|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
14.3.2009 8:54:55   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ja mislim ,da ste pa sedaj res vse(od starih aprilčic še nista samo malinčica in avelina)bilo vas je devet od tega vas je sedem že ponovno nosečkuser posted image user posted image user posted image

Super, to je pa lepo slišat. user posted image  
MALINČICA se pa itak nič več ne javlja, ker me smo drugače tudi čvekale na november 2006, pa je tudi tam več nič ni user posted image . Kdo ve, morda je pa tudi ona že spet nosečka.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
14.3.2009 9:20:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ja mislim ,da ste pa sedaj res vse(od starih aprilčic še nista samo malinčica in avelina)bilo vas je devet od tega vas je sedem že ponovno nosečkuser posted image user posted image user posted image

Super, to je pa lepo slišat. user posted image  
MALINČICA se pa itak nič več ne javlja, ker me smo drugače tudi čvekale na november 2006, pa je tudi tam več nič ni user posted image . Kdo ve, morda je pa tudi ona že spet nosečka.
upajmo in če je sem vesela z njo.

Ja res je lepo to čut da jih je ponovno toliko nosečkuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
14.3.2009 9:21:27   
sonček85
zdaj grem pa perilo obest pa še unga od včeraj zložit potem pa bomo videliuser posted image user posted image danes sama doma in delam prosto po prešernu.no okol 12h grem pa malo na svež zrak je tko lepo zunajuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
14.3.2009 9:41:30   
malaMravljica
punce, ta rr tukaj v Slo mi dela tako na 3/4 da sploh ne bom vec brala, me non stop kar dol z neta vrze user posted image

v glavnem sem prisla gor sam pogledat kaj je s tassiko, sem vedla, da bo vstala ze enkrat kmalu po treh in sla test delat user posted image user posted image  no, super noseckica. Sam sedaj zivi cist  normalno naprej, nic kompliciranja, je pa res, da ne dviguj nic tezkega! Meni so sestre pri g. vceraj rekle, da prvih 12 tednov je cist nepomembno kaj mama je, ker v tem casu dijencek pobira hrano, ki jo je dobil v njegovem rumenjaku, sele ko se posteljica vzpostavi je pomembno kaj in zadosti pogosto. Jaz morem torej sedaj zacet redno in dobro papcat.

Vceraj mi je sestra dala eno knjigico z imeni in ime za puncko je notri. Sam sedaj razmisljam katero ime bi zraven pasalo kot drugo. Eno fajn delo je to.
In na slo telefon me je klicala ena punca iz nemcije, sem ze vidla tisto st. izpisano na tem telefoncku tu, pa nisem vedla kdo je. V glavnem, tista punca ima dojencka starega 1.5 let sedaj, po moje me je klicala, da bi mi dala oblekce in opremo user posted image user posted image user posted image  njihova mala ima vse the best robo. Jupiiiii, ce bi dobila vozick imajo tistega malega za 1000 eur, jaz ga na netu niti pogledat nisem upala, ker je predrag. Joj, kaj ce ga dobim. Na njih niti pomislila nisem, da bi mi kaj dali.

Sedaj pa grem na soncek, pa na pokopalisce, k frizerki se morem narocit, pa z bratom morava nekaj nastudirat danes.

Tassika, tvoj dan bo danes od nas vseh najbolj nasmejan, cel dan se bos kar nekaj smejala in folk se bo ze spraseval, ce je s tabo vse ok user posted image user posted image  kar veseli se!!!!

Pa druge noseckice tudi, uzivajte soncek.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
14.3.2009 9:52:21   
sonček85
MM:ja potem pa le pokliči uno prijateljico ko prideš nazaj v Dojč,saj vse kar boš dobila ti bo prišparalo kak evrouser posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi danes dobila od sestrične prevleko za košek eno mi pa še mami sešije ,je glih včeraj kupila blago.user posted image user posted image user posted image
tudi sama lepo uživaj na sončku in privošči si razvajanjeuser posted image

