|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
8.2.2009 21:22:25   
twixy
Hvala tassikauser posted image Ja ravno gledam ta stojala po internetu.. Samo ji bom kaksnega manjsega kupila. Grem ju3 dopoldne v soping in bom pomoje spet zapravila ene 200€user posted image Glede lezisca pa sem razmisljala,da bi ji enostavno dala en povster in,ce bi hotela bi tam spala drugace pa bo pomoje itak na kaksnih policah na koncuuser posted image Drugace pa jo bom navadila samo na stanovanje ker smo blizu ceste in me je strah zaradi avtov.. =/
To bom se pomoje zivcev izgubila,ko se bom ukvarjala z tem malih hudickom kje je njegov WCuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
8.2.2009 21:27:22   
tassika
ne twixy glede wc pa res nismo nikoli imeli panike, parkrat ga postaviš notri in ve, smo pa mi uporabljali, ne vem če pri vas imaste, take kristalčke namesto peska, ker ful dobro nevtralizirajo vonj.
Ja povtrček je Ok, ampak naši zelo radi spijo na kakšni omarci ali kavču, samo da je dvignjeno. Glede igrač pa najbolj palijo kosmate miškeuser posted image . Hrana, pri nas jejo vse, od briket, konzerv do tenstanga krompirjauser posted image . Glede na to da bo ves čas v stanovanju se pozanimaj za vitamine in pa cepljenja, proti mačji kugi in pa za gliste, to je obvezno, ker lahko mačjo kugo prineseš baje tudi s čevlji, za bolhe pa imamo pri nas neko tekočino, ki jo stisneš za vrat in deluje okoli pol leta.
WC vzemi zaprt, da pesek ne leti okoli. Če se pa še kaj spomnim pa povemuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
8.2.2009 21:40:33   
twixy
Iiiii tassika res ti hvala za te nasveteuser posted image Sem ti dolzna nekajuser posted image
Bom zdaj prvic imela muco in sploh nimam pojma kako te stvari potekajo. Ja vem,da so za macji WC kamencki za kristalcke prvic slisimuser posted image Pa,ce jih imate vi jih bi mi tukaj tudi mogli imet. Kje pa je najboljse da postavim ta WC?
Ja, za cepljenje moram poklicat veterinarja.. Vitamincke pa bi pomoje mogla v trgovini dobit. Kaj mislis?
Em... sem te zdaj cisto okupirala z temi vprasanjiuser posted image
Za hrano ji bom najbrz zdaj za zacetek kupila kaksno konzervico,pol ko pa bo imela mocnejse zobke pa pol briketke.
Joj komaj cakam,da jo dobimuser posted image Se pocutim direkt kot kaksen otrokuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
8.2.2009 22:06:27   
tassika
Ma ni panike, rada pomagam.

WC mi smo ga imeli v dnevni ker je edina prehodna iz vseh sob. Hrana pa:
naš malček je tole: KLIK
imaš brikete za male muce, malo večje in tudi konzerve.
Evo kristalčki, nimamo ravno takih ampak podobne, dobi se jih pa tudi v mullerju KLIK
Vitamini se pomoje dobijo v specializiranih trgovinah, če jih jaz dobim za mojo činčilo jih boš pa tudi ti za muco.
pa veš kaj boš mogla malo zaščitit, če imaš kakšne rože na tleh, radi praskajo zemljo vn.
Evo zaenkrat toliko ostalo ti pa še jutri napišem, grem počasi spat, me moj že čaka v posteljiuser posted image .

Nočko

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
8.2.2009 22:25:22   
MAŠKA
Pozdravljene čveke!

Vidim, ta tokrat debata teče bolj o mačkonih kot pa o nosečnostihuser posted image , ampak tudi tako je prav, da se ukvarjamo še s čim drugim ne pa samo z mislijo na user posted image user posted image .

Tudi jaz obožujem mačke, vendar si je skoraj ne morem privoščiti, ker živim 5 metrov od zelo prometne ceste.
Samo v stanovanju mi je pa tudi ni za imet, ker bi preveč časa morala preživeti sama zaprta med 4 stene.

Jaz pa se lahko končno pohvalim, da sem sem danes dočakala prvo user posted image  po ss. Mislim, da bomo že kar ta mesec šli v akcijo za user posted image . Katera skrbi za seznamček, bi sporočila le to, da + pričakujem 8. marca in ne v februarju, kot sem prej predvidevala.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
9.2.2009 6:34:07   
zvesta
Jutro!

