Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 14:01:18
|
|
|
|
pilotina
|
maj2009...sicer ne vem kateri dan ciklusa mi je moja G delala UZ, da bi videla, če imam pregrado...je pa ni uspela videti pri UZ-ju...ampak za sigurno pa vem, da sem imela zadnji dan M, ko mi je G delala "poseg" HSG, da vidi ali imam pregrado...pa je niti na HSGju ni bilo tako, da ti priporočam, da raje pokličeš in naj ti oni povejo kateri dan ciklusa moraš priti...da ne boš zamudila in mogla še en ciklus čakati
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 14:24:52
|
|
|
|
Nogavica
|
maj2009, . Zdaj je pa tudi mene malo strah zaradi te pregrade, ker nisem imela nobenega UZ po ss. twixy, pozabila sem pokomentirat šopek - čudovit je. severnica77, dobrodošla med nami (kako neprimerna se mi zdi beseda dobrodošla na tej temi )
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 14:36:56
|
|
|
|
tassika
|
maj2009 jaz sem se naročala zaradi polipa, ki je nekaj podobnega prvi dan M in potem oni določijo, ker moraš imeti ravno prav zadebeljeno sluznico, da je najbolj vidno. Mislim da je enako tudi za regrado. Kar pokliči in ti bodo povedali. Je pa tako vsak zdravi par ima v povprečnem ciklusu 25% možnosti zanositve, vsaj tako so povedali meni, ostali imajo manjšo. Tako da se ne sekiraj, je pa tudi rečeno da z majhno pregrado se da zanosit in donosti, vendar ne smeš izključit možnosti SS. Je pa tudi možno, da je ona videla, da je majhna pa v resnici mogoče sploh ni. Jaz ti res svetujem še ne pregled. Lahko pa ji zatežiš in naj ti napiše napotnico za prof.Tomaževiča v stari porodnišnici, on se ukvarja s temi zadevami in jaz grem februarja k njemu na sestanek . Ta mesec mi je ušel. Rižko ti boš pa danes ljubljančanka in kam bosta kaj šla z dragijem? Pilotina to je pa ful lepo da pomagaš, tudi jaz ne vem kako se bom znajdla ko bom enkrat na tem, se mi zdi da tam do 3- 4 meseca se sploh ne zasopim z dojenčki pol smo pa najboljši prijatelji . Nogavica ne skrbi, mogoče nimaš nič, meni ena kolegia ves čas teži, da kako so pa naši starši,.... pa niso imeli nobenega UZ, ampak jaz imam rada da vem kaj je z mano, ne maram biti nemočna in izgubljena.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 15:51:23
|
|
|
|
pilotina
|
tassi...ma je res en podvig primiti, previti, nahraniti tak mali čudež...ampak hitro pride v navado sem neizmerno srečna teta, saj imam polno srčkanih nečakov...in previjala sem vse, od najstarejšega, ki bo kmalu dopolnil 15 let, do najmlajšega, ki jih šteje 6 pa vse prijateljice moje so mlade mamice...nimam kej...plenice so mi usojene tako ali drugače
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 20:23:52
|
|
|
|
tassika
|
Babe žabe, spet samevam . Kaj naj vam povem, tako sesuta sem prišla iz službe da sem kar na kavču zaspala, zdaj sem se pa stuširala in grem spat. Se tipkamo jutri. papa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 20:31:25
|
|
|
|
twixy
|
Neeeeeee mi pobegnitt Jaz sem ttuuu
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 20:35:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Hey twixy, jst sm tud tu. Pošiljam pozdravčka in grem kot Tassika .... v sanje. Zbita sm dons do amena. Noč, noč, noč, noč...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 20:35:54
|
|
|
|
tassika
|
No pa si me ujela
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 20:36:47
|
|
|
|
tassika
|
Rižko lahko noč, predvsem pa dolg spanec, predvidevam, da boš vstala ksneje kot če bi bila v celju. ps. pa eno bolho za pomoč
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 20:36:53
|
|
|
|
twixy
|
Ok prvo hvala za pohvale glede šopka Bo nekaj takšen,mogoče še za malenkost večji.. Danes sva z dragim šla gledat obleko za njega. Bo imel črno obleko-belo srajco-zeleno kravato-zeleno v žepu Nevem točno kak se reče Ju3 greva v gostilno se zmenit za hrano in v slaščičarno pogledat za torto. Ja moram ga uporabit dokler je še doma Bi še vam kakšno slikco pokazala ampak pol bo cel forum pol samo mojih slik
