|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
11.3.2009 21:04:04   
pilotina
grem ja, počivat

lepi medo user posted image

nočko user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
11.3.2009 21:13:03   
*manca*
Ojoj!

Kako ste? Vidim, da ste kar pridne user posted image

meni pa sploh nič več ni jasno. ta moj telo se je po ss čist spremenu. prej pred M nisem nikoli imela nikakršenga izcedka, zdej mi pa vsaki mesec nagaja. danes je 25 dan in sem dobila rahlo rdeč/roza izcedek (prejšnji mesec so se izcedki začeli 29/30 dan cikla). čeprav je do M še skoraj več kot en teden (običajno jo dobim na 32/33 dni). nimam pa nobenih krčev al drugih bolečin. res že sovražim te izcedke! če misle pridet M, naj se takoj ulije brez kakršnihkoli napovedi preko raznih izcedkov!!
ne vem, kaj naj si misli... imate kakšen nasvet?

nič, grem se umit in spat in čakat na M user posted image

lahko noč!!

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
11.3.2009 21:15:52   
*manca*
sonček: lepi medo!!
pilotina: user posted image user posted image user posted image za pregled!!

zdaj pa resnično lahko noč!! user posted image

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
11.3.2009 21:22:42   
sonček85
jaz sem imela 4 dni pred M tko rjavkast roza izcedek

pa evo kje sem

upanje ostaja mancauser posted image

hvala obema za pohvale medijauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
12.3.2009 7:49:43   
tassika
Jutro punce, jaz se opravišujem, ampak včeraj sem ob 8-ih zaspala in danes sem ko rožica - zaenkrat. Tukaj so v službo prinesli same čokolade in se že bašem, pa sploh nima nekega dobrega okusa, mogoče je še prezgodaj, jaz zjutraj striktno ne morem jest.

Manca, ne znam ti nič svetovati, meni so rekli, da je to lahko polip, ampak on povzroča krvavitve čez cel ciklus. Podobno se mi je pa dogajalo ko sem jedla tabletke in so rekli, da imajo premalo hormona in da je to zato.  Ne vem če se ti bo še ponavljalo bi jaz malo poklicala, ne zato ker bi bilo kaj narobe, ampak zato ker je nadležno.

Pilotina jutro, je glavobol miniluser posted image

Lepo gregorjevo, pa ne se preveč ptičkatuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 12.3.2009 7:50:12 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
12.3.2009 8:23:06   
tassika
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
12.3.2009 8:30:25   
sonček85
Jutro!!!!!!!!!!

Kako lepo slikico od ptičkov si dala tassika.user posted image user posted image user posted image

Obogo revše ,čokoladice pa ne moreš,no saj boš pa kasnejeuser posted image user posted image user posted image

In kako ste babnice danes v tem lepem vremenu,naužijte se da še saj drugi teden bo ves čas spet dežuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
12.3.2009 8:35:43   
tassika
Sonček pa ja ne, jaz ne maram dežja, razen če sem v postelji, da me uspavauser posted image .

Ps. pa ne da ne morem čokolade, ima samo zelo čuden okus, ni dobra, bljak, ampak mercatorjeva hiper štručka je pa zakon, sploh kečapuser posted image

In kako kaj vidva?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
12.3.2009 8:56:28   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Jutro!!!!!!!!!!

Kako lepo slikico od ptičkov si dala tassika.user posted image user posted image user posted image

Obogo revše ,čokoladice pa ne moreš,no saj boš pa kasnejeuser posted image user posted image user posted image

In kako ste babnice danes v tem lepem vremenu,naužijte se da še saj drugi teden bo ves čas spet dežuser posted image

hehe, izzivas z lepim vremenom a ne, ker mislis, da ga jaz nimam. Seveda ne se, popoldne pa ze slovensko vreme. hehehe Soncek. Sam tisto o dezju naslednji teden pa crtaj, jaz sem dol in bo soncek. Pol ko grem, bom pa soncek spakirala in ga gor prinesla, dol vam pa nase vreme posljem. To sem vceraj mojemu obljubila.

