|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
2.2.2009 13:36:33   
Anonimen
user posted image Ups, ni omare... tm k je vijolčen stol. Če bo fantek mu vmes med rumenima črtama narišemo kej za fantke, če bo pa punčkica... pa neki punčkastga...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
2.2.2009 13:50:50   
malaMravljica
Rizkoo,  kako lepo imas. Ce bi ti lahko nekaj vzela iz stanovanja bi bila to tvoja omara user posted image  user posted image  jaz sem sla iz xxxl omare na xl omaro za dva, si predstavljas. Pa tvoj ticker je tudi ze na drugi slikci, super.

Prejle mi je pa spet pognalo kri po zilah. Sla sem na wc in na hlackah opazila en tak rumenkast izcedek, ma saj ne bi bilo nic posebnega, samo pomislila sem, kaj ce se obarva na oranzno in potem na zivo rdece. Ob tej misli me je kar zmrazilo. No, sedaj sem na pocitku, moj je reku, naj grem pocivat, da si tudi on zeli le, da bi bilo vse ok. Danes sem res pretiravala z delom, sem se tako malo zamotila in ne mislila, da mi je slabo. Naprej pa bom pazila.

Tako, grem pred tv, mogoce pa najdem kaj, drugace bom pa spala. Nocko user posted image    Rizko ti pa medtem dobro opravi na pregledu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
2.2.2009 14:01:04   
tassika
Rižko vidva imata tudi ogromno pojstlo tko kot midva, pa tudi je v temni barvi, samo jo imava zdajle v kotu in bo treba malo prestavit potem, ker hočem imeti posteljico zraven ne pri nogah, previjalno bom imela pa tudi v spalnici oz potem če bo šlo vse po načrtih kar hitro v otroški sobici, ker bom probala takoj ko bo spal celo noč ga dati v svojo sobo.

Uh kakšni plani pa še sploh noseča nisemuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
2.2.2009 14:05:52   
Anonimen
Tassi
Ja, se strinjam s tabo. Moj bo tud pančal v svoji sobici... Jst bom mela pa zibko malo za začetek. Sm si skoz zibelko želela.. , da ga mal pogunca. user posted image  Bo pa ločen od naju z garderobno sobo... Sicer je pa vse pregrajeno ampak u bistvu skupaj... splanica, garderobna in trenutno moj kabinetek.

Mravljica, spočij se fajn. Izcedki so čist normalni... , ne skrbi. Boš vidla ko bova mamice. Jst bom itak na tvoj r.d. rodila.. user posted image  Jst bi šla tud počivat, zalimana sm čist... Sam kje je še 16:45 pa potem vožnja v CE, pa snegec pada... bo zastojev in nesreč še pa še..

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1054
2.2.2009 14:08:39   
tassika
Tudi jaz bom imela na začetku zibko imam še mojo, je moja mami vse spravlauser posted image , bo pa malo bolj ločen od naju, ker je otroška soba alias kabinet zdaj soba za goste čisto na drugem koncu stanovanja, ampak spet pa ne tako daleč da ne bi vstala in šla tja če se ponoči zbudi. Sem dobila veliko pozitivnih menenj od mamic ki so to naredile.

Rižko saj bo kmali boš videla, jaz sem danes tako produktivna, da mi še tipkovnica škripauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
2.2.2009 14:31:20   
tinuška
Pilotina: ne bit žalostna no....user posted image  Sej bo kmalu dan naokoli. Ta čas pa res pojdi kam na kavo, ali pa s kakšno prijateljico en babji čvek udarita, ali pa nam še kaj napiš, sposodi di kakšen dober film, skuhaj kaj  dobrega... Ah dej no - NE BITI TAKO PESIMISTIČNA! Tudi moj začetej leta je takšen, da bi ga najraje zbrisala, pa nikjer ne najdem tipke DELETE (tko, da če jo ti kje vidiš, mi prosim povej kje se nahaja....user posted image ). Veš vsakdo ima kakšno takšno obdobje in meni je vedno v tolažbo, ko piomislim, da bo čez leto dni ta težava le še bežen spomin... Tko da punca moja - NASMEH NA USTA in gas!!user posted image user posted image user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
2.2.2009 14:44:55   
sonček85
rižkoo:joj kako lepo stanovanje ,pa veliko tako bi jaz imela .Sem v 2,5 sobnem in bi imela tako rada veliko dnevno ,da še dam kam kak okrasekuser posted image user posted image Tudi jaz če bi lahko kaj vzela bi bila to  xxxl garderoba user posted image

Punce a vam lahko malo popestrim dan z mojo slikico bušijauser posted image danes slikala.

rižkoo:zakaj pa vožnja do Celja ,a si kje z okolice?user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
2.2.2009 14:52:31   
Anonimen
sonček85
Jst sm drugač Ljubljančankaaaa..., od 1. avg. pa Celjanka. Sva si z dragim pri njegovih rihtala stanovanjčka in zdej sm pač tam, služba je pa ostala tukaj... Tko, da dneve preživljam v Lj., nočke v Ce. Kakoo misliš iz okolice?? Iz kje si...?????? Hvala za pohvale stanovanjčka... Ma ja, sej sva tud truda vložila. Veste, ne boste verjele... Garderobna soba je bla ideja moje polovičke user posted image  Kdo bi si mislu... Je najbolj kompliciral kaj bi mel in kako in kje.., na konc sm ga pa v kot zgazla.. user posted image

Slikico pa le primlimaj... Deeeeeeeeeejjj...Sej je že na tickerčku tko luštno dete... poglej prosim mojega.. user posted image  Smešni Rižko je..

