|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
18.2.2009 11:29:39   
maj2009
aja pa najrajš delam angelčke v snegu, se oblečm v kombinezon(sem ko telebajsk pol) in hop v sneg!user posted image user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
18.2.2009 11:42:31   
malaMravljica
O hvala ti Pilotina. ves, do sedaj me trebuh ni kaj posebno bolel. Saj je bil en tak obcutek, ampak danes ponoci sem ze cutial, da se nekaj s trebuhom do´gaja, sedaj pa full boli. Ampak, ce je to vse normalno bom prezivela brez jamranja. Sem se samo bala, da je kaj narobe lahko.

Maj, ... no pa pridi angelcke delat na nas vrt. Sam pol te bo mogu en vn iz snegca zvlect, ker ga je res noro veliko.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
18.2.2009 11:44:22   
malaMravljica
Pilotina,

ti si bial pa itak tako pridna, ker si mi dala tisti recept, ti morem vrnit in sem se spomlna, ker sem ravno krompirjevo solato naredila. Te zanima kako jo naredim, imam recept od zm.. mislim tasce user posted image user posted image  in rata res dobra.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
18.2.2009 12:09:31   
pilotina
veš, da ja malaMravljica...kar pošlji mi...lahko še kak drugi recept...bom vesela

joj maj2009...kako bi šla s tabo malo ven...te stene tuki v pisarni so prav smotkane...za mano mam eno veliko okno, pa se vsake tolko obrnem in vidim obisjano zelenje user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
18.2.2009 12:22:12   
pilotina
malaMravljica...razumem tvoj strah...ni lahko...še bolj pa za nas, ki smo dale tako izkušnjo skozi...sam zdej pa je boljše, da se trudimo misliti pozitivno in če se le da ne preveč sekirati
ti kar povej, ko se boš zaskrbljena...saj smo zato tu, da si povemo in pomagamo user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
18.2.2009 12:24:09   
pilotina
grem na pasulj user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
18.2.2009 12:37:10   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tinuška

Sonček: pridna si, pridna... In kar naprej nakupuješ... Mora biti luštno kupovati tiste majhne hlačke in majčke... user posted image  Veš kaj...vračam ti dovoljenje za objavljanje menijev! Se nam bodo malo sline spet cedile in še ideje bomo imeli kaj kuhat! user posted image  Glede na to, da se bliža pust, bo verjetno kakšen krof  prav sedel, a ne?

ja hvala,evo se bašem s kremšnito ,ki sem jih naredilauser posted image user posted image user posted image
Ja zdaj sem pa ponakupila kar sem misla,ker zdaj sem pa vse dinarčke zapravla.Zdaj samo še sobico uredimo ,operemo,zlikamo in zložimo cotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Ja je bilo pa tko lepo nakupovat,pa kr not sem metalauser posted image user posted image user posted image Ja samo po voziček še moramo  k ga še niso imeli-brevi.
Posteljo in jogi pa vse smo pa včeraj kupiliuser posted image user posted image user posted image

Ja danes bo pa meni po želji mojega dragega ,ker ima RD(DUNAJSKI-PURANJI,KROMPIRČEK PEČEN V PEČICI IN solatkauser posted image user posted image )user posted image user posted image user posted image
maj:super ,da so slabbosti pojenjale,sedaj pa lahko začneš uživat v user posted image user posted image user posted image
pilotina:ja zdaj pa res grem počas proti koncu in mora bit vse perajtuser posted image user posted image mmmmmmmmmmm pasulj,ga bom mogla narestuser posted image user posted image user posted image

Jaz pa komaj čakam regratttttttttttttuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image   user posted image
evo tko pa zgleda k nosečka naredi kremšnite in potem že zmanJKA  ena tkojuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
18.2.2009 13:16:50   
tinuška
Sonček: Ali kremo za kremšnite narediš sama (iz jajc) ali kupiš kar tisti pripravek (kaj je že...kremin...?!user posted image )? Če narediš sama mi lepo prosim pošlji recept!user posted image  Bom malo packala spet!

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
18.2.2009 13:22:09   
pilotina
evo mene nazaj, zelo sita in sita user posted image
mmm je blo fino...pasulj, ki je danes biu še boljši in domači motovilec v solati z česenčkom user posted image

sončkek85...jaz bi pa kar ceu recept...nisem še delala kremšnit...po slikah sodeč pa zgleda zelooo finoooouser posted image
mi že mamo regrat...a ti ga naberem in pošljem po pošti...ga dam v eno škatlo in je naslednji dan že pri tebi

tinuuuškkaaa...kako si user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
18.2.2009 13:23:47   
pilotina
kje pa si ti tassika, danes...Rižkica naša verjetno spančka...ka pa ti...maš gužvo

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
18.2.2009 13:24:51   
Nogavica
Babe, spet se o hrani pogovarjate. user posted image  user posted image  
Meni je pa danes tako čudno - pred par minutami se mi je ful sladko luštalo in sem ravno godrnjala, ker nimamo nič doma in bi ubijala npr. za kremšnito, zdaj sem jih pa videla in mi je ob misli na sladko kar malo slabo.
Bi pa z užitkom zmazala krompirjevo solato, zato prosim maloMravljico, da mi hitro pošlje recept, preden se mi upre še ob misli na krompir. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
18.2.2009 13:26:15   
Nogavica
pilotina, kak je bil pasulj? Tudi ta bi se mi zdaj prilegel. user posted image

