|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
17.1.2009 13:49:17   
malaMravljica
Twixy, ne te hlace so iz Esprita. Samo jih nocejo znizat nizje kot na 50 eur. Pa se hitro pograbijo ta model. Na esprit. de gres na sale, pa womenhosen  in potem model  boot/wide

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 276
17.1.2009 15:21:09   
Anonimen
malaMravljica
Hlače so da dol padeš.user posted image  Detajlček je res lep. Men so tak model hlač zlo good, pa niti nisi drage, če so znižane na 50 EUR. Oprijeta srajčka.., te hlače, pa špičaki user posted image . Padeš dol.
Drugač sm pa zapravla.. veelik. Moja sprotna računica je zanič. Na blagajni sm mela oči kot..., hm kdo ma že ogromne izbuljene oči... en risani lik ne spomnim se. SKratka, take so ble.
Sm pa kupla dve taki majčki ampak z dolgimi rokavi. Fajn so. Pa dve s kratkimi, pa... žabe une k nimajo za na noge nataknit..user posted image , pa dokolenke, pa.. en luštn puloverček, pa pižamo. V HM ju majo naaaajlepše pižame, pa naaaajmanjše modrceuser posted image . Zame. Hello kitty. No pol si si pa privoščla šeee.. spodnje perilo. Čist sexy.. Jst tega drugač ne nosim.. prisegam na hello kitty in bombaž. Ampak... za kšno urco, se bo dal oblečt. Da mu mal.. predstave nardim.user posted image  Mogoče semenčki znorijo pa pride +. Skratka.. bel, črn in živo rdeč komplet.
No in še ene srebrne copate v Massu in pa rokavice in pa... tablete za pomivalni stroj, lovilec barv... user posted image  Skratka..., zapravla sm čist preveč. Sej vseen. To sm od žalosti zarad prstančka. user posted image

+ pa upam, da bo... 29. bi morala dobit M. Čeprav lih ne upam se veselit zarad te ciste. Bomo vidl. Če ne, pa pač drugič.

HVALA pa vsem, ki ste me tolažle v takooooo težkem in žalostnem dnevu.

twixy..., komaj čakam, da se vrneš od sestrice...

Nč, grem še kej slatkega pojest.. pol pa v gledališče. Ne vem kaj grem gledat, vem da grem v gledališče. Tašča časti, vabi.

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
17.1.2009 15:40:13   
malaMravljica
Rizko, ja vem ja, srajcka in spicaki, pa se ene druge salonarcke na petke mam, joj se ze veselim. Moj je reku, da mu je fajn, ko kaj lepega zame kupim, da je pol ponosen, ker sem tolk lepa. user posted image   ma tolk je fajn ta moj ljubi, da si kar user posted image user posted image user posted image user posted image  zasluzi a ne. v bistvu mi je pa dovolu, da njemu tudi mal novih zadev kupim, sem sedaj precekirala espritovo stran in mu full robe narocila. pol dobim pa tolk tock, da bom  zame popust uveljavla user posted image  . sem zvita a.

Rizkoo, ko sem te brala, sem ze hotla rect, da se tebi ene hlace nabavim tu in ti jih posljem, pa sem videla kaj si ti vse kupila danes. prava zapravljivka. ma ves kaj, ne sekiraj se za dinarcke, niti pod razno. ti se kar razvajaj in ja, kaksen vroc ples v novem kompletku. jaz sem si za novo leto v hm en kompletek kupila. lep in cena cist sprejemljiva.

jaz pa pricakujem m par dni pred tabo, tam nekje cez en teden. samo ne vem cisto tocno, se mi se  noce tako natancno uredit cikel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
17.1.2009 19:29:01   
twixy
Girls twixy is back...............................user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 279
17.1.2009 19:38:19   
tassika
No in kako je bilo, hitro poročajuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 280
17.1.2009 20:19:13   
Nogavica
Kako je bilo, twixy???

