|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
11.3.2009 8:25:57   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image vsak izgovor je dober.Lej pa to je pa itaktvoja stvar al si al nisi,ti poznaš svoje telo ,me pa navijamo s tabo in si želimo da si user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image go tassi go

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
11.3.2009 8:50:50   
tassika
Sonček ne vem koliko ga poznam, ker se nikoli nisem toliko ukvarjala s tem, razen sedaj ko sem imela vse te težave sem začela malo vodit koledarček.
Niti ne vem ali si kaj sama domišljam ali je to to, malo me psiha daje. Prvič je bilo boljše, bila sem v tujini, pričakovala nisem nič in ko sem prišla domov je bilo to to. Zdaj me pa nekaj špika okoli jajčnikov in nimam pojma kaj bi to bilo.

Sem zelo vesela da navijate z mano in hvaležna za vse spodbudne besede.

Kako pa kaj mali aleks?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
11.3.2009 8:59:04   
sonček85
držimo pesti in naj te špike pomenijo samo dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja danes je pa mali Aleks pravi falot ,kr brca in tišči nogice pod rebra user posted image user posted image user posted image kr naj tko je prav ne pa da mami skrbiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
11.3.2009 9:23:33   
malaMravljica
Dobro jutro!

Sem ze popila kavo in par kosov kruha z nutelo. Najmiiiii, ko odnesem kroznik v kuhinjo bom zagotovo se en kos namazala.

Ja, vse pisete da na mejnem prehodu kupim vinjeto, sam na mojem mini prehodu dvomim da bo kdo sploh gor, grem po cudnih potem do Slovenije user posted image user posted image

Na kavo nas pride pa fulllll a ne. Mislim da TASSIKA, TINUSKA, RIZKOO, MAJ in MALAMRAVLJICA Pa vse ste vabljene ce vam ni predalec.

Ketera ve pa to. Na uz slikci spodaj BPD 1,73 ( mislim da je to premer glave) CGA 11w0d ( kaj je to mogoce da glavica ustreza 11t0dni?) EDO 28-09-09 ( to mogoce pomeni da bi po premeru glavice bil pdp 28.09??)

Potem pa se CRL 4,04 ( to je dolzina otrocka) CGA 10w5d *1,1SD ( je to da velikost ustreza temu dnevu?) EDO 30-09-2009  ( bi bil mogoce to novi PDP glede na velikost ?)  Imam prav?
In Maj, kaj pa pise tebi.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
11.3.2009 9:36:34   
tassika
MM potem pa na najbližji bencinski, saj če greš po stran poteh tudi nisi takoj na ACuser posted image .

Mislim, da to pomeni na velikost, ampak to se lahko spreminja čez celo nosečnost tko da pusti 2.10. ko bomo pa tam pa boš videla, a bo hotel zapustiti garsonjero ali neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
11.3.2009 9:42:47   
malaMravljica
user posted image user posted image  garsonjero bo ze zapustil ker mu bova tako lepo sobico pripravla, oci mu bo pa postlco zrihtal. Ah, sam zanima me kaj tocno to pomeni, PDPja si ne bom popravljala, ker sem itak nacrtno hotla imet oktobrcka.

Joj, sele sedaj sem videla, jutri dopolnim 11 teden in pojutrisnjem sem v dvanajstem user posted image user posted image user posted image   prejle sem sla na ravnilo pogledat kolko tocno je 4 cm ( v bistvu 4,5 ker danes je zagotovo ze vsaj tako velik) in to je ze veliko. Ze vecji kot presenecenje iz kinder jajcka user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
11.3.2009 9:42:56   
tassika
punce poglejte moj novi ovratnik user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
11.3.2009 9:44:30   
malaMravljica
oooo kako velik.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
11.3.2009 9:49:12   
tassika
pa scrklan, mi je prav hudo, ker sem ga mogla pustit doma doma, čeprav mislim da bi mu bilo pri meni bolje, ker on je najdenček in ga vsi ostali potepuški mački samo tepejo, on je pa ena velika dobričina. Pa kaj naj ne morem ga pa zapreti med štiri stene.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3259
11.3.2009 9:59:21   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Dobro jutro!

