Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.2.2009 23:13:24
|
|
|
|
Fargesia
|
Rižkoo, sej sem vas tko potihem kr redno brala...samo se je pri nas toliko dogajalo zadnje tedne, da nisem bila ravno rpi stvari...med drugim smo morali uspavati mojega kužka...
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 7:49:14
|
|
|
|
Nogavica
|
Jutro! malaMravljica, sem prebrala, da imaš hude težave s slabostmi in sem se spomnila, da so punce pisale, da bi naj bil ingver dober za lajšanje teh težav. Obstajajo ingverjevi bonboni, kupiš pa jih lahko, mislim da, v DM-u ali pa v kakih trgovinah z zdravo prehrano, mogoče tudi v lekarnah.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 9:04:11
|
|
|
|
tassika
|
Jutro, evo me včeraj zvečer ni bilo in imam za prebrat dve strani groza Fragesi žal mi je za tvojega kužka, boste imeli pa potem ko bo mala pikica še malega kužeka in bost se skupaj igrala. Ja za ingver sem tudi jaz slišala, pa mi je čisto iz glave ušlo. Sonček, jaz imam podobno tuniko tisti tvoji na spodnji strani, samo d aima 3/4 rokavčke, ampak meni so tako dobre. Glede vozičkov, pa bom jaz pomoje ostala kar pri quinnyu, po vsej verjetnosti bo toliko časa trajal, da bom jih imela na razpolago kar nekaj od prijateljic. Za Jane ne vem, vem pa da pri buzzu so tudi govorili, da se ne da košare okoli obračat. Ja res je ne da se ročaja obrnit, se pa da da jo že na začetku postaviš v željeni položaj, malo več dela, ampak se da . No jaz sem za zajtrk pojedla eno limono, zdaj grem pa v trgovino, ker sem sama doma, sem se odločila da bom jedla pico, aja pa juhco si bom odtajala. Sonček ko pa prideš iz all inclusive hotela, ti more pa tvo skuhat kurjo juhco, to je po tradiciji, da dobiš moč nazaj , ker je taka močna juhco, kot za prehlade.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 9:16:19
|
|
|
|
tassika
|
poglejte tole
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 9:24:57
|
|
|
|
tassika
|
Zgleda da še vse spite, nič jaz bom zaključila z monologi, šibam v trgovino bljak
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 9:58:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutrooo.. Evo tud mal mene. Sm se zbudla, sm sama, ob 11 mam frizerja, pol pa prijateljico na obisku. V trgovino bi tud morala pa ... sm bla včeri lenuh in sm si kr prek spletne trgovine od Mercatorja vse naročila. NI da ni. Pa še tko fajn pred bajto pripeljejo, pa kvalitetno, ker se bojijo, da jih stranka ne napizdi.... Skratka.., dons počivam, jutri pospravljam. Lep dan vsem vam..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 9:58:30
|
|
|
|
malaMravljica
|
Nogavica in Tassika HVALA VAMA!! Bom sla kar danes pogledat za ta caj. Sem se prej itak ze "zbala" da me je to preslo, ker sem tako lepo spala danes, pa zjutraj je bilo se dobro. Nic se ne bojte, je stanje ze nazaj. Tassika, joj tiste oblekce so lepe. Sam jaz berem, da itak ne prevec kupvat, ker tako mali hitro prerastejo Pa ti povem, da ce bi vedla kaj bom imela, bi zihr ze nakupila tolk robe, da bi blo ze sedaj prevec. Ej Tassi, saj tiste cisto male cunce za prvi mesec ali dva bos ti pa kar pri meni dobila lahko.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 10:24:45
|
|
|
|
pilotina
|
jutro punce sem vas prišla malo pozdravit...hehe...jaz sem dobro...upam, da tudi vi...ne rata mi prebrati vsega za nazaj midva se imava fajn se pišemo, če ne prej, v ponedeljek, ko bom v službi lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 10:29:20
|
|
|
|
Nogavica
|
pilotina, lepo, da uživata. malaMravljica, jaz sem slišala za ingverjeve bonbone. No, sicer pa je verjetno tudi čaj v redu. Nimam časa več pisat, ker me mala okupira sto na uro. Fajn bodite!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 10:56:52
|
|
|
|
tassika
|
Pilotina super, saj vem, vidva se kar zmenita vse za nazaj, v ponedeljek pa se le oglasi. Rižko, mene dostava mercator preddrago stane, glede na to da ga imam 10 m stran, potem pa pač grem s peš hondo . Jaz pa delam lazanjo, eno za kosilo, eno za v skrinjo, da bo za med tednom, ko se mi ne bo dalo kuhat
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 13:20:24
|
|
|
|
twixy
|
Hello lubice moje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 14:36:50
|
|
|
|
malaMravljica
|
Twixy kje si? In kako si? Si zdrava in je vse ok? Mi je bilo tako hudo zate, ko sem prebrala, da si v bolnici. Upam, da si ze doma in vse stima.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 16:39:29
|
|
|
|
tassika
|
Twixy Evo pa še enega medvedka, ker vem da so vam všeč
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 18:38:40
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ta vikend sem sama in preucujem vozicke. Ta je tolk cartkan, sam se malo bolj ga moram prestudirat. Kaj pa menite ostale?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 18:40:20
|
|
|
|
malaMravljica
|
smrk, pa ima tista stran res avtorske pravice na slike, morem novo slikco dobit