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 281
17.1.2009 21:54:28   
Anonimen
Twixy
In....

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
18.1.2009 14:38:34   
tassika
Babe žabe, kje ste user posted image .

Tukaj je čisti sranje, dežuje, neka megla se vleče, ne maram take zime. No pa še od včeraj. Kupila nisem nič, vse kar mi je bilo všeč ni znižano, cene so pa v višavah tam čez 100 €, bi se reklo, da imamprestižen okus, samo moja denarnica ne zadošča temu. Tudi moj ni dobil ni, ali niso imeli številke ali pa mu ni bilo všeč. Sva pa potem kupila čajčka v čajnici. Vsaj nekaj dobrega pa 5 ribic za v akvarij, aja pa pikec je dobil neke vitaminčke.
Danes sva pospravila smrekco, jaz sem vse oprala in zlikala, za med tednom me pa čaka, da malo pospravim po omarah in naredim seznam kaj je potrebno kupiti. Ko sta se od mojega starša odselila sta še vedno pustila večino tukaj, samo so same stare in načete stvari, tako da rabim par posteljnin, pa nekaj prtov, pa en kovter nama še manjka,... Vsak mesec malo pa bo. Bom ap nekaj naročila prek quelle, ker ne rabim stvari, ki bi zdržale 100 let user posted image .

Rižko ti me pa že počasi strašiš, ko berem tvoje poste je skoraj enako kot svoje. Če greš k meni v omaro boš tudi najdla same modrce od hallo kitty, pa tangice snopy, pižamce imam tudi s h&m-a. Madonca preveč imava podoben okususer posted image .

Moja M počasi prihaja, v roku 2 dni bi mogla priti, jo že čutim in potem lahko pokličem za Uz, ki bo potrdil ali še imam polip ali ne, itak bom pa prišla na vrsto februarja ali marca, sploh ne pričakujem, da bom kaj manj časa za čakat. Ah ja tisti ki mi je to namenil že ve zakaj.

Nič šibam še pomit kopalnico, potem pa pride moj s košarke in gremo na kosilo, ker je imela njegova sestra roj.dan. in mi spet ni bilo treba kuhat.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
18.1.2009 15:13:07   
tassika
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +

01. Rižkoo              (20.6.82) 26         Celje                 xx.01.2009
02. MalaMravljica        30                      EU                   xx.01.2009
03. Tassika             (12.8.83) 25        Domžale            xx.xx.2009
04. U*                        27                    Tržič                   xx.01.2009
05. Pilotina             (19.9.79) 29      ok.Portoroža        xx.04.2009
06. Manca                   23                   ok.Kranja
07. Drobtinica         (28.9.79) 29        Maribor              xx.01.2009
08. Nogavica               31                   Maribor              xx.02.2009
09. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
10. Maj2009          (18.6.84) 24       ok.Domžal            xx.01.2009
11. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
12. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.01.2009
13. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.01.2009
14. Twixy               (10.2.81) 27      inozemstvouser posted image        10.02.2009

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 284
18.1.2009 15:46:27   
sabri
Ojla punce, joj se nisem oglasila celo večnost in sem šla še tukaj pogledat, ko vidim, da je nova tema. Sem imela že drugo M in zdaj me moj dragi pregovarja, da bi že kar probala, pa kar nekak ne upam. V bistvu me je želja malo minila, ker si ne predstavljam, kako bo nosečnost zdaj, ko veš, da gre tako hitro kaj narobe. Drugače pa se štimamo in čas mineva prehitro. Se bom bolj pridno javljala, lepo se mejte vse.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 285
18.1.2009 16:14:23   
Anonimen
sabri
ojjjjjj..user posted image
Tvoj dragi je faca in ma prav. Pa probita.., zakaj pa ne?! Hitro gre lahko narobe zdaj ali pa pol..., sej ne moreš vedet.
Upam, da se odločiš in ga zahopsaš... z namenom.user posted image  Pa pridi bolj pogosto...

