Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 10:03:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej pikice pokice.. Tassi, hvala. Pridm res enkrat. Pr mami se mi vedno da bit.. k tok fajn skuha. Sicer bom pa še vidla. Mravljica.. teb gre vsaj v joške..., moj pravi, da gre men sam v jezik. Jošk pa itaq nikjer nič. Kaj pravite, da bi jst dons mal za foro, mal zares.. naredila test?! Kr neki me firbca čeprav sm skor zihr, da pride M, ker me boooliiii in ... jo čutim. 2 dni prej.., sej mogoče pa CB pokaže... Kera je za??
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 10:15:24
|
|
|
|
sonček85
|
Vem da ne spadam na to vašo temo ,a vas pridem vsake toliko časa pokukat ,da vidim kako ste in koliko nosečk že imate.In kaj vidim ,da je naša aprilčica srečka nosečka-Seveda mislim našo Malo Mravljico ,ki sedaj nosi v sebi še eno malo mravljico ,ki jo bo povila v svoje naročje oktobra. Tako sem vesela da bolj ne more biti. Sedaj čakamo še našo eno aprilčico ,ki tudi čaka na veseli plusek-Tassika čakamo te . To je res lepa novička v tako turobnem deževnem dnevu-čestitkkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 10:28:30
|
|
|
|
pilotina
|
Rižkoo...najraje bi ti rekla, da sem za...ker pa mam slabe izkušnje s tem, ti raje svetujem, da počakaš...sicer pa niti sama ne vem, če bi zdržala...lani novembra nisem, pa sem ostala razočarana...najprej viden plusek, pol pa je čez dva dni pritekla M moram pa SE POHVALITI in to deliti z vami...povem vam, da sem danes ponoči, prvič po letu in pol, dobila lastno M, brez klomifena, brez ostalih tablet...čisto svojo M, kar verjetno pomeni, da sem pred tem imela čisto svojo O...zame je to zelo velik uspeh...sem presrečna
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 10:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pilotina, JUUUUPI! Verjamem, da si srečka. Skoz te umetne sprožitve in te tableti..., joooj. Sam da mene ne začnejo filat s tem. Ne maram jih, nočem jih. Juuuupi zate.... , full fajn. Ma, sej se kr neki igračkam s CB-jem. Sama ne vem... Čutim, da bom dobila M in kao vem, da bom... pa bi kr neki rada, brezveze. Sej veš.. kako smo čudne včasih. Ne vem...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 10:40:20
|
|
|
|
tassika
|
Pilotina super, sem vesela zate, to je tako dobro moja prijateljica je imela tudi težave s tem in ko ji je uspelo zanosit je bila od prvega dne doma, ker niti niso verjeli da kaj bo zaradi krvavitev in vsega ostalega. No mala pupa bo vsak čas stara eno leto . Rižko jaz ne bi delal testa, ker je razočaranje prehudo. Avgusta sem ga predno sem šla v švico in ni bilo nič pa je bilo to cca 5 dni prej, ko sem pa prišla domov je bil pa +. Vem da ga ne bom delala prej, saj je težko ampak jaz se znam zamotit s tem, da si rečem saj itak ni ratalo pa gre. No ja še malo pa bomo februarja, mogoče pa bo res aprila +, ali pa ne pa bo še kaj drugega, bomo videli. Za dopust sem pa naredila ožji izbor: Rodos, Zakintos, Ibiza ali pa Malorca, kaj mislite ? lp
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 10:46:22
|
|
|
|
zvesta
|
Rižko, poslala sem ti ZS. tassika... fajn destinacije imaš izbrane... Mene pa mika, da bi šli spet na kak vikend paket v toplice. Samo na lotu bi še mogla kaj zadet.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 10:51:06
|
|
|
|
pilotina
|
hvala dekleta, ker se veselite z mano, zlate ste Rižko...saj vem ja kako je...tudi če smo sigurne, da ni ratalo upamo, da se bo plusek vseeno prikazal...to pa je zaradi naše neizmerne želje Tassika...v Grčiji sem bila na Iosu in Santoriniju...oba sta lepa...sem pa rekla, da bom en dan šla tudi na Ibizzo...tako, da...Ibizza
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 10:51:27
|
|
|
|
tassika
|
Saj to gledam za september bi šlo tm z ene 400 eur čez, sam odločit se moram, čaprav mene še vedno mika Mehika ali kaj daljšega, sam sem se že sprijaznila s tem, da bom tja hodila ko bom v penziji, ko bo dovolj dopusta
