malaMravljica
|
jutro cveke cvekaste. Rizkoo, tako sem zalostna, da te ne bo, sem se takoooooo veselila, da se spoznamo. Isto za Maj. Hotla sem precekirat katera ima najvecji trebuh, pa ne bo nic tokrat. Pa slikce bi vam pokazala in jih sedaj ne boste videle. Skoda, res. Tassika, tvoj podpis zgoraj je bil pa zakon. MikroTassika sem pomislila, da v primerajvi s tvojo mikro je moja res ze mini oz se kaj vec. Tassika, spomni me danes, da ti pokazem kako naredis s hlacami, da te ne tiscijo v pasu. Pilotina, tvoj BC bi moral priti danes, sem en lenuscek in sem ga dala sele v soboto na posto, prej sem pa sla vsaj dvakrat mimo poste in sem pred posto rekla joooooj Pilotina. No, danes pa morem dat na posto se Milko za Rizkoo, sem jo vceraj zvecer sla dat v torbico, da je ne bi pozabila. Pa testercek za Tinusko sem tudi dala notri. Danes pa se CD in DVD za vsak slucaj ce morem imet s sabo. Twixy, jaaa prava frajerka sem, tukaj je ze pomlad, soncek sije, oblaka danes pri meni ni na nebu, pa zvonckov je ze full, tulipani so zunaj, res pomlad. Twixy, mogoce kaj rabis od tukaj? Povej, imas se par dni, da ti kaj nabavim. Soncek, ja tisti ticker z bejbijem v trebuscku. Bom to naredila na mojem racunalniku, tukaj me non stop dol z rr mece, ze prav tecno vse skupaj. Punce, to s strahom pri nas, ki smo sle skozi ss je pa tako, meni se zdi, da ne bo minil celih 9 mesecev. Mene je danes spet noro strah, toliko vprasajev in ce-jev. Saj si pravim, da je vse ok, samo tam zadaj je pa vedno prisoten strah in dvomi. Sicer pa minimalaMravljica ze ve, da gre danes v gl mesto Slovenije, pa ve, da pripada dvema drzavama in se mi zdi, da pravi, da ta mala drzavica je tako lepa, da bi kar vse pocitnice dol hodila Se nekaj vam povem, danes nesem s sabo eno kuverto in en list je notri. Ce bo na pregledu videla spol ji bom rekla, ce mi napise v kuverto in zapakira. Ce se odlociva vedeti bova pogledala skupaj, se mi zdi se najbolj fer. Tassika, jaz te poklicem, ko koncam pregled, ok. Imam en zemljevidek od tistega dela Lj in gor napisane ulice, zgubiti se ne bi smela. Lep soncen dan vam zelim.
|