Tassi..
Joj, si pridkana... delaš, pospravljaš.. Ti si za ožent.
Ja.., moja prjatlca je Hello Kitty... ni kar nimam... Moj dragi ma mene pa še muco vedno zravn.user posted image
No, včer sm mu dala mal spremembe.. pol pa spet hitr skočila v Kitty.user posted image

Drugač sm pa dons.. mela frizerja. UU, me je lepo ostrigla. Mi je všeč. Evo me FRIZURCA.
Pa sva se mal zaklepetale.. in me je povabla na drink. 6 let se že trudita met otročka. Tud njena zgodba me je kocine dvigovala. Jst sam upa, da nam rata in nam ne bo treba vsega tega boga skoz dajat. No..., zdaj je na vrsti zadnji poskus "umetna oploditev"..
Prv zmatrana je in se ji vidi, da obupuje... Žalostno res.

Deklice moje, moj dragi se uči in ne prenese sesalcauser posted image ... , tko da.. vam je jasno ne... Drugo mam vse zrihtan, perilčka perem, pa obesim.. pa.. si naročim en kopalni plašček iz Quelleta..
Lupčka

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
18.1.2009 16:21:55   
Anonimen
Mal sm hloda pri nalaganju slik.. user posted image
Evo je.. FRIZURCA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
18.1.2009 17:12:31   
twixy
Ojla bejbeuser posted image

Sorry k se vam včeraj nisem nič več javla,ampak sem bla psihično in fizično na tlehuser posted image
Moram povedat,da mi ni žal,da sm obiskala sestro in hvala vam,da ste me vzpodbujaleuser posted image user posted image Točno to sem rabilauser posted image user posted image Moja sestra pa že velikega velikega trebuščka..se veselo smeji in že komaj čaka,da dobi svojo štručko v rokeuser posted image In jaz sem ful vesela za njo.... Sem ji tudi povedala zakaj me ni bilo in sma se obe zjokali..
Ampak pol so prišli ljudje,ki so mojo samozavest,ki sem jo dobila pri njej spet potlačli na tla...... Padali so neprimerni komentarji na to kak sm jaz doživljala sestrino nosečnost... bla bla bla... Moram rečt,da ko sem prišla domov sem bla jezna,žalostna,razočarana...sploh dihat nisem moglauser posted image
Zdaj pa sem prespala situacijo in se sploh ne zmenim več za včerajšnji dan. Ne sekiram se....
So mi besede punce na forumu dale vedet,da pač ljudje ne morejo vedet kako se počutim...
Tako,da rižkoo hvala tiuser posted image user posted image Ko pa pridem nazaj v Slovenijo pa grema itak na pijačouser posted image   Pa btw huuuuda frizurcauser posted image user posted image user posted image Jaz tudi grem ju3 k frizerju.. Pobarvat se grem 100% in mam željo,da bi se na malo krajše še postrigla ampak še nisem zbrala pogumauser posted image

Ajaaaaaa..... bejbe včeraj sma še bila pri cvetličarkiuser posted image user posted image user posted image user posted image In bomo imeli tako lepeeee rožiceuser posted image In moj šopek bo naravnost fantastičenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
18.1.2009 20:21:52   
tassika
Ojla, rižko, to je pa huda sprememba, samo mi je všeč, jaz grem drugi mesec k frizerju, da mi obnovi barvo in postriže š****.
Joj nažrla sem se pa toliko, da komaj zdržim da ne bruham, smo jedli same dobre stvari.

Twixy vidiš, da je pomagalo, za ostale naj ti pa dol visi, meni je zadnjič tudi šefica direkt pod nos vrgla, da name ne morjo računat, ker ne ve koliko čas bom še v službi, mi je prov žal, d aimam še toliko stvari prej, ker bi kr šla na porodniško pa naj se znajde. Ampak dons mi je pa čisto vseeno za to, mi vsaj ne bo treba neki na hudo razlagat, bom sam rekla od jutr me ni in papa.

