![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 12:50:23
|
|
|
|
tassika
|
MM ti kar spi, jaz bi tudi če bi lahko. Pa kakšno slikco nam pripopaj da vidimo kašno je stanje pri vas. Evo punce sem se odločila svoje g. sploh ne bom poklicala ampak bom kar šla na pregled in ko jo bom poklicala in povedala da sem dala to skozi in da imam izvide bom pa povedala, da unega pač ni bilo in sem se odločila da grem k tej. Saj mi nič ne more, jaz pa tudi rabim samo potrditev, da sem zdrava.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 13:41:16
|
|
|
|
pilotina
|
malaMravljica ti kar spančkaj...mah ja, po slabostih pa pride fino papanje...pa takrat kilce malo rastejo tassika...brez veze čakati, nima smisla...si se že prau odločla...in točno to...ko bo pregled mimo ti itak ne bo mogla nič težit...ma čudna ta tvoja G, a?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 13:54:40
|
|
|
|
tassika
|
ma ne pilotina sej drugače je v redu pa se ful zavzame, samo pomoje je mela zdajle mal slabe dni in pomoje ne bo navdušena da nisem šla tja kot je ona predlagala, ker je res kao želela da grem,... samo ne vidim smisla da bi čakala, sem malo prebrala po netu in jo ful hvalijo dr.Bokalovo, tako da res ne vidim ovire.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 14:23:14
|
|
|
|
pilotina
|
aha, okej ma ja, da si je ona želela...samo kaj češ čakat dva mesece ali pa še več...ne vem...za en UZ maternice, se mi zdi nesmiselno...je že bolje tako, da si se naročila
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 14:29:38
|
|
|
|
tassika
|
se strinjam, zdaj samo zbiram mnenja ali jo pokličem pa povem ali se naredim neumno in povem ko bo že fertik? Kako pa ti pilotina, kdaj imaš kako kontrolo?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 14:34:43
|
|
|
|
pilotina
|
ups, nisem vedela, da sprašuješ za mnenje, oprosti ma mislim, da če ji poveš, ko bo UZ mimo, nima kej biti...ševedno, če bo želela, lahko greš kasneje še k dr.Tomaževiču (ko bo dosegljiv)
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 14:36:09
|
|
|
|
pilotina
|
ko dobim , pokličem mojo G, da me naroči na UZ...po mojem bom mela UZ nekje med 5 in 10.03.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 14:38:08
|
|
|
|
tassika
|
sej ne vem če grem lahko k njemu samoplačniško, saj pomoje jo bom poklicala in povedala, če sem se odločila mi ne more nič. No Saj potem bova pa podobno kakšen teden za mano boš na vrsti, še malo pa bo tudi za nas rezervirana roza barva
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 14:42:02
|
|
|
|
pilotina
|
roza mi je tako zelo všeč ...prav pristajala nama bo...tko kot vsem prav, pa jo pokliči...meni je vse prav, sam da je tudi tebi
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 14:45:52
|
|
|
|
tassika
|
hihi saj itak še ne vem kaj bom moram počakat, bo odvisno od trenutnega navdiha
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 15:02:07
|
|
|
|
pilotina
|
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 15:11:48
|
|
|
|
tinuška
|
Pilotina in Tassika! Vidve pa sta ene čvekice!!! Tassika nehaj se že sekirat! Prav si naredila! A roza barvo sta že rezervirale!? Je tako grozno povpraševanje, a jo je treba malo prej rezervirati vesta!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 15:15:03
|
|
|
|
tassika
|
Evo zdaj sem se pa še zmenila za varstvo, tassika bo spet služila dinarčke, pa danes brala pravljico za lahko noč Tinuška brez skrbi tudi zate sem jo rezervirala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 15:23:13
|
|
|
|
pilotina
|
ja tinuška...kar rezerviramo...ka pa čmo, če bomo pa tako lepe rozike...se strinjaš tassika, pa še fajn se boš mela...otroci so tako srčkani maš u varstvu otroke, ki jih poznaš?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 15:24:43
|
|
|
|
tassika
|
Ja enega fantka danes od 8-23 v čet pa grem v vrtec in ga peljem na plavanje, me ponucajo tko za občasno varstvo, samo je otrok tako prilagodljiv da ni težko in vse uboga. Res da se moram vozit nazaj v LJ ampak saj gre.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 15:31:07
|
|
|
|
Nogavica
|
tassika, jaz ne bi poklicala G, sploh če rada teži. Bi kar šla na ta UZ, potem bi ji pač rekla, da ni bilo možno pri željenem ginekologu.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 15:33:05
|
|
|
|
pilotina
|
super, maš se fajn, pa še zaslužiš zraven
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 15:33:52
|
|
|
|
pilotina
|
Nogavica...kako si naša nosečka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 15:46:51
|
|
|
|
tassika
|
Evo pilotina spet sva ostali sami
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 15:49:32
|
|
|
|
pilotina
|
haha, danes pa res, večino samo midve čvekava zdej pa domou
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 15:50:25
|
|
|
|
tassika
|
Jaz pa še ne še ene pol urce, pol pa pride moj pome in greva k meni domov na segadin, potem grem pa itak nazaj v LJ
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 15:56:23
|
|
|
|
drobtinica29
|
punci nista sami, jaz sem se vama pravkar pridružla no pri meni še vedno nič novega, tečka ki bi danes morala prit je ni, kar je jupiii!!! me edino na čase malce špika doli! drugače pa sem ok!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 15:56:35
|
|
|
|
pilotina
|
mmmnjami segedin...ravno včeri sva ga mela za kosilo...ga je tašča naredila za vikend, pa sva ga zmrznila in je prau prišel danes pa je dragi naredil pasulj...sem bila na malici doma (mam od doma do službe 5 min z avtom), pa je cela hiša dišala...mam rada pasulj, komaj čakam zdej pa grem...no, še pol urce, pa greš tudi ti...dober tek
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 15:57:03
|
|
|
|
tassika
|
KAj drobitinica te potem prebarvam v roza
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.2.2009 15:58:12
|
|
|
|
pilotina
|
o drobtinica da je le nebi bilo in bi plusek ratal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.