Tako, jaz sem že spet čisto v študijskih vodah. Zdaj že počasi voda v grlo teče, izpit je drug teden. Sploh, ker smo imeli prejšnji teden družinsko bolovanje in učenja sploh ni bilo. :(

Ja, res se nam je zgrnilo vse na kup. Izaku so v tednu dni prodrle ven celotne spodnje štirke. Revček je krvavel, jokal, driskal, kuhal. Me kar zmrazi, ker čakamo še vse trojke, petke in pa spodnje dvojke, zgornje štirke pa še tudi niso cele zunaj, ampak samo po zunanjih robovih. Upam, da ne bo do naslednje srede nič problemov.

Ampak to še niti ni tako hudo. Bolj me je pretreslo in me še skrbi, ker so v torek zjutraj mojega iz službe peljali na urgenco, kjer so ugotovili mnogo, mnogo previsok pritisk. In tako sedaj hodimo s preiskave na preiskavo, da bi ugotovili od kod to. Trenutno je na dieti (suh je pa, da se bo prelomil), na zdravilih za uravnavanje tlaka. Na očesnem ozadju ni videt sprememb, tako da je visok tlak krajšega veka. Meni se še najbolj dozdeva, da se mu to dogaja zaradi stresa (Izak je bil veliko bolan, moj splav, v službi so odpuščali, finančno stanje, nespanje Izaka v zadnjem času). Ampak moj moški trdi, da se on nič ne živcira. Kakorkoli, skrbi me zanj, ker še ni star toliko, da bi si smel privoščiti visok pritisk.

No, pol so nama zagodle še finance. En avto 2x v mesecu na popravilu, pa registracija le tega, potem sem prejšnji teden nabavila primeren aparat za merjenje pritiska, kar sploh ni poceni. Izaku je bilo potrebno zamenjat celotno garderobo, ker je vse prerasel. Potem mi je Izak polomil očala in sem bila prisiljena naročiti nova. In ko prištejem še kredit in položnice, smo porabili že naslednji plači. Ampak to je še najmanj od vsega...

V službi stanje ni prijetno.

In vse zgoraj našteto me je spodkopalo, tako da sem sama podlegla še gripi.

Zdaj pa lahko gre še vse samo navzgor. Zdravje, finance, pa upam, da učenje in izpit na koncu tudi.

Komentirala vas nisem, ker sem bolj malo brala. Ste pa čveke in pol. A imamo še kako novo nosečko?

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
9.2.2009 7:34:00   
sonček85
Jutro!!!!!!!!!
Najprej predlog za ime mucke za Twixy
pika in Čoriuser posted image

MAŠKA:kako sem vesela da si dobila prvo po SS in sedaj veselo slončkat da bo za dan žena velikiiiiiiiiiiiiiii plusssssssssssuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
9.2.2009 7:45:16   
tassika
Zvesta vidim, da vas je res doletelo vse naenkrat, ampak saj veš, vedno je tako, tudi midva imava finančno pester mesecuser posted image .
Glede visokega pritiska pa ti ne znam nič svetovat.

Maška super te bom dala na seznamček za marecuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
9.2.2009 7:46:23   
tassika
 user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +

01. Rižkoo             (20.6.82) 26     Celje                28.01.2009user posted image
02. MalaMravljica (12.10.78) 30     EU                  22.01.2009 user posted image
03. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             xx.xx.2009
04. U*                        27                    Tržič                   xx.01.2009
05. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
06. *Manca*              23                   ok.Kranja
07. Drobtinica        (28.9.79) 29        Maribor               17.02.2009
08. Nogavica          (18.5.77) 31        Maribor              xx.02.2009
09. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
10. Maj2009       (18.6.84) 24    ok.Domžal           26.01.2009user posted image
11. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                08.03.2009
12. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.02.2009
13. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.01.2009
14. Twixy               (10.2.81) 27      inozemstvouser posted image        10.02.2009
15. sašaš               (2.1.80)  29        Vrhnika                11. 2. 2009
16. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.xx.2009
17. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
18. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.02.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

PREGLED       NS            PPD
MalaMravljica user posted image             .                               10/2009
Maj2009 user posted image                    2.3.             20.3.      10/2009
Rižko user posted image                        9.3.                            10/2009

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
9.2.2009 8:38:30   
Nogavica
zvesta, vi pa ste res imeli zdaj vse na kupu. Upam, da se stvari kmalu uredijo na bolje. user posted image

MAŠKA, čestitke za prvo user posted image

twixy, nekaj predlogov: Fifi, Pipi, Pako, Bubi, Biba, Lili ...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
9.2.2009 9:15:47   
tinuška
Jutro user posted image !

Vidm, da se spet na polno dogaja!
Jaz trenutno visim v službi, minite se mi vlečejo kot ure in mislim, da bom doživela živčni zlom!