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 10:53:25
|
|
|
|
maj2009
|
dobro jutro! jst sm spala do 10h. mi je tko pasal, ker ponavad moram za v službo vstat ob 5.30. je blo tko fino poležat .drugač pa vidm, da morm počivat ker če kej velik brklam po stanvanju mi kr rata slabo pa se morm ulešt. pa apetita tud nimam ne vem kaj. malamravljica! A ti boš mela že tok kmal pregled(7 tedn)? jst se bom naročila po 20.2, ko bom v 9 tednu, ker mi je v 1. takrat nehov srčk .pa bom rajš kasnej, v 1. sem mela v 8. tednu. da bo zihr! jst sm pa misla, da bom šla lahko kam na sprehod, pa tko blesavo pada dž!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 10:53:48
|
|
|
|
Mariposy
|
maj2009 čestitke srečka Zdaj pa se merkati in razvajati čimbolj mamico reči atiju
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 11:01:15
|
|
|
|
maj2009
|
hvala mariposy! ja očku sm že naročila, da mi bo prnesu vitaminčke mandarinčke, pa limonce, k sm še prehlajena zraven! no, punce? katera bo zdej zagledala ? da nama z malomravljico nebo dolgčas???? srečka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 11:08:18
|
|
|
|
maj2009
|
riško! dj nared test, ker mene je tud tko bolel v nedelo kot za pa je ni blo, sm skos u kopalnico hodila, če mam že kak izcedek, pa ga ni blo. držim pesti!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 11:10:10
|
|
|
|
maj2009
|
oprosti, riško- sm hotla napisat rižko!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 11:54:41
|
|
|
|
malaMravljica
|
joooj, res nimam casa, pa tolk enih novic. Najprej Soncek85, ti si res en soncek, HVALA TI, da si me opazila in da se veselis zame. Ves, nekaj casa po ss sem vas se brala, aprilcice, samo potem je bilo prehudo. Sedaj sem vam pa ze hotla it povedat, da sem spet nosecka, pa me je mal strah, da bi se prezgodaj pohvalila. Na, tudi tebi fuuulll soncnih zarkov nazaj, ceprav ne vem od kje, pri nas jih danes ni. PILOTINA, suuuuper!! RIZKOO, jaaaaaa, daj naredi test, mam res obcutek, da bo plus in bomo ze danes tri . In glej, da takoj porocas!! Maj2009, ne vem kdaj se bom narocila, tisto je bil predlog g iz Slo. Itak pa se ne morem sama narocit, ker mi morate tukaj svetovat Bolj natancno vas preberem pa potem popoldne. LP nosecamalaMravljica ( a bi jaz mogoce morala moje ime spremenit
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 13:21:04
|
|
|
|
sonček85
|
ja lepo da si nas spremljala ,in vem da je bilo zelo hudo,sedaj verjemi bo šlo vse kot po maslu in boš oktobra stiskala malo štručko in tako je prav
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 14:45:56
|
|
|
|
twixy
|
Lep pozdrav lubice. Jst sm danes doma ostala kr mam vrocino 39,glavo mi bo razneslo. In pa se v desnem jajcniku me nekaj sumljivo spika Pa sem se veselila,da bom spet Leno sla obiskat pa nic ne bo z tem. malaMravljica.. noseckica No,da ti povem je moja sestra ful zadovoljna bila z porodnisnico.. Na zacetku so samo komplicirali ker ni bila odprta in so se ji tudi popadki umirili in so jo hoteli poslat domov ampak je vztrajala in so ji poiskali prosto posteljo. Imela je super babico,ki ji je res zelo pomagala pri dihanju ker je v porodni cisto vse pozabila Tut malo je bila prerezana,so ji super zasili in danes je zdravnik se sam prisel do nje in jo povprasal po pocutju in kako je mala Lena. Tako,da ti od sestre prenasam same pohvale glede porodnisnice Drugac pa mas na ZS eno slikico rizkoo kaj zdaj??? Daaj naredi.. Mogoce te pa vse to boli zaradi nosecnosti..Tako da ne izgubi prehitro upanja na + tassika uff..super destinacije! Jaz sem bila na Ibizi-NORO! Ful zabave,ce gres tja ne mores lenarit. Prav posebna energija Pa tut na Mallorci sem bila.. Ampak tukaj ni take zabave kot na Ibizi(je tut ampak ne tak na hard :)) pa tudi dosti vec sma hodila okoli in se razgledovala. Ni bilo samo polezavanje na plazi. Mene ze tudi malo mika za test.. Ampak mislim,da ga sploh doma nimam in se tak slabo pocutim,da res ne morem nikamor.. Bom pa pocakala se 3dni da bom res 100% Aaaaa komaj čakam
