Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 13:42:50
|
|
|
|
tassika
|
Ja maška narava naredi po svoje, meni se je pa danes ponoči sanjalo, da sem imela še en ss in sem vidla enga čist majčkenga dojenčka, pol pa nisem več mogla spat. Prov grozne sanje. Ne vem pa kaj pomenijo. Pa ne glej tako, da si najstarejša, poglej tko, povprečje imamo pa 27,5 let, smo samo face a ne. Pilotina ne bit živčna, saj bo vse ok, boš videla, foliklčki dobr rastejo,...
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 13:57:13
|
|
|
|
MAŠKA
|
Joj tassika, grozne sanje. Včasih pa sanje pomenijo kontra - če sanjaš, da nekdo umre, pravijo, da potem tisti človek dolgo živi. Mogoče pa je v tebi zaživela mala pikica in pomenijo sanje, da bo dolgo živela. Razlagaj si jih tako, pravico imamo biti optimisti! Kar se starosti tiče - torej lahko rečem, da sem v povprečju stara 27,5 let. Face ste pa tukaj res, nič kreganja, nobena ne soli pameti drugi, sam optimizem in vzpodbujanje! Lepo je v vaši družbi! Pa tale Sonček se s svojo pozitvno energijo pojavlja na vsaki temi, kjer je prisotna dobra volja! Mislim da jo bomo kar pogrešale tisti teden, ko bo v porodnišnici.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 14:01:35
|
|
|
|
tinuška
|
Mačkice NUJNO OBVESTILO!!! Rižko sporoča, da ji nagaja RR in se zato ne javi! Javila se bo takoj, ko bo lahko. Upamo, da čimprej! Pa pa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 14:07:49
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ta RR zadnje dni tudi meni nekaj tko na pol dela. Ko hocem it v zasebna sporocila mi ponavadi odpira pol ure, pa grem prej dol. Maska, a res, tvoja je bila tudi tako postavljena. Jaz non stop gledam slikco, tako lepo se kolena vidijo, v bistvu najlepsa slikca kar jih imam. Soncek, ne govor, jaz imam dva paketa narocena, mogla bi ju dobit ze vsaj 2 tedna nazaj, jih se ni, mislim da bom danes oboje klicala, da ne rabim vec. Da te kap, na mail pa sploh ne reagirajo. Sam pri meni niso krivi postarji, pri meni so drugi bi koga tako zalimala nekam, ce bi mogla. En paket bi morala jutri v Slovenijo vzet, super a ne, drugi je pa volna, da bi dojencku dekco spletla, sedaj bom pa pletla poleti al kaj. Nesposobnezi.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 14:13:54
|
|
|
|
MAŠKA
|
Mravljica, prvo slikco mislim, pred 4 leti še ni bilo 3D, oz. vsaj jaz še nisem vedela zanj. Glavica, rokice in telo je bilo popolnoma enako vidno.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 14:14:52
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA Joj tassika, grozne sanje. Včasih pa sanje pomenijo kontra - če sanjaš, da nekdo umre, pravijo, da potem tisti človek dolgo živi. Mogoče pa je v tebi zaživela mala pikica in pomenijo sanje, da bo dolgo živela. Razlagaj si jih tako, pravico imamo biti optimisti! Kar se starosti tiče - torej lahko rečem, da sem v povprečju stara 27,5 let. Face ste pa tukaj res, nič kreganja, nobena ne soli pameti drugi, sam optimizem in vzpodbujanje! Lepo je v vaši družbi! Pa tale Sonček se s svojo pozitvno energijo pojavlja na vsaki temi, kjer je prisotna dobra volja! Mislim da jo bomo kar pogrešale tisti teden, ko bo v porodnišnici. se podpišem in mislim ,da je res tako kar se pa mene tiče.ja sedaj se redno javljam še samo tukaj in na aprilkah,na pričakujemo sem samo še malo,na borkah skoraj nič več,ker ni več časa pa tudi težko je sedet in vse brat.Ostajam zvesta vam in mojim aprilkam in vedno bom,saj ste prave moje pupike MAŠKA:hvala za tako lepe in prijazne ,tople besede.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 14:17:35
|
|
|
|
sonček85
|
mm:groza res,mislim toliko ljudi bi rado delalo pa ne more tisti ki pa imajo službe so pa leni,nesposobni včas ali pa kaj druga. Ja tudi k meni ga še niso pripeljali,sedaj grem ob 16h na pošto in bom naredla red z nosečkam se ni za zaj..e..bav.at
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 14:34:25
|
|
|
|
pilotina
|
maj2009...super za cunjice...vse prav pride MAŠKA...oba PDP si mela 28. ...kako naključje a...ja v povprečju mamo 27,5 let zakaj bi pa ble tuki gor in se matrale ena drugo...a ni lepše, da se imamo fajn in se bodrimo z vzpodbudnimi besedami ...tudi sama sm ful vesela, ker vas mam tassika...uf kake moreče sanje ...ni čudno, da nisi več spala...ej, sam teorija od MAŠKE kr klapa...kaj ko ima ona prav hvala sonček in tinuška, ker ste nam javle za Rižkoota malaMravljica...boš dekico spletla...pridna mamica sonček85...si ti ena lepa naša miška
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 15:17:46
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina sonček85...si ti ena lepa naša miška hvala, še malo pa se grem kregat na pošto
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 15:52:54