Katera mi pride pomagat pakirat sedaj, takooooooo se mi n da, nobene volje. Sem pa sproti pisala listek kdo kaj dobi in to sem sedaj znosila skupaj iz vseh skladisc in je ze na mizi v kuhinji. Se zadnje kosce salam moram vzet, to dobi pa moj hou hou hou, ki se ga tako veselim danes.

Evo, grem nardit kufr in vzet vse kar rabim, pol po avto, zlozim vse notri, ja danes bo poln, pol pa pod tus laske umit, se naredit lepo in sibam. Do vecer mi ze rata prit dol, sem pa mojmu obljubila, da pazim na naju in ne bom vozila vec kot 140. se bo to vleklo nooooo

ups se ne kaj vam morem povedat. Meni je bilo ze od nekdaj jasno, da na porod ne vzamem s sabo partnerja, se mi pac to zdi ena hudo zenska zadeva. In sedaj se mi je itak zdelo, da moj si ze sam niti pod razno ne zeli bit zraven. Vceraj sva se nekaj hecala in sem ga vprasala, pa ze zraven zblebetala, da ga tam ne rabim, pa me je pogledal in rekel, da njemu je pa jasno, da bo tam, da je to ja moska zadeva, da takoj bejbija pozdravi in ga pogleda. kaj pa zdaj, saj za masazico se bo super obnesel, sam kaj pa ce bom jaz pol tulila, kaj bo govoru srcek, ne tuli al kaj user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
12.3.2009 9:03:48   
pilotina
dobro jutro

ja glava je bolje danes...čez noč pa me je šekr bolela in nisem kaj dobro spala...bom pa to noč, ko pride moj mdvedek domov user posted image
rekel je, da pridejo načeloma danes popoldan...vam bom znala pol kej več povedat

*manca*...tej izcedki so lahko osamljen slučaj in če to ne traja predolgo ni panike...po treh mesecih pa komot pokličeš G in to poveš

tassika...hvala...tebi tudi lep praznik

in vsem ostalim pupikam tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
12.3.2009 9:06:34   
tassika
MM moj je tudi rekel da bo zraven in da ni šans da ga ne bi bilo tko da že zdaj vse vemuser posted image . Ni panike, tudi če boš tulila bo samo tam stal v tišini, ker ne bo imel pojma kaj rečt.
No hitro spakiraj, potem pa se kaj slišimo ko boš v slo, da se zmenimo za kavico.

ps. midva sva v švico cel čas vozila 130 ker je bil nov avto in se več ni smelo, je moj vklopil tempomat in je kar šlo, je hitro minilo, samo eno fajno musko si vzemi sabouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
12.3.2009 9:13:16   
pilotina
malaMravljica...user posted image  si smehec moj...seveda boš verjetno tulila, on pa bo tam, ki te bo držal za roko, ti močil ustnice, dihal s tabo in bil tvoj strelovod...po izkušnjah mojih sester in prijateljic ti lahko povem, da je dobro, da maš nekoga zraven...jst ti povem samo izkušnje, ki so mi jih razlagale one...vsaka od njih pravi, da je vesela, ker ga je imela zraven...ti bom znala kej več povedat, ko bom sama to poskusila user posted image
pri eni pa se ni izteklo, ker ni hotel njen dragi biti zraven...veš kako se je znašla...da je imela poleg eno prijateljico, ki je sama pred kratkim rodila...in ti povem, da se je dobro obneslo user posted image

ja, previdno vozi in srečkno pot...javi se, ko ti rata user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3312
12.3.2009 9:24:21   
sonček85
Ja no tko sem včeraj malo gledala na internetu k moj ves čas spremlja vreme,je čist nor(1x si želi it napovedovat vreme na tv-vedno trfi kkao bo) in potem jaz malo sodelujemuser posted image

