|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
16.3.2009 15:37:58   
tassika
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   19.03.2009
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         02.04.2009
03. *Manca*          (13.05.85) 23      ok.Kranja            20.03.2009
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
05. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                08.04.2009
06. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.03.2009
07. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
08. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.03.2009
09. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
10. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.03.2009
11. Miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.2009
12. Nincrli                   24                  ok.Maribora           xx.xx.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:       PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljica 12.10.78 (30)  Nemčija      16.3NS        02.10/2009
02. Maj2009         18.06.84 (24)  Ok.Domžal  23.3.NS      02.10/2009
03. Rižko               20.06.82 (26)  Celje           07.4.NS     13.10/2009
04. Nogavica        18.05.77 (31)   Maribor       13.3.09      20.10.2009
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika       10.03.09    20.10.2009
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor      10.04.09    28.10.2009
07. Nea_Teja             33               Cerknica       
08. Twixy            10.2.81 (28)       Nemčija                     05.11.2009     
09. Maxy                     30               Ljubljana                
10. Tassika          12.8.83 (25)       Domžale                    23.11.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
16.3.2009 15:43:06   
pilotina
no super, pa mi prosim javi kaj ti je rekla...upam, da bo prijazna s teboj..ker veš kaj...z nosečkami je treba biti prijazen in tisti, ki ne bo, ga bom jst fejst na rit user posted image

tassi...boš mela strelčka, takega simpatičnega strelčka user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
16.3.2009 15:47:02   
tassika
sam pol pa ne bo na petek trinjastiuser posted image . Evo še malo pa šibam naokoli, še ene 5 minutk in grem na sončke, peš do tivolija, tam me pa tinuška pobere.

Pilotina veš da sporočim, takoj ko jo dobim, jaz tudi upam, da bo vesela, če pa ne bo pa njen problem, zdaj ne more ničuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
16.3.2009 15:53:13   
pilotina
ampak veš ka, če bo pa petek trinajsti, pa naj bo kr škorpjonček...ampak če tisti dan ne bo, bo pa strelček simpatični user posted image

lepo pozdravei vse pupike naše in uživajte

se sms-iramo

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
16.3.2009 17:07:04   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

sonček85...pri tebi danes piše na enem tikerčku...1 mesec, 1 teden in 1 dan user posted image
ja  res je ,meni je tko dober to,jutri bo pa še smao 1m1tuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
16.3.2009 17:07:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

A veš kolk sem smotana, kar težko mi je g. poklicat, ker ne vem če bo tako navdušena kot sem jazuser posted image
seveda bouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
16.3.2009 17:07:14   
sonček85

a nisem v četrtem, jaz pojma nimam kako se to šteje, jaz sem štela tako če je bila 16.2. zadnja M je zdaj ravno 4 tedne od tega, a ni tako?
če si imela zadnjo 16.2 potem imaš rok  24.11
dejansko si noseča tko k je na tikerčku , reče se pa  da si  že v 5tednuuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
16.3.2009 17:08:21   
sonček85
Zdaj pa naše pikice že lepo čvekajo na kavici,čajku in tko je prav.ž

upam da uživate ,še za nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

čakamo poročilo od vseh kako je bilo ,saj mi je user posted image ker vas nisem spoznala.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
16.3.2009 17:32:09   
mića
pozdravljene jaz sem nova na tem forumu s podobno izkusnjo kot ostale vendar upam da bo kmalu posijalo sonce za vse nasuser posted image
mene pa samo zanima ce mi lahko katera pove kdaj je zacela z spolnimi odnosi po ss
koliko casa ste cakale na prvi pregled, user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
16.3.2009 17:50:43   
sonček85
pozdravljena.
To ti bodo povedale pšunce k pridejo na rr ,jaz pa ti smao želim ,da čim prej zagledaš +

srečno

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
16.3.2009 18:57:37   
Nogavica
Pozdravljena, mića. Jaz sem se na pregled naročila, ko sem dobila histološki izvid, mislim da je bilo kak mesec po abraziji.
Za spolne odnose se ne spomnim več točno, ampak se mi zdi, da sva počakala nekje 2-3 tedne.
Prvo M sem dobila 28 dni po abraziji.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
16.3.2009 19:00:30   
Nogavica
Babike, jaz imam jutri prvi UZ in sem že danes ful nervozna.
Saj boste stiskale pesti, da je vse o.k., ne? user posted image

Danes sem bila pri dermatologu zaradi pigmentnih znamenj in pravi, da 3 zgledajo kar grdo/nevarno, zato sem dobila napotnico za odstranitev. Me je kar malo strah. Naročena sem pa šele junija.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
16.3.2009 19:07:50   
sonček85
nogavica:Seveda bomo držale pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi pa na tvojem mestu jutri G  vprašala če ti bojo lahko jih odstranili,glede na to da boš že kr veliko v nosečnosti .

