|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
17.2.2009 15:58:31   
drobtinica29
ne še uradno še nisem naredila testeka, tako da me boš takrat ko ga bom!

ok!

saj dva dni gor al dol! bom počakala,bo potem slajše!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
17.2.2009 15:59:07   
pilotina
zdej pa res grem...bodita fajn user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
17.2.2009 16:01:23   
tassika
Uživaj Pilotina.

ps. tudi meni gre pasulj dobro po grluuser posted image

Daj no drobitnica, mene bo pobralo od živčnosti in firbčnosti. Že tko sem bila danes preveč živčna zaradi pregledauser posted image . No ja sej ne boš zdržala, jaz vem da ne bi.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
17.2.2009 16:03:51   
drobtinica29
Čaw pilotina!

bom vidla, moj dragi je rekel da ga bom delala v čet, ko je on doma!user posted image

no pa bom vidla če bom zdržala do čet! user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
17.2.2009 17:23:27   
Nogavica
drobtinica29, držim pesti, da se user posted image  ne prikaže. Čeprav se mi že zdaj zdi, da si naša naslednja user posted image .

Kje je *manca*, da vidimo, če je ona že delala test?

pilotina, dobro sem, hvala. user posted image  Nimam nobenih nosečniških znakov, razen požrešnosti (no, ta me itak vedno spremlja).
Me pa spet grlo boli. user posted image  user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
17.2.2009 17:29:08   
sonček85
Evo da se vam še jaz malo javim,danes sem bila ves dan z doma,najprej pri kolegici ,nato podaljšat B ,potem pa nakupovanje za našega korenjaka,veliko sem zapravilauser posted image user posted image user posted image ,kupila cotk,posteljo,jogi,...... skaratka vse razen kozmetike.

In kako ste ve kaj ,vidim da naše nosečke dajejo slabosti ,tassika da se je dogovorila za datumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,drobtinica pa čakamo da naredi testuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
17.2.2009 18:47:34   
tassika
Ojla punce a vam nekaj povem?
Nikogar nisem poklicala v torek grem samo na pregled in to je to, a sem žlehtuser posted image . Nisem imela volje poklicat ravnotako kot nimam volje čakat na nekega strokovnjaka, če mi lahko moje stanje pove tudi kdo drugi, če pa bom kdaj res imela hude težave bom pa tudi na strokvnjake čakala. Evo še eno urco pa šibam v tadrugo službo in spet bo prehitro jutri ko bo treba vstat, bljak, ampak takle mamo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
17.2.2009 18:48:23   
tassika
 user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             xx.04.2009
02. U*                        27                    Tržič                   xx.xx.2009
03. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
04. *Manca*              23                   ok.Kranja            xx.xx.2009
05. Drobtinica        (28.9.79) 29        Maribor               17.02.2009
06. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
07. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
08. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.02.2009
09. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
10. Twixy               (10.2.81) 27        Nemčija               xx.xx.2009
11. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.03.2009
12. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
13. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.02.2009
14. Maxy

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:       PREGLED:           PDP:                                    
MalaMravljica  12.10.78 (30)  Nemčija      23.2.09       02.10/2009
Maj2009          18.06.84 (24)  Ok.Domžal  02/20.3.09      10/2009
Rižko                20.06.82 (26)  Celje           09/10.3.09      10/2009
Nogavica         18.05.77 (31)                                        20.10.2009
Sašaš               02.01.80 (29)   Vrhnika       10.03.09    20.10.2009

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
17.2.2009 19:14:49   
Anonimen
Ej pikice....joj tok stvari se je zgodil, jst pa nič na tekočem. user posted image  Tok sm žalostna, da nism. Za nazaj nism velik brala.., ker preberem eno stran, pa moram že ležat. Joj, to je res neverjetno. Smislim se sama sebi. Sm bla dons pri zdravnici, je rekla..., da pod nobenim pogojem ne grem jutr v službo glede ne moj izgled in stanjeuser posted image . Sm bruhala preden me je not klicala sestra. Skratka.., cel teden ostajam doma in kar delam je, da ležim in... ležim in.. sploh ne morem drugega delat. ne morem verjet, da to tko grozno zgleda. Že nasploh mi je blo redkokdaj slabo in to zdej me je uničlo. Čist. Rižko ga lumpa na polno... Mah, sam da živi in mi zraste... in pride v moj objem.., vse pretrpim.

sašaš... Juuuuupiii tudi zate.... , zdej se pa sam čuvi in bodi veseučkaaaa... Joj, ti je dopust prav pasal.user posted image ..Ma obožujem ta naš seznam!! Tok hitr se bo zgornji del tabelce zmanjšal in spodnji poveeečal. Komaj čakam.

tassi, Ja kr pejt na pregled... , si boš prej na jasnem in... dost je tega čakanja. Vsaj men bi se zmešal.