Ja štručke so pa dobre,meni je od mercatorja una sosedova
Mi smo ok,mali brca,mami že je kekseuser posted image user posted image user posted image pooldan gre pa mami malo na čvek partijo z ostalimi aprilkami iz okolice CE

mm.:če pa ti prideš bo pa sigurno sonček sijal,upam ,da res ,ker jaz ga iam tudi rada,k je dež mi je tko bednoooooooooooooo
tvoj houhou te bo najbolj vesel boš videla
tvoj naj gre kar zraven k boš rodila,moj gre komaj čaka,to je tko lepo darilo za moške,ko boš pa se drla se bo pa on tudiuser posted image user posted image

pupika pa mnda ja ne boš ti sama dvigovala teh težkoih kufrov sama pa devala v avto,pazi se saj sedaj imaš malo mravljico še  zraven.K tetke komaj čakajo-mo tle da jo vidijo-mouser posted image user posted image user posted image user posted image

previdno vozi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
12.3.2009 9:41:34   
pilotina
sonček85...a tvoj bo pa napovedoval vreme user posted image

res je krasno to spomladansko vreme...včeri, ko sm se vozla na pregled, sm se zazrla v velika cvetoča mandljeva drevesa...lepooooo user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
12.3.2009 10:00:30   
Anonimen
Čvekeeee noooooooo...., jst pa gor nism mogla, zdej pa enostavno ja.. Sm za foro poskusla in evo meeeee...
Tok sm lubosumno, ko klepetate brez mene, da je joj. Kr rdeča sm od lubosumja... pa čutim, da mi bo pena udarla vn.. iz ust.. user posted image

Skratka... nism nič brala za nazaj, nimam časa, ker je taka gužva. Napisala sem vam že, da je moj Rižkoo ok, pridn je. Je dala UZ not.. pa se ni premaknil, pa je dala mejčkan vn.. pa je začel migat.. sva se tolk nasmejaleee. Je rekla moja G, kakšn trmast otroček. Sm rekla... uf, mami, ati... sta grozna, kakšno bo šele to detece. user posted image  Uglavnem, nism bl ajokec, sm bla pa prava sreča srečasta. Pol pa še sonček85 mi je pa k ena stara prjatlca. Sva se naklepetale... nasmejale, objele... Aleksa sm pobožala.., skratka Sonček85, HVALA za topel sprejem in cedevitko, ki je tkooo pasaala, da joj. Lepo mi je blo.

Punce.. upam, da ste vse ostale ok..., jst se res opravičujem, ker ne morem prebrat.. sam ste res pridne s temi črkicami, men pa dons ne bo ratal.
Tassi, ti pošljem mail.
Še neki.. Včasih si neki želiš in... vidiš, da ne pelje v to smer..., pol se pa kr obrne in sanje pridejo same. K meni so prišle. Res noo, sm taka srečka. user posted image
4.4. je poroka tukaj na gradu s pričami. Pa samo starši. 9 nas bo. Gremo jest, pit, pa vsak k sebi domov.. user posted image . 24.4. pa letiva na Mauritius za 8 dni, potem pa nazaj grede Dubaj 3 dni. Skratka, rezervirano, urejeno... 30% plačano. Tko sva se odločla, ker si želiva svoji priči zravn. Evo... tko se je izteklo... Juuupi.

Grem zdej... tipkat, tipkat, tipkat... Lupčka vsem, objemčka tud... pa pogrešala sem vas... Moje pikice!

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3315
12.3.2009 10:11:58   
maj2009
rižko!o super da ti je uspel zrihtat tko kot si si vedno želela, ane?user posted image user posted image
zdaj pa uživaj in če ne prej se v ponedeljek vidmo,ane?

jst pa sm komi še doma je kr kriza bom pomoje 24. kr šla delat če bo na ns vse ok pokazal. zvečer vsak dan ful bruham, drugač pa kar gre, tko da bi kr šla delat k mojim otročkomuser posted image

sm na drugem forumu zasledila, da če si komisijsko doma imaš vsak dan pou urni izhod. a je to res? sonček ti to bl veš,dej povej če je to res.user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
12.3.2009 10:18:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

sonček85...a tvoj bo pa napovedoval vreme user posted image

res je krasno to spomladansko vreme...včeri, ko sm se vozla na pregled, sm se zazrla v velika cvetoča mandljeva drevesa...lepooooo user posted image
jauser posted image user posted image to je njegova želja,sem rekla da mu bom za 30letnico probala uredit da bi šel vsaj nekam gledat to al pa da probauser posted image user posted image sam do tja je še kr nekaj let

rižkoo:a rdeča si od ljubosumja,ti ti saj veš da smo te pogrešale in da brez tebe ne moremouser posted image ooooooooo moj mali rižkoo tudi jaz sem vesela  da sem vaju spoznala in se že veselim ,da se spet vidmo.Sem kr zardelauser posted image user posted image user posted image Ja cedevita pa res tu pa tam paše
a sedaj pa že 4.4 poroka,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dva dni po mojem rd in odpotujeta na moj PDPuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jAZ TI POVEM ,DA BO TO VAJINO NAJLEPŠE POTOVANJE
srečnooooooooooooooooooooooooo pupika naša