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
16.3.2009 19:24:53   
sonček85
A še ni naših čvekic s srečanja.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
16.3.2009 19:58:17   
tassika
Evo sonček, vaš kako je ko grejo tri bejbe na kavicouser posted image  to traja in traja. Ampak sem priromala domov. Minimravjica je lepa in pridna, velikamravljica je pa faca. MM hvala za kavico. Smo veliko govorile, predebatriale od vozičkov, do kako je bilo po bolnicah in v nemčiji imajo dosti bolje zrihtano kot pri nas. Skratka smo uživale in naslednja kavica pade že majauser posted image .

No jaz sem pa klicala svojo g, njaprej sem jo mislila sestu, ji jaz povem da sem bila na UZ in povem, da je maternica čista in ona meni no če dr.bokalova ni vidla pregrade in meni kri v glavo, kakšne pregrade če me je poslala za polip, za pregrado mi je dr.bokalova rekla, da sem prezgodaj naročena, ampak da nisem zaradi tega tam. In jaz njej nazaj zanalašč, sem že, pa ona kaj, pa jaz noseča pol je pa njej trokiralo, no za krče mi je rekla, da v teh tednih je to zato, ker hoče maternica spravit vn tujek in da naj pijem magnesol in bo bolje, za slabosti da je to dobro, ker se telo odziva na nosečnost in da naj pridem čez 14 dni na pregled, da potrdi ali je ali ni nosečnosti.
Zdaj sem pa spet živčnauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
16.3.2009 20:09:09   
sonček85
tassi:bravo čvekice ,saj prav da ste se načvekaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pregled pa imaš že čez 14 dni ,boš vidla kako bo hitro minilo in srček bo biluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
16.3.2009 20:09:57   
tassika
JA bo, sem se tako odločila, ampak čisto tko potiho, me je pa strah, kaj pa če ne bo?

Bljak tale magnezij meni nič ne pašeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
16.3.2009 20:33:30   
sonček85

JA bo, sem se tako odločila, ampak čisto tko potiho, me je pa strah, kaj pa če ne bo?

Bljak tale magnezij meni nič ne pašeuser posted image
a piješ magnesol al samo magnezij

meni je ta magnesol tko nazgravženuser posted image sam ga kr na eks spijem in jeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
16.3.2009 20:36:15   
tassika
ja magnesol, taki v vijolični embalaži, je bljak, ampak če bo pomagal bom preživelauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
16.3.2009 20:56:58   
Kepica83
Hej babe moje čvekaste kako je bilo na kavi?????????????

Jaz sem malo prej prišla od G. Sem imela pregled po 3 tednih abrazije. In je rekla da je vse ok. Da naj počakama 2 meseca in veselo na delo. Joj kak mi je fino, da me moj srček non stop spremlja. Vedno gre z mano, to nemreš verjet. In hodi gor pa dol po čakalnici in gleda slike bebijev in kakšna imena imajo. V glavnem presrečna sem da mi je v tako pomoč. Danes so spet bile tam take lepe nosečke z tako okroglimi trebuščki, da so mi solze stopile v oči. Je moj rekel joj kak trebušček bi zdaj že ti imela. user posted image

Ženskice kdaj ste ve začeje jemat folno kislino? Kaj naj jaz to lepo začnem piti?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
16.3.2009 21:01:51   
tinuška
Oj punce!

Tassika si že tukaj?! user posted image  

In vidim oz. berem, da ti ta magnesol ni ravno po volji... Saj verjetno res ni najbolj prijetnega okusa, ampak kot si sama rekla, če bo pomagal...user posted image

Da še jaz pokomentiram naš popoldansko-večerni čvek. SUPER JE BILO! user posted image  Nadaljevanje sledi... In Tassika in malamravljica sta super punci.

Sonček: bejbika kaj je novega? Aleks uboga? Si mu kaj dobrega privoščila za kosilo in večerjico?user posted image

Rižko: upam, da si že kaj bolje... Naslednjič pa res ne smeš manjkati na čvekcu!

Pilotina: Kako pa kaj ti mačkica? Kaj je pri tebi novega?

