|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
6.3.2009 20:14:01   
sonček85
več dekic potrebuješ zato da ne boš vedno eno jemala vse povsod,da si lahko eno kr v jajčki pustiš,eno v košari ,eno tko za doma ,.....
pa itak boš še kaj za darilo dobla kje kako tko da jih ne kupuj veliko2 kupi in konec .pa boš potem videla,
jaz sem rekla kolikor bom bonov dobila bom pa še dokupla kar bom rabila če bom

lepo spita obe oz.vsi štirje user posted image user posted image (tassi ti si že nosečka)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
6.3.2009 20:21:50   
tassika
MM tisto že vem kam utaknit.  Pa ne pij preveč, da ne boš celo noč dežurala n wc-juuser posted image

Sonček tudi tebi lahko noč, ti pripopam enga pu-ja

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
6.3.2009 20:54:09   
tassika
ps. zgornja slikca dela če klikneš nanjo.

Zdaj pa res lahko noč user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
6.3.2009 21:03:58   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

ps. zgornja slikca dela če klikneš nanjo.

Zdaj pa res lahko noč user posted image
hvalauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
7.3.2009 8:49:44   
tassika
Jutro, samo na hitro se oglasim, ker letiiv vn, najprej k babici na obisk v dom, potem k teti od mojga na kavico in v trgovino, ker kuham kosilo. Pride ati zmontirat novo školjkouser posted image . Upam, da se vse še stiskate v toplih posteljicah, potem pa itak veste sledi telovadbauser posted image .

Lep sončen dan, se javim kaj popoldne.
user posted image
papa

ps. roza tulipančki za roza mesecuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
7.3.2009 9:55:48   
sonček85
jUtro tudi od mene,danes se vam bom bolj malo javljala saj me ne bo ves čas doma,se bomo malo potepaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep da in naj sije sončekuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
7.3.2009 12:11:21   
MAŠKA
Pozdravljene,

mene je včeraj obiskalauser posted image , tako še ostajam na zgornjem delu seznamčkauser posted image .

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
7.3.2009 13:35:05   
tassika
Maška saj bo, prej takoj ko boš to najmanj pričakovala. Držim pesti, da že naslednji mesec in boš imela z mano, tinuško in pilotino novoletno zabavo v porodnišniciuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
7.3.2009 14:02:45   
malaMravljica
Maska,
sedaj  ne stej vec dnevou, pozabi na prave dni in uzivaj, bos videla kaj te potem caka cez slab mesec.

Jaz sem pa na racunalniku v pisarni, sem prisla ekstra pogledat tiste tickerje, ki jih pri meni ne vidim, jooooj kolk so lepi, dojencek plava v trebuhu, bi ga tako imela, pa kaj ko pri meni ga ne vidim. Smrk smrk   Sam, da je jasno, pri meni v mojem trebuhu pa plava en dojencek, sem brala, da ce pobozam trebuh se premakne in sedaj sam trebuh bozam in ga hecam  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
7.3.2009 14:18:26   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
Maska,
sedaj  ne stej vec dnevou, pozabi na prave dni in uzivaj, bos videla kaj te potem caka cez slab mesec.

Se strinjam! Midva sva cisto odmislila te dneve in poglej.. Uspelo jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3085
7.3.2009 15:52:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Pozdravljene,

mene je včeraj obiskalauser posted image , tako še ostajam na zgornjem delu seznamčkauser posted image .
user posted image saj bo samo ne obupaj in pojdi v nov mesec polna energijeuser posted image

ti samo uživaj in se prepusti dragemu tudi v neplodnih dneh kot v plodnih

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
7.3.2009 18:07:44   
tassika
Haha punce jaz sem pa že lulala v nov Wc. Je zdaj tko lepo v kopalnici, pa še generalno sem jo spucala in to je to. Zdaj pa ker imam še voljo in energijo grem pa še malo naprejuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
7.3.2009 19:50:48   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem misla da boš napisala da si lulala na palčko in da je bil plusek.Komaj čakam da nam javiš da si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
7.3.2009 20:00:19   
tassika
Ne ne to bo moglo pa še malo počakatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
7.3.2009 20:30:06   
Anonimen
ej puncee.. kolk klepetate, tolk lepo. user posted image
Jst sm pa dons cel dan lutala... po Domžalah, Tassi user posted image  in Ljubljani...
Sm si rezervirala oblekico.... povejte mi mnenje. Men je bla čudovita, pa iz nove kolekcije je.. pa... taka posebna mi bla in lepo sem se počutila... Kakšna se vam zdi... jaaa.. trebuščka bo lepo skrila.user posted image Ta leva je, kremasta. OBLEKICA
Drugač pa je mimo en lep čudovit dan... sm tko prijetno utrujena...