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 15:02:38
|
|
|
|
Anonimen
|
twixy.. Ostajam v Lj., test bom nardila, sam še končat je treba s šihtom. Ob 16. Grem k prijateljici v Domžale na kavio, pa njeno malo pikico Elo pogledat... , potem pa tečem v lekarno. Kaj me briga, kar bo, naj bo. ME pa tud špiiika v levem jajčniku... prv čudno. . Na desnem je cista. Tassi.., v tvoji bližini bom. Pa sej je isto... al bom zdej razočarana al pa čez 2 dni, ko zagledam M. Mal je treba pač zapravljat. Sej vem, da je brezveze ampak me pač firbca... sploh pa , če Mravljica pravi, da ma dobr občutek....., ga je še men dala!! No, karkoli že bo, vam sporočim jutri. Čarunalnika mam doma... , pri mami ne. Pri mami mam sam full za jest . zvesta, midve sva se pa itaq zmenle, a ne? maj2009... , riško je tud simpatično.. , jutr zvež za test. Upam, da bo... Delam ga pa zato, ker ste rekle, da pokaže tud par dni prej, drugač ga nebi. pilotina...., ja želja je... toook močna..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 15:28:52
|
|
|
|
tassika
|
IME: STAROST: KRAJ: V PRIČAKOVANJU +
01. Rižkoo (20.6.82) 26 Celje xx.01.2009 02. MalaMravljica (12.10.78) 30 EU 22.01.2009 03. Tassika (12.8.83) 25 Domžale xx.xx.2009 04. U* 27 Tržič xx.01.2009 05. Pilotina (19.9.79) 29 ok.Portoroža xx.04.2009 06. *Manca* 23 ok.Kranja 07. Drobtinica (28.9.79) 29 Maribor xx.01.2009 08. Nogavica (18.5.77) 31 Maribor xx.02.2009 09. zvesta (24.10.79)29 Lenart xx.07.2009 10. Maj2009 (18.6.84) 24 ok.Domžal 26.01.2009 11. MAŠKA (31.5.75) 33 ok.Celja xx.02.2009 12. Strumf (20.5.82) 26 ok.Brežic xx.01.2009 13. Fargesia 26 ok. Ljubljane xx.01.2009 14. Twixy (10.2.81) 27 inozemstvo 10.02.2009 15. sašaš (2.1.80) 29 Vrhnika 11. 2. 2009 SREČKE NOSEČKE MalaMravljica Maj2009 Pomembne informacije: 1. Kdaj narediti test nosečnosti 2. Za večjo plodnost 3. Koledar ovulacije: 4. Krvomočnica 5. Vse o nosečnosti
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 15:33:51
|
|
|
|
tassika
|
Punce, ki pričakujete + v januarju, javite se, mesec se počasi zaključuje. Rižko želim ti, da ne bi bila razočarana tudi če ne bo +, želja je tudi pri meni močna, samo kaj ko si ne upam, moram počakat do 10.2. da vidim kaj bodo rekli. Potem pa ne vem a bi a ne bi. Najprej moram doma pošlihtat zadeve, da bova sploh spet normalno sproščena v postelji, zdaj so bile same prepovedi, pa to pazi pa ono pazi, grozno. ps. študiram če poznam kakšno, ki ima elo, pa eno ja ampak mislim da je iz LJ Twixy če ti ne pade vročina obvezno k zdravniku, da te ne bo še bolj zvilo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 15:57:52
|
|
|
|
zvesta
|
babe, naša rižko je pa tak fajn punca, da jo lahko iščeš... rižko, hvala, tvoja dolžnica sem...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 17:30:18
|
|
|
|
malaMravljica
|
Zvesta, to pa mi ze vemo Zakaj mislis si jaz takooo zelo zelim, da bo tudi ona oktobrka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 17:39:26
|
|
|
|
maj2009
|
ojla! rižko daj se nama pridruži k oktobrkam!! mene je tud špikal v levem jajčniku, v soboto in nedeljo tko da drži pesti!! vso srečo!!! sm prej g. klicala in mam 1. pregled šele 2.3. ker so en tedn prej ravno počitnice in ne dela, tko da bom že v 10.tednu in komaj na 1.pregledu bo kr douga!! no, saj do takrat bo vse ok, bom pa vidla že velko kako se bo premikala!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 18:26:28
|
|
|
|
maj2009
|
kje ste punce????
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 18:29:00
|
|
|
|
zvesta
|
ma, mene glava boli za ****.... sem požrla že čokolado, pa lekadol, pa redbul.... pa nič bolje...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 18:33:54
|
|
|
|
maj2009
|
Zvesta! si pa res boga jst se pa mandarin nažiram
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?