tassika
|
Babe žabe, kje ste . Tukaj je čisti sranje, dežuje, neka megla se vleče, ne maram take zime. No pa še od včeraj. Kupila nisem nič, vse kar mi je bilo všeč ni znižano, cene so pa v višavah tam čez 100 €, bi se reklo, da imamprestižen okus, samo moja denarnica ne zadošča temu. Tudi moj ni dobil ni, ali niso imeli številke ali pa mu ni bilo všeč. Sva pa potem kupila čajčka v čajnici. Vsaj nekaj dobrega pa 5 ribic za v akvarij, aja pa pikec je dobil neke vitaminčke. Danes sva pospravila smrekco, jaz sem vse oprala in zlikala, za med tednom me pa čaka, da malo pospravim po omarah in naredim seznam kaj je potrebno kupiti. Ko sta se od mojega starša odselila sta še vedno pustila večino tukaj, samo so same stare in načete stvari, tako da rabim par posteljnin, pa nekaj prtov, pa en kovter nama še manjka,... Vsak mesec malo pa bo. Bom ap nekaj naročila prek quelle, ker ne rabim stvari, ki bi zdržale 100 let . Rižko ti me pa že počasi strašiš, ko berem tvoje poste je skoraj enako kot svoje. Če greš k meni v omaro boš tudi najdla same modrce od hallo kitty, pa tangice snopy, pižamce imam tudi s h&m-a. Madonca preveč imava podoben okus . Moja M počasi prihaja, v roku 2 dni bi mogla priti, jo že čutim in potem lahko pokličem za Uz, ki bo potrdil ali še imam polip ali ne, itak bom pa prišla na vrsto februarja ali marca, sploh ne pričakujem, da bom kaj manj časa za čakat. Ah ja tisti ki mi je to namenil že ve zakaj. Nič šibam še pomit kopalnico, potem pa pride moj s košarke in gremo na kosilo, ker je imela njegova sestra roj.dan. in mi spet ni bilo treba kuhat.