|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
29.1.2009 21:38:03   
tassika
Rižko ne tako mislit, vse bo ok boš videla, nekatere pač na začetku malo krvavijo pa je potem vse OK. Moja kolegica je celi 2 nosečnosti in ima dva zdrava otročka. Mogoče je to pozitiven znak. Boš pa pač malo več počivala pa bo.

No jaz grem pa spančkat

nočko

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 801
29.1.2009 21:39:46   
pilotina
twixy...rožica, ne bit žalko...dokler ni tele smotane user posted image , je ševedno upanje...mogoče boš pa vseeno letos mamica...če ne pa bomo skupaj v 2010 user posted image ...objemček  user posted image

Rižkoo...curkček...ne, ne in neeeeeeee...vse bo dobro, vseeee...šc šc šc stran slabe misli, šc!

mislim močno nate, na vse vas pikice moje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 802
29.1.2009 21:49:12   
Anonimen
ja Tassi, jaaa... medvedke sm rabila. Hvala.. in lahko nočko... Odštevaj dneve do dopustka, veš kok boš uživalaaaaaa...

pilotina, šc, šc, šc, šc,šc, šc, šc, šc,šc, šc, šc, šc,šc, šc, šc, šc,šc, šc, šc, šc,šc, šc, šc, šc,šc, šc, šc, šc,šc, šc, šc, šc,šc, šc, šc, šc,šc, šc, šc, šc,šc, šc, šc, šc,šc, šc, šc, šc,... ta mi je tud čist huda šc, šc, šc, šc.user posted image  Ti kr misli name in na vse nas... več pestk skupaj..., več upanja in srečeeee.... Jst si za vsako posebej zaželim, da ne dočaka M.. za nas 4 uspešnice... user posted image  pa... da poteka brez komplikacij... vsako noooooč...

maj2009
uuuu, maš lepe tickerje user posted image  Sam, da ti je uspelo.. Jupi, jupi... in hvala tudi tebi... maš kake znake mogoče. Jst nič, nič.

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 803
29.1.2009 21:58:29   
maj2009
mene samo glava ful boli, pa na vsake tok časa me mau špikne spodi, to je pa tud use.

punce jst grem ajat!

lahko noč!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 804
29.1.2009 22:12:58   
Nogavica
Evo še mene, da se poslovim za danes ... je malecka komaj pred 20min zaspala. user posted image

Lepe tickerje ste si naštimale, nosečkice. Sem tako vesela za vas, ampak malo vam pa tudi zavidam, če sem čisto odkrita. user posted image

Rižkoo, črne misli na stran, zdaj takoj!

twixy, mogoče bova pa midve in še katera na vrsti naslednji mesec, da se usujemo nove nosečke, tako kot so se tele 4 zdaj. user posted image

Lahko noč vam želim!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 805
29.1.2009 22:26:54   
Nogavica
No, pa ste še mene okužile s temi medvedki ... sladko spite

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 806
29.1.2009 22:57:51   
pilotina
nočko user posted image

sladke sanje

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 807
30.1.2009 6:20:39   
zvesta
Jutro...

IZVIRNO SPOROČILO: strumf

zvesta , strokovca delam iz oš, kaj pa ti? jaz se začnem ta vikend me je kr grozna. najrajši bi nekaj pobegnila.

jaz ga delam pa v NUK-u za bibliotekarstvo...

Punce, nosečkice, punce nenosečkice... pogum, volja in vse bomo zmogle... a je prav?

Jaz sem se pa včeraj odločla, da s 1. 2. začnem jest folno, 2 tabletki na dan, po treh mescih pa akcija.... Ker se mi ne da čakat v nedogled....

Drugače sem pa čist brezvoljna... utrujena, učenje mi ne gre.... šla bi na dopust.... pa grem zdaj poskusit za malega kako sobico lepo sestavit...

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 808
30.1.2009 8:02:37   
Anonimen
Jutrooo... sm se lih zbudla. Mam dons dopust. Ko ga nimam bi spala, ko ga mam... ne morem. user posted image
Evo še mal..., pa pride moj dragi...

