|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
19.1.2009 15:27:36   
malaMravljica
sasas, ma ja, jaz sem tudi malo dlje od rodne zemljice. V Nemciji sem. 

Rizkoo, tu v tem delu EU pa najboljso kavo pijem pri bratu od mojega. Vceraj jo nacrtno nisem pila in potem sva sla k njemu na obisk in mi je naredu en espresso. Njami je bil fin. Moja masina ne naredi tako finega, ne vem zakaj. Imam dobro kavo, dobro masino, igram se z nastavitvami, rezultat pa tko tko.
Sprasujes kolikokrat pridem zaradi frizerke user posted image    ah saj vem, eno tu si morem dobit, pa sem tako navezana na mojo. Ma kaj pa vem, mogoce tako na 3 mesece pridem, nimam nekega pravila, ko pac lahko in me ne pogresajo prevec tukaj. Saj bi veckrat, pa imam tu novo zivljenje.

Lepo se imejte. Morem it se kaj naredit, zvecer pa fitnes.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 301
19.1.2009 15:35:12   
twixy
Hellowuser posted image

Jaz sem pa ravno prišla domovuser posted image Zapravljala seeeemuser posted image user posted image user posted image user posted image Od 10ih zjutraj.. Skozi sem dala 10trgovin in iz vsake trgovine sem šla z vrečkouser posted image Kupila sem si podnje perilo za poroko. Tako čiiiist sexy.. Belouser posted image Pa šla sem za čevlje pogledat in sem videla ene ful hude ampak niso imeli moje številkeuser posted image So rekli,da bodo probali naročit in me pokličejo.
Zdaj pa gledam,če bi kje slučajno bila slika mojega šopka in vabil.. Bi vam pokazala,da se spet malo považimuser posted image user posted image

rižkoo jaz imam zdaj nekje do ramen lase. In bi se postrigla tako kot ti ampak za poroko pa bi imela spet daljšeuser posted image Tako,da če se zdaj postrižem bi si pol mogla umetne lase omislit.. Tako,da bom kar počakala do junija z novo frizurouser posted image

Katera je že spraševala ok kot sem??? Toliko pišete,da že sproti vse pozabimuser posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 302
19.1.2009 15:46:04   
Anonimen
malaMravljicaaaaaaaaaaa
Neee, najboljša kavica je pri moji mami. Pridi, te povabim...., boš vidla. Je pa iz Nemčije.. user posted image  Njena sestra vsakič, ko pride iz Berlina..prinese neko tako zanimivo. Mnjamiiiii.... Tko, da upam verjet, da je pri vas tud dobra.
Kako to, da si šla tja...?! Sta se spoznala tu... ali tam ali, ali, ali.... Men je to tko lepo, da te ljubezen odpelje daleč stran in da drugje zaživiš lep življenček.
Drugače pa le pridi in le povej... pa gremo vse skupaj na kavico. Obljubim, da bo za. Od kod iz Slo pa si?
No... mam pa polnoo žlahte po Nemčiji..., mogoče je kšn od njih tvoj sosed user posted image
Sm bla pa za NL V stuttgartu..

Twixy..
Ja, mene tud zanima od kod si. Kr neki se skrivaš..., kr neki. Hecam se..
Ti le prilimaj vse, da vidmo..., mene prv zanima. Ko se je moja prijatlca najboljša pripravljala je blo čudovito. Sm povsod sodelovala.. Pa jst sm jo našminkala... , je bla kot princeska.user posted image  
Laske pa le mej doolge za poroko..., se strinjam. Tud jst bom najbrž hotla met. Je lepo vidt. Kar bom mela pa najboljš je pa 3D poročni album. Jst sm moji prjatlci fotografa plačala pa album zrihtala. Je presrečna. Album sm pa nardila A3 format. Jeee tak veeeelik....
Skratka.., twixi sodeluj z nami... user posted image

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
19.1.2009 15:48:30   
Anonimen
Aja... twixy.. tud zate enako vprašanje.. user posted image
Kako to, da si šla tja...?! Sta se spoznala tu... ali tam ali, ali, ali....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 304
19.1.2009 16:37:11   
tassika
Evo jaz še kar v službi, danes se mi da bit, pa sem vse kar sem bila v zaostanku podelalauser posted image  in vas bom jutri lahko malo večkrat obiskala.