Sem ze popila kavo in par kosov kruha z nutelo. Najmiiiii, ko odnesem kroznik v kuhinjo bom zagotovo se en kos namazala.

Ja, vse pisete da na mejnem prehodu kupim vinjeto, sam na mojem mini prehodu dvomim da bo kdo sploh gor, grem po cudnih potem do Slovenije user posted image user posted image

Na kavo nas pride pa fulllll a ne. Mislim da TASSIKA, TINUSKA, RIZKOO, MAJ in MALAMRAVLJICA Pa vse ste vabljene ce vam ni predalec.

Ketera ve pa to. Na uz slikci spodaj BPD 1,73 ( mislim da je to premer glave) CGA 11w0d ( kaj je to mogoce da glavica ustreza 11t0dni?) EDO 28-09-09 ( to mogoce pomeni da bi po premeru glavice bil pdp 28.09??)

Potem pa se CRL 4,04 ( to je dolzina otrocka) CGA 10w5d *1,1SD ( je to da velikost ustreza temu dnevu?) EDO 30-09-2009  ( bi bil mogoce to novi PDP glede na velikost ?)  Imam prav?
In Maj, kaj pa pise tebi.

jaz se na te kratice ne spoznam ,bi morala malo po netu pokukat ali pa G vprašat

ti si ista k jst jaz sem tudi na začetku gledala po ravnilu koliko je bebi velik in mi je tko malo zgledalo,prav cartkano.ko pa sedaj pogledam da okoli 40cm in več  mi je pa tko spet hecno kako je tko velik bebi v meni in kako se to premika ,res.No evo že ve da govorim o njem in se premikauser posted image user posted image user posted image priden moj mojuser posted image

tassi:lep ovratnik

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 11.3.2009 10:01:56 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3260
11.3.2009 10:03:00   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Tinuška kako kaj tvoja služba?

Oj Tassika!

Moja služba je tko tko.... Nekaj se matram pisat prošnje in hodim malo naokrog.. Saj je kar luštno! Sem se že navadila (pa ravno tega sem se najvbolj bala...user posted image ). Kaj pa ti? Te še matrajo?

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
11.3.2009 10:11:45   
tassika
malo ja, ampak zraven zabušavam, a veš kaj nekaj stoji pa mi dol visi ne morem za tako plačo neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
11.3.2009 10:15:16   
drobtinica29
jutro punce!

zadnje čase se bolj malo javljam, to pa zato sem, ker imam slabosti in enoatavno lepo počivam, ko lahko, zvečer pa že padem v pojstlo ob 21 in me že zmajnka user posted image .  Vidim da pikice lepo rastejo in slikice so tako lepe user posted image user posted image  punce!

lepo bodite, pa se spet javim, ko bom kaj boljše!

lp

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
11.3.2009 10:48:56   
sonček85
kako ste vse pridne ,mene pa naši poštarji jezijo.Čakam pilotinin paket in paket iz lj pisarne za urejanje CSD,kaj je sedaj prišlo ne vem a sem tko jezna.

danes čakam paket že ves dan in grem lepo dol po pošto zdle  in kaj listek me čaka v nabiralniku.Tako sem bila jezna da sem kar klicala na pošto(prvo še narobe,sem klicala policijouser posted image user posted image )da kaj se grejo ti poštarji ,da še pozvoniti se mu ne da da pride stranka dol po paket,saj je paket tak da bi ga morala nujno prevzet ,ne pa da bom morala sedaj čakat do 16 da ga grem lahko iskat.No in je rekla gospa da bo probala priklicat tega poštarja da pride nazaj.user posted image user posted image user posted image user posted image kaj se grejo ljudje,že tko odpuščajo delavce vsepovsod potem pa si še tole dovolijouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
11.3.2009 11:23:29   
pilotina
sonček...ne se preveč sekirat...delajo po liniji najmanjšega odpora...pa saj je bil k sreči namočen od dežja in je še v dobrem stanju...no upam, ker če ne grem tkoj druzga nabrat user posted image ...bom pa drugič napisala..."poštar pozvoni, ker če ne te pošljem regrat nabirat"  user posted image user posted image user posted image

evo, jst sm pred pol urce prišla...sm mela opravke...zdej pa grem brat, kar ste napisale

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
11.3.2009 11:25:49   
tassika
Uf pilotinca veliko smo napisale, zdaj pa samevam tukaj, sicer bom šla kmalu na kavo ampak vseeno imam še malo časa.

