|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
11.3.2009 13:42:50   
tassika
Ja maška narava naredi po svoje, meni se je pa danes ponoči sanjalo, da sem imela še en ss in sem vidla enga čist majčkenga dojenčka, pol pa nisem več mogla spat. Prov grozne sanje. Ne vem pa kaj pomenijo.

Pa ne glej tako, da si najstarejša, poglej tko, povprečje imamo pa 27,5 let, smo samo face a ne.user posted image

Pilotina ne bit živčna, saj bo vse ok, boš videla, foliklčki dobr rastejo,...

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
11.3.2009 13:57:13   
MAŠKA
Joj tassika, grozne sanje. Včasih pa sanje pomenijo kontra - če sanjaš, da nekdo umre, pravijo, da potem tisti človek dolgo živi. Mogoče pa je v tebi zaživela mala pikica in pomenijo sanje, da bo dolgo živela. Razlagaj si jih tako, pravico imamo biti optimisti!

Kar se starosti tiče - torej lahko rečem, da sem v povprečju stara 27,5 let. user posted image

Face ste pa tukaj res, nič kreganja, nobena ne soli pameti drugi, sam optimizem in vzpodbujanje! Lepo je v vaši družbi!user posted image  Pa tale Sonček se s svojo pozitvno energijo pojavlja na vsaki temi, kjer je prisotna dobra volja! Mislim da jo bomo kar pogrešale tisti teden, ko bo v porodnišnici.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
11.3.2009 14:01:35   
tinuška
Mačkice NUJNO OBVESTILO!!!

Rižko sporoča, da ji nagaja RR in se zato ne javi! Javila se bo takoj, ko bo lahko. Upamo, da čimprej!

Pa pa

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
11.3.2009 14:07:49   
malaMravljica
Ta RR zadnje dni tudi meni nekaj tko na pol dela. Ko hocem it v zasebna sporocila mi ponavadi odpira pol ure, pa grem prej dol.

Maska, a res, tvoja je bila tudi tako postavljena. Jaz non stop gledam slikco, tako lepo se kolena vidijo, v bistvu najlepsa slikca kar jih imam.

Soncek, ne govor, jaz imam dva paketa narocena, mogla bi ju dobit ze vsaj 2 tedna nazaj, jih se ni, mislim da bom danes oboje klicala, da ne rabim vec. Da te kap, na mail pa sploh ne reagirajo. Sam  pri meni niso krivi postarji, pri meni so drugi user posted image user posted image user posted image  bi koga tako zalimala nekam, ce bi mogla. En paket bi morala jutri v Slovenijo vzet, super a ne, drugi je pa volna, da bi dojencku dekco spletla, sedaj bom pa pletla poleti al kaj. Nesposobnezi.

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
11.3.2009 14:13:54   
MAŠKA
Mravljica, prvo slikco mislim, pred 4 leti še ni bilo 3D, oz. vsaj jaz še nisem vedela zanj. Glavica, rokice in telo je bilo popolnoma enako vidno.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
11.3.2009 14:14:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Joj tassika, grozne sanje. Včasih pa sanje pomenijo kontra - če sanjaš, da nekdo umre, pravijo, da potem tisti človek dolgo živi. Mogoče pa je v tebi zaživela mala pikica in pomenijo sanje, da bo dolgo živela. Razlagaj si jih tako, pravico imamo biti optimisti!

Kar se starosti tiče - torej lahko rečem, da sem v povprečju stara 27,5 let. user posted image

Face ste pa tukaj res, nič kreganja, nobena ne soli pameti drugi, sam optimizem in vzpodbujanje! Lepo je v vaši družbi!user posted image  Pa tale Sonček se s svojo pozitvno energijo pojavlja na vsaki temi, kjer je prisotna dobra volja! Mislim da jo bomo kar pogrešale tisti teden, ko bo v porodnišnici.
se podpišem in mislim ,da je res tako user posted image

kar se pa mene tiče.ja sedaj se redno javljam še samo tukaj in na aprilkah,na user posted image pričakujemo sem samo še malo,na borkah skoraj nič več,ker ni več časa pa tudi težko je sedet in vse brat.Ostajam zvesta vam in mojim aprilkamuser posted image user posted image user posted image user posted image in vedno bom,saj ste prave moje pupikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAŠKA:hvala za tako lepe in prijazne ,tople besede.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
11.3.2009 14:17:35   
sonček85
mm:groza res,mislim toliko ljudi bi rado delalo pa ne more tisti ki pa imajo službe so pa leni,nesposobni včas ali pa  kaj druga.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja tudi k meni ga še niso pripeljali,sedaj grem ob 16h na pošto in bom naredla reduser posted image z nosečkam se ni za zaj..e..bav.at

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3282
11.3.2009 14:34:25   
pilotina
maj2009...super za cunjice...vse prav pride user posted image