Zvesta, sobico mu boš sestavla... iiiiii...., men majo čist lepe pa ni tok drago v IZI mobilu... , poznaš? Take čist hude so ... jst bom mela eno tako za moje malčke....
Kako si drugače? Si vidla, jst sm kr podelila najin koledarček.. in so vse zadovoljne. Ni to lepo?user posted image  Še lepš je pa, da nama programček še dela..., da naju ni vn zabrisal...
Grem si eno kavico nardit... Lupčka zate.. in za vseeeee...
Za dobro jutro enga polnoooo upajočega lupčka..user posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
30.1.2009 8:31:20   
tassika
Evo punce jaz že spet v službi, kdo bi verjeluser posted image .

Zvesta, super ti kar začni, jaz malo papcam elevit, mi je še ostal, potem se pa aprila pridružiš nama s pilotino in bomo takrat že tri (upam da nisem katere pozabila).

Rižko jaz bi tudi dopust pa ga imam premalo da bi se zmišljevala. Kaj boš pa počela danes? Kdaj pride tvoj domov?

Evo pa še tole štorijo povem. Sem mojmu hotla za roj. dan kupit tečaj fotografiranja in ga zadnjič čist tko vprašam, če ima kako posebno željo kaj bi imel in on tiho, pa pol pride čez ene dve uri in pravi, kaj pa če bi mi kupili tečaj fotografiranja in ja da tega pa sigurno ne grrruser posted image
No pa je šlo presenečenje.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
30.1.2009 8:53:52   
Anonimen
user posted image Oooo shit, to pa je smola. Vidiš kako sta povezana. Poznaš dragija u nulo.
Sej bo vseen vesel, pa kaj, če ve. Oooo fotografirara rad, jst tudi user posted image .

Po mojga grem okrog 12 na Brnik. Prvo še k mami na kavo skočim, pol pa brzaka... po njega. Če bo tečen kot je vedno, ko pride iz kake službene poti, mu sploh ne bom nič povedala. Da mi pokvari vso veselje. Zna bit tok zoprn in me živcira, da se prv bojim.... Pa ne bo drugač danes, ker je itaq vedno iste. Rabi 6h, da se privadi nazaj, ker je "bil v drugem svetu"... Oooo , mi je kr slabo ko pomislim na te blesave besede.
Skratka..., zdej mal tipkam, pijem kamilco, pojedla sm pomarančko...., gledam kako snegec pada... pol se grem pa zrihtat pa v Lj. Pa bova šla najbrž kej pojest, upam, da se ne spričkava in to je to.... user posted image  A ni žalostno, da prv neko napetost čutim ob njegovem prihodu... Tak mir sm mela zdej 5 dni. Noben mi ni vsiljeval svojih obveznosti... Joj vem, da nebi smela tko pisat ampak sm pač iskrena...tko čutim.

Pijem pa tabletke že od 15 oktobra (centrum Materna)..., pridno in vsak dan. Punce, v vednost... Unga čaja Smrdljičko tud pijeva oba od 5. jan, vsak dan.... je to slučaj al res kej pripomore??

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 811
30.1.2009 9:08:55   
malaMravljica
Twixy  user posted image user posted image    res mi je zal za tisti grozen minus. Pa naj te ne razzalosti to prevec,  mogoce ti je usojeno biti novembrka. Se bomo veselile tudi ob tvojem plusu kar verjemi. Mimogrede, meni je tudi uspelo po 5 mesecih. Twixy, nasmeh na obraz in ponosno naprej. Hej, ap se pazit se ti ni treba in gres lahko po mili volji razvajat tvojo necakinjo user posted image  user posted image   joj, tolk je lepa, je kar ne morem pozabit.

Tassika, hehe, jaz iamm tudi eno mega idejo za darilo.

Kaj vec pa kasneje.

Lp, nosecamalaMravljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 812
30.1.2009 9:09:10   
tassika
Rižko slučaj ali ne to ni več potrebno. Mogoče je pomagalo mogoče ti je psiha pomagal, saj veš ljudje veliko zmoremo.