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3090
7.3.2009 21:00:56   
tassika
Rižko meni je ful lepa, sam malo temna, a imajo kaj v bolj svetli ala šampanjc barvo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
7.3.2009 21:52:11   
twixy
Rizkoo fuul lepa oblekicauser posted image user posted image user posted image user posted image  Mi je res vsecuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
8.3.2009 9:01:33   
sonček85
Sprejmi moje želje iskrene,
da le sreča te zadene,
sprejmi moje želje vroče,
naj ljubezni bo kot toče,
in da vsak tvoj prihodnji dan
bil bi lep.

vesel in srečen dan žena

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
8.3.2009 9:01:38   
sonček85
jutro!!!!!!!!!!!

rižkoo:full je lepa ,res prava princesa boš in še malo princesko nosiš pod srčkom(pupa bo)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
8.3.2009 9:14:50   
malaMravljica
Rizkoo, tako lepa nevesta bos, kot je ze dolgo ni bilo, res. Obleka je fenomenalna, totalno mi je vsec.
Jaz bi imela pa kaj takega kot je na 14 slikci, predzadnja vrsta druga v vrsti. Rizkoo, mogoce ves okvirno ceno te ki mi je vsec.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
8.3.2009 9:18:04   
tassika
Dobro jutro punce, jaz sem pa že dobila rožico, pa zajtrk, zdaj sem pa preveč sitauser posted image .

rižko zdaj sem malo bolj pogledala tvojo oblekco pa se mi zdi, da trebuška ne bo skrila ampak lepo poudarila, kar je še lepše. Ojoj pomlad me daje, zunaj je lepo toplo, grem malo na sprehod.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3096
8.3.2009 9:21:49   
malaMravljica
Tassika, tukaj pa ne praznujejo 8. marca, moj sploh ni vedel vceraj, ko sem rekla, da bom danes rozico dobila. Pol je pa reku, da kje naj danes rozico dobi in sem rekla, da bi mogu prej mislit user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
8.3.2009 9:28:46   
tassika
Pri nsa je pa to ratalo prava senzacija, tukaj odspodaj imamo cvetličarno, ki ni nikoli bla odprta ob nedeljah pa če je blo ne vem kaj, danes imajo pa odprto in pravijo, da je blazna gužva. Sicer pa itak pravijo d aje dan žena praznik v naši bivši jugi. Boš pa za materinski dan dobila rožico, jaz pa še neuser posted image .
ps. če ne nikjer drugje pri nsa lahko vse dobiš v btc-ju je vse odprto do 3 popoldne, toliko o nedeljahuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3098
8.3.2009 9:40:49   
malaMravljica
Tassi, tukaj pa je nedelja nedelja, hvala bogu, ker v Slo so ponavadi v nedeljo delali prave soping izlete.
Ja, za materinski dan pa. Danes mi pa zihr ne uteca kaksen poljubcek za 8. marec.

Punce, vceraj smo sli na pico in sem narocila 1 dcl coca cole, 0,5 l vode, in pico margerito z zlico kisle smetane. Me natakar gleda in rece, ce me lahko nekaj vprasa, recem ja in on, si ti noseca, ker imas take nore kombinacije. Ha ha ha, smo se smejal, ker res ni vedel.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
8.3.2009 9:44:55   
tassika
MM ta je dobra, zdaj pa res šibam, greva na en hribček lih tko za razmigat potem pa k mojim domov na čevapčiče, do takrat ko ti prideš bom že pujsa pepauser posted image .

Uživajte vsi trije(atauser posted image , mamauser posted image  in mali pikecuser posted image ).

lp

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.