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 20:40:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf... kaj vse se je dons zgodil... ni omembe vredno. Sm brez besed, žalostna in utrujena in.. Sem pa v CE. Se z vlakom pripeljala. Je danes pot iz LJ trajala 3h. Sem še 7 km od železniške. Brrr... Tassi... ja, pristala sem v CE.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 20:40:38
|
|
|
|
tassika
|
Twixy ti kar, imam vsaj kaj za gledat, pa mogoče v prihodnosti za plonkat meni je pa tale hud čeprav jaz sem rekla da bi imela iz kal ga ampak tko podolgovatega in ga držič na roki proti rami, ne znam opisat, na avtu pa obvezno sončnice.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 20:42:18
|
|
|
|
tassika
|
Ah rižko no, saj bo kamlu konec zime in teh težkih dni, potem bo pa malo bolj sončno
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 20:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Iiii, si pa prjazna. Hvala za ta bear hug. Ja, ja... kmalu bo vsega mimo.. tako ali drugače. Vsakmu kdaj prekipi.. No, sej ti najbrž nič ni jasn ampak.. sej vseen. o že kot praviš.. Še par mescev pa bo sonček. Veš včasih pomislim kako rada bi se vsedla na vlak.. in bi me ta odpeljal neznano kam.. mmmmm..., želje, želje, želje... al pa.., da bi se zbudila brez spomina... Ej, deklice... grem jst sama sebi morit v pojstlo... Želim najlepše sanje.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 20:52:29
|
|
|
|
tassika
|
Eanko, tudi jaz grem v posteljo, sem prebrala , da rabim vsaj 8 ur spanca, da se obvarujem prehlada in ker si ga ne morem privoščit zdaj to lepo prakticiram. nočko
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 20:52:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Twixy ti kr vse slikce z nami deli... Men se zdi to prv lepo. Moraš delit te prijetne občutke..., če ne se boš napihnla kot balon..., če bo vse ostalo v tebi. Deli, deli... limaj slikce. Šopek je res lep.., ta od Tassi tud precej zanimiv. Sam sm jst mejčkana... pa bi ga po tleh vlekla
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 21:16:34
|
|
|
|
twixy
|
Evo mene Uuu...tassi zanimiv šopek Jst sm tut prvo o kalah razmišljala ampak ni takšnih barv..Tako da smo se na koncu tako odločli. A ti boš že tut počasi začela gledat za šopki ali si samo učke spočiješ na teh zadevah?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 21:18:38
|
|
|
|
twixy
|
Pa še en kveščn Zdaj ste si boge.. mi boste 100% pomagale pri izbirah V trgovini sem gledala čevlje z petko 8cm in so bili spredaj odprti. Ampak glede na mojo obleko-ne bi čudno zgledali odprti čevlji?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 21:41:12
|
|
|
|
sašaš
|
Tassika, kakšna lepa medija! Jaz sem nora na medote! Twixy, full lep šopek, sploh barva mi je všeč. Drugače pa mi je ta od Tassike še lepši. Jz tudi samevam - spet. Res ne vem, kdaj bomo pri nas kaj delali na ta mesec, saj moj bo zdaj 3 tedne delal vsak dan popoldne (do 10ih zvečer)! Danes sva se z Elo spet potepali in malo zapravljali - seveda je spet samo ona dobila cotke. Zdaj ji pa nekaj časa ne kupim res nič! Ima pa danes točno 2,5 leti, ta moja čebela lumpasta! Rižko, kako zdaj? A nisi to noč v Lj.? Maj2009, ti kar pojdi še na kakšen UZ. No, jaz bi na tvojem mestu šla. Jaz sem tudi imela pregrado pa so mi jo že pred 1. odstranili. Severnica77 . Čau-bau!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.1.2009 22:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne morem spat. sašaš Nism v Lj., splet dogodkov me je vrnil domov. Eh, sej doma je najlepš. Pri mamici, v moji stari sobici tudi.. ampak se mi zdi zdej kr mejčkan tesna.. Joj, hitr se človek razvadi. Nism tud neki nora na Lj., sm vsak dan do 16 v njej. Doma sm na hribčku, okol so smrekce in zelenje... No, zdej tud sneg.. ampak je tak idiličen pogled... pa tud na tak način oke spočijem. Lih zdej gledam skozi okno neka luč utripa in utripa...... pogled mam direkt na Citycenter in Tuš. Zgleda da jim lučke štrajkajo... So se raspasli te centri. Tukaj v CE full pogrešam poln center mesta, pa pijačkanje ob pečki pa kake prireditve... LJ. je v tem res the best. Prešerc, stara Lj... o ja, to pogrešam. Sva se našetkala in našetkala tm. Tukaj