|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
29.1.2009 19:30:42   
strumf
čav punce, ste tako načvekala, da sem porabila kar 15 min da se prišla na tekoče user posted image . twixy pošiljam user posted image user posted image . drugače se počutim dobro,samo dva dni me že grozno mučijo glavoboli od 12 ure naprej. tako da ko pridem domov, grem najprej spat oz. ležat, in šele po 18 uri spet zafunkcioniram. ne upam si vzeti nobene tablete, vem pa da me je pri prvi user posted image tudi na začetku bolela glava. tako da sem po eni strani vesela user posted image , ker vem da je to to. sedaj se bom tudi jaz spravila tickerje nabavit. so tko luštni.

za nosečnost nisva povedala še nobenemu. pri prvi sva počaka cca 10t, da sva povedala staršem, po 12t, so vedeli vsi. in potem ko je pač bil nesrečen slučaj, so vsi vedeli in mi je bilo ful grozno. ker so bili vsi žalostni in sem imela potem same obiske ipd. jst pa sem samo hotla bit sama. tko da bova sedaj sigurno dlje časa počakala de se razve. staršem bova povedala seveda prej. mogoče po prvem pregledu, ostalim pa potem ko se bo že nekaj poznalo. moram dodati da se mi je pri 20t minimalno poznalo (sem imela zaloge od prej haha), tko da jih veliko niti ni vedelo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 776
29.1.2009 19:37:17   
maj2009
mi2 tud ne bova povedala kakor dolgo se bo dalo.mojim staršem bova povedala kmalu. 1.pregled mam 2.3. v 10t, pol pa 23.3.ns in bova po tistem povedala ostalim. v službi bom povedala jutri (šefici) ker bi bila rada še nekaj časa v bolniški, itak pa vejo da sm mela že 1. splav in me bodo razumel.
tko bova mi2 nardila.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 777
29.1.2009 19:43:02   
sonček85
jaz sem tudi podobno naredila maj kot si ti.Najprej sem povedala šefu,nato sestri in naj sodelavki,šele po NS ostalim

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 778
29.1.2009 19:48:09   
strumf
maj2009 vidim da si se že naročila tudi na NS. user posted image kje pa si se naročila? Jaz se bom sigurno v Domžala, k Darji Strah. Moja G vse tam pošilja. pa nama je bilo prvič ful všeč. drugače pa se tudi še za prvi pregled nisem naročila, bom počakala, ker pri nas ni panike. sm omeniš nosečnost, pa te takoj vzamejo. mislim, pa da bom šla ne pregled enkrat konec meseca februarja. danes pa sem glih zvedla da mam 16.2 strokovni izpit. tako da bom mogla se sedaj piflat. bom malo pozabla na čakanje. bo prej minilo.

poglejte moje tikerje user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 779
29.1.2009 19:56:22   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 780
29.1.2009 19:58:52   
maj2009
moja g. je Lomškova v Domžalah, in sm se kr pri njej naročila, majo kar pozitivne izkušnje, bi pa jst tud šla k Strahovi, sam ne vem kok ma kej gužve?user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 781
29.1.2009 20:16:53   
maj2009
punce!!
zdej pa obvladam!user posted image user posted image user posted image sm si nardila še en ticker!user posted image
poglejte!
bravo jstuser posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 782
29.1.2009 20:23:02   
tassika
Maj Strahova gre zdaj čist na privat ko da ne vem kolk bo imela kaj gužve. Jaz sem se takrat naročila pri šelihovi v Calisste, so tudi zadovoljni z njo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 783
29.1.2009 20:25:32   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: strumf
danes pa sem glih zvedla da mam 16.2 strokovni izpit. tako da bom mogla se sedaj piflat.

strumf, iz česa imaš strokovni izpit? jaz ga imam pa 8.2. in se že piflam...

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 784
29.1.2009 20:28:31   
Nogavica
maj2009, zdaj imaš pa dva enaka tickerja.
Ampak vseeno čestitke za napredek. user posted image

... aha, vidim, da si popravila. user posted image

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 29.1.2009 20:29:02 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 785
29.1.2009 20:47:09   
maj2009
ja mal se igram!!
sej rabm cajt da"mi pride" ampak "mi pride"user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 786
29.1.2009 20:52:56   
tassika

user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +

01. Rižkoo              (20.6.82) 26     Celje                 28.01.2009user posted image
02. MalaMravljica (12.10.78) 30     EU                  22.01.2009 user posted image
03. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             xx.xx.2009
04. U*                        27                    Tržič                   xx.01.2009
05. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
06. *Manca*              23                   ok.Kranja
07. Drobtinica        (28.9.79) 29        Maribor               xx.01.2009
08. Nogavica          (18.5.77) 31        Maribor              xx.02.2009
09. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
10. Maj2009       (18.6.84) 24    ok.Domžal           26.01.2009user posted image
11. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
12. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic        xx.01.2009user posted image
13. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.01.2009
14. Twixy               (10.2.81) 27      inozemstvouser posted image        10.02.2009
15. sašaš               (2.1.80)  29        Vrhnika                11. 2. 2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

PREGLED         PPD
MalaMravljica user posted image                                 10/2009
Maj2009 user posted image                                         10/2009
Rižko user posted image                                              10/2009
Strumf user posted image                                           10/2009