Rižko, ne zapravljal preveč, da ti ne bo na koncu meseca zmanjkalouser posted image

Kaj naj vam še napišem, nič zmatrana sem, tko da počasi zaključim in grem

papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 305
19.1.2009 16:45:42   
Nogavica
Sem pozabila napisat svoj RD user posted image  - evo ga: 18. 5. 1977

Drugače smo pa po starem, zdaj smo že kolikor toliko zdravi, edino kašljamo še.

Nič, moram iti, ker je Živa prišla s knjigico, da ji moram brat. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 306
19.1.2009 17:39:18   
twixy
Firbčne babe...user posted image user posted image user posted image

No ok! Tut jaz sem iz Nemčije. Zdaj sem tukaj nekje 2leti-se mi zdiuser posted image  Ampak sva z maloMravljico kr daleč in nevem,če se nama bo sploh kdaj uspelo videtuser posted image
Moj princ na belem konju je sicer Anglež ampak dela v eni ful veliki firmi in je pač mogel it v Nemčijo.. Jaz pa sem bila takrat na smrt zaljubljena v njega(no sej sem še zdajuser posted image ) in sem pač šla z njim. Na začetku sem imela zelo težave.. Tudi z jezikom ker nemščine nikoli nisem imela rada.. Ampak sma bile z sestro kr blizu in sem se počasi tudi navadlauser posted image
V Sloveniji že res dooolgo nisem bilauser posted image  Tako,da načrtujema takoj po poroki. Sicer jih pride 20iz Slovenije ampak boma mi2 vseeno šla še v Slovenijo na kao poročno potovanjeuser posted image  Na pravo poročno potovanje pa grema oktobrauser posted image user posted image user posted image
Šit sm že zabluzlauser posted image  Noo... In ko pridem v Slovenijo se moramo obvezno dobit na kakšni kaviciuser posted image
Še katero kaj zanima?user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 307
19.1.2009 18:10:13   
twixy
Da vas malo z slikicami zasujemuser posted image

user posted image  

< Sporočilo je popravil twixy -- 19.1.2009 18:11:35 >

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 308
19.1.2009 21:57:15   
Anonimen
Tassika,
nič nism kupla razen neke čudežne krpice .... da bom čudežno pucala.user posted image  Dons te ni blo veeeelik.., si bla pa res zmatrana. Jutri pridi kej več..

Nogavica,
si brala knjigico..? To more bit tko lepo, ko ti otroček prinese knjigico in hoče, da bereš.. , me je kr stisnl.. , prijetno.user posted image

Twixy,
thanksssss za vse zaupane informacije. Nobenmu ne povem. user posted image  Full lepo uglavnem... Si se mogla pa res močno zaljubit, da si šla v čist novo okolje.. Evo.. pa ti je ratal. user posted image  Še mal pa porokicaaaa.., kdaj se poročita junija?! Upam, da na moj r.d. Drugač je pa šopek res lep. Ne, čudovit je.user posted image

Drugač pa.., če bo še kera brskala.. ji želim lepo nočko. Jst sm zmatrana in grem pod koutrčka...
LAHKO NOČ

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
20.1.2009 9:25:40   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Nogavica,
si brala knjigico..? To more bit tko lepo, ko ti otroček prinese knjigico in hoče, da bereš.. , me je kr stisnl.. , prijetno.user posted image

Ja, itak. user posted image  
To je ena od redkih stvari, ki ji jih ne odrečem, tudi če si namišljuje ves dan. Je pa itak tako vztrajna naša mala, ko si nekaj v glavo zabije, da ti kaj druga kot ji ustreči, ne preostane.