Glede tvojega pa ne vem, je pa res da sem včasih tudi jaz sitna sploh po dolgih poteh, smo leteli 4 ure pa potem še iz Munichna domov je bila kar težka, pa v avtu je blo enkrat za eno premraz, drugič prevroče, pa muska ji ni bila všeč,... me je kar minilo. Ne vem pa zakaj rabi 6 ur da se privadi, malo čudno ampak tak je, saj bo. Boš videla mogoče te pa presenetiuser posted image . Kam bosta šla pa jest, jaz ful priporočam novo tajsko restavracij ov city parku sem zadnjič tako dobro jedla, njami.

Punce še en nasvet rabim. imam kolegico s fantom sta skupaj cca 2 leti, on star 35 on 28 in on čisti deloholik, vse ostalo je na zadnjem mestu in ko mi tko potem kaj jambra nimam nobenege nasveta oziroma spodbudne besede da bo kaj bolje in mi je res hudo, ker drugač je on ful uredu samo to napakco ima.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 813
30.1.2009 9:11:53   
Anonimen
Tassi.. ti maš ogromno nasvetov .. za nas.. tukaj te pa štekam.., nasveta ni. Tud jst ga nimam za take. Naj mu reče, mal potoži.... normalno razloži, da mu ni treba... s cajtom ji bo že prekipel veš..., z nasveti ali brez.
O joj, te deci blesavi.. Mel bi vse, skupaj vsega vodit pa ne znajo. Polovičarji user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
30.1.2009 10:00:14   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

punce!!
zdej pa obvladam!user posted image user posted image user posted image sm si nardila še en ticker!user posted image
poglejte!
bravo jstuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vaja dela mojstra
rižkoo:nikar se ne sekiraj  zaradi tistega izcedka,ti samo lepo počivaj in  ne misli na to ,pa čeprav vem da je težko ,ko greš na wc pa vidiš.Jaz sem imela podobno in sem kar letela v Bolnico ,pa čez 4 dni spet in me je kr na Bolniško dala ,tako da ti kr počivaj in se pomiri.pOglej mene sedaj ,sem danes stopila v 29t,tudi ti kr pogumno in s pokončno glavo naprej.user posted image user posted image user posted image Res pa je nič slončkanja ,naprezanja ,dvigovanja.Jaz sem verjetno prvič šla v bolnico,ker sem v službi delala k nora sama v kuhinji  spredaj na bl.pa gužva .Kr pogumno naprej z malim rižkoom bo vse ok,boš videlauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 815
30.1.2009 10:31:24   
drobtinica29
maj 2009 spraševala si kadj bom delala testek, vrjetno nisi bila pozorna , ker si pač v veselm pričakovanju, sem prejšnji tenen že pisala, da me prejšnji teden obiskalauser posted image , tako da ni bilo pluseka. user posted image

tako da jaz imam sedaj počasi O, in bomo veselo delali na user posted image  naprej in upam na + v februarju. Naslednje M ne pričakujem 17.2!!!

Upam da nam rata!!!!

aja, dobro jutro  vam še nisem zaželela!

nič, grem mam gužvo v službi!

čaw

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 816
30.1.2009 11:42:15   
maj2009
punce živjo!!!

drobtinica! oprosti, sm res raztresena!user posted image

jst sm pa ravno domov pršla, sm bla pri zdravniku, da i je podaljšal bolniško. pa pri šefici in je bla zelo vesela, ko sem ji povedala, da semuser posted image .je rekla, da naj se samo pazim in naj ne skrbim, bodo že oni dobili zamenjavo.
sm bla ful veselauser posted image user posted image .
tko da drage moje jst bom še drug tedn sigurno doma, tko da se bom naspalauser posted image user posted image user posted image , pol bom pa vidla kako se bom počutla.
nism še nič g. klicala, a bi jo mogla?
na pregled sm se prjavla to je pa tud vse, če bo pa kaj narobe bom pa itak poklicala,ane?user posted image

kako ste drugač?
rižko! vidm, da uživaš ko si doma! boš vidla kolk bo šele veselo, ko boš svojmu povedala za user posted image !!bo kar skaku od veselja, boš vidla!!!user posted image user posted image

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 817
30.1.2009 11:47:22   
malaMravljica
Rizkoo, meni mi, ce grem na tvoje ime, ne pokaze tvojega tickerja.
Maj09, tvoj ticker mi je pa tudi vsec, kako si pa to naredila. Saj ves, jaz bi tudi imela tako user posted image  

Drobtinica, ti kar user posted image  se ze veselim, da bomo pricakovali tvoj plusek sredi februarja. Pa ne sam tvojga, ene par.