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 787
29.1.2009 20:58:36   
maj2009
U*, forgesia, drobtinica!
mal sm po seznamu gledala, kdaj boste nardile test?
a katera ve?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 788
29.1.2009 21:05:26   
Mariposy
twixy enuser posted image od mene za tebe upam da se ti kaj kmalu nasmehne sreča ter veselo user posted image user posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 789
29.1.2009 21:07:12   
Anonimen
twixy moja... lupčka iskrenga zate... Ne skrbi, ne bodi žalostka. Tud tvoj plusko pride..., kmalu, boš vidla. Objemčka enega iz srca. Žal mi je, da nimaš razloga za smeh. Lej... , poročkala se booooššš... in še čudovita nevesta.., to naj ti odnese misli na negativen CB. Prv?user posted image

Punce, dons bi mogla dobit M. Pa nism ne..., sej vemo zakaj... ampak mejčkan se bojim. Mam tko kapljice temno rjave na uložku... user posted image

Pa dons sm kr G klicala na osebni gsm, mi ga je dal v primeru če bo kaj narobe. In sm vprašala, če bi blo preventivno dobro pridt prej zarad ciste ali v 8t.., ko se že vidi Rižko? Pa je rekel, "SUUPER PRAVA REČ, SEM VESEL"user posted image  A ni faca?? No, rekel je, da naj kar takoj v ponedeljek pridem, da vidiva kako je s tem in da takoj ukrepava, če kaj bo. Se kr fajn počutim zarad tega... me je pa tko straaaah kakega ss-ja spet. Dons sm naju tko hranla..., da si mi že buši pozna... Joj, men se bo hitr poznal...
Kaj pravite, me mora skrbet zarad izcedka?

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
29.1.2009 21:09:46   
strumf
zvesta , strokovca delam iz oš, kaj pa ti? jaz se začnem ta vikend me je kr grozna. najrajši bi nekaj pobegnila.

za dr. stahovo pa rečete da gre privat? joj upam, da ne bo imela gužve. prejšnjič, sva kr lepo prišla na NS, nisem dolgo čakala cca 2 tedna.

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 791
29.1.2009 21:12:18   
strumf
rižkoo, hvala za programček. ga samo še inštaliram pa bo. glede izcedka pa prav, da si klicala G. ti sedaj čez vikend do ponedeljka čim več počivaj (leži) in bo vse ok. v pon bo pa že G videl, če boš mogla še naprej počivat. tako da se sedaj čuvaj. obvezno!

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 792
29.1.2009 21:18:18   
Mariposy
Rižkoo držim pestke zate in da bo vse okuser posted image Ti pa priporočam da do ponedeljka počakaš in se čim manj obremenjuješ, čeprav ti vrjamem da bo zelo težko, opazila sem da imajo ljudje razlicna mnenja glede tega izcedkauser posted image
V ponedeljek ki pa bo kaj kmalu tu pa pričakujemo da prideš s pozitivnim mnenjem svojega G na slikico pa bomo se malo počakaliuser posted image Drži se prav tako pa tudi twixy tudi zate močno stiskam pestkeuser posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 793
29.1.2009 21:20:43   
Anonimen
Me je kr mejčkan strah Mariposy..., res me je.. Če mi pa zdej to veselje se vzame pol pa u PM. user posted image

(odgovor članu Mariposy)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
29.1.2009 21:26:55   
twixy
rizkoo lubica moja.. prezeni vstran slabe misli in bodi optimisticna!!!user posted image user posted image Prosim naredi to za mene,prav? Ker ti bo uspelo in je zdaj tvoj strah cisto odvec... Zdaj pa le pocivaj in se ne naprezaj prevec

Punce hvala vam za objemcke in lepe misli!!user posted image user posted image

Jaz sem se zdaj stusirala in grem kar lepo spat.. Sem malo zalostna ampak ju3 je nov dan in mi gremo naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 795
29.1.2009 21:29:38   
Anonimen
Lej Twixy zate...
Jst pa ti... , na keri strani si?? user posted image
user posted image

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
29.1.2009 21:31:21   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Lej Twixy zate...
Jst pa ti... , na keri strani si?? user posted image
user posted image

Hihihihi... bom jaz ta desnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 797
29.1.2009 21:31:51   
Mariposy
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Me je kr mejčkan strah Mariposy..., res me je.. Če mi pa zdej to veselje se vzame pol pa u PM. user posted image

Ej vrjamem da te je saj malo je dobro ampak preveč pa ne...Nek pregovor pravi da se vsaka stvar zgodi razlogom ampak meni ni jasno zakaj morajo/moramo nekateri toliko pretpeti da pridemo do nekega želenega ciljauser posted image
Vendar pa ni čas za črne misli in negativne stvari jaz se bom trudila da vas malo potolažim in sem vam v oporo ker vem ko enkrat (upam) ta sreča doleti mene me boste močno vzpodbujale in mi seveda stale ob strani predvsem pa mi dale kakšen koristen nasvet pri odraščanju male user posted image user posted image
Lahko nočko twixy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 798
29.1.2009 21:35:45   
Anonimen
Ok Twixy... sam dejva rečt tko...
Dons bom na desni jst, objemala tebe... Lahko, prosim?user posted image

Mariposy, ja tud jst se sprašujem... zakaj tako težko in ... z ovirami?! Sam to je lajf.., tak je in ni tako kot piše na tvoji slikici... ni "perfect". Jst ti bom stala ob strani..., definitivno... Sploh ne veš kako pašejo vzpodbudne besede... Dost je že, da sm kr mal odvisna od tega našega "prijateljstva". Cenim čas in besede od vsake punce... Veliko dobrega naredimo druga drugi. Nočm, da se NIKOL zgubimo.... nočm.user posted image

(odgovor članu Mariposy)
  Neposredna povezava do sporočila: 799
29.1.2009 21:36:15   
maj2009
rižko! sej bo!!

ti samo počivaj in se ne naprezaj!!!

bo to najbolš zate in za tvojouser posted image !

vse bo ok!!

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?