Sem pojedla en velik sendvič k sm bla ful lačna, zdaj mi je pa slabo, bom namesto kave pila coca-colo pa bo boljeuser posted image .

Sonček, saj vsi delamo po linija najmanšega odpora, kaj pa naj v tej finančni krizi.

Evo šibamuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
11.3.2009 11:37:29   
pilotina
tassika...šibaj šibaj na koka-kolco...nosečnicam paše koka-kolca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še nisem uspela prebrat vsega

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
11.3.2009 11:54:41   
MAŠKA
Punce na hitro sem preletela kar ste napisale. Hvala za objemčke in vzpodbudne besede. Čestitke nosečkam za preglede, slikice in lepo je slišat, da je vse OK!user posted image

Moja user posted image  se počasi poslavlja, upam, da bomo tokrat kaj bolj uspešni. Malce sem žalostna, ker sem po prvem SS upala, da bom vsaj do 28.3. ko bi imela PDP že nosečka, ampak ni uspelo. In ne vem  zakaj me, ko je v bistvu že konec M, kar konkretno špika v levem jajčniku. Nič mi ni všeč to, ker do zdaj nisem imela nobenih bolečin.
Pa upajmo, da se bomo res s Tassiko, Pilotino in še katero znašle v porodnišnici tam enkrat okrog novega leta!

Mala mravljica, jaz imam doma popolnoma enako slikico kot je tvoja, ko sem bila našo pupo noseča. Čist enako je bila postavljena...

In Rižkoo, upam, da ti uspe poroko speljat, kot sta si zamislila! Poroka mora bit po vajinih željah, to je vajin  dan! Pa oblekica je krasna!

Moram vam povedat, kako me je naša pupa presenetila včeraj zjutraj. Kar naenkrat me vpraša: "Mami a veš ti kje dojenček ven prileze? Skoz rito... sem videla v vrtcu v eni knjigici!"user posted image  Nikoli prej me ni vprašala, kje pride dojenček ven, zato ji nisem posebej razlagala. No zdaj je bila priložnost, da sem ji bolj natančno razložila, da ne prileze ravno skozi rito, da ne bo napačnih informacij po vrtcu trosila... je bila pa kar blizuuser posted image

Aja, pa dopust sva rezervirala... letos v Rabcu, da je mal bliže, ker ne vem v kakšnem stanju bom julija. Si ne upam daleč, če se slučajno spet kaj zalomi, da imam slovensko bolnico blizu... A že ima katera od vas izkušnje z rabcem? Jaz še namreč tam nisem bila?

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
11.3.2009 12:46:43   
pilotina
tinuška...držim pestke do rezultatov user posted image

tassika...malček živčkov pa že je, ja...ampak upam, da je vse okej
lepi mucek ovratnik...moje mucke pa šekr ni in je verejtno po tolkem času niti ne bo user posted image

malaMravljica...nimam pojma o teh kraticah...zagotovo pa vem da določajo PDP po prvem dnevu zadnje M...kar se velikosti tiče lahko odsotpa kr nekaj pa je vse v mejah normale...bodo pa stalno neki spreminjali datum glede na velikost user posted image

drobtinica29...upam, da te slabosti čimprej minejo...pol boš spet kaj več znami, ane user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
11.3.2009 12:50:59   
pilotina
MAŠKA...te razumem veš...jst sm isto upala...sm dala to prejšnji teden skozi...ampak ponavadi ne gre glih vse kot si mi želimo user posted image ...bi blo lepo ja...res velika tolažba

jst ti glede dopusta tam ne morem pomagati...nimam izkušenj

pa tvoja mala je cela faca...dobro je to preštudirala user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
11.3.2009 12:52:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

