kar ceu recept...nisem še delala kremšnit...po slikah sodeč pa zgleda zelooo finoooo mi že mamo regrat...a ti ga naberem in pošljem po pošti...ga dam v eno škatlo in je naslednji dan že pri tebi tinuuuškkaaa...kako si Pilotina: SUPER sem! Tale sonček me totalno fila z energijo! Regrat imate že? Mi pa sneg! Ti ga pošljem? V škatlo ga dam, pa bo jutri - še vedno na pošti v drugem agregatnem stanju!! Sicer sem še v službi (še ta teden - mogoče še kakšen dan drug teden) ampak mi je ful lažje! Kar DIHAM! Od riti mi visi tale šef in zdaj res lahko govori kar želi... ME NE GANE! Pa ti? Si uredu? Aja mačka! Tud jaz spim kjer koli hočem!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 13:27:53
|
|
|
|
tinuška
|
Nogavica naša! Pa ne še ti! In že zdaj! Joj!!!! Se ti že upira in gor leze?!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 13:27:59
|
|
|
|
pilotina
|
o Nogavička...vidiš ga znakeca
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 13:29:20
|
|
|
|
tinuška
|
Tassika: Se še vedno v službi matraš? Ah dej napiši nam kej! Te že pogrešamo!!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 13:33:18
|
|
|
|
pilotina
|
tinuška...imamo ja regrat...ka ga pošljem tudi tebi, ampak v istem stanju...bom zaščitila tako, da ga ne bodo s premetavanjem poškodovali verjamem, da ti je lažje...nisi zastojn dala odpovedi... naj se javi kjera želi zgodnji regrat, pa ga za vikend naberem celo goro
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 13:38:25
|
|
|
|
sonček85
|
TINUŠKA:JA KREMO NAREDIM sama ,me je mami jo naučila k je kuharca,ker mi ni dobra una kupljena pilotina:ja ti kr daj ti takoj naslov povem ti men regrat jaz tebi recept evo recept ,če še katero zanima 2xlistnato testo(jaz kupim kar tuš ali pa hokus) 1,75l mleka 5 jajc 350g sladkorja 250g trde moke 1 vanili sladkor 1l smetane(jaz uporabim rastlinsko hulala ali tuš rastlinsko smetano za stepanje+ čisto malo gustina-pol male žličke ,da je bolj trdo) *zmiksaj smetano *razvalaš testo,ga daš v pekač (z vilico nekajkrat pikni po testu)Potrebuješ dva enega za spodaj in enega za zgoraj *polovico mleka od 1,75l pogreješ,in daš vanj jajca,sladkor,vanili sladkor-ves čas mešaj *drugo polovico mleka(hladnega) zmešaj z moko(koda bi naredila podmet) in stresi v zmes ,ki si jo malo prej naredila-ves čas mešaj da se ne naredijo grudice *na ognju mešaj tako dolgo da se zgosti v pekač malo višji daš testo,maso,pustiš da se ohladi ,dodaš smetano,testo in takoj razrežeš ,dokler je še testo lepo trdo in voila krem rezine so narete evo to je to in če katero še zanima kaj ,če nisem dobro napisla na vpraša
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 13:42:07
|
|
|
|
sonček85
|
nogavica:ja a vidiš tko to je kak recept za krompirjevo solato.a je kak poseben ,jaz bi ga tud imela ,ker jaz delam krompirjevo solato isto k da bi naredila fižolovo(čebula,kis,olje,poper,sol)krompir pa prej skuham celi,ga olupim ,ohladim in naredim solato.Včas dodam še malo rdeče vložene paprike pilotinaaaaaaaa:jaz bi regrattttttttttttttttttttttttt pri nas je ta sneg pa mami mi ga more nabrat
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 13:43:55
|
|
|
|
tinuška
|
Sonček: NAJLEPŠA HVALA!! To bo posladek za vikend!! Sem ti hvaležna in verjetno še vsi, ki bodo takrat v moji bližini!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 13:47:55
|
|
|
|
pilotina
|
Sonček85...naberem, in ti ga pošljem...napiši mi na ZS tvoj naslov...mogoče mi že rata prej nabrat...če ne pa za vikend, ko bom doma
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 13:53:36
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinuška Sonček: NAJLEPŠA HVALA!! To bo posladek za vikend!! Sem ti hvaležna in verjetno še vsi, ki bodo takrat v moji bližini!! naj ti uspejo in teknejo vsem A ti to resno glede regrata ,a bi res to naredila iiiiiii kako si prijazna,zdaj bi ti pa kr prinesla kremšnito ,če bi imela avto al pa turbo pogon
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 13:55:21
|
|
|
|
pilotina
|
ma zlati Sonček seveda naredim to za našo nosečko ...sam naslov mi sporoči kremšnito mi boš pa ti naredila, ko bom jaz nosečka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 14:00:56
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina ma zlati Sonček seveda naredim to za našo nosečko ...sam naslov mi sporoči kremšnito mi boš pa ti naredila, ko bom jaz nosečka z veseljem ti jo naredim ,cel pleh ti jih naredim pa dostavim
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 18.2.2009 14:05:11
|
|
|
|
pilotina
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.