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
2.2.2009 14:59:45   
sonček85
ja jaz sem iz Žalca ,in sem delala v Celju ,sedaj k sem pa na B pa ne ,no potem pa spetuser posted image user posted image user posted image

Ja ta tvoj rižkoo je pa tako lep ,se spomnem k je moj bil tako mali ,pa poglej sedajuser posted image user posted image
no najprej vam postrežem s tem  malo  smeha http://www.erevija.com/smesnice/204/Funny-kitty

,še več jih je poglejte in se nasmejteuser posted image user posted image user posted image user posted image

in sedaj z mojo slikicouser posted image
,le pazite se kmalu boste vse tako lepooooooo okrogle
user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 2.2.2009 15:02:45 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
2.2.2009 15:08:24   
Anonimen
iiiiiiiiiii, maš pa bušijaaaa...  Ja, še kr neki tednov pa bomo me tri za teboj.. in pol še vse ostale in bojo slabi spomini za nami. Komaj čakam res... za vsako posebej. Kr ne morem dočakat user posted image

Ej, pol sva pa blizuuu... , sej grem vsak dan mim Žalca. user posted image  Kdaj maš PDP?

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1060
2.2.2009 15:09:24   
sonček85
ja res je ,potem sva res blizu,se lahko kaj na caffe oglasišuser posted image
PDP ima 24.4 samo mislim ,da boom za kak teden zamujali,mogoče pa prej kaj pa vemuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
2.2.2009 15:21:01   
tassika
Sonček zakaj boste zamujali, mogoče bo pa prejuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
2.2.2009 15:21:53   
Anonimen
Ej se z veseljem kavica... user posted image al pa se kje v Ce dobiva, če boš lahko priracala... user posted image  
Jst pa počasi zaključujem..., dol pa tok špika močno, da kr joooj. Tak strah pred wc-jem pa nism mela. Vsakič zamižim in upam, da ne bo kej rdečga. Ma se mi sesuje svet... No, ne lih cel.. polovička pa. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
2.2.2009 15:27:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Sonček zakaj boste zamujali, mogoče bo pa prejuser posted image
nevem tak občutek imam,hh

rižkoo:ja res je ,če se bom kja priracala do CE ,ker sem na B pa saj veš kako je to .Ti sporočim tukaj ,no sedaj pa le pogumno ,kmalu bo čas pregleda jaz grem pa kosilat je dragi prišel domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
2.2.2009 15:38:44   
tassika
Rižko misli pozitivno, ne želim da se ti kaj takega ponovi.

Tudi zase upam da se mi ne bo, samo to je pač zadeva na katero ne moremo vplivati, lahko si želimo, naredimo vse tako kot je treba, pa se lahko poigra z nami. Imam pa prijateljico, ki je to dala že večkrat skozi in pravi, da z vsakim si manj občutljiv. Ne zdi se mi to prav, ampak zgleda da imamo tako obrambo.

No ja ne bom več o tem razpravljala, itak bo vse Ok, špika te mogoče zato ker se maternica razteza in to je to. Na pregledu bo pa vse BP. Pa hitro nam sporoči bom čakala za rač.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
2.2.2009 15:41:47   
malaMravljica
jaz sem pa vzela prenosnik, ga nesla na kauc in tukaj tudi dela net super novica.

Soncek, vaaaaau user posted image user posted image user posted image  se malo pa bo.

Rizkoo, nic bat, imava iste simptome danes, bo verjetno krivo kosilo, ker sem jaz tudi imela riz, piscancka in solato, sam piscancek  je bil pecen. njami.e slabo

Maj, ja sla sem prejle v pisarno pogledat tvoj vozicek, dopoldne nisem upala, ker jih je bilo prevec in bi sprasevali kaj gledam. joj kolk je lep, suuuper, pa tisto s kosaro sem tudi videla super, si res nisem znala predstavljat tega tako. Jaz bi tudi imela tacga, samo kolesa tista napihljiva, da bo za makadam in gozdne potke. Za rolat bo pa super, sam ti rolas po asfaltu, jaz pa tecem po makadamu.

Meni je pa sestra sedaj rekla, da bo puncka, ce mi je slabo.  Za Rizkoo ze vem, da ima imena izbrana, kaj pa Maj ti, ze imas izbor. Jaz se ne. Za puncko imam toliko lepih imen, sam mojemu niso vsec, je smotan a ne.