MAŠKA...oba PDP si mela 28. ...kako naključje a...ja v povprečju mamo 27,5 let user posted image
zakaj bi pa ble tuki gor in se matrale ena drugo...a ni lepše, da se imamo fajn in se bodrimo z vzpodbudnimi besedami user posted image ...tudi sama sm ful vesela, ker vas mam user posted image

tassika...uf kake moreče sanje user posted image ...ni čudno, da nisi več spala...ej, sam teorija od MAŠKE kr klapa...kaj ko ima ona prav user posted image

hvala sonček in tinuška, ker ste nam javle za Rižkoota

malaMravljica...boš dekico spletla...pridna mamica user posted image

sonček85...si ti ena lepa naša miška user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
11.3.2009 15:17:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina
sonček85...si ti ena lepa naša miška user posted image
hvala,  še malo pa se grem kregat na poštouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
11.3.2009 15:52:54   
malaMravljica
Soncek, ti si kar daj duska, ko jim bos tezila. Jaz sem sedaj oboje poklicala in sem jim tudi povedala kar jim gre. za volno sem rekla, da me je itak ze vse minilo, ker sedaj poleti pa res ne bom pletla. In obojim sem rekla, da imajo zavajajoce podatke na netu. To punce, se znam ornk postavit zase celo v tujem jezilku user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
11.3.2009 18:06:32   
pilotina
evo punce...jst sm iz pregleda in sm ful oddahnjena in vesela

moja leva dojka je okej...nimam zatrdlin...G pravi, da je nekaj v povezavi s križem in me verjetno zato boli...na UZ sliki je vse bp
pa še pokazala mi je na umetnem vzorcu kaj se lahko zatipa in kaj pomeni...in o samopregledovanju mi je razložila tko, da zdej obvladam user posted image
bravo moje sisike, ki so tko pridne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček...a si jih a user posted image

malaMravljica...so te že razumeli, če si se jezila...pa sej je prau, da se postavimo zase user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3286
11.3.2009 18:06:43   
tassika
Kje ste vse, jaz se dolgočasim domauser posted image  pa tako me špika, da komaj sedim, res ne vem od česa, me je kar jest minilo in zdaj ležim pred tv in jem smokijeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3287
11.3.2009 18:22:39   
pilotina
ojla tassi...me nisi vidla...verjetno dva vsporedno pisali user posted image

jst sm tuki in si grejem kosilo

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
11.3.2009 18:24:06   
tassika
Jaz sem imela osliča z eno smetanovo omako z velik limone, pa mi ni tko dišala k zdele smokiji user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
11.3.2009 18:27:06   
pilotina
tassika, a pa ti to resno misliš...ne vem no...ma res same takšne nosečniške user posted image ...jst upam, da je to to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
11.3.2009 18:29:14   
tassika
ne vem več nič niti si ne upam upat, ker tole špikanje ubija, študiram če bi šla na kratek sprehod, da se malo zluftam, kaj mislišuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
11.3.2009 18:30:55   
pilotina
zakaj pa ne...pejdi...sam, če te ne boli preveč...a to te špika samo ena stran

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
11.3.2009 18:32:51   
tassika
včasih ena drugič druga stran, pa tko mal v intervalih. No ja mogoče bom pa res šla do mercatorja na sladoled.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
11.3.2009 18:40:20   
pilotina
 držim pestke, da je to to user posted image

mmm sladoled...prihaja njegova sezona, čeprav je dober čez celo leto user posted image

jt sm pa hotla lazanjo spečt...bi mogla najprej golaž skuhat...in bešamelo nardit...sam me tko fajn boli glava že od zjutraj, da se mi zdej glih ne da...bom dala mesek v zmrzovalnik, pa jo mogoče jutri pripravim

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
11.3.2009 19:01:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Soncek, ti si kar daj duska, ko jim bos tezila. Jaz sem sedaj oboje poklicala in sem jim tudi povedala kar jim gre. za volno sem rekla, da me je itak ze vse minilo, ker sedaj poleti pa res ne bom pletla. In obojim sem rekla, da imajo zavajajoce podatke na netu. To punce, se znam ornk postavit zase celo v tujem jezilku user posted image user posted image  
prav je tkouser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem pa tudi povedala tem kaj se grejo,paket sem pa prejela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pilotina.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled in da ni kaj z dojko narobe.hvala babnica moja ,se že namaka in jutri komaj čakam da ga jemo,danes sem jedla tega k ga je mami nabrala ,jutri pa tvojegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj je ves nor Aleks pa tudi brca k ga jem ,tko da očitno mu je zelo doberuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3295
11.3.2009 19:20:48   
pilotina
samo, da si ga dobila user posted image

vi se ga kr najejte...še bom poslala user posted image

jst si ga grem zdej tudi očistit za jutri user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
11.3.2009 19:24:44   
sonček85

samo, da si ga dobila user posted image

vi se ga kr najejte...še bom poslala user posted image

jst si ga grem zdej tudi očistit za jutri user posted image

ti kr sej moraš zase tudi poskrbet

res ti hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
11.3.2009 19:26:44   
pilotina
malenkost user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
11.3.2009 20:19:06   
pilotina
čistim regrat, ampak se mi tko ne da...ko končam grem pod tuš in v posteljo...glavobol se veča in me moti svetloba

se oglasim še pol preden grem spančkat user posted image

malaMravljica...srečno pot user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
11.3.2009 20:34:02   
sonček85

čistim regrat, ampak se mi tko ne da...ko končam grem pod tuš in v posteljo...glavobol se veča in me moti svetloba

se oglasim še pol preden grem spančkat user posted image

malaMravljica...srečno pot user posted image

počivaj

evo za lahko noč pošiljam user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

prebivališče
s1o2

mene pa zanima tiste mamice ki imate začasni naslov prijavlen pri parterju . kam ste prijavile svoje malčke ??na vaš stalni naslov ali na stalni naslov partnerja hvala za pomoč

na svoj naslov (50%)

na naslov parterja (48%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!