|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
13.3.2009 9:15:48   
tassika
hihi sem tudi jaz probala in je dosti lažje, mi je všeč in zdaj vedno dajem lavor pod nogeuser posted image .

Jaz grem pa danes malo po trgovinah, grem pomoje v namo, sem čisto sama in nimam nobenega za na malico, mogoče pa kaj zanimivega najdem, čeprav je plače že zmanjkalo prejšnji teden, tile roj.dnevi so kar velik zalogaj.

A potem si pogledala za mauricius ne rabiš nobenih zdravil in cepiv. Nič jaz grem kar v grčijo, malo leta dobra hrana, kam bolj daleč pa ko ne bo več finančne krize in ko bo stanovanje kolikortoliko pošlihtano, v 1 letu sva vse vložila v njega imava pa še vse pohištvo za zamenjat, pa okna in podne, potrem pa bova lažje dihalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
13.3.2009 9:20:33   
sonček85
Hejla bejbe :

no mi smo le prilezli s postelje.Sem se že zbudila ob 7.00 a sem zadremala nazaj do zdle.No zda je pa le čas za zajtrk in pospravljanje stanovanjauser posted image

sAMO spravit se še morem pospravlat ,ker danes sem tko lena da kr kajuser posted image
No pa bo že.

In kako ste ve kaj pupe moje,tassi še 2 dni
rižkoo:ti kr lepo papcaj te tabletke in pazi na malega rižkaa
pilotina:bilo je odličnoooooooooooo,hvala
vse ostale mislim  na vas in držim pesti da se vam pokažejo pluseki tiste ki ste pa že nosečke pa lepo božajte bušije v imenu tetke sončiceuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
13.3.2009 9:26:08   
sonček85
rižkoo:lep tikerček za poroko imaš

i like it very muchuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
13.3.2009 9:41:07   
Anonimen
Tassi.. super, kr pejt mal zapravljat. Sej paše. Jst sm včer plačo dobila, pa je suša sušasta...user posted image  Bom šopingirala na medenih tednih, tm je vse baje čist pocen, sam dargo je pridt tja pa živet tam user posted image . Dubaj je baje cenovno... na tleh. Vse full pocen čeprav so sami šejki tm. Mauritius je pa zelo reven za domačine... revčki so.
Ne rabim nobenih cepiv, ničesar. Jupi. Sm se fejst pozanimala... Vse kar rabim je dubajski vizum. user posted image

Sonček85, čuvam Rižkota, čuvam. Še bolj bi ga, če bilahko mal več spala, sm tak zaspanko... Ja, sm si mal tickerčka dala.., da vidim kdaj bo moj dan "D". user posted image  ma mam lep občutek, ker bo vse u easy... moje saaaanjeeeeeee..Lupčka Aleksu, tebi.. Joj, jst bi mal cedevite..

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3354
13.3.2009 9:45:01   
tassika
Mmmm cedevita tudi jaz bi jo, pa jo imam domauser posted image . Moj ima pa naslednji teden zagovor še diplome in sem rekla da bo dobil darilo za oboje skupajuser posted image . Pa saj ga bom šla gledat, ker ima ob 16,00 in priletim do tja.

Naša MM je pa že sigurno pri nas, samo javit se ne more a ji pošljemo kakšen sms?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
13.3.2009 9:53:58   
sonček85
ti kar pridi na cedevito ,in lepo da paziš rižkaa,jaz bom pa pozdravila Aleksa,user posted image

tasi:ja pojdi pa pij cedevito,ko boš pa MM pisala sms jo pa lepo pozdravi

grem zdaj pucatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
13.3.2009 10:09:30   
Anonimen
Sonček85, pridm spet en dan na cedevitko... Tassi, midve jo bova pa že v ponedeljek pile user posted image . Še malo potrpi...
Jst sm MM že pisala.., je doma, RR ji nagaja... Je rekla, da dobim mojo marcipanovo milko.. Juupi..

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3357
13.3.2009 10:13:36   
tassika
nO JAZ SEM JI PA SMS POSLALA, nismo dobro obveščene user posted image .

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
13.3.2009 11:05:45   
tassika
No kje ste vse, ura je enajst jaz pa samauser posted image  pa še ko cunja sem, zdaj bi šla pa spat, ker sem ponoči okol bluzilauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
13.3.2009 11:22:38   
Anonimen
Blagor tebi, da si sama. Pri meni je polna pisarna vztrajno delujočih osebkov... še jest ne morem, ker čakam na nek dokument, ki ga moram do 12:00 poslat. Pa tak prazn želodc mam. Če bi bla sama... bi se sam na desno roko naslonila... user posted image  Mmmmm...sej se bom ob 16 v avtočku vleglaaaa.... mmmmm...

