MAŠKA
|
Punce na hitro sem preletela kar ste napisale. Hvala za objemčke in vzpodbudne besede. Čestitke nosečkam za preglede, slikice in lepo je slišat, da je vse OK! Moja se počasi poslavlja, upam, da bomo tokrat kaj bolj uspešni. Malce sem žalostna, ker sem po prvem SS upala, da bom vsaj do 28.3. ko bi imela PDP že nosečka, ampak ni uspelo. In ne vem zakaj me, ko je v bistvu že konec M, kar konkretno špika v levem jajčniku. Nič mi ni všeč to, ker do zdaj nisem imela nobenih bolečin. Pa upajmo, da se bomo res s Tassiko, Pilotino in še katero znašle v porodnišnici tam enkrat okrog novega leta! Mala mravljica, jaz imam doma popolnoma enako slikico kot je tvoja, ko sem bila našo pupo noseča. Čist enako je bila postavljena... In Rižkoo, upam, da ti uspe poroko speljat, kot sta si zamislila! Poroka mora bit po vajinih željah, to je vajin dan! Pa oblekica je krasna! Moram vam povedat, kako me je naša pupa presenetila včeraj zjutraj. Kar naenkrat me vpraša: "Mami a veš ti kje dojenček ven prileze? Skoz rito... sem videla v vrtcu v eni knjigici!" Nikoli prej me ni vprašala, kje pride dojenček ven, zato ji nisem posebej razlagala. No zdaj je bila priložnost, da sem ji bolj natančno razložila, da ne prileze ravno skozi rito, da ne bo napačnih informacij po vrtcu trosila... je bila pa kar blizu Aja, pa dopust sva rezervirala... letos v Rabcu, da je mal bliže, ker ne vem v kakšnem stanju bom julija. Si ne upam daleč, če se slučajno spet kaj zalomi, da imam slovensko bolnico blizu... A že ima katera od vas izkušnje z rabcem? Jaz še namreč tam nisem bila?