malaMravljica
|
punce, ta rr tukaj v Slo mi dela tako na 3/4 da sploh ne bom vec brala, me non stop kar dol z neta vrze v glavnem sem prisla gor sam pogledat kaj je s tassiko, sem vedla, da bo vstala ze enkrat kmalu po treh in sla test delat no, super noseckica. Sam sedaj zivi cist normalno naprej, nic kompliciranja, je pa res, da ne dviguj nic tezkega! Meni so sestre pri g. vceraj rekle, da prvih 12 tednov je cist nepomembno kaj mama je, ker v tem casu dijencek pobira hrano, ki jo je dobil v njegovem rumenjaku, sele ko se posteljica vzpostavi je pomembno kaj in zadosti pogosto. Jaz morem torej sedaj zacet redno in dobro papcat. Vceraj mi je sestra dala eno knjigico z imeni in ime za puncko je notri. Sam sedaj razmisljam katero ime bi zraven pasalo kot drugo. Eno fajn delo je to. In na slo telefon me je klicala ena punca iz nemcije, sem ze vidla tisto st. izpisano na tem telefoncku tu, pa nisem vedla kdo je. V glavnem, tista punca ima dojencka starega 1.5 let sedaj, po moje me je klicala, da bi mi dala oblekce in opremo njihova mala ima vse the best robo. Jupiiiii, ce bi dobila vozick imajo tistega malega za 1000 eur, jaz ga na netu niti pogledat nisem upala, ker je predrag. Joj, kaj ce ga dobim. Na njih niti pomislila nisem, da bi mi kaj dali. Sedaj pa grem na soncek, pa na pokopalisce, k frizerki se morem narocit, pa z bratom morava nekaj nastudirat danes. Tassika, tvoj dan bo danes od nas vseh najbolj nasmejan, cel dan se bos kar nekaj smejala in folk se bo ze spraseval, ce je s tabo vse ok kar veseli se!!!! Pa druge noseckice tudi, uzivajte soncek.
|