Anonimen
|
Čvekeeee noooooooo...., jst pa gor nism mogla, zdej pa enostavno ja.. Sm za foro poskusla in evo meeeee... Tok sm lubosumno, ko klepetate brez mene, da je joj. Kr rdeča sm od lubosumja... pa čutim, da mi bo pena udarla vn.. iz ust.. Skratka... nism nič brala za nazaj, nimam časa, ker je taka gužva. Napisala sem vam že, da je moj Rižkoo ok, pridn je. Je dala UZ not.. pa se ni premaknil, pa je dala mejčkan vn.. pa je začel migat.. sva se tolk nasmejaleee. Je rekla moja G, kakšn trmast otroček. Sm rekla... uf, mami, ati... sta grozna, kakšno bo šele to detece. Uglavnem, nism bl ajokec, sm bla pa prava sreča srečasta. Pol pa še sonček85 mi je pa k ena stara prjatlca. Sva se naklepetale... nasmejale, objele... Aleksa sm pobožala.., skratka Sonček85, HVALA za topel sprejem in cedevitko, ki je tkooo pasaala, da joj. Lepo mi je blo. Punce.. upam, da ste vse ostale ok..., jst se res opravičujem, ker ne morem prebrat.. sam ste res pridne s temi črkicami, men pa dons ne bo ratal. Tassi, ti pošljem mail. Še neki.. Včasih si neki želiš in... vidiš, da ne pelje v to smer..., pol se pa kr obrne in sanje pridejo same. K meni so prišle. Res noo, sm taka srečka. 4.4. je poroka tukaj na gradu s pričami. Pa samo starši. 9 nas bo. Gremo jest, pit, pa vsak k sebi domov.. . 24.4. pa letiva na Mauritius za 8 dni, potem pa nazaj grede Dubaj 3 dni. Skratka, rezervirano, urejeno... 30% plačano. Tko sva se odločla, ker si želiva svoji priči zravn. Evo... tko se je izteklo... Juuupi. Grem zdej... tipkat, tipkat, tipkat... Lupčka vsem, objemčka tud... pa pogrešala sem vas... Moje pikice!
|