je center mesta lep a prazen... Vsi se zgazijo v Tuš-a. Nč mi nisi všeč te centri. Skratka.. na bebah delamo vsak dan. No, danes je konec plodnih dni po mojem koledarčku. Zdej pa čakam M. Velik berem o tej moji zadevi pa piše vsega.. , tudi, da lahko zanosiš zato pri meni ni izključeno. Je pa tvegano. Ponovni SS. Omenil mi je, kako to da te ciste niso našli pri A. On misli, da je ta cista že bla takrat. No... čudno. Tassika je pa ena moja carica... Skoz kej lepga prlima... te mediji so pa itaq za stisnit. Jst obožujem Me to you medeke. Jih mam ogroooomno. Kamorkoli gre kšna moja punca, dobim enega, če ga le najde. Tud moj ma zdej to obveznost. Vsakič, ko gre v London... dobim... Naslednji teden spet. Jupiii... pa mal bom sama. Bo pasal, čist zares. Bom lutaaaalaaaa... brez obveznosti. maj2009 Jst bi kr poklicala... pa se naročila na tvojem mestu. Mal si preračuni.. pa pokliči. Nej ti ne bo žal niti centa. Drugač je pa mene G naročil na ponovni pregled točno 7 dni po M. Naj bi se med ovulacijo zeloo dobro vse vidlo oz. boljš. Twixy.. jst ne vem.. men so odprti čevlji grdi. Samo japonke sprejmem... vse ostalo.. bljak. Pri ženski in pri moških. Ne vem..., ne maram vidt prste. Čudna sm. Pa na poročno obleko se mi zdi bolš met zaprte... Če ti noge natečejo.., ker seveda boš veliko stala in pozirala in.... se zna zgodit, da prstki ratajo krompirčki. Rdeče barve.. Sm vidla in sm krepavala... najhuj je pa to.., da je krepavala tud nevesta, ko me je vidla se zvijat. JOj nč.., grem mal k mojmu.. se stisnt. Dons sva spet mela.. mal.. čustven dan.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 8:07:45
|
|
|
|
tassika
|
dobro jutro čveke. Tukaj spet dežuje, počasi bom res ratala žaba .
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 8:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Tassi.. Jeeeeeeeeeeeeeeee..... me to you. Ma sej pravim, da si carica!:-) Dej razlož mi... kako prpopaš slikco gor na tak način. Pa link kšn do teh tvojih medekov in.. sm pač ponavljanka zastavljankaaaa... Pa dobro jutooo... Včer sm šla z mokrimi lasmi spat in sm dons štrlečka..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 8:56:32
|
|
|
|
*manca*
|
dobro jutro! sam na hitro sem vas prišla malo pozdravit. ta teden ima moj dragi dopust, tako da malo zabušavava. ker je doma, pa do računlanika sploh ne utegnem priti. se bom drugi teden kaj več oglasila. obljubim sicer pa tudi pri nas dežuje, vendar vam vseeno želim en lep dan!! papa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 9:03:52
|
|
|
|
tassika
|
Rižko čist simpl, jaz ne kompliciram v googla vtipkam kaj bi rada poiščem slikice, kliknem nanjo in potem je ponavadi v zgornjem levem kotu (prikaži sliko v celotni velikosti) in ko jo imam kliknem desni klik copy in pripopam na forum . Ponavadi samo pogledam, da ni prevelika, ker pol rata cela štala. Evo jaz pa po starem delam, danes spet malo manj, se mi ne da, spala sem itak slabo, ne vem kaj me daje. Popoldne moram pa v tivoli po karte za labodke na ledu , mi jih je bivša sodelavka spravila in jih moram it iskat, potem pa pride dragi pome in greva ne vem še kam. Pomoje k tašči na kavo potem pa domov. Jutri zjutraj gre pa avtoček na servis, da popravijo mojo neumnost. Manca ti se pa kar javi ko pirdeš do rač. Jaz sem rekla da moram ta vikend spacati skupaj da potem dokončam diplomo, saj se mi ne da, ampak 3.000 eur mi je pa tudi škoda vržt stran zato ker se mi ne da sedeti za rač. pa malo pesniti.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 9:25:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Tassi... lepo se spravi učkat... pa spesni in dokončaj zadevo. Men je blo tud full težko sam un filing ko končaš in se vsega rešiš je.. osvobajajoč.. Drugač pa.. slikco dam copy/paste in lepo pokaže.., ko dam predogled ni ničesar. SKratka, ne znam. Je simpl al pa ne... , ne gre. Pa tko enga lepga medota sm ti hotla prlimat k sedi in se uči... Manca, kot vidiš ... me smo vsak dan tukaj. Čveke. In bomo ostale... Ti pa uživaj z dragim in izkoritista fajn ta njegov dopust..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?