![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 20:14:01
|
|
|
|
sonček85
|
več dekic potrebuješ zato da ne boš vedno eno jemala vse povsod,da si lahko eno kr v jajčki pustiš,eno v košari ,eno tko za doma ,..... pa itak boš še kaj za darilo dobla kje kako tko da jih ne kupuj veliko2 kupi in konec .pa boš potem videla, jaz sem rekla kolikor bom bonov dobila bom pa še dokupla kar bom rabila če bom lepo spita obe oz.vsi štirje (tassi ti si že nosečka)
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 20:21:50
|
|
|
|
tassika
|
MM tisto že vem kam utaknit. Pa ne pij preveč, da ne boš celo noč dežurala n wc-ju Sonček tudi tebi lahko noč, ti pripopam enga pu-ja
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 20:54:09
|
|
|
|
tassika
|
ps. zgornja slikca dela če klikneš nanjo. Zdaj pa res lahko noč
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 21:03:58
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika ps. zgornja slikca dela če klikneš nanjo. Zdaj pa res lahko noč hvala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.3.2009 8:49:44
|
|
|
|
tassika
|
Jutro, samo na hitro se oglasim, ker letiiv vn, najprej k babici na obisk v dom, potem k teti od mojga na kavico in v trgovino, ker kuham kosilo. Pride ati zmontirat novo školjko . Upam, da se vse še stiskate v toplih posteljicah, potem pa itak veste sledi telovadba . Lep sončen dan, se javim kaj popoldne. papa ps. roza tulipančki za roza mesec
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.3.2009 9:55:48
|
|
|
|
sonček85
|
jUtro tudi od mene,danes se vam bom bolj malo javljala saj me ne bo ves čas doma,se bomo malo potepali lep da in naj sije sonček
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.3.2009 12:11:21
|
|
|
|
MAŠKA
|
Pozdravljene, mene je včeraj obiskala , tako še ostajam na zgornjem delu seznamčka .
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.3.2009 13:35:05
|
|
|
|
tassika
|
Maška saj bo, prej takoj ko boš to najmanj pričakovala. Držim pesti, da že naslednji mesec in boš imela z mano, tinuško in pilotino novoletno zabavo v porodnišnici
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.3.2009 14:02:45
|
|
|
|
malaMravljica
|
Maska, sedaj ne stej vec dnevou, pozabi na prave dni in uzivaj, bos videla kaj te potem caka cez slab mesec. Jaz sem pa na racunalniku v pisarni, sem prisla ekstra pogledat tiste tickerje, ki jih pri meni ne vidim, jooooj kolk so lepi, dojencek plava v trebuhu, bi ga tako imela, pa kaj ko pri meni ga ne vidim. Smrk smrk Sam, da je jasno, pri meni v mojem trebuhu pa plava en dojencek, sem brala, da ce pobozam trebuh se premakne in sedaj sam trebuh bozam in ga hecam
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.3.2009 14:18:26
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Maska, sedaj ne stej vec dnevou, pozabi na prave dni in uzivaj, bos videla kaj te potem caka cez slab mesec. Se strinjam! Midva sva cisto odmislila te dneve in poglej.. Uspelo je
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.3.2009 15:52:27
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA Pozdravljene, mene je včeraj obiskala , tako še ostajam na zgornjem delu seznamčka . saj bo samo ne obupaj in pojdi v nov mesec polna energije ti samo uživaj in se prepusti dragemu tudi v neplodnih dneh kot v plodnih
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.3.2009 18:07:44
|
|
|
|
tassika
|
Haha punce jaz sem pa že lulala v nov Wc. Je zdaj tko lepo v kopalnici, pa še generalno sem jo spucala in to je to. Zdaj pa ker imam še voljo in energijo grem pa še malo naprej
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.3.2009 19:50:48
|
|
|
|
sonček85
|
sem misla da boš napisala da si lulala na palčko in da je bil plusek.Komaj čakam da nam javiš da si
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.3.2009 20:00:19