tinuška..., bejbi BRAVO, sm pa ponosna nate za znoret. Ej, odpoved... Ma carica si!! Jst pa lih tuhtam kako unmi kretenčku od šefa mail poslat, da me do konc tedna ne bo. Tega še ni doživel in me prv briga. Nej si sam preklada fascikle in špila tajnico. Ma.. mam dost tega razmišljanja in sekiranja v zvezi s šihtom. Polno kapo. Ti si pa ena faca.. Juuuupppiii.... , sm cela vesela zate. Bravo bejbi.

maj2009 in mala mravljica, sotrpinke moje..., kje sta, kako sta?? Sm dons zvedla, da pomaga B-komplex. Mi je moja zdravnica priporočila. Farmacevta ni nikol slišala za to ampak jst sm jih kr kupla. Vse bom zbasala vase, sam da mine, ker ne morem več.

sonček85
Čudovito je blo na zabavici. Res tko fensi šmensi... sam sm se tolk ukvarjala z želodcem, da sm prava zmagovalka, da sm sploh zdržala. Nism pa ne plesala, ne nič... Prv silila sm se... da se ne prepustim slabosti.., v nedeljo me je pa zj.  sm preležala, prebruhaala... polomija od mene... in tako vse do danes. No, dons mejčkan bolš.

pilotinčka... maš zs.

Kje pa je res *manca*?...., če te ne bo.. te bom klicala kot te kličejo, ko te kregajo...user posted image

drobtinica29, stiskam peste zate, veš?

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1984
17.2.2009 19:19:56   
Anonimen
galea
Štekam te, štekam te, štekam in.... sočustvujem s teboj user posted image  Res je grozno. Ne predstavljam si bit v službi taka.... in verjamem, da tudi mene to pripelje do solz. Čuvi se.. in ne sekiraj... ti si v prednosti in vedi, da bo kmalu mimo. Boš vidla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1985
17.2.2009 19:26:35   
tassika
rIŽKO NE SEKIRAJ SE TI SAMO POKLIČI DA TE NE BO RAZLOGA TI ITAK NI TREBA POVEDAT, SI ZBOLELA IN ČAV.
čE PA BOŠ LAHKO MALO PREBERI TOLE klik
Joj punce ne me kregat spet imam caps lock vklopljen, ampak se mi mudi in nimam časa popravit.

Rižko drži se in hvala, res grem zato ker ne zdržim več, rabim samo nekoga da mi pove ali je vse ok ali ni nič drugega in ni mi treba na to čakat pol leta.

Hvala vam vsem, ki ste mi danes to svetovale, jaz sem prva in jaz odločam kdo mi bo delal UZ pa če se vsi postavijo na glavo.
Evo se že bolje počutim, zdaj pa šibam.
Imejte se lepo in se tipkam kaj jutri.

papa

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
17.2.2009 19:45:03   
sonček85
rižkoo:lepo da si se imela super, in da se tudi bolje počutiš.user posted image kakšna je bila pa hrana ,ker po jedilniku ni nič bilo takega k bi jst jedla razen korenčkov pire in sladko presenečenjeuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
18.2.2009 7:37:16   
tassika
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
18.2.2009 8:41:27   
pilotina
dobro jutro user posted image

punce, danes ma zvesta strokovni izpit...držmo pestke zanjo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
18.2.2009 9:03:39   
tassika
Evo jaz že držim pesti

user posted image

Tinuška kako je kaj s tvojo službo?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
18.2.2009 9:14:23   
Nogavica
Dajmo, zvesta, mislimo nate! user posted image

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
18.2.2009 9:16:58   
malaMravljica
jaz tudi drzim pesti. Ceprav bo Zvesta to opravila z levo roko.

Jaz sem pa ze ok, vec ali manj. Nekaj me trebuh boli, pa obcasno se mi zvrti, samo to je mala malica v primerjavi s slabostmi.

Se mi pa sedaj Rizkoo tako smili. Samo Rizkoo, dober teden si za mano, tiste ki so tako dalec kot jaz pa ze vse prihajajo k sebi, bos vidla, se malo in bos ti tudi spet ok. In vem, tega sedaj sploh ne mores verjet, samo je cisto tako. Sicer pa ostani v postelji, jaz sem pogruntala, da to pomaga sele proti koncu.

Maj, kako si ti?

Lepo se imejte, pa soncka vam posiljam!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
18.2.2009 9:49:57   
tinuška
Jutro punce!

Zvesta: DRŽIM PESTI! user posted image user posted image user posted image user posted image

malamravljica: me zelo veselo, da je s slabostmi bolje. Imate tudi vi sončka?