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
12.3.2009 10:23:02   
malaMravljica
joj punce, za se zjokat. na stopniscu sem razbila eno vazo in sla crepinje pobirat. potem sem pa se  sama v hisi in se je prikazal dimnikar, ki mi je tako zasvinjal stopnisce, zgornji del stopnic je pa s tapisonom user posted image user posted image user posted image  ubila bi ga. Sedaj sem na hitro spucala, spodnji del pa pomila.

Soncek, najtezjo skatlo mi je pomagal en sodelavc dat v avto, kufr sem vzela pa na kolesckih, pa niti ni tako tezek, bom to ze znosila dol. Sam neki dodatnega dela se mi je zdej pojavilo, pol se pod tus, spet bom tako pozno doma.

Rizkoo.. super da si spet tukaj. Dobrodosla nazaj.

Siiiibam. pozdravcek

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
12.3.2009 10:24:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009
sm na drugem forumu zasledila, da če si komisijsko doma imaš vsak dan pou urni izhod. a je to res? sonček ti to bl veš,dej povej če je to res.user posted image

ja to ne vem,meni piše v odločbi da imam izhod samo v primeru pregleda ,drugače pa počivanje.
Odvisno kako ti piše v odločbi,lahko pa G rečeš da ti naj na obvestilo za zdravnika napiše da lahko greš na kratke sprehode in potem mislim ,da ti tudi v odločbi piše krajši sprehodi

Jaz sem šla tudi včas ven,samo to potem okoli 17-18h k je bilo bolj temno če bi kir prišel ali me videl.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
12.3.2009 10:25:47   
sonček85
mm:jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj pacek packast,njim je pa res vseno kako naredijo.Pol more pa nosečnica čistituser posted image

aha no samo da nisi sama ,ker moraš pazit na našo malo mravljico

lepo potuj in pazi na cestiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3320
12.3.2009 10:36:37   
maj2009
sonček hvala za odgovor. meni piše da je potreben počitek, izhod samo do zdravnika.
samo še dons to veljauser posted image
mene pa dons meče vn iz rrja, ful težko pišm sporočilouser posted image .

grem mal pospravlat dokler imam še voljouser posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
12.3.2009 10:43:49   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

sonček hvala za odgovor. meni piše da je potreben počitek, izhod samo do zdravnika.
samo še dons to veljauser posted image
mene pa dons meče vn iz rrja, ful težko pišm sporočilouser posted image .

grem mal pospravlat dokler imam še voljouser posted image

nizakaj.ja potem imaš enako kot jaz,jaz imam B še tudi samo do 20 potem pa jupi ni mi potrebno več čepet skoz doma,je bilo kr dolgo sedaj od avgustauser posted image

mene pa čaka jutri pospravljanje-petek je moj dan zatouser posted image Srečno in naj te volja ne mine

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
12.3.2009 11:32:25   
tinuška

pa evo kje sem

upanje ostaja mancauser posted image

hvala obema za pohvale medijauser posted image

Jaz pa en dan prej - vsak mesec! Nič takega...

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
12.3.2009 11:45:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tinuška

pa evo kje sem upanje ostaja mancauser posted image hvala obema za pohvale medijauser posted image

Jaz pa en dan prej - vsak mesec! Nič takega...
ja to je bilo pri meni 1x drugače vedno na dan M ,pri vas revce pa vsak mesec user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
12.3.2009 11:57:19   
tassika
Oj oj evo mene s sončka, bilo luštno, zdaj pa čakam kdaj me bo spet kaj špikalo, prej me je nekaj začelo čudno hecat, ampak se mi zdi da od prebave.
Oh kje je še nedeljauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?