papa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
14.3.2009 10:55:12   
tassika
MM super, jaz sem tudi vse zmenjena kje kaj dobim, ker meni ni pomembno če je pikica ali jaz oblečena par sezon nazaj, važno, da lahko potem kam gremo, ne pa da visimo doma, mislim, da mu to bolj koristi. Ko prideš domov jo le pokliči, pa se zmeniuser posted image .
No jaz sem pa nazaj iz trgovine, a vam povem kaj bom jedla, njami gratiniran koromač, riž s čemažem, pa mogoče bom še kakšen mesek zraven spekla, mika pa me tudi odtajati juhico.user posted image
SEm povedala sestrci je navdušena, pa še mami in je tudi vesela, zdaj mormo pa samo če počakat. Ampak jaz vem da tokrat pa bo, zato ker je bilo na petek 13user posted image  in ker si to vsi želimo. Mi je pa povedala eno žalostno zgodbo, od njene sodelavke, ki je stara ene toliko kot jaz mogočle leto starejša. Njej so že prej ugotovili tumor na jajčniku in so ga odstranili in zdravniki so ji rekli, d anikoli ne bo mogla imet otrok in je potem po čudežu zanosla in ima zdravega fantka, ampak zdaj se ji je ta tumor spet pojavil in so zrdavniki rekli, da če želi še enega naj takoj, to ji bodo spet odstranili in potem ko bo rodila bo šlo vse stran in ne bo mogla imeti več otročkov, ampak najhujše je to, da s tem lahko ogrozi tudi svoje zdravje. Pa pravi, da ne odstopa od tega in bo imela še enega. Jaz ji želim najboljše.
Nič šibam kuhat, da grem potem še malo na zrak, če sem zunaj mi ni slabouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
14.3.2009 10:57:57   
sonček85
res user posted image zgodba a če se je tko odločila vso srečo.Sem pa vesela zanjo da je kljub vsemu že enega otročka rodilauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
14.3.2009 11:04:01   
sonček85
mm:ti ki si tudi bolj nagnjena k naravnim izdelkom na tej strani si poglej ,imajo zelo dobre stvari za otročke iz naravnega materiala ,no imajo pa tudi svojo ceno

http://www.ekolife.si/si/lotties-g97.shtml

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
14.3.2009 11:06:49   
tassika
Sonček koliko je tvoja tašča dala za voziček, pa a boš imela uno zadevo, da otroka privežeš k sebi, sem pozabila kako se reče.

Joj komaj tipkam, mi sosed tukaj vrta, pa kaj naj saj midva pa ponavadi njemu nazajuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
14.3.2009 11:11:12   
pilotina
dobro jutro

moj dragi je doma user posted image
včeraj res nisem mela več časa priti k vam, zdej pa greva malo lutat okoli...tko, da se javim kej v pon.

v bistvu sm mogla prišibnig gor, da vidim mojo tassiko Schwnger...čestitam pikicila lepa user posted image user posted image user posted image ...miljon ljubčkov user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
14.3.2009 11:12:55   
tassika
Hvala pilotinca, uživajta na sončku in zvečer med toplimi kovtrčki, da bom drugo leto lahko po obali šetalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
14.3.2009 11:18:49   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Sonček koliko je tvoja tašča dala za voziček, pa a boš imela uno zadevo, da otroka privežeš k sebi, sem pozabila kako se reče.

Joj komaj tipkam, mi sosed tukaj vrta, pa kaj naj saj midva pa ponavadi njemu nazajuser posted image
za vse je dala 700e
kaj misliš da ga privežeš k sebi,ne vem kja misliš.K se boš spomnila napiši.A misliš štorkljico ali pa kengurujčka
imam jajčko,košaro,šp.del + dodatki

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 14.3.2009 11:19:13 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
14.3.2009 11:21:43   
tassika
ne uno drugo zadevo čaki bom poiskala; evo našla ring sling

KLIK ali KLIK

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
14.3.2009 11:25:01   
sonček85
aha se mi je zdelo da to misliš sem gledala prej glih na uni strani k sem jo dala za MM ,ne tega zaenkrat ne bom imela

user posted image

ja temu se še drugače reče štrorkljica

a ti boš imela?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
14.3.2009 11:30:34   
tassika
ne vem, od mojga sestra je to mela, pa se baje noben od 3-eh ni hotel nosit notriuser posted image . Moja sodelavka je rekla, da ko je kuhala ga je imela v kuhinji na mizi v lupinici in je bilo to še najboljše, nič je ni oviral, tamali pa se je tudi zabaval, ko je opazoval dogajanje. Ojoj kako hitro me vse to potegne notri, včeraj sem bila v baby centru, sem kupila eno malenkost za minimravljico pa za mini rižkota, pa sem že tacala okoli pajackov in bodijev in copatkov,... groza, se že vidim da grem pri naslednji plači spet, še dobro da je že 5-ga user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
14.3.2009 11:34:17   
sonček85
ja mi tega za začetek ne bom imeli,sem rekla da ga bom dala tudi kr v ležalnik kadar bom sama in ga dam lahko na mizo in imam skoz pregled na njega.