|
|
|
|
tassika
|
Ne ne to bo moglo pa še malo počakat
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.3.2009 20:30:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ej puncee.. kolk klepetate, tolk lepo. Jst sm pa dons cel dan lutala... po Domžalah, Tassi in Ljubljani... Sm si rezervirala oblekico.... povejte mi mnenje. Men je bla čudovita, pa iz nove kolekcije je.. pa... taka posebna mi bla in lepo sem se počutila... Kakšna se vam zdi... jaaa.. trebuščka bo lepo skrila. Ta leva je, kremasta. OBLEKICA Drugač pa je mimo en lep čudovit dan... sm tko prijetno utrujena...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.3.2009 21:00:56
|
|
|
|
tassika
|
Rižko meni je ful lepa, sam malo temna, a imajo kaj v bolj svetli ala šampanjc barvo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 7.3.2009 21:52:11
|
|
|
|
twixy
|
Rizkoo fuul lepa oblekica Mi je res vsec
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 8.3.2009 9:01:33
|
|
|
|
sonček85
|
Sprejmi moje želje iskrene, da le sreča te zadene, sprejmi moje želje vroče, naj ljubezni bo kot toče, in da vsak tvoj prihodnji dan bil bi lep. vesel in srečen dan žena
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 8.3.2009 9:01:38
|
|
|
|
sonček85
|
jutro!!!!!!!!!!! rižkoo:full je lepa ,res prava princesa boš in še malo princesko nosiš pod srčkom(pupa bo)
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 8.3.2009 9:14:50
|
|
|
|
malaMravljica
|
Rizkoo, tako lepa nevesta bos, kot je ze dolgo ni bilo, res. Obleka je fenomenalna, totalno mi je vsec. Jaz bi imela pa kaj takega kot je na 14 slikci, predzadnja vrsta druga v vrsti. Rizkoo, mogoce ves okvirno ceno te ki mi je vsec.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 8.3.2009 9:18:04
|
|
|
|
tassika
|
Dobro jutro punce, jaz sem pa že dobila rožico, pa zajtrk, zdaj sem pa preveč sita . rižko zdaj sem malo bolj pogledala tvojo oblekco pa se mi zdi, da trebuška ne bo skrila ampak lepo poudarila, kar je še lepše. Ojoj pomlad me daje, zunaj je lepo toplo, grem malo na sprehod.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 8.3.2009 9:21:49
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassika, tukaj pa ne praznujejo 8. marca, moj sploh ni vedel vceraj, ko sem rekla, da bom danes rozico dobila. Pol je pa reku, da kje naj danes rozico dobi in sem rekla, da bi mogu prej mislit
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 8.3.2009 9:28:46
|
|
|
|
tassika
|
Pri nsa je pa to ratalo prava senzacija, tukaj odspodaj imamo cvetličarno, ki ni nikoli bla odprta ob nedeljah pa če je blo ne vem kaj, danes imajo pa odprto in pravijo, da je blazna gužva. Sicer pa itak pravijo d aje dan žena praznik v naši bivši jugi. Boš pa za materinski dan dobila rožico, jaz pa še ne . ps. če ne nikjer drugje pri nsa lahko vse dobiš v btc-ju je vse odprto do 3 popoldne, toliko o nedeljah
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 8.3.2009 9:40:49
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassi, tukaj pa je nedelja nedelja, hvala bogu, ker v Slo so ponavadi v nedeljo delali prave soping izlete. Ja, za materinski dan pa. Danes mi pa zihr ne uteca kaksen poljubcek za 8. marec. Punce, vceraj smo sli na pico in sem narocila 1 dcl coca cole, 0,5 l vode, in pico margerito z zlico kisle smetane. Me natakar gleda in rece, ce me lahko nekaj vprasa, recem ja in on, si ti noseca, ker imas take nore kombinacije. Ha ha ha, smo se smejal, ker res ni vedel.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 8.3.2009 9:44:55
|
|
|
|
tassika
|
MM ta je dobra, zdaj pa res šibam, greva na en hribček lih tko za razmigat potem pa k mojim domov na čevapčiče, do takrat ko ti prideš bom že pujsa pepa . Uživajte vsi trije(ata , mama in mali pikec ). lp
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.