Pa dobro jutro vsem. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 310
20.1.2009 9:37:00   
pilotina
rožice lepe user posted image

sem bla fullll zasedena vsaki dan, pa fullll zmatrana vsak večer, ko sem domov prišla...sem vas zdej preletela na hitro...bile ste kar pridkane

twixy, šopek pa je fenomenalen....tak poseben

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
20.1.2009 9:55:59   
malaMravljica
joj bos ti lepa nevesta. Sopek je cudovit.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 312
20.1.2009 10:38:32   
tassika
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +

01. Rižkoo              (20.6.82) 26         Celje                 xx.01.2009
02. MalaMravljica   (12.10.78) 30        EU                    xx.01.2009
03. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             xx.xx.2009
04. U*                        27                    Tržič                   xx.01.2009
05. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
06. *Manca*              23                   ok.Kranja
07. Drobtinica        (28.9.79) 29        Maribor               xx.01.2009
08. Nogavica          (18.5.77) 31        Maribor              xx.02.2009
09. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
10. Maj2009          (18.6.84) 24       ok.Domžal            xx.01.2009
11. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
12. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.01.2009
13. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.01.2009
14. Twixy               (10.2.81) 27      inozemstvouser posted image        10.02.2009
15. sašaš               (2.1.80)  29        Vrhnika                11. 2. 2009

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
20.1.2009 10:42:13   
tassika
Ojla evo me na hitrco, včeraj nisem nič napisala, sem šla že malo čez 9 spat, nisem mogla nič, me je bolel trebuh in sem vzela en tablet in v posteljo.
V službi pa nič novega, samo danes imam malo manj dela, sem večino naredila včeraj, se je splačalo malo potegnit. Potem sem pa doma skuhala špargljevo juhco, je bla tk odobra da sva pojedla celo posodo, za danes pa nimam nobene idejeuser posted image .
Popoldne se pa mogoče lotim omar, ampak res samo mogoče.
Kje kaj novega, a povsod dežuje?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 314
20.1.2009 11:29:57   
malaMravljica
ne Tassika, pri nas snezi. Oblacno, mrzlo, nic lepo vreme.

Za kosilo pa, joj, ker ne vem kaj imas doma. Mogoce pasto z gobovo omako - -je tako njamii.
Lahko pa polento in v kozici pripravljeno zelenjavo, ves tisto ko das na olivno olje malo cebule, potem pa vso mozno zelenjavo ( recimo korenck, bucka, malancana, paradiznik - -lahko das kar mezgo) zacinis in njami. Ali pa recimo naredis v pecici pomfri brez olja, zraven tudi v pecici pa na pekac narezana parika - samo solis, bucke pa gor cesen, petersilj, sol, bazilika, in malo mozarelce, tako lahko tudi paradiznik.
Ali pa solata - -zelena solata,motovilc, parika, korencek ( lahko surov nariban, lahko ga pa na male palcke in rahlo pokuhas), pa naribas gor malo sira, tuna, feta sir, cebula. to je pa tako fino, da ti ne morem vec naprej pisat, sem ratala tako lacna sedaj.

Sedaj pa res grem. Jutri me ni, imejte se lepo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 315
20.1.2009 11:38:08   
severnica77
Pozdravljene!
Se vam tudi sama pridružujem v pričakovanju M. Prva je počasi za mano .... Čakam še na pregled po A in upam, da bomo lahko hitro šli v akcijo.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 316
20.1.2009 11:57:14   
Anonimen
severnica77
Dobrodošla med nami čeprav.. bi blo boljš, da te ni. Sej razumeš ne..?
Pripiši še vse podatke za tabelco.
Žal mi je, da se je tudi tebi to zgodilo... Ne izgubi upanja..

Drugač pa pri meni nič posebnega..., delamo. Šef šel, pride proti večeru... Juuupi..
Dela velik ampak.. še mal pa bo 16. Kuhala pa ne bom nič, ker greva k mojim dons. Bova v Lj. prespala pa pr mami tud kej fajnga pojedla.