sonček...ne se preveč sekirat...delajo po liniji najmanjšega odpora...pa saj je bil k sreči namočen od dežja in je še v dobrem stanju...no upam, ker če ne grem tkoj druzga nabrat user posted image ...bom pa drugič napisala..."poštar pozvoni, ker če ne te pošljem regrat nabirat"  user posted image user posted image user posted image

evo, jst sm pred pol urce prišla...sm mela opravke...zdej pa grem brat, kar ste napisale
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sej se ne gre za druga sam k jst bi ga jedlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image to je to,no sej ga še kr ni bilo ,grem ob 16 na pošto in se bom skregala tam če bojo kaj pametni ,ker z user posted image se ni za kregat -smo opasneuser posted image user posted image user posted image

MAŠKA:srečno in navijamo da bo ++++++++
tvoja mala je pa res facauser posted image user posted image

pisala mi je rižkoo in se ne morem nikakor  vpisat na rr,tko da vas vse lepo pozdravljas.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
11.3.2009 13:00:11   
maj2009
maška! jst mam 10 in več letne izkušnje z Rabcem! kot otrok smo hodil tja k teti v garsonjero zdej morva pa z mojim vsako leto vsaj za en dan tja na morje. men je ful jepo!!!!
sm bla pa tud že 1teden v hotelu pollux/castor in enkrat sva prespala v tn girandela.
kar vprašaj kaj te zanima, ti bom vse povedala, men je res tam tko lepo!!!!

men je punce cele dneve ful slabo, špika,...noro tko da samo ležim (sej ne da mam stanvanje kot bi bomba not padla)user posted image .

prej je bla ena kolegica pri men ki ima 1 leto starga fantka in je rekla da ma ful cunc zame za začetek in do 1 leta, od pajackov bodijev majčk in ostalga in je rekla da mi jih z veseljem posodi! ful dobr tko mi res ne bo treba vsega kupovat!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
11.3.2009 13:22:19   
MAŠKA
Maj hvala za informacijo, sem zelo vesela. Mi gremo v hotel Castor, all inclusive, mi je soseda našla eno ugodno varianto in mi je zaradi otroka všeč, da imamo 3 obroke, ker pri otroku nikol ne veš kdaj mu bo za jest. Polpenzion se mi prvo leto ni najbolj obnesel, ker je bila zvečer vedno že tako zaspana, da ji nikol ni blo za jest, zjutraj pa že od nekdaj ne je skoraj nič. Tako pa upam, da bo pri treh obrokih vsaj enkrat na dan pa le pripravljena kaj pojest.

Pilotina, imaš prav ... in leto se tako hitro obrne. No, zdaj bom upala, da bom vsaj do 28.8. nosečka, ko bi imela PDP v drugo... sicer pa pravim, naj narava naredi po svoje. Menda že mora tako bit.

Sonček, vedno pogledam tvoj tickerček, tako lepo ga je pogledat!user posted image

Pa veste kaj sem jaz ugotovila... da sem najstarejša na tej temiuser posted image

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 11.3.2009 13:24:00 >

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
11.3.2009 13:42:35   
pilotina
tassika...še en podatek bi rabla...sm ti poslala spet ZS

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
11.3.2009 13:42:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009
prej je bla ena kolegica pri men ki ima 1 leto starga fantka in je rekla da ma ful cunc zame za začetek in do 1 leta, od pajackov bodijev majčk in ostalga in je rekla da mi jih z veseljem posodi! ful dobr tko mi res ne bo treba vsega kupovat!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš par evrčkov pršparalauser posted image user posted image user posted image user posted image
maška.hvala ,saj vseeno če si najstrejša si pa zato dala že tudi veliko skozi,pa čeprav ti nebi bilo potrebe.Si naša in te imamo rade.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Nosečnica z dojenčkom v prometu.
пеперутка16

Kako ste zadovoljne z ravnanjem voznikov do nosečnic pešk in žensk z vozički?

Zelo zadovoljna. (75%)

Zadovoljna. (0%)

Niti zadovoljna niti nezadovoljna. (0%)

Razočarana. (25%)

Zelo razočarana. (0%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!