Zvesta: Toliko težav na kupu?user posted image  GROZA! Ampak, ko si enkrat tako na dnu, da slabše že skoraj ne more biti - se lahko stanje le še izboljša! Naj te ne potolče, zrihtajte najprej pritisk (o katerem žal res ne vem kaj dosti, vem pa, da ni najbolj ugoden...) Kar se tiče financ boste pa že nekako. Ta mesec je slab, kot kaže bo tak tudi drugi, potem pa bi moralo biti bolje. Držim pesti, da uredite zadevice in da vam čim prej posije sonček! user posted image user posted image user posted image

Zdej pa hitim nekaj narediti in se vrnem takoj, ko bo mogoče!user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
9.2.2009 9:19:11   
pilotina
jutro user posted image

nisem vas utegnila brati, vidim pa, da ste se kar načvekale...no saj me ni bilo dolgooo...pozdrav obema...lorelai28 in Zvezdica1980 user posted image  user posted image

z dragim sva kar letata okoli...in vsi so ga želeli videti...pa je teden minil takoj

vam pa povem, da je bil na začetku kar čuden filing za oba...no zdej pa sva spet utečena user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
9.2.2009 9:20:22   
pilotina
user posted image  Zvesta

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
9.2.2009 9:33:22   
maj2009
dobro jutro še od meneuser posted image
predlog za Twixyino muco: tud jst sm za piko ali pikico, mamo eno tako doma je tko scrklana, da je kaj!
drugač se je pa pri men tud zgleda začel z user posted image se mi je bprejle ko sm ustala tako zavrtel, da mi je še zdaj ful slabo. pa spet sm v fazi, ko morm med spanjem hodt na wc. dons so me noge tko bolele, da sploh nism mogla zaspat, pa zjutri predno je šou moj v službo sm mogla uzet že en boskopan, tko da je pr men kr pestro se začeu tale tednuser posted image

maška!user posted image za user posted image zdej pa skupaj s tabo čakam +!

joj user posted image men je res ful slabo komaj tle za računalnikom sedim, bom hitr neki vase dala, pol bom pa kr v horizontali komunicirala z vami.

se mi je začel enak dogajat kot naši malimravljici.user posted image

pozdravček od srečkeuser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
9.2.2009 9:45:17   
malaMravljica
Maj  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drugace ti pa ne morem napisati nic kaj vzpodbudnega, ker sem v istem zosu kot ti.
Punce tu so rekle ingverjevi bonboni, pa ingverjev caj sem prebrala, pa limonada, pa coca cola. Jaz si grem ingverjeve bonbone sele kupit.

Twixy, jaz sem rekla, da grem ze jutri, samo se ni videti nobenih premikov pri meni, saj me je itak kar strah kako bo voznja. Saj bi te vzela s sabo, mogoce imas celo kaksen poceni let do mene, samo tvoja muca rabi mamico ted ni. In ves kaj sem ti se hotla reci, ko bosta zacela spet user posted image  v smislu, da bi lahko bejbija naredila,  takrat pa prepusti ciscenje macjega stranisca tvojemu, da ne staknes kaj, cesar med nosecnostjo ne rabis.

Rizkoo, ma saj ce imas tako naustavljivo zeljo po spletnem nakupu ti dam moj naslov pa naroci. Placilo das pa Rechnung in dobim racun zraven in nakazem.

Zvesta, ves kaj je v tvojem primeru tako lepo sedaj? Zgleda, da si cisto na tleh, od tu gre pa samo se navzgor.

Soncka vam posiljata minimalaMravljica z mamico maloMravljico

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
9.2.2009 9:59:07   
pilotina
jutri ma pa naša Twixyca RD user posted image
pa tassika pregled, ane tassi?

jutri mam tudi jaz UZ ob 13:00...mi ga je kr G določila, ko sem jo poklicala, da prihaja dragi mou..me neki špika in upam, da bo to ovulacija...bom znala jutri več povedat

zdej pa bom po koščih brala kaj se je dogajalo z vami ta teden, ko me ni bilo, da bom na tekočem

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
9.2.2009 10:00:57   
malaMravljica
Pilotina, si koncno pokukala iz postelje user posted image user posted image   lepo in dobrodosla spet med nami!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
9.2.2009 10:28:06   
tassika
Dan dan, pilotina kako je biti spet skuapj, kaj sta se mogla privajat, da nimaš več cele postelje in kopalnice zaseuser posted image .
Ja jaz imam jutri pregled, me že neki stiska, prov ne maram hodit. Držim pa pesti za tebe Pilotina, da je res ovulacija. Moja je ta mesec že mimo. Mislim, da 2009 ne bom ujelauser posted image .