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 19:19:40
|
|
|
|
Nogavica
|
twixy, dobrodošla nazaj . Me veseli, da si zdrava. malaMravljica, mi imamo ravno tega zdaj čez zimo izposojenega od prijateljev, ker naša mala še vedno čez dan rada spi v vozičku, tako da sva lahko zunaj in grem jaz kafetkat tačas ko spi. No, voziček je super za vozit in zelo prostoren (zato ga imamo sposojenega, ker je našega že zdavnaj prerasla), ima pa nekaj pomanjljivosti, zaradi katerih ga jaz ne bi kupila - spredaj nima loka/varovala (lahko ga sicer naročiš in dokupiš), za katerega se mali radi držijo, ko začnejo sedeti. Naslon se ne da čisto poležati, niti čisto pravokotno dvigniti (pri dvigovanju so prijatelji nekaj improvizirali, da je potem vseeno šlo). Pa moti me, ker je streha precej kratka, ali kako bi se izrazila - na našem (Traxx Jaguar 3 od Haucka) se je streha tako potegnila, da skoraj nisem rabila senčnika, ker je bila skoraj cela pokrita s streho, pri tem pa moraš obvezno imeti neko zaščito, ker strehica zalo malo zakrije. Zdaj sem se pa tako razpisala o vozičku, da se mi ne da več pisat, kak super popoldan smo preživeli.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 19:25:25
|
|
|
|
Nogavica
|
Eh, bom vseeno, na kratko : Šli smo v Europark in bili skoraj eno uro v igralnici, kjer je Živa ful uživala, potem smo šli čakat Nodija (gneča je bila za znoret). No, smo ga malo gledali, ko je šel mimo nas, je pobožal Živo in je bila vsa iz sebe, potem smo šli malo po trgovinah, dragi mi je v Promodu kupil dve majčki in dvojne hlače (bilo je znižano in je stalo vse skupaj 44€ , prvotna cena je pa bila 140€), potem pa smo šli še malo do Nodija in ker ni bilo več tako hude gneče, smo že našo žabo malo pofotkali z njim.
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 7.2.2009 19:28:31 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 19:27:20
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Eh, bom vseeno, na kratko : Šli smo v Evropark in bili skoraj eno uro v igralnici, kjer je Živa ful uživala, potem smo šli čakat Nodija (gneča je bila za znoret). No, smo ga malo gledali, ko je šel mimo nas, je pobožal Živo in je bila vsa iz sebe, potem smo šli malo po trgovinah, dragi mi je v Promodu kupil dve majčki in dvojne hlače (bilo je znižano in je stalo vse skupaj 44€ , prvotna cena je pa bila 140€), potem pa smo šli še malo do Nodija in ker ni bilo več tako hude gneče, smo že našo žabo malo pofotkali z njim. pismo... mi smo bili eno uro prej tudi v igralnici :( Nodija pa nismo čakali, ker smo bli lačni in zaspani, pa smo šli domov....
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 19:30:04
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta pismo... mi smo bili eno uro prej tudi v igralnici :( Nodija pa nismo čakali, ker smo bli lačni in zaspani, pa smo šli domov.... Torej smo bili zelo verjetno skupaj. In se nismo videli.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 19:32:26
|
|
|
|
Nogavica
|
Šment, me je zvesta citirala pred popravkom - Europark sem mislila.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 19:33:25
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Torej smo bili zelo verjetno skupaj. In se nismo videli. Bo se treba enkrat načrtno zmenit. Po 18. velja?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 19:46:16
|
|
|
|
Nogavica
|
Z veseljem.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 20:09:23
|
|
|
|
malaMravljica
|
Nogavica, hvala pa vem se nekaj vec o vozickih. Saj sploh videla nisem, da nima varovala spredaj. Drugace mi je jane slalom pro tako lep, samo ne vem kako je pri tistih vozickih z lupinico, baje je tako bedna za jo namescat. Pa tako me moti, ker skoraj nikjer ne dajo podatka kaksen materjal je, mislim na tekstil. Joj, pa saj ne vem kaj sploh moram gledat, ker niti ne vem s katerim avtom bom bejbija vozila. Imamo enega velikega enoprostorca, tam je prostora se in se dovolj in prevec. Samo jaz imam pa en puntota, ki ga ne mislm prodat, ta je pa mali, sam za v mesto mi je super. Pa vecinoma itak ta velik avto vozim. Joj problemi a ne. Pa se sploh ne vem kolk se sploh lupinica daje iz avta. oh, je tezko prvic postati mama, se strinjate. Jaz pa malo pogresam naso nosecko Maj Se mi zdi, da se, da se ze kar nekaj casa ni javila, pa tudi se mi zdi, da ni nic rekla, da gre na kasen oddih z dragim. Maj, javi se, ker me skrbi zate, pa sporoci nam, da je vse ok.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 20:20:22
|
|
|
|
tassika
|
Evo da vam mal luštov naredim, jem kivi in banano s sladoledom njami, ampak bom pomoje še en kos lazanje, nekam lačna sem danes. ps. pa dragi mi je kupil čevljce take lepe s visoko petko, da bom mla šmikirala okoli, sploh v ponedeljek ko dobimo visoki obisk v službi
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.2.2009 20:20:56
|
|
|
|
tassika
|
Aja pa katera more priti z smučanja ta vikend, pričakujem kakšne lepe novičke
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?