Rižkoo, upam, da si o.k. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
18.2.2009 13:26:17   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

sončkek85...jaz bi pa kar ceu recept...nisem še delala kremšnit...po slikah sodeč pa zgleda zelooo finoooouser posted image
mi že mamo regrat...a ti ga naberem in pošljem po pošti...ga dam v eno škatlo in je naslednji dan že pri tebi

tinuuuškkaaa...kako si user posted image

Pilotina: SUPER sem! Tale sonček me totalno fila z energijo! Regrat imate že? Mi pa sneg! user posted image  Ti ga pošljem? V škatlo ga dam, pa bo jutri - še vedno na pošti v drugem agregatnem stanju!! user posted image user posted image user posted image
Sicer sem še v službi (še ta teden - mogoče še kakšen dan drug teden) ampak mi je ful lažje! Kar DIHAM! Od riti mi visi tale šef in zdaj res lahko govori kar želi... ME NE GANE! Pa ti? Si uredu?
Aja mačka! Tud jaz spim kjer koli hočem! user posted image user posted image  

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
18.2.2009 13:27:53   
tinuška
Nogavica naša! Pa ne še ti! In že zdaj! Joj!!!! Se ti že upira in gor leze?!

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
18.2.2009 13:27:59   
pilotina
o Nogavička...vidiš ga znakeca user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
18.2.2009 13:29:20   
tinuška
Tassika: Se še vedno v službi matraš? Ah dej napiši nam kej! Te že pogrešamo!!!! user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
18.2.2009 13:33:18   
pilotina
tinuška...imamo ja regrat...ka ga pošljem tudi tebi, ampak v istem stanju...bom zaščitila tako, da ga ne bodo s premetavanjem poškodovali
verjamem, da ti je lažje...nisi zastojn dala odpovedi...user posted image user posted image user posted image

naj se javi kjera želi zgodnji regrat, pa ga za vikend naberem celo goro user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
18.2.2009 13:38:25   
sonček85
TINUŠKA:JA KREMO NAREDIM sama ,me je mami jo naučila k je kuharca,ker mi ni dobra una kupljena
pilotina:ja ti kr daj ti takoj naslov povemuser posted image ti men regrat jaz tebi receptuser posted image user posted image

evo recept ,če še katero zanima

2xlistnato testo(jaz kupim kar tuš ali pa hokus)
1,75l mleka
5 jajc
350g sladkorja
250g trde moke
1 vanili sladkor
1l smetane(jaz uporabim rastlinsko hulala ali tuš rastlinsko smetano za stepanje+ čisto malo  gustina-pol male žličke ,da je bolj trdo)

*zmiksaj smetano
*razvalaš testo,ga daš v pekač (z vilico nekajkrat pikni po testu)Potrebuješ dva enega za spodaj in enega za zgoraj
*polovico mleka od 1,75l  pogreješ,in daš vanj jajca,sladkor,vanili sladkor-ves čas mešaj
*drugo polovico mleka(hladnega) zmešaj z moko(koda bi naredila podmet)  in stresi v zmes ,ki si jo malo prej naredila-ves čas mešaj da se ne naredijo grudice
*na ognju mešaj tako dolgo da se zgosti

v pekač malo višji daš testo,maso,pustiš da se ohladi ,dodaš smetano,testo in takoj razrežeš ,dokler je še testo lepo trdo in voila krem rezine so narete

evo to je to in če katero še zanima kaj ,če nisem dobro napisla na vprašauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
18.2.2009 13:42:07   
sonček85
nogavica:ja a vidiš tko to jeuser posted image user posted image user posted image kak recept za krompirjevo solato.a je kak poseben ,jaz bi ga tud imela ,ker jaz delam krompirjevo solato isto k da bi naredila fižolovo(čebula,kis,olje,poper,sol)krompir pa prej skuham celi,ga olupim ,ohladim in naredim solato.Včas dodam še malo rdeče vložene paprike

pilotinaaaaaaaa:jaz bi regratttttttttttttttttttttttttuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas je ta sneg pa mami mi ga more nabratuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
18.2.2009 13:43:55   
tinuška

Sonček: NAJLEPŠA HVALA!! To bo posladek za vikend!! Sem ti hvaležna in verjetno še vsi, ki bodo takrat v moji bližini!! user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
18.2.2009 13:47:55   
pilotina
Sonček85...naberem, in ti ga pošljem...napiši mi na ZS tvoj naslov...mogoče mi že rata prej nabrat...če ne pa za vikend, ko bom doma user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
18.2.2009 13:53:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tinuška

Sonček: NAJLEPŠA HVALA!! To bo posladek za vikend!! Sem ti hvaležna in verjetno še vsi, ki bodo takrat v moji bližini!! user posted image

naj ti uspejo in teknejo vsemuser posted image user posted image user posted image

A ti to resno glede regrata ,a bi res to naredilauser posted image iiiiiii kako si prijazna,zdaj bi ti pa kr prinesla kremšnito ,če bi imela avto al pa turbo pogonuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
18.2.2009 13:55:21   
pilotina
ma zlati Sonček
seveda naredim to za našo nosečko user posted image ...sam naslov mi sporoči
kremšnito mi boš pa ti naredila, ko bom jaz nosečka user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
18.2.2009 14:00:56   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

ma zlati Sonček
seveda naredim to za našo nosečko user posted image ...sam naslov mi sporoči
kremšnito mi boš pa ti naredila, ko bom jaz nosečka user posted image
z veseljem ti jo naredim ,cel pleh ti jih naredim pa dostavimuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
18.2.2009 14:05:11   
pilotina
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.