Rižkica moja draga! Ti smola ti... Pa si že mislila, da si ušla slabostim... Upam, da si rešila zadevo s šefom in da nisi v službi! Lepo počivaj in veliko pij. Kar se pa tiče B kompleksa in slabosti pa jaz osebno mislim, da to ne pomaga kaj dosti. Sicer pa, če jemlješ Centrum materno (mislim, da jemlješ to?..user posted image ) je pa tam več kot dovolj B vitaminov. Ampak je vseeno vredno poskusiti. Upam, da bo kaj pomagalo. Škodujejo pa itak ne, ker se odvečne količine odvajajo s telesa z vodo (ki je potem malo temnejše barve).  Ja, ja tale naš mali Rižko si je ustvaril pravi disko! user posted image

Sonček: pridna si, pridna... In kar naprej nakupuješ... Mora biti luštno kupovati tiste majhne hlačke in majčke... user posted image  Veš kaj...vračam ti dovoljenje za objavljanje menijev! Se nam bodo malo sline spet cedile in še ideje bomo imeli kaj kuhat! user posted image  Glede na to, da se bliža pust, bo verjetno kakšen krof  prav sedel, a ne?

Pilotina in Tassika: Vesta, da sem tudi jaz jedla segedin v ponedeljek! user posted image  

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
18.2.2009 10:01:00   
pilotina
tassika...če maš rada pasulj, bi ti ta, ki ga je moj dragi naredil, bil všeč...pravi pasulj user posted image
drobtinica29...še malo, pa bo jutri user posted image

*manca*...kje si...saj veš, da smo firbčne user posted image

Nogavica...boleče grlo je že en znak user posted image ...skoraj vse moje noseče prijateljice so bile malček bolne ravno po pozitivnem testu...meni so se znaki pokazali šele kak teden po pozitivnem testu...smo si pa različni...lahko, da ti ne bo nič slabo user posted image

Rižko... user posted image
malaMravljica...lepo se to sliši, da se ti izboljšuje user posted image

sonček85...no, pa saj se bliža datum user posted image ...je že bolje tako, da maš čimveč stvari doma

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
18.2.2009 10:02:59   
pilotina
tinuška...user posted image ...smo mi ene segedinke, a user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
18.2.2009 10:05:48   
maj2009
ojla!user posted image
sm že pokonci!
zvesta vso srečo!

jst do zdele spala, sm se ponoč skos zbujala, pa sm mogla mal potegnt spancuser posted image .
ja kar se tiče mojih slabosti, jih skor več ni.zjutri se zbudim pa hitr mal vode spijem, čez dan mi je kake pou ure slabo. učeri me je zvečer mam trebuščk bolel(k je biu moj neki sitn), pa sm kr tabletk uzela pa je blo ok.
zdele jem jogurt tko da mi kr gre dobr.user posted image user posted image

dons grem sigurno zdele dopoudne vn, ko je tak lep sončk zuni, pa greva z mojimuser posted image na svežga zrakca.

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
18.2.2009 10:08:27   
pilotina
maj2009...super user posted image ...pa, da je le mimo ta najhuje user posted image ...tudi tuki mamo lepega sončka...vreme je idealno za sprehode

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
18.2.2009 10:46:18   
malaMravljica
Tinuska, ja soncek imamo. Bi sla na sprehod, pa perem se zadnji rundi cunj in potem morem susit dat, obesim kar zunaj in potem tako lepo disijo cunce. Aja, sprehod ima se en problem, imamo tolk snega, prejle sem nesla robo na kompost in sem obula skornje do kolen, pa sem se bala, da se bom udrla v sneg cez skornje, tolk snega imamo. Pol pa kamor grem bo sneg, ce grem po cesti pridem pa kot prasicek nazaj. Sam, je pa moj reku, da bi sli smucat popoldne in sem rekla grem zraven na soncka, tko dve urci bo glih ok.

Maj, jaz sem tudi prej en jogurt pojedla. Danes spet kuham kosilo in bo ena juhca, krompirjeva solata in hrenovke, ki pa se jih jaz ne pritaknem, jih ze tko videt ne morem.

Me pa sedaj tako zelo boli trebuh. Upam, da s ne pojavijo kaksni krci. To, da me boili trebuh je pa normalno a ne? Me namrec postaja kar strah.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
18.2.2009 11:03:34   
pilotina
malaMravljica...normalno je, da te boli...in še bo bolelo...maternica se rasteza...vse se prilagaja na nosečnost...krči so vse drugo, pa še tile bi mogli bit res hudi
ne sekiraj se pikica, vse je uredu user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
18.2.2009 11:27:50   
maj2009
jst sm mogla pa hitr do mojga osebnga zdr. nest potrdilo od ginekologinje zarad komisije, zdej sm pa že nazajuser posted image
pr ns bo tud zelenjavna juhica za kosilo, jo oči kuha jst bom pa za zraven nardila palačinke pa bo.
pilotina&mm a dons pa kr vidve kraljujeta na čveku? no pa jst se na vsake tok cajta oglasm aneuser posted image

zdele se bom pa fajn napravla in grem na sončka! mi je tko fajn po snegcu hodt, ga je ponoč mal nasmetil, če ne bi bla tok delč mm bi kr h teb pršla na sprehod ker jst obožujem snegc kot račka vodouser posted image user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.