Komaj cakam, da pride nasa nosecka s pregleda in pove kako je bilo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
2.2.2009 15:47:20   
Anonimen
Punce, ADIJO. Bom pozitivna... Grem še k prjatlci na trač, pol pa proti usodi user posted image ... Hecam se... Pozdravčka do zvečer.. Tassi, pridm. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1067
2.2.2009 15:48:50   
tassika
čavči, jaz pa šibam domov govejo juhco skuhat user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
2.2.2009 15:50:19   
malaMravljica
Tassika, vsake take pozitivne besede nam pridejo se kako prav. Ves, cist avtomatsko je to, da se non stop bojimo, pri meni je isto, prejele sem sla kar pocivat, da ne bi bilo kaj narobe, ceprav saj je tako, ce je namenjeno, da bo slo narobe potem to tako bo in ce ni bo pa vse v redu. In z nami bo tako! Jaz zacnem v cetrek ze sedmi teden, a si zasluzim aplavz?

Soncek, ti bi pa veliko dnevno imela. Naj te potolazim, majhna je hitreje spucana. Najina dnevna je gromozanska, nimam pojma kolko metrov, samo je to 2/3 nadstropja, pa malo razgibana je, ves tla v razlicnih visinah, pa veliko oken in odprt strop do strehe. Je super, samo ko moram to posesat in tla pomit je pa tudi enga dela. Kaj bo z okni ko bom s trebuhom hodila okol pa tudi ne vem, so tako neprakticna za pucat.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
2.2.2009 15:51:52   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Punce, ADIJO. Bom pozitivna... Grem še k prjatlci na trač, pol pa proti usodi user posted image ... Hecam se... Pozdravčka do zvečer.. Tassi, pridm. user posted image

Ti drzim pesti dokler ne porocas lepih novick!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
2.2.2009 16:36:12   
maj2009
oj malamravljica!
ja midva imava imena že zbrana, pri fantku je bl velik izbire, tko da sva se kr mogls usklasit. ja imava že oba imena. mam doma un knjigco najlepša imena od Kebra, k sm jo že v 1. user posted image kupla pa sva mal gledala.
morm pa rečt, da sva zdej izbrala čist druga imena kot v 1.user posted image . nama kar nekak tista prva ne sedejo več.
zdele sm pršla od splošnga zdravnika, sm mogla bolniški list dobit za januar, pol sm mu pa povedala, da sm noseča, in je vidu, da sm mela že 1ss in mi je reku, punca kar doma bodi in se čuvaj, za bolniško  pri meni ne bo noben problem. ta tedn bom še doma pol bom pa vidla, me po vsakem manjšem vaporu kr začne mal špikat spodi, tko da ne vem kako bo to združljivo z mojo službo (vrtec).
uglavnm važn je, da moja šefica ve da sem user posted image in da bom v bolniški kolk cajt bo pač treba.
no zdej sm se pa razpisala!user posted image user posted image

aja jst sm zihr, da bova imela user posted image fantka!!!!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
2.2.2009 16:43:19   
malaMravljica
kako pa ti tako zihr ves, da bo fantek? Joj, vse neki veste, jaz pa nic, sanja se mi ne. Pa obe ze imata imena, nama se tukaj tudi se ne sanja, no moj ima ime za fantka, sam meni tisto odpade.

Ves kaj, izkoristi bolnisko ce lahko!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
2.2.2009 16:50:54   
maj2009
ja mam tak filing, da bo fantek, pa še v kitajskem horoskopu pišeuser posted image .

ja sej bi bla kr doma sam ne vem kako bo pol zarad komisije. mislm, da morš 10dni delat pol greš pa spet na bolniško, da ti ne morijo.
bom mal na forume pogledala kakšne majo kaj punce izkušnje s tem.

ti boš tud mela fantka, sm sigurna, ker jih bomo mele vse!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1073
2.2.2009 17:04:08   
sonček85
malamravljica:ja res smo že daleč
Ja jaz bi imela veliko dnevno sedaj imamo malo ,a za naju z dragim je ok ,saj sva sama ,sedaj k bomo pa trije bo pa tudi še vseno dovolj velikauser posted image V hiši bi pa imela velikouser posted image user posted image user posted image

Sedaj je pa bila Rižkoo sigurno na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Čakamo poročilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1074
2.2.2009 17:30:32   
tassika
Ja malamravljica prav imaš, strah bo prisoten tako pač je, ena slaba izkušnja in takole, ampak se bomo tukaj bodrile, da bo čimhitreje minilo in ne bo slabih misliuser posted image .

No ja midva imava tudi 2,5 sobo stanovanje, pa bi dala pol dnevne stran, da bi imela večjo kuhinjo. Evo moja juhica se že kuha, pa v trgovini sem dobila sveže pečen kruh in manjka že pol štruceuser posted image

Glede imen pa imam jaz cel problem, kar mi je všeč ne gre s priimkom skupaj. Je pa tako jaz sem rekla za punčki Zoja ali Ela za fantka sva pa izbrala Davida, moj hoče sicer Lovrota ampak se jaz ne damuser posted image .

Rižko je pa pomoje zdaj že zunaj ordinacije zdaj pa še kakšno urco da se pripelje domov, je spet začelo močneje sneži.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?