Tassika, glede tvoje prijatelce. Joj, to je pa tezko svetovat. Odvisno ali ima on svoje podjetje ali je nekje zaposlen. Mogoce se bo z leti umiril s tem delom, mogoce pa tudi ne. Ce njej tak stil ni vsec  se bo s tem tezko sprijaznila, leta pa bodo potem samo nalagala nezadovoljstvo. S tem je treba potem zivet in ce ona ne zna bo tezko. Vem o cem govorim samo svetovati je tezko, jaz sem pac clovek, ki to zna sprejeti.

Tassika,  kaj pa kremica, se ze kaj mazes in s cim? To sprasujem tudi Maj09 in Strumfiko.

Pa lep zacetek vikenda vam zelim.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 30.1.2009 11:48:30 >

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 818
30.1.2009 11:57:52   
maj2009
malamravljica! pejd na baby-gaga.com pa ti bo že na prvi strani pokazal neki tickerjev. moj je biu najprej z letalom, pa tm spremeniš pr strani v štorkljo in pol ti piše, get ticker pa klikneš. pol se ti odpre stran z nosečnico pa spodaj klikneš "yes i know about...." pol ti pa da kodo in tista, ki je v prvem okenčku jo kopiraš v svoj profil in to je to.! nč teškega! celo men je takoj ratal!user posted image user posted image

jst se ne mažem še z nobeno kremo, sm pa v 1. user posted image kupla eno in mi je rekla takrat prodajalka, da se začnem mazat po 3. mesecu! mam pa jst že tko ful strij! 

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 819
30.1.2009 12:01:03   
tinuška
Oj punce!

No, lepo je biti  na forumu, kjer prevladuje optimizem!!!user posted image user posted image user posted image
Upam, da me boste vzele medse.... user posted image  
No ja, moja zgodbica je pa takšna: včeraj sem imela abrazijo (8. teden). Kako in zakaj je do tega prišlo niti ni pomembno (ker bi me samo obremenjevalo). Razlogov je tako ali tako lahko tisoč! Torej - jokanja je bil en dan povsem dovolj, sedaj pa malo počivamo (bolniška seveda), počakamo na user posted image  in še na enouser posted image  pa samo gas user posted image user posted image user posted image ! Kar bo - pač bo! Sem prepričana, da bo naslednjič vse O.K., če pa ne pa še naslednjič!

Bi kdo rekel, da sem mogoče brez srca (ker je vsem tako hudo in se pobirajo mesece in mesece), ampak je resnica daleč od tega... Dejstvo je, da se ne smeš predati in vreči puške v koruzo, ker tako le priznaš poraz in pustiš, da te povozi.user posted image  Moram pa priznati, da naju je z drgim ta izkušnja le še bolj zbližala!!!user posted image user posted image

Torej vsem veliko sreče in da bi čimprej zagledale user posted image user posted image ,  tistim, ki pa ste že srečke user posted image  pa zdravih in čudovith user posted image , ter zdrave in lepe user posted image !

user posted image user posted image user posted image  

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 820
30.1.2009 12:14:33   
*manca*
Punce!!

kako st?
nekaj časa me ni in kaj vidim user posted image user posted image user posted image user posted image 4 nove nosečke user posted image user posted image user posted image user posted image se mi kar smeji! res sem vesela za vas!! user posted image user posted image user posted image user posted image RIŽKO, MAJ2009, MALAMRAVLJICA IN STRUMF čestitam!! želim vam nepozabnih 9 mesecev in vesela in zdrave user posted image ! mi bomo pa kmal za vami, ok? sm čist iz sebe, tok sem vesela za vas! lep začetek leta user posted image user posted image

twixy, ti pa prejmi en močan user posted image   verjamam, da boš tudi ti kmalu zagledala plusek user posted image imaš pa pred seboj tudi en vesel dogodek - poroka! ki ti bo tudi vrnila nasmeh na obraz!! mogoče bo pa na medenih tednih kaj....

