|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
16.3.2009 10:15:25   
malaMravljica
Soncek, meni je pa tako vsec ta tvoja nova slikica, kar za kusnt je user posted image user posted image

pojma nimam zakaj, sam iz rr me mece, kar stran mi zapre.

sedaj pa grem malo ven, soncek tako lepo sije, prav toplo je ze. UZIVAJTE!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
16.3.2009 10:17:40   
sonček85
ja to mi je pa dala naša tassikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni je bla tko cart da sem si jo morala dat,tweety in medvedek pu sta zakon,če kje vidim kako cotko s tema dvema motivoma se ji ne morme upretuser posted image

ti kr pojdi lepo na sončka ,jaz pa še malo in grem dragega zbudit da greva v bolnico

pa se vam še kaj javim

bodite v cvetju in  na sončku

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
16.3.2009 10:18:12   
pilotina
joj kako si skrbna malaMravljica...hvala ti user posted image
prau žal mi je, da vas danes ne bom vidla...mejte se fajn na kavici, jst pa bom z mislimi pri vas user posted image

vse je okej, mala malaMravljica pridno raste...komaj čakam, da poročaš in nam pokažeš slikice iz NS

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
16.3.2009 10:18:54   
sonček85
tvoje darilo pa že ima svoj posebni prostor v sobici in sem na listek napisala od male mravljice in datumuser posted image user posted image user posted image tko je cart-hvala res še 1x

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
16.3.2009 10:25:03   
pilotina
sončica, a si nabirala regrat za vikend...jst ga nisem, ker sem bla kr v muvingu pa ni ratalo še to nardit user posted image

jst bi vas tudi rada vse spoznala...tassiko sm že in je tko zlata punca user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
16.3.2009 10:28:12   
sonček85
pilotina:sem ja sva šle s taščo,je nabrala veliko vrečo jaz sem jo pa samo držala in ji kazala k sem našla kajga lepga,velikega,..
sva ga tolk nabrale v 1.5h da si ga je ona vzela,sestri sem ga še dala ,včeraj sem ga jedla in še za danes ga imam,mm komaj čakam kosilouser posted image user posted image user posted image

saj prav da si se malo spočila in bila v muvinguuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
16.3.2009 10:31:04   
sonček85
vse tiste ,ki imate tikerček od babystrology,a veste kaj sem pogruntala.Če kliknete na tist okenček  na ta tikerček kjer so tedni in tko da si ga lahko spreminjate,1x vam kaže tedne do poroda,1x koliko dni ste že nosečke ,1x koliko tednov ste že nosečke.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
16.3.2009 10:40:45   
pilotina
sonček85...pri tebi danes piše na enem tikerčku...1 mesec, 1 teden in 1 dan user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
16.3.2009 12:41:13   
tassika
Ojla evo mene z malce, sem jedla tunin sendvič, zdaj pa malo meditiram, zunaj je tako lep sonček, jaz pa notri zaprta, pa sept me nekaj boli okoli jajčnikov, joj kako bom vesela, ko bom vedela, da je vse ok.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
16.3.2009 13:09:48   
pilotina
tassika...kdaj maš namen klicati tvojo G?

sem opazila, da mava midve zelo podobne gušte...tunin sendvič je zakon in ker sem lačna, se mi še bolj sline cedijo user posted image
danes stradam, ker si puščam plac za lazanjo, ki je ostala včeraj od kosila

ne utegnem prebrati prejšnjih dni...ko uspem bom, da vidim kaj ste se moje čebelice pogovarjale

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
16.3.2009 13:15:35   
tassika
NE vem ,mogoče jutri ko dela popoldne in jo lahko pokličem od 18-19.00 ne vem, a naj samo sestri povem in se naročim ali naj rečem, da me veže k njej?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
16.3.2009 13:26:00   
pilotina
jst bi rekla, da me vežejo k G...no tko bom nardila, ko bo test pozitiven...ker samo ona ve kaj in kako se dogaja...je pa odvisno od dostopnosti sester...pri meni niso glih preveč zato pa bom raje najprej s svojo G govorila
uuu komaj čakam tvoje slikice user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
16.3.2009 13:50:58   
tassika
uuu boš še čakala po min. še  najmanj 4 tedneuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
16.3.2009 14:04:08   
pilotina
ah, saj vem user posted image ...ampak, ko bo, juhuuu user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
16.3.2009 14:06:28   
tassika
A veš kolk sem smotana, kar težko mi je g. poklicat, ker ne vem če bo tako navdušena kot sem jazuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
16.3.2009 14:18:39   
pilotina
vem ja...že takrat ti je blo zoprno jo klicati...ma kaj če zdej...si lepa nosečka...in ona te bo samo pregledovala in potrjevala, da je vse super...in novembra pridem k tebi v porodnišnico user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
16.3.2009 14:22:42   
tassika
Saj vem, ampak imam nek tak slab občutek od zadnjič, saj mogoče je bila res samo slabe volje, ampak ne vem meni je zdaj en klik nardilo. Sem ugotovila, da jo lahko že danes pokličem, dela popoldne, pa sploh nisem vedela, jo bom pa poklicala, da povem, da me špika, da če bo hujše, da lahko priletim na pregled, danes je bila ena od novembrčic na pregledu, pa naj bi bil bejbi velik že 1,2 cm, pri meni se pa itak še nič ne vidi, čez kakšen teden bo pa že kajuser posted image

Aja pozabla sem napisat da je v 7 tednuuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 16.3.2009 14:30:42 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
16.3.2009 14:45:25   
pilotina
ti si zdej v petem tednu, je tko
kr pokliči jo, jst pa držim pesti, da je izredno dobre volje...pa kaj ne bo ob tako lepem vremenu user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
16.3.2009 14:53:15   
tassika
a nisem v četrtem, jaz pojma nimam kako se to šteje, jaz sem štela tako če je bila 16.2. zadnja M je zdaj ravno 4 tedne od tega, a ni tako?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
16.3.2009 14:57:53   
pilotina
ja mislim, da ja

ti si noseča štiri tedne po ZM - dopolnjene štiri...in zdej ne vem, če se to tko gleda...ampak mislim, da si od jutri dalje v petem tednu...in boš naslednji ponedeljek dopolnila peti teden, v torek pa začela šesti teden,...

mmm, punce pomagajte user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
16.3.2009 15:10:22   
tassika
Saj bodo, pa so vse na sončku, jaz bom pa tudi kmalu, zdaj tukaj zabušavamuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
16.3.2009 15:25:24   
pilotina
malaMravljica ma že NS, je tko...kdaj ste zmenjene za kavico...ful lepo se načvekajte še v mojem imenu user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
16.3.2009 15:27:21   
tassika
MM ima NS ob 16,40 potem pa pade kavica, veš da se bomo načvekale, če se ti bo pa kaj kovcalo pa ne bo od opravljanja ampak od samih lepih stvari.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
16.3.2009 15:30:23   
pilotina
ah, saj vem, da ste moje rožice user posted image

ups, pol pa mam narobe napisano uro za njen pregled...no pa še malo in bo vidla svojega lepega jenčka user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
16.3.2009 15:36:51   
tassika
ja še malo, jaz pa še malo pa pokličem, sem se kar odločila, da bom, da vprašam glede špikanja in slabosti, če ne drugega se bom bolje počutila.
Pa v službi sem povedala eni sodelavki, pa pravi ona samo nekaj te prosim, pa jaz tista kaj bo zdaj povedala, pa pravi, ne nosi tatežkih škatel ker drgač bom tulila nateuser posted image . Zdaj se moram poa odločit al bom mela škorpjončka ali strelčka, kaj misliš?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?