Zato sem pa raj kr kupla rabljen ležalnik in bomo to uporabljali.user posted image user posted image
meni je to tko nevem no,tko utesnjen otrok se mi zdi da je notriuser posted image v ležalniku pa lahko miga in brca kolikor mu je volja

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
14.3.2009 11:34:45   
sonček85
tvoj podpis mi je zelo všeč in tko pozitivno delujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
14.3.2009 11:50:19   
tassika
Saj mora delovati pozitivno, da bo vse tako kot mora biti.
Sem se odločila, da ne bom nič komplicirala, samo težkih stvari ne bom dvigovala v službi pa če bo treba bom tudi povedala, saj vsi pričakujejo kdaj bom oznanila.
Sva se z mami prej hecali, je rekla, prvič si bila noseča ko je sodelavka šla na dopust, zdaj si pa spet. (moja sodelavka gre smučat čez en tedenuser posted image ). Samo sem ful drugačna kot prvič, sploh se ne živciram, sem čisto umirjena, ker takrat sem bila grozna. Pa tudi ostalo je drugače, me špika, kar me zadnjič ni, mi je slabo, kar mi tudi ni bilo, utrujena sem pa enakouser posted image . Pa pravi moja mami, meni pa ni bilo pa se mi smeji, pa saj mi je samo zjutraj pa potem popoldne, takle čas pa še kar gre, samo upam, da mi bo kosilo tudi dišalo ko bo narejeno, se mi dogaja, da si nekaj ful zaželim, potem je pa bljak. Tko je blo zadnjič z ribo v smetanovi omaki, pa včeraj z mangom, pa zadnjič s smotijem,..
Sem smotana a ne.
Še malo pa šibaš na sončka ane?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
14.3.2009 15:41:42   
Anonimen
user posted image Tassi, lej meeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..., skačem..
user posted image
Nimam veli časa, sm sam zarad tebe gor priracala... in HVALA za tako presenečenje. Ma sej sm vedla sam.. ker nisi bla zihr, tud jst nism bla... , zdej pa sm.
Iz srca ti čestitam .. zdej se pa res čuvaj. Tokrat BO. Tud po Celju se boste sprehajale... z mano. Juuuuuuuuuuupiii... sumnjiva si bla pa čist.

Ostale punčke... bodite pridne, mislim na vas... sam rihtam, pospravljam, kuham... pol pa greva z mojim na maturantsko večerjo v Mb k bratrancu... pa še malo 4 mesece punčko majo in se grem mal pocartat.

Pilotinca, lupčka zate.. pa pejt hitr v pojstlo med koutre... user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3419
14.3.2009 17:35:57   
malaMravljica
Soncek,

hvala ti, ker sijes skoraj cel dan in si tako topel in hvala soncku na dveh nogicah za link o naravni opremi za bejbija. se vidi zanimivo. ma en dan vam bom poslikala vse zadeve, ki jih ze imam in dala soncku, da bo slikco gor dal, boste vidle, malcek ima ze skor polovico mamine omare cez.

Tassika, user posted image user posted image user posted image  meni ne smes nic kupvat, a morem tukaj javno povedat. z vsako se vedno menim in grozim, da nic posiljat. eni pa naslova nisem hotla dat user posted image user posted image  ej Tassika, od mene bo tvoj malcek tudi nekaj dobil, sem vedla, da bi mogla s sabo vzet, pa nisem, ker sem tolk smotana in vrazeverna. Ampak saj imam se casa do novembra a ne. Tassika, ko bos ti postala mamica bom jaz ze profi mami user posted image  

ja, seveda se bom zmenila s tisto punco za otrosko robo. Jaz tudi ne kompliciram, da more bit po zadnji modi oblecen, saj je ja dojencek in dojencke itak vsi cartkano oblacijo. Sam jaz bom mogla bit pa ena lepa mami, da bo mali ponosen name. Pa da bo oci ponosen na celo familjo.

Punce, sploh ne sledim vec, kdaj je kdo naslednji na vrsti za test? to je ratalo res zanimivo, sami plusi padajo.

Tassika, sem se sedaj spomlna, ti povej slabosti, da ti se nisi na vrsti za slabosti in naj se se nekaj tednov spelje stran in ti da mir.