tassika, ti pa že kar o morju... meni se zdi to še takoooo daleč, pa vem, da bo kmalu tu. s fantom se pa nekaj meniva, če bi šla to leto tudi v grijo, samo verjetno kakšno last minute ponudbo, saj še ne veva kako bo zaradi dopustov. mogoče pa pride vmes kakšna druga vesela novica user posted image in potem jaz ne bil z avionom na morje, me je kar mal strah....
no, saj je še mal časa do poletja. zdaj bo najprej pust. punce, a se boste maškare? jaz svojega naštimujem, da bi se namaškirala. lansko leto sva se in je bilo noooro zabavno user posted image

sonček85, želim ti še lepih zadnih nekaj mesecev. je hitro minilo, kaj ne? lepo je slišati, da je vse ok kljub začetnih komplikacij user posted image user posted image user posted image

pri meni je vse po starem, služba, inštrukcije in še malo učenja zaradi starih grehov user posted image
danes pa bo pri nas za kosilo lasanja, njami!! imam ful rada vseh vrst testenine!

moram vas še pohvalt, da ste res prave čveke ratale, kar me res veseli user posted image
pa priznati am morem, da imam po mojih izračunih ravno zdaj ovulacijo in sva z mojim pridno     tako, da tudi zaradi tega nisem imela toliko časa za vas user posted image
upam, da bom vas lahko sredi februarja še jaz razveselila z novičko user posted image

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 821
30.1.2009 12:47:02   
*manca*
tinuška, seveda te sprejmemo medse!  user posted image
žal mi je za tvojo izkušnjo, vendar kot vidim si obdržala svoj optimizem in greš naprej v boj user posted image
držim pesti, da se ti bo želja uresničila user posted image

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 822
30.1.2009 13:40:55   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: *manca*

tinuška, seveda te sprejmemo medse!  user posted image
žal mi je za tvojo izkušnjo, vendar kot vidim si obdržala svoj optimizem in greš naprej v boj user posted image
držim pesti, da se ti bo želja uresničila user posted image

Enako mislim tudi jaz, je pač bilo in šlo, te včasih še zaboli, ampak moramo naprej, smo preveč mlade da bi nas to preveč potolklo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 823
30.1.2009 13:52:43   
sonček85
manca:ja res je še malo ,in hvala  za lepe zadnje mesece,upam,da jih bom čim lepše preživela ,seveda v pripravah na našga Sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image
Navijam pa da bo o PLODNA IN DA PRIDELATA VELIKI IN LEPI +

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 824
30.1.2009 13:55:22   
twixy
Ojla miske mojeuser posted image

Kako smo? Jaz sem ze pojedla 3tablete  antibiotikov in mi je ze precej boljse.. Tako,da v ponedeljek ze grem v sluzbouser posted image

malaMravljica a bi se kaksno slikico?? Da ti malo lust naredim na oktoberuser posted image user posted image Se ful hvalim z temi slikicami okoli,jih prav po mailu posiljamuser posted image

tinuska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tocno tako!! Moras bit optimisticna.. Ne smemo se predat in 1× bo tudi nam uspelouser posted image

rizkoo kako se pocutis? Se kaj izcedka? Pa hvala za veliki objemcek.. Sem mislila na to,ko sem sama zaspala v posteljiuser posted image

Ok zdaj pa,da vam se nekaj povemuser posted image Moja M. je bila vedno ampak res vedno tocna kot ura.. In sem jo zjutraj tudi pricakovala ampak user posted image ni bilo od nikoderuser posted image user posted image
Spika me v desnem jajcniku,se mi zdi da so bo ravnokar vlilo spodaj ampak sploh ni sleduuser posted image
In sploh nevem kaj naj si mislim?! A mislite,da psiha dela svoje?user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?