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
13.3.2009 11:29:31   
tassika
No pa sem se na sosednji temi zagovorila, jaz itak ne znam bit tiho.

Da še vam povem, da ne boste užaljene, pa ker ste me tako lepo bodrile. No nisem zdržala več in sem zjutraj nardila BC in je pokazal zelo rahlo črtico, ampak jaz sem jo vidla in to brez očal. Pa preden pretiravate z vsemi čestitkami bi vseeno počakala do nedelje, da bo 100% ker se vseeno bojim da bi me kaj presenetilo tam spodaj.

Nič zdaj pa šibam na malico, pridem čez pol urce.

papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
13.3.2009 11:34:17   
Anonimen
user posted image O ****... pa kaj je s tabo?!!!!! Kako to tko pišeš... TO JE TO, ženskica!!! O šit, o šit... 
Norrrrrrrrrrrrrroooooooooooooo...........
kaj me briga, jst ti bom čestitala... Mogoče ti čestitke.. prinesejo temnejšo črtico.. Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiii.. o za umret dobr..!! Tok ti privoščim...

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3362
13.3.2009 11:58:55   
tassika
Evo me nazaj.

Rižko malo me je strah ker me še vedno občasno ful špika. Tudi jaz pa mislim, da nisem sanjala, mojmu bom povedala pomoje v nedeljo, danes vem samo jaz pa ti, pa ostali, ko se bodo priklopli na RR.

Zdaj sem pa spet dobila goro dela, našim se meša tukaj, kot da nimamo nič sprotnega delauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
13.3.2009 12:05:05   
Anonimen
Tassi, spomni se kok sm jst jamrala, da me špika. Jst sm bla zihr, da M prihaja. A se spomniš?! Mene je prv hudo bolel. Test sm nardila en dan predn bi mogla dobit... in.. evo me, Rižko raste.user posted image
Ooo pa to bi bil čudež, da se je takoj prjel.. fantastičnooooo ..kr skakala bi ti povem, da bi. Si mi polepšala dan. Sm vesela, da prva vem user posted image .
Ne skrbi.. sam u easy se smej.., zgleda da je to, to. YEESSSS!

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3364
13.3.2009 12:07:31   
tassika
Pilotinca kje se skrivašuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
13.3.2009 12:58:02   
pilotina
tassikaaaaaa...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
13.3.2009 13:05:36   
pilotina
tassi...miška moja...ej...lepotičkaaaaa, pa ja je to to, noooo....vseeno, okej počakajmo na nedeljo...ampak vseeno miška moja si  user posted image user posted image user posted image   user posted image

jst sm pa iz pregleda prišla pred eno uro in pol in sm vam tkoj hotla napisat vse...pa so me zasuli, zasuli z delom...ampak, ko sm uspela prebrati tvoj sms tassika lepa, pa sm vse spustila iz rok user posted image  

skratka...dobila sm spet injekcijo, tablete za tri naslednje cikluse, z drugačno shemo jemanja...G je bla prijetno presenečena nad mojimi foliklčki...slabo mi je ful po teh tabletkah...ampak pomagajo in jih bom pila naprej user posted image

tassika...stiskam stiskam stiskam, da je to to...pa saj jeeeeee user posted image

pridem prebrat ostalo čim utegnem rožice moje

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
13.3.2009 13:19:01   
tassika
Superca, boš videla da bo tudi pri tebi kmalu, jaz vem da bo.

Pa ne garaj preveč, je petekuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
13.3.2009 13:24:57   
sonček85
pilotina:bravo za pregled le tko naprej in foliklčki naj lepo rastejouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
13.3.2009 13:24:59   
sonček85
evo tko  za 1 teden sem postorila vse kar sem morala

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image to še pride zvečer

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
13.3.2009 13:25:01   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Sonček85, pridm spet en dan na cedevitko... Tassi, midve jo bova pa že v ponedeljek pile user posted image . Še malo potrpi...
Jst sm MM že pisala.., je doma, RR ji nagaja... Je rekla, da dobim mojo marcipanovo milko.. Juupi..
ja ti kr pridi-lepo vabljenauser posted image
tassi:še malo malo malouser posted image user posted image user posted image user posted image
mm:samo da si srečno prispela ,sedaj pa uživaj v tem lepem vremenu(pri nas se nekaj kaže sonček)user posted image
rižkoo:kako se boš ob 16 v avtočku ulegla ,a pride dragi po tebe al kaj,da nam ne boš v avtu zaspala kje.user posted image