Punce, uzivajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
14.3.2009 18:27:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Soncek,

hvala ti, ker sijes skoraj cel dan in si tako topel in hvala soncku na dveh nogicah za link o naravni opremi za bejbija. se vidi zanimivo. ma en dan vam bom poslikala vse zadeve, ki jih ze imam in dala soncku, da bo slikco gor dal, boste vidle, malcek ima ze skor polovico mamine omare cez.

seveda sijem če nas pride pa pogledat naša mm , ja tisto sem si pa mislila da bi te znalo zanimat.Ja ti kr pošlji slike meni in jih brez problema dam gor,komaj čakam ,da vidim kako  lepo garderobo že ima mala mravljicauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
14.3.2009 18:54:35   
tassika
MM pa saj ni zate, je za minimravljico, pa je čisto ena malenkost, tko pozornost, če pa si vraževerna, potem je pa zate, da ne bom česa pokvarila. Jaz rada kupujem za dojenčke, kar vprašaj moje prijateljice, jih zasujem za vsak praznikuser posted image .

No zdaj pa tako, za v ponedeljek smo načeloma zmenjene, Maj zate pa tukaj kako se pride

http://www.euroave.com/index_map.php?gocountry=slovenia vtipkaj naslov ulica bratov babnik, pa ti pokaže potuser posted image , če pa rabiš še kakšno informacijo pa vprašaj. ME se dobimo pri rižku pred službo, tako da bomo že malo po 16,00 uri tam. MM ima NS ob 16,40 pa bomo videle kako se bomo dobile ali prej lai potem.

Jaz semse pa ful najedla, ne znam več jest normalno, sem jedla salamo pa čebulno koreninouser posted image . Zdaj se grem pa uležt, ker me spet pomalem špika, a je to normalno, ker prejšnjič me ni nič, saj drugače se pa dobor počutim in tudi mine potemuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 14.3.2009 18:56:24 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
14.3.2009 19:25:06   
Nogavica
tassika, špikanje je po mojem normalno. Tudi mene špika v jajčnikih, čeprav me je prve tedne bolj, kot zdaj. Sem včeraj omenila G in ni to nič posebnega. user posted image
Danes sem pa jedla jagode. Njam. Sem le prišla na svoj račun - včeraj smo jih namreč kupili pol kile in je vse Živa pojedla user posted image . Jaz sem dobila ravno ene 3, danes pa smo vzeli kar dve posodici in sva zmazali vsala svojo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
15.3.2009 7:53:22   
tassika
Hvala nogavica, kljub vsemu me včasih malo zgrabi panika.

Čisto nahitro se vam javim, ker potem letim domov na kosilce in tam niti po točko razno ne pridem do računalnika. Včeraj sem šla spet spat ob 20,30 in spala do zdele, je bilo tko luštno, ne vem kaj bom med tednomuser posted image .

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
15.3.2009 9:49:32   
malaMravljica
Nogavica, ti tudi jagode, jaz tudi prejsnji teden in niti niso bile tako slabe za ta letni cas.

Tassika, ma ves vrazeverna sem tako, da nisem hotla vzet darila zate, ker sem se bala, da ti kaj pokvarim, ce bi vzela darilo in bi bil pri tebi testek negativen bi si jaz ocitala, da sem jaz kriva. Pa recimo pri meni, nosim v vseh torbah tampone s sabo, zadnjic sem jih ravno spravila in je bilo konec, tokrat se valjajo povsod user posted image
In Tassika, na tistem zemljevidku, ki si ga ti dala gor se pokaze pa tudi moj novi domek zato vse punce, pejte na link od Tassike. Poiscite Muenchen in Ulm, potem pa pojdite ravno levo od Muenchna in pridete pod Ulmom, ravno gor gre v Ulm, jaz sem par km pod tistim kriziscem avtocest. Ce se bo aktera gor potikala mora sam glasno mravljico poklicat user posted image  

Maj,  tista moja ulica se full enostavno najde v bistvu, zelo si povecaj zemljevid od Tassike in bos imela zelo lep zemljevidek. Pol se pa jutri vidimo, se ze tako veselim.  In strah me je, seveda si zelim, da bi bil na nuhalni rezultat dober. Sem razmisljala kaj naredim, ce ne bo tako, mislim, da kaj veliko ne bi mogla ukrepat.

Joj Tassika, jaz bi tudi imela tak ticker kot je tvoj spodaj, na tem racunalniku ga vidim, jaaaaa morem sedaj izkoristit in pri vseh pogledat kako dalec ste user posted image  

Lepo nedeljo vam zelim, velikim clanicam in vsem mini izvedbam v trebuhih.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?