Moj M je prišla, nekaj dni prezgodaj, ampak mi je kar kul, ker grem zdaj lahko v petek malo rit namočituser posted image .

Rižko, kaj je pa tebi g. rekel zaradi ciste če zanosiš, ni nič narobe, ker meni je zaradi polipa ful odsvetovala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 289
18.1.2009 21:24:56   
sašaš
Čau! user posted image

Za nazaj vas nisem brala, vidim pa, da sta imeli Rižko pa Twixy ene težavice. Samo, da se je vse uredilo! user posted image  Pride...pa mine...pa je spet sonček. user posted image  Btw, Twixy, kje si ti, če nisi v Slo.? user posted image

Rižko, a ti pa prstančka čakaš? Saj bo. Če pa ne pa tudi ok. Na koruzi je čisto fajn. user posted image

Jaz sem pa včeraj tudi hotela nekaj evrčkov zapravit in si kupit kakšno cunjico. Pa si nisem nič! Še cunj ne znam več kupovat! Nič mi ni všeč, ni prave barve ali ni št....pa take fore! user posted image  Spet sem samo za Elo nakupila. Drugače pa tukaj še ena, ki non-stop skače v Snoopy pa HK gatah. user posted image

Tassika, prvi prstan je res lep. Jaz pa ne nosim nobenih prstanov, uhanov... Čudna sem. user posted image  Včasih je bilo pa enega pleha na meni! user posted image  Saj včasih si dam kakšno verižico, no. Edino zapestnic pa res ne maram, jih nikoli nisem imela.

A bi me lahko kakšna dala na seznamček? 11. 2. je moj datum. Prosim, prosim. user posted image

Aja, Rižko, jaz sem imela pred kratkim tudi podobno frizuro. Zdaj bi pa rada dolge imela. Ampak to traja in traja - ne vem, če mi bo uspelo.

Lep teden vam želim, pridne bodite! Čau! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 290
19.1.2009 9:05:05   
Anonimen
Pikiice, poookiceee user posted image ,
jst vas moram sam pozdravit pol vam pa odpišem na vseee..
Mam seminar in sem bolj malo za računalnikom. user posted image
Pa, pa...

(odgovor članu sašaš)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
19.1.2009 9:37:18   
maj2009
Ojla punce!
no, da se vam mal javm. vidm, da kr čvekate!
jst sm bla dons v službi celo 1 uro! sem odšla domov ker so vsi moji otroci katere imam v varstvu zboleli!
tko, da sva z mojim doma, ma on tud dopust. čaka me gora cunj za speglat tko da bom šla kr v akcijo. Aja jutr mam pregled pri g., je glih konc ovulacije, user posted image pričakujem konc tedna, pa da bo pogledala, če mam slučajno kak polip, pregrado, mogoče se bo pa že kej vidl, tko da jst sm v pozitivnem pričakovanju.

Se vam javm kako je blo!
pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
19.1.2009 10:05:35   
Anonimen
twixy
Se veselim povabila na kavico. user posted image  Kaj si pa mislim glede folka in tvoje sestrice ter počutja pa itaq že veš...
Glede lask pa... mela sm dooolge lase in za nič na svetu mi ni žal, da jih nimam več. Kratki so zakon.user posted image  Ti kr zberi pogum..