tassi:ja pa kako si se lahko zagovorila,pa nisi prej nam povedalauser posted image no sej jaz sem prebrala saj veš kje a sem si misla boš že sama povedala in me se veselimo s tabo pa čeprav si rekla da naj raje počakamo do nedelje
jeeeeeeeeeeeeeeeeeee to je toooooooo in ne dvomi o tem ,smo ti rkel da si nam sumljiva in sedaj je tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr naj te špika tko k je rekla Rižkoo in poglej mala pikica lepo rste.jeee sedaj bo šlo pa teh 9 m kot bi rekla keks,pa še rok imaš pred NL -joj kako lepoooooo kr jokala bi od srečeuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
13.3.2009 13:31:34   
sonček85
tassi.pozabla povedat petek 13 je tvoj srečen dan in verjemi da boš prigurala do konca,to ti reče tetka sončicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
13.3.2009 13:49:25   
tassika
Haha sonček, sem kliknila anonimini uporabnik, pa ni prijelo in pol je blo konc in sem takoj zbrisala, pa so že tri prej prebrale, pol sem pa rekla, da je bz skrivat.

Ja petek 13 je moj srečni dan in rodila bom 13.11 na petek 13, dobra kombinacija a neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
13.3.2009 13:49:41   
maj2009
tassi! zihr je to to!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
jst sm tud 1.test delala 4dni pred user posted image in je pokazal +! sej mene je tud špikal.

dons sm pa čist fuč, skos mi je slabo, zdele sm 2urce spala nism ok, ful brez volje in energije, pa tak lep sonček je zuni, in pol pridm na rr in vidm tassikino sporočilo! mal si me kr v dobro voljo spravla! hvala ti!

punce za ponedelk nism še čist zihr, da pridm ker ma moja mami rd, ampak pomoje bom za kkšno urco lohk prletela, vsaj tok da se spoznamo, ane?itak ma moj ob 5h fax in lahko uletim, samo jst tist konc k ste zmenene glih ne obvadam prevečuser posted image .  a mi pošlje katera cifro mobitela na zs, da se  bom lahko v pondelk lovila po lublani?hvala

zdej grem pa nazaj ležat, ker mene tud dans noro špika spodi!

user posted image user posted image  

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
13.3.2009 13:57:37   
malaMravljica
Punce v Sloveniji sem in soncek sije, tako je lepo. Za kosilo sem juho z zdrobovimi cmoki, pire, svinj, zrezke in solato iz vrta, pa dvakrat pire vzela. Tako finooooo, moja mama naredi tako fin pire.

Vceraj mi rr ni delala tukaj, nisem mogla gor. Prejle pa zacela delat in pridem gor in preberem, da mi je tassi na slo telefon sms poslala in grem po telefonck in brat, pol pa berem naprej in sem videla, da je Tassika user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  sam ej Tassi, me smo to ze itak vse vedele. Ha ha ha... Tako vesela sem zate, res no. Sam, da ne bos na kavici v ponedeljek bruhala user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Se tako veselim ponedeljka, pregleda, slikic in da vidim spet bejbija. Me je pa malo strah zraven, ker se tako veselim, kaj pa ce bo slab rezultat? pol skocim pa v ljubljanico al kaj.

Sem tudi tukaj vsem povedala, da sem nosecka. Mami najprej, sem rekla imas ocala gor user posted image  in ji pokazla 3d slikco in rekla, naredila sva marsovca. Je pogledala slikco, pol ko je zastekala kaj je gor me je objela in rekla, da je tako vesela in vse vprasala kaj in kako. Pol je ona zblebetala tatu in ko sm mu jaz hotla povedat je reku, ja ze vem, mi je mama povedala. Alora to pomeni, da je mama ze poklicala vso zlahto in jim povedala. To je pa info kanal Mama user posted image user posted image

Pilotina, super za tvoj pregled user posted image user posted image  kaj to pomeni, da bi lahko kaj bilo ze to rundo?

Ah ja, sla sem tudi k moji bivsi g tukaj in sem sestram povedal, pa eno malenkost sem jim prnesla. Sem jim pokazala slikce ( ja, jih kazem vsem user posted image  )in so rekle, da pri njih ne morejo naredit te barvne 3d slikce. Sam tam je moj bejbi tko lep. Moj brat je reku, da pa tako nezainteresirano tam sedi in na pol spi.

Sedaj sem vas pa zabasala s podatki. V ponedeljek niti ne hodit na kavo z mano, sedaj sam blebetam, da spet pridem v formo s slovenscino. Ah ja, se nekaj, na CSD sem sla vprasat, ce mi pripada paket za novorojencka in je rekla, da ja. Super a ne.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?