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
16.3.2009 21:29:50   
malaMravljica
Punce,

jezna sem do neba in nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image vsa vesela pridem na racunalnik, da posljem ljubiju obljubljen filmcek od njegovega dojencka. Na Cd.ju je par mojih slikc, druga pa so od ene punce, ki je bila na pregledu 2 uri pred mano. Super a ne????? Ubila bi koga. In filmcki so tudi od tiste punce, ja ravno rabim filmcke od ene, ki je v osmem tednu. Res sem jezna, jutri jih bom klicala, ce mi zamenjajo film ali vrnejo denar. Tja pa ne grem nikoli vec.

S puncami je bilo pa super, obe sta super fajn in smo se nacvekale. Ja, rezultat nuhalne 1: 4200 in se malo. Rezultat ni slab, filmcka pa nimam, sem ga placala in se ga takoooooo veselila, moj ljubi pa tudi. Pokvarjen imam cel dan tako sem zalostna sedaj. Verjetno ni vec moznosti, da mi jutri najdejo moj filmcek in na nuhalno sem v bistvu sla, da dobim filmcek, ki ga bo moj otrok gledal, ko bo vecji.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 16.3.2009 21:35:44 >

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
16.3.2009 21:38:11   
sonček85
miniko:user posted image user posted image user posted image user posted image da je vse ok in ti kr lepo začni jesti folno ,lahko prej k začneta  jaz sem jedla tifol ,potem sem pa prestavila na neovid+dha ,ki je res super in ima vse vitamine
Čakamo vesele novičke čez 2 muser posted image user posted image user posted image user posted image
tinuška:ja danes sem mu naredila nič druga kot juhica,regrat in mesek,saj sva prišla pozno domov z dragim k je imel danes operacijo na učki.
Mali uboga in veselo miga spet po treh lenih dnehuser posted image user posted image
mm:pa daj nehaj ,a res al kaj ,pa jaz bi znorelauser posted image naj ti vrnejo denar kot si rekla ali pa še 1x naredijo uz  brezplačno  in posname kot je treba,ker denar res ne vem če ti bojo vrnal.To pa je malomarnostuser posted image user posted image user posted image jutri uredi čim boljeuser posted image

sem vesela da ste se načvekale ,jaz bi tudi pa je predalečuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
16.3.2009 21:38:21   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Punce,

jezna sem do neba in nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image vsa vesela pridem na racunalnik, da posljem ljubiju obljubljen filmcek od njegovega dojencka. Na Cd.ju je par mojih slikc, druga pa so od ene punce, ki je bila na pregledu 2 uri pred mano. Super a ne????? Ubila bi koga. In filmcki so tudi od tiste punce, ja ravno rabim filmcke od ene, ki je v osmem tednu. Res sem jezna, jutri jih bom klicala, ce mi zamenjajo film ali vrnejo denar. Tja pa ne grem nikoli vec.

S puncami je bilo pa super, obe sta super fajn in smo se nacvekale. Ja, rezultat nuhalne 1: 4200 in se malo. Rezultat ni slab, filmcka pa nimam, sem ga placala in se ga takoooooo veselila, moj ljubi pa tudi. Pokvarjen imam cel dan tako sem zalostna sedaj. Verjetno ni vec moznosti, da mi jutri najdejo moj filmcek in na nuhalno sem v bistvu sla, da dobim filmcek, ki ga bo moj otrok gledal, ko bo vecji.

joooj žal mi je MM. samo sem prepričana da bo se filmček našel. Če ne pa pojdi nazaj in še naj 1x naredijo zastonj. Pojdi pa se razkuri tak kot treba. Ne bit žalostna lubica. Vse bo vredu. Objemček zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
16.3.2009 21:38:47   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: mića

pozdravljene jaz sem nova na tem forumu s podobno izkusnjo kot ostale vendar upam da bo kmalu posijalo sonce za vse nasuser posted image
mene pa samo zanima ce mi lahko katera pove kdaj je zacela z spolnimi odnosi po ss
koliko casa ste cakale na prvi pregled, user posted image

Pozdravljena mića, jaz imam za seboj dva ss, enega z abrazijo,m drugega brez. Po abraziji so mi rekli, da naj s spolnimi odnosi počakamo dva tedna, po abraziji mislim, da sem imela prvi pregled nekje 3 tene po posegu, pri drugem ss sem imela pregled takoj ko sem nehala krvaveti, ker sem bila včasu ss na dopustu in nisem šla takoj k zdravniku in tako se je samo sčistilo.

user posted image  pa sem dobila po prvem ss po 38 dneh, po drugem pa po 39. Sicer pa imam cikluse nekje na 25-28 dni.

MM čestitke za uspešno nuhalno, vem da si žalostna zaradi filmčka, ampak najpomebnejši je rezultat in dejstvo, da otroček lepo raste.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?