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, ti si kar daj duska, ko jim bos tezila. Jaz sem sedaj oboje poklicala in sem jim tudi povedala kar jim gre. za volno sem rekla, da me je itak ze vse minilo, ker sedaj poleti pa res ne bom pletla. In obojim sem rekla, da imajo zavajajoce podatke na netu. To punce, se znam ornk postavit zase celo v tujem jezilku
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 18:06:32
|
|
|
|
pilotina
|
evo punce...jst sm iz pregleda in sm ful oddahnjena in vesela moja leva dojka je okej...nimam zatrdlin...G pravi, da je nekaj v povezavi s križem in me verjetno zato boli...na UZ sliki je vse bp pa še pokazala mi je na umetnem vzorcu kaj se lahko zatipa in kaj pomeni...in o samopregledovanju mi je razložila tko, da zdej obvladam bravo moje sisike, ki so tko pridne sonček...a si jih a malaMravljica...so te že razumeli, če si se jezila...pa sej je prau, da se postavimo zase
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 18:06:43
|
|
|
|
tassika
|
Kje ste vse, jaz se dolgočasim doma pa tako me špika, da komaj sedim, res ne vem od česa, me je kar jest minilo in zdaj ležim pred tv in jem smokije
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 18:22:39
|
|
|
|
pilotina
|
ojla tassi...me nisi vidla...verjetno dva vsporedno pisali jst sm tuki in si grejem kosilo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 18:24:06
|
|
|
|
tassika
|
Jaz sem imela osliča z eno smetanovo omako z velik limone, pa mi ni tko dišala k zdele smokiji
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 18:27:06
|
|
|
|
pilotina
|
tassika, a pa ti to resno misliš...ne vem no...ma res same takšne nosečniške ...jst upam, da je to to
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 18:29:14
|
|
|
|
tassika
|
ne vem več nič niti si ne upam upat, ker tole špikanje ubija, študiram če bi šla na kratek sprehod, da se malo zluftam, kaj misliš
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 18:30:55
|
|
|
|
pilotina
|
zakaj pa ne...pejdi...sam, če te ne boli preveč...a to te špika samo ena stran
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 18:32:51
|
|
|
|
tassika
|
včasih ena drugič druga stran, pa tko mal v intervalih. No ja mogoče bom pa res šla do mercatorja na sladoled.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 18:40:20
|
|
|
|
pilotina
|
držim pestke, da je to to mmm sladoled...prihaja njegova sezona, čeprav je dober čez celo leto jt sm pa hotla lazanjo spečt...bi mogla najprej golaž skuhat...in bešamelo nardit...sam me tko fajn boli glava že od zjutraj, da se mi zdej glih ne da...bom dala mesek v zmrzovalnik, pa jo mogoče jutri pripravim
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 19:01:29
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Soncek, ti si kar daj duska, ko jim bos tezila. Jaz sem sedaj oboje poklicala in sem jim tudi povedala kar jim gre. za volno sem rekla, da me je itak ze vse minilo, ker sedaj poleti pa res ne bom pletla. In obojim sem rekla, da imajo zavajajoce podatke na netu. To punce, se znam ornk postavit zase celo v tujem jezilku prav je tko jaz sem pa tudi povedala tem kaj se grejo,paket sem pa prejela pilotina. za pregled in da ni kaj z dojko narobe.hvala babnica moja ,se že namaka in jutri komaj čakam da ga jemo,danes sem jedla tega k ga je mami nabrala ,jutri pa tvojega moj je ves nor Aleks pa tudi brca k ga jem ,tko da očitno mu je zelo dober
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 19:20:48
|
|
|
|
pilotina
|
samo, da si ga dobila vi se ga kr najejte...še bom poslala jst si ga grem zdej tudi očistit za jutri
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 19:24:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina samo, da si ga dobila vi se ga kr najejte...še bom poslala jst si ga grem zdej tudi očistit za jutri ti kr sej moraš zase tudi poskrbet res ti hvala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 19:26:44
|
|
|
|
pilotina
|
malenkost
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 20:19:06
|
|
|
|
pilotina
|
čistim regrat, ampak se mi tko ne da...ko končam grem pod tuš in v posteljo...glavobol se veča in me moti svetloba se oglasim še pol preden grem spančkat malaMravljica...srečno pot
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.3.2009 20:34:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina čistim regrat, ampak se mi tko ne da...ko končam grem pod tuš in v posteljo...glavobol se veča in me moti svetloba se oglasim še pol preden grem spančkat malaMravljica...srečno pot počivaj evo za lahko noč pošiljam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
prebivališčes1o2mene pa zanima tiste mamice ki imate začasni naslov prijavlen pri parterju . kam ste prijavile svoje malčke ??na vaš stalni naslov ali na stalni naslov partnerja
hvala za pomočna svoj naslov (
50%)
na naslov parterja (
48%)
Število vseh glasov: 56Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!