zvesta
|
Jutro! Tako, jaz sem že spet čisto v študijskih vodah. Zdaj že počasi voda v grlo teče, izpit je drug teden. Sploh, ker smo imeli prejšnji teden družinsko bolovanje in učenja sploh ni bilo. :( Ja, res se nam je zgrnilo vse na kup. Izaku so v tednu dni prodrle ven celotne spodnje štirke. Revček je krvavel, jokal, driskal, kuhal. Me kar zmrazi, ker čakamo še vse trojke, petke in pa spodnje dvojke, zgornje štirke pa še tudi niso cele zunaj, ampak samo po zunanjih robovih. Upam, da ne bo do naslednje srede nič problemov. Ampak to še niti ni tako hudo. Bolj me je pretreslo in me še skrbi, ker so v torek zjutraj mojega iz službe peljali na urgenco, kjer so ugotovili mnogo, mnogo previsok pritisk. In tako sedaj hodimo s preiskave na preiskavo, da bi ugotovili od kod to. Trenutno je na dieti (suh je pa, da se bo prelomil), na zdravilih za uravnavanje tlaka. Na očesnem ozadju ni videt sprememb, tako da je visok tlak krajšega veka. Meni se še najbolj dozdeva, da se mu to dogaja zaradi stresa (Izak je bil veliko bolan, moj splav, v službi so odpuščali, finančno stanje, nespanje Izaka v zadnjem času). Ampak moj moški trdi, da se on nič ne živcira. Kakorkoli, skrbi me zanj, ker še ni star toliko, da bi si smel privoščiti visok pritisk. No, pol so nama zagodle še finance. En avto 2x v mesecu na popravilu, pa registracija le tega, potem sem prejšnji teden nabavila primeren aparat za merjenje pritiska, kar sploh ni poceni. Izaku je bilo potrebno zamenjat celotno garderobo, ker je vse prerasel. Potem mi je Izak polomil očala in sem bila prisiljena naročiti nova. In ko prištejem še kredit in položnice, smo porabili že naslednji plači. Ampak to je še najmanj od vsega... V službi stanje ni prijetno. In vse zgoraj našteto me je spodkopalo, tako da sem sama podlegla še gripi. Zdaj pa lahko gre še vse samo navzgor. Zdravje, finance, pa upam, da učenje in izpit na koncu tudi. Komentirala vas nisem, ker sem bolj malo brala. Ste pa čveke in pol. A imamo še kako novo nosečko?
|