(odgovor članu severnica77)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
20.1.2009 11:59:43   
Anonimen
rožice lepe user posted image .. hvala pilotina
Kaj kej delaš, da si tko busy?..
Počivaj malooo..

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
20.1.2009 13:15:52   
maj2009
Ojla punce!
sm ravno od ginekologinje pršla.
same slabe novice!!!vzela je bris in naredila ultrazvok.
rekla je tkole:nakazana je pregrada vendar tako majhna, da ni za operacijo. zdej naj si pa mislm???!!!user posted image
je rekla da naj kar poskušam zanosit je pa le 25% v ciklusu možnosti, da nama rata.
sploh ne vem kaj naj nardim, jst sm se pa že tok veselila, da bo rekla da je vse ok, na pol mi pa reče, da je "nakazana"! je nardila slikce jst sicer nism tam nč vidla, ni blo viden kot kakšna črta al kar kol tazga.

a naj grem še kam drugam na uz, ker zdele sploh ne vem kako in kaj!

pomagite mi!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
20.1.2009 13:20:02   
Anonimen
maj2009
JA, definitivno pojdi še kam na samoplačniški UZ. Obvezno. Za zgubit ni kaj. Lahko ti potrdijo in povejo kaj več. Več glav, več znanja.
Če rabiš kontakt..kje sm bla jst, sam povej. Dala sm 70 EUR ampak pa kaj!!!! Zvedla sm nekaj kar bi moja G šele po 3 SS. Njena logika pač.
Obvezno se takoj naroči.... boš bolj zihr in vsaj vedla boš na čem si.

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
20.1.2009 13:22:21   
maj2009
oj!
če si bla kje v lj. oz. okolici mi prosim posreduj!

hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 321
20.1.2009 13:22:25   
pilotina
severnica77...dobrodolša k nam user posted image

in veseli me, da je to bila tvoja 1.M in ne kaj drugega user posted image

Rižkoo...ja bila sem pozitivno polno zaposlena s tamalo od bratranca...zaradi določenih okoliščin rabita malo več pomoči sedaj na začetku, pa sem jaz pravi naslov za njiju...vsaj tako sta mi rekla user posted image
sedaj pa jima bo mama od punce pomagala, da se bosta lažje vpeljala in punčkica tudi user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 322
20.1.2009 13:31:13   
Anonimen
maj2009
Bla sm tukaj. Center za ginekološko in perinatalno diagnostiko (CGPD). V Lj. Šiška.
Naročanje je dop. od 09-12 in pop. 17-19 uro.
Tel.: 01/5195 214 ali gsm 040/347-033. Sm bla pri prim. dr. Andrej Možina. Tip je the best... razložil tudi ... stvari, ki jih nikol nism vedla.
Sm pa klicala in sm bla v 7 dneh naročena.
POKLIČIIII...

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
20.1.2009 13:42:14   
maj2009
rižko hvala ti!!!!!!!!!!user posted image
jst bom zdej ita ta konc tedna dublauser posted image tko da ne vem.najbolš da počakam da je mimo po pa pred naslednjo nardim pregled?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
20.1.2009 13:57:01   
malaMravljica
maj2009, definitivno se k drugemu zdravniku, mogoce bo drugace ukrepal kot tvoj. In ne bodi prevec zalostna, bolje je, da so ti to sedaj dobili, da te postimajo in potem nacrtujes za naprej brez strahu. Se ti bo mogoce res zakasnilo za kaksen mesec, pa vseeno, bos pa mal kasneje se bolj vesela kot sicer.

Je pa res tudi mene postalo sedaj strah, kar po vrsti vam odkrivajo te pregrade, jaz pa nisem nic vec narocena pri mojem g, samo en teden po ss in to je bilo to. Me zares skrbi, samo sama se pa ne upam se enkrat narocit na pregled, sem samo se okoli zdravnikov zadnje case.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?