Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 10:15:25
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, meni je pa tako vsec ta tvoja nova slikica, kar za kusnt je pojma nimam zakaj, sam iz rr me mece, kar stran mi zapre. sedaj pa grem malo ven, soncek tako lepo sije, prav toplo je ze. UZIVAJTE!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 10:17:40
|
|
|
|
sonček85
|
ja to mi je pa dala naša tassika meni je bla tko cart da sem si jo morala dat,tweety in medvedek pu sta zakon,če kje vidim kako cotko s tema dvema motivoma se ji ne morme upret ti kr pojdi lepo na sončka ,jaz pa še malo in grem dragega zbudit da greva v bolnico pa se vam še kaj javim bodite v cvetju in na sončku
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 10:18:12
|
|
|
|
pilotina
|
joj kako si skrbna malaMravljica...hvala ti prau žal mi je, da vas danes ne bom vidla...mejte se fajn na kavici, jst pa bom z mislimi pri vas vse je okej, mala malaMravljica pridno raste...komaj čakam, da poročaš in nam pokažeš slikice iz NS
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 10:18:54
|
|
|
|
sonček85
|
tvoje darilo pa že ima svoj posebni prostor v sobici in sem na listek napisala od male mravljice in datum tko je cart-hvala res še 1x
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 10:25:03
|
|
|
|
pilotina
|
sončica, a si nabirala regrat za vikend...jst ga nisem, ker sem bla kr v muvingu pa ni ratalo še to nardit jst bi vas tudi rada vse spoznala...tassiko sm že in je tko zlata punca
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 10:28:12
|
|
|
|
sonček85
|
pilotina:sem ja sva šle s taščo,je nabrala veliko vrečo jaz sem jo pa samo držala in ji kazala k sem našla kajga lepga,velikega,.. sva ga tolk nabrale v 1.5h da si ga je ona vzela,sestri sem ga še dala ,včeraj sem ga jedla in še za danes ga imam,mm komaj čakam kosilo saj prav da si se malo spočila in bila v muvingu
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 10:31:04
|
|
|
|
sonček85
|
vse tiste ,ki imate tikerček od babystrology,a veste kaj sem pogruntala.Če kliknete na tist okenček na ta tikerček kjer so tedni in tko da si ga lahko spreminjate,1x vam kaže tedne do poroda,1x koliko dni ste že nosečke ,1x koliko tednov ste že nosečke.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 10:40:45
|
|
|
|
pilotina
|
sonček85...pri tebi danes piše na enem tikerčku...1 mesec, 1 teden in 1 dan
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 12:41:13
|
|
|
|
tassika
|
Ojla evo mene z malce, sem jedla tunin sendvič, zdaj pa malo meditiram, zunaj je tako lep sonček, jaz pa notri zaprta, pa sept me nekaj boli okoli jajčnikov, joj kako bom vesela, ko bom vedela, da je vse ok.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 13:09:48
|
|
|
|
pilotina
|
tassika...kdaj maš namen klicati tvojo G? sem opazila, da mava midve zelo podobne gušte...tunin sendvič je zakon in ker sem lačna, se mi še bolj sline cedijo danes stradam, ker si puščam plac za lazanjo, ki je ostala včeraj od kosila ne utegnem prebrati prejšnjih dni...ko uspem bom, da vidim kaj ste se moje čebelice pogovarjale
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 13:15:35
|
|
|
|
tassika
|
NE vem ,mogoče jutri ko dela popoldne in jo lahko pokličem od 18-19.00 ne vem, a naj samo sestri povem in se naročim ali naj rečem, da me veže k njej?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 13:26:00
|
|
|
|
pilotina
|
jst bi rekla, da me vežejo k G...no tko bom nardila, ko bo test pozitiven...ker samo ona ve kaj in kako se dogaja...je pa odvisno od dostopnosti sester...pri meni niso glih preveč zato pa bom raje najprej s svojo G govorila uuu komaj čakam tvoje slikice
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 13:50:58
|
|
|
|
tassika
|
uuu boš še čakala po min. še najmanj 4 tedne
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 14:04:08
|
|
|
|
pilotina
|
ah, saj vem ...ampak, ko bo, juhuuu
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 14:06:28
|
|
|
|
tassika
|
A veš kolk sem smotana, kar težko mi je g. poklicat, ker ne vem če bo tako navdušena kot sem jaz
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 14:18:39
|
|
|
|
pilotina
|
vem ja...že takrat ti je blo zoprno jo klicati...ma kaj če zdej...si lepa nosečka...in ona te bo samo pregledovala in potrjevala, da je vse super...in novembra pridem k tebi v porodnišnico
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 14:22:42
|
|
|
|
tassika
|
Saj vem, ampak imam nek tak slab občutek od zadnjič, saj mogoče je bila res samo slabe volje, ampak ne vem meni je zdaj en klik nardilo. Sem ugotovila, da jo lahko že danes pokličem, dela popoldne, pa sploh nisem vedela, jo bom pa poklicala, da povem, da me špika, da če bo hujše, da lahko priletim na pregled, danes je bila ena od novembrčic na pregledu, pa naj bi bil bejbi velik že 1,2 cm, pri meni se pa itak še nič ne vidi, čez kakšen teden bo pa že kaj Aja pozabla sem napisat da je v 7 tednu
< Sporočilo je popravil tassika -- 16.3.2009 14:30:42 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 14:45:25
|
|
|
|
pilotina
|
ti si zdej v petem tednu, je tko kr pokliči jo, jst pa držim pesti, da je izredno dobre volje...pa kaj ne bo ob tako lepem vremenu
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 14:53:15
|
|
|
|
tassika
|
a nisem v četrtem, jaz pojma nimam kako se to šteje, jaz sem štela tako če je bila 16.2. zadnja M je zdaj ravno 4 tedne od tega, a ni tako?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 14:57:53
|
|
|
|
pilotina
|
ja mislim, da ja ti si noseča štiri tedne po ZM - dopolnjene štiri...in zdej ne vem, če se to tko gleda...ampak mislim, da si od jutri dalje v petem tednu...in boš naslednji ponedeljek dopolnila peti teden, v torek pa začela šesti teden,... mmm, punce pomagajte
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 15:10:22
|
|
|
|
tassika
|
Saj bodo, pa so vse na sončku, jaz bom pa tudi kmalu, zdaj tukaj zabušavam
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 15:25:24
|
|
|
|
pilotina
|
malaMravljica ma že NS, je tko...kdaj ste zmenjene za kavico...ful lepo se načvekajte še v mojem imenu
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 15:27:21
|
|
|
|
tassika
|
MM ima NS ob 16,40 potem pa pade kavica, veš da se bomo načvekale, če se ti bo pa kaj kovcalo pa ne bo od opravljanja ampak od samih lepih stvari. lp
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 15:30:23
|
|
|
|
pilotina
|
ah, saj vem, da ste moje rožice ups, pol pa mam narobe napisano uro za njen pregled...no pa še malo in bo vidla svojega lepega jenčka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.3.2009 15:36:51
|
|
|
|
tassika
|
ja še malo, jaz pa še malo pa pokličem, sem se kar odločila, da bom, da vprašam glede špikanja in slabosti, če ne drugega se bom bolje počutila. Pa v službi sem povedala eni sodelavki, pa pravi ona samo nekaj te prosim, pa jaz tista kaj bo zdaj povedala, pa pravi, ne nosi tatežkih škatel ker drgač bom tulila nate . Zdaj se moram poa odločit al bom mela škorpjončka ali strelčka, kaj misliš?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?