Tassika
Ja pa ni huda sprememba. Mam že nekaj časa tako obliko.. , sam zdej so krajše. Jst sm vsak mesec pri frizerju. Hvala bogu ali pa ne..,... mi laski tkooo hitro rastejo, da joj. Sm si pa našla zdej eno fajno frizerko.. sam jo moram brzdat, ker bi kr mal eksperimintirala na men.
Joj, ta šefica tvoja... nej nekam gre. Upam, da si že rekla, da te ni in pomahala... , sej si sam to zaslužjo.
Kar se ciste tiče kokr se spomnim mi ni nič posebej odsvetoval. Sploh ni omenil naj se pazim al pa, da ne smeva...Poudaril je, da bolj težko, da bom sploh zanosila s to cisto.. tko, da jst na + sploh ne računam. Bom pa vidla... do 29. treba počakat. Me je pa včer tko bolel dol.. user posted image  Sm kr ležala in ležaaala..

sašaš
Ja sva mele midve mal čustvenih situacij.. je pa zdej vse zrihtano. Prstančka ne čakam več..user posted image  Sm se šla s frizurco zadovoljit. Res sm pričakovala ampak... je že mimo. Sej sm rekla.., da sploh pomislit več nočem na to. Koruza.... Ja sej, sploh mi ni slabo veš?!user posted image

Na seznamčka te pa dodam čez minutko.. user posted image

maj2009
Fuj..user posted image  Jst sm včeri peglala... , tok tega ne maram delat. Maš pa fajn službico.., jst bi bla tud frej, ko vsi zbolijo.... ampak takrat me še najbooolj rabjo.
Upam, da bo na pregledu vse ok. Da ti nič ne najdejo in boš v veselem ter sproščenem pričakovanju. Jst sm upala, da bom... zdej pa komaj čakam 9. feb., da pogledamo ali je cistica šla al mi še ovira pot do moje sreče.user posted image

Aja.. moram pa rečt, da me je moja prjatlca..., ki sem jo tko zanemarla v nosečnosti včeraj poklicala, da mi pove kako je potekalo in kako lepega fantka ima. In to iz bolnice.. Sm bla zlo vesela.. pa mi le ni tako močno zamerla. Je rekla "tudi ti boš. Vse ob svojem času, ne skrbi". Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....user posted image

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
19.1.2009 10:13:46   
Anonimen
MalaMravljica, U*, *Manca*, Nogavica, Fargesia, sašaš..
Zaupate roj. datum? Da bo seznamček popoln.

01. Rižkoo              (20.6.82) 26         Celje                 xx.01.2009
02. MalaMravljica        30                      EU                   xx.01.2009
03. Tassika             (12.8.83) 25        Domžale            xx.xx.2009
04. U*                        27                    Tržič                   xx.01.2009
05. Pilotina             (19.9.79) 29      ok.Portoroža        xx.04.2009
06. *Manca*              23                   ok.Kranja
07. Drobtinica         (28.9.79) 29        Maribor              xx.01.2009
14. Twixy               (10.2.81) 27      inozemstvouser posted image        10.02.2009
15. sašaš                     28                 Vrhnika                11. 2. 2009

Pomembne informacije:

3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
19.1.2009 10:33:35   
tassika
Ojla, se še jaz na hitro javim, sem klicala za UZ in bi bila lahko že v sredo na vrsti p ane morem, ker imam premočne krvavitve potem pa dr. ni in moram poklicati zdaj februarja, ampak mi sploh ni panike, ker se mi zdi da ga ni več, ker več ciklusov ko čakaš, večja je možnost da se odlušči, pa še tisto zadevo moram zrihtat in bom imela vse v februarju, sej to bo kmalu čez 28 dni user posted image .

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 295
19.1.2009 10:37:54   
malaMravljica
Tassika, moj rd je 12.10.78 nisem ga takoj napisala in potem pozabila.

Rizkoo, frizura je pa zakon. Mene je poleti iz dolgih postrigla tako, mogoce se bolj na spico, zadaj cist kratko, spredaj na dolge. to je bila tolk lepa frizura, se fantje so me hvalil, ki ponavadi niti vidijo ne frizure. Sedaj spet razmisljam ce bi se tako postrigla, ceprav si puscam spet dolge, pa preden bodo res dolgi se bom se 100 x premislila. Jaz hodim se vedno k moji frizerki v Sloveniji in pac sedaj ne vec tako pogosto kot prej.