Glede toksoplazme pri nosečnicah, pa je potrebno tudi zelenjavo dobro prati, glede mačke, pa če je ves čas notri naj ne bi bilo problema.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
9.2.2009 10:29:21   
pilotina
pikice, hvala ker ste bile z mano...vas berem in mi je toplo pri srčku...zlate ste user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
9.2.2009 10:38:24   
drobtinica29
dan punce!

jaz spet na delovnem mestu,... brrrr,... mi kar nekak ne diši po dopustu,... ehhhh bo že samo privadit se je treba user posted image  user posted image

Tassika tebi pa sem še dolžna odg. od limon... oprosti me včeraj ni bilo doma in nisem mogla prej,... ja limone so seveda za jest, čisto take so kot jih lahko kupiš v trgovini oz še lepše, ker so pridelane doma !!!user posted image

zvesta user posted image

drugače pa vidim da je tema o mucah, tudi jaz imam doma muco, no sedaj jo ima mami, ko sem jaz na svojem, ker v stanovanju bi ji bilo malo zežko bit sami cel dan,... je pa že kar stara cca. 18 let, ne vem točno ker je bila najdenček!
ime pa ji je pika! je pa čisto takšna kot so te whiskas mačke user posted image  ... pepelnata!
je pa naš cartek!user posted image   ... no najbolj mamim.

punce lep dan in veliko sončka vam pošiljam!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
9.2.2009 10:39:41   
Anonimen
Ojla deklce..

pilotinaaaa..., sam da si nazaj... in da žalosti več ni. Zdej pa le pričakuj čarobnega +. Največ na svetu ti ga želim.user posted image

Twixy, muciki bi res lahko dala ime Twixy...., norrro..user posted image

zvesta, ja maš pa res psihično obremenjevanje zdej... Sej bo mimo boš vidla. Senar sploh ni pomemben sam da bo z možekom vse ok. Pa le nahrani ga... , če treba sili.

MAŠKA... jst tud zdej sam na dobro novičko še čakam.. in držim pesti.

tinuška.. beri moje trenutno stanje.. "Jaz trenutno visim v službi, minite se mi vlečejo kot ure in mislim, da bom doživela živčni zlom!" Ti je kej znano? user posted image  Drugač me pa matrajo bolečine spodaj... ma brez pretiravanja.., boli za crknt. Me spominja na bolečine pred ss. Kličem G pa je ne dobim.

drobtinica29, lepo, da si uživala... Jst tud rada tečem na smučkah user posted image . Kdaj pa kej pričakuješ..?

Nism drugač vsega prebrala, ker ste ble pridne, čvekice. Jst bom bolj kratka, ker sm tečna. Tečna čist preveč. Pa neki mi je kilaža začela padat. Sm že pod 50.user posted image  Jem pa normalno...

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1446
9.2.2009 10:42:03   
pilotina
ful je lepo, res...težko opisati, ampak je fajn, da je dragi doma...skratka, vesela sem user posted image

ja tassi...to čakanje res nervira...pa vleče se vse, vem to...sicer tudi jaz računam bolj na 2010, veš...vem kako je z mano in vem, da ne rata glih tako hitro...ampak sploh nima veze...jaz sem srečna, da je dragi z mano...ostalo bo že prišlo, ko bo cajt user posted image ...tam nekje aprila sva rekli , je tko user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
9.2.2009 10:46:54   
drobtinica29
rižko ja res je bilo lepo,... ja tekaške smuške so mi zakon, delajo vse mišiče na telesu! res pa je da moraš imet velikoooo kondicije ... user posted image  
aja,... pa tečke ne pričakujem okrog 17.2. drži pestke! user posted image

ti pa se lepo drži, pa čuvaj bebico! evo ti pošiljam en topol user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
9.2.2009 10:50:16   
tassika
Ja aprila ja, saj bo mogoče čudno slišat, ampak res ne bi rada da bi rodila pozimi ko je mrzlo, megleno in oblačno, sprejmem datum od marca naprej, kar pomeni, da je treba zanosti od junija naprejuser posted image .

Rižko ne bit tečka, saj bo vse OK, boš videla, g. pa kar kliči in tečnari, naj vsaj malo pogleda da boš bolj mirna.

Twixy ni panike, sem šla itak spat, danes pa komaj vstala, ampak saj je vsako jutro enako, sploh ne vem kako naj bom zjutraj dobre volje, sem vedno tečka.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
9.2.2009 11:05:32   
pilotina
hvala Rižkoo...vem da mi privoščiš user posted image
polna luna je danes veš...malo nagaja to...name kar vpliva, ne vsak mesec vendar, ko me prime, ajojjj
kar kliči tvojga G...ni odveč ni, če mu poveš, da te zelo boli

drobtinica29...pestke držim, da bo 17.2. velik plusko

no, pa naj bo takoj junija tassika user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ob porodu ne pozabite na svoje oči
Pomembno je, da mamice, še posebej tiste, ki že imajo težave s slabovidnostjo, v napornih trenutkih poroda poskrbijo tud...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?