malaMravljica
|
Punce v Sloveniji sem in soncek sije, tako je lepo. Za kosilo sem juho z zdrobovimi cmoki, pire, svinj, zrezke in solato iz vrta, pa dvakrat pire vzela. Tako finooooo, moja mama naredi tako fin pire. Vceraj mi rr ni delala tukaj, nisem mogla gor. Prejle pa zacela delat in pridem gor in preberem, da mi je tassi na slo telefon sms poslala in grem po telefonck in brat, pol pa berem naprej in sem videla, da je Tassika sam ej Tassi, me smo to ze itak vse vedele. Ha ha ha... Tako vesela sem zate, res no. Sam, da ne bos na kavici v ponedeljek bruhala Se tako veselim ponedeljka, pregleda, slikic in da vidim spet bejbija. Me je pa malo strah zraven, ker se tako veselim, kaj pa ce bo slab rezultat? pol skocim pa v ljubljanico al kaj. Sem tudi tukaj vsem povedala, da sem nosecka. Mami najprej, sem rekla imas ocala gor in ji pokazla 3d slikco in rekla, naredila sva marsovca. Je pogledala slikco, pol ko je zastekala kaj je gor me je objela in rekla, da je tako vesela in vse vprasala kaj in kako. Pol je ona zblebetala tatu in ko sm mu jaz hotla povedat je reku, ja ze vem, mi je mama povedala. Alora to pomeni, da je mama ze poklicala vso zlahto in jim povedala. To je pa info kanal Mama Pilotina, super za tvoj pregled kaj to pomeni, da bi lahko kaj bilo ze to rundo? Ah ja, sla sem tudi k moji bivsi g tukaj in sem sestram povedal, pa eno malenkost sem jim prnesla. Sem jim pokazala slikce ( ja, jih kazem vsem )in so rekle, da pri njih ne morejo naredit te barvne 3d slikce. Sam tam je moj bejbi tko lep. Moj brat je reku, da pa tako nezainteresirano tam sedi in na pol spi. Sedaj sem vas pa zabasala s podatki. V ponedeljek niti ne hodit na kavo z mano, sedaj sam blebetam, da spet pridem v formo s slovenscino. Ah ja, se nekaj, na CSD sem sla vprasat, ce mi pripada paket za novorojencka in je rekla, da ja. Super a ne.
|