Twixy, ma tej komentarji. Se ni vredno sekirat, sploh jih ni vredno poslusat. Mene tudi en non stop mori, kdaj bos noseca, kdaj bos noseca, ... a ze kaj delata na tem. Sam je pa enkrat zadnjic priznal, da sta se z njegovo za bejbija trudila 4 leta. je tukaj potreben komentar?

Sasas, zgleda da bos mogal nas enkrat vzet po trgovinah s sabo, nas je tukaj en par, ki pridno zapravljamo te dni. Jaz pa dobim ta teden se obisk od kolegice iz slo in sva zmenjeni za sopingiranje v enem ornk velikem mestu.  upam, da bom le gledala in ne prevec kupovala.

toliko od mene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
19.1.2009 10:52:57   
Anonimen
Ja Tassi... bolš mal dlje počakat.. Pa sej ene mesec gor al pa dol. Sam da se vse zrihta. Ti to full želim. Je pa zoprno čakat na te preglede... Zna trajat tud če maš VIP.user posted image

malaMravljica... juuupi, da ti je frizurca všeč. Men je tud. Sam sm mela težavo, da ni blo take očitne špice, ker sm mela prej obratno. Spredaj kratke, zadaj dolge... Zdej pa čaaakam. Zato se strižem samo zadaj..., da bo sprednje del čim daljši. Mam že dve tko ostrižene na šihtu.. pa jim paašee... Jst sm to frizurco vidla pri uni afni.. Victoria Beckham.. al kaj je že. No, njeno sliko sm mogla nosit v torbici.. in jo kazat frizerki. Vsakič.. dokler ni sprejela, da hočm bit taka. user posted image  No komaj zdaj u bistvu prihajam do željene oblike...
Na kolk časa pa kej prideš k nam?!

Ja, komentarji so pa itaq BREZVEZE... Sam folk pač svoje traume sprošča s provociranjem. Jst takim kr zabrusim.. , moram pa rečt, da provokatorjev ni.

Lupčka.. tečem spet na seminaaar.

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
19.1.2009 10:55:09   
Anonimen

U*, *Manca*, Nogavica, Fargesia, sašaš..
Zaupate roj. datum? Da bo seznamček popoln.

01. Rižkoo              (20.6.82) 26         Celje                 xx.01.2009
02. MalaMravljica   (12.10.78) 30        EU                    xx.01.2009
03. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             xx.xx.2009
05. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
06. *Manca*              23                   ok.Kranja
07. Drobtinica        (28.9.79) 29        Maribor               xx.01.2009
15. sašaš                     28                 Vrhnika                11. 2. 2009

Pomembne informacije:

3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica

[/quote]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 298
19.1.2009 14:55:12   
Anonimen
Ni vas.. niiii..
Se vidi, da je ponedeljek.. user posted image
Jst pa počasi končujem, grem mamici moji lepi na kavico. user posted image  Nardi najjjboljšo kavico. Moj dragi bo ostal malo dlje na šihtu.... pa grem na kavico, pa mal pohajkovat... Vreme je čist ugoodno....mogoče si pa spet kej kupim.. Grem v outlet mega factory.. tm skooz najdem kej zaseuser posted image . Zapravljivka sm.., pa kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
19.1.2009 15:09:16   
sašaš
Evo, moj datum rojstva je 2. 1. 1980. Ja, ja, zdaj jih je že 29, ne več 28. user posted image

MalaMravljica, a ti tudi nisi v Slo? Ja kje pa si? user posted image

Jaz sem danes doma, ker sva imeli z Elo en pregled na pediatrični v Lj. Upam, da bodo izvidi kaj kmalu...tam jih radi kar nekam založijo... user posted image  

Maj2009, a ti si tudi vzgojiteljica? Koliko stare pa imaš? Jaz 2-3 leta. Lumpi moji! user posted image

Grem se zdaj v miru nabasat, ker Ela spi. Potem bom pa še z njo eno rundo pojedla. Kako sem jaz pridna! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?