![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 12:50:25
|
|
|
|
tassika
|
Rižko ne, ker je indurstirjska in je preverjena, salmonelo je ponavadi v domačih stvareh, zato ne priporočajo DOMAČE majoneze, tiramisuja in vsega kar vsebuje surova jajca. Nič bat
< Sporočilo je popravil tassika -- 6.3.2009 12:53:22 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 12:55:56
|
|
|
|
pilotina
|
čiken mam tudi ful rada...pa same take dobrote jeste danes...si grem kupit vse za toast...tassika, si mi nardila gušte nič ni narobe Rižkoo...sam, da ti je pasalo in je ostalo not
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 13:23:28
|
|
|
|
sonček85
|
mm:daj mu Aleksander leyla
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 13:25:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, Tassi hvala.. Pilotina tudi tebi.. Jst mam čikota tok rada... skoz bi lahko... jedla sezamovo bombico al pa makovko pa fajn zapečenga purana not.. pa solatke mal pa majonezikooo... mmmm, grem še na enga.. Joj ne.., bo Rižko jezn na mami... Sonček je pa tko leeep..., jst se pa počutim kot vreme...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 13:49:28
|
|
|
|
tassika
|
A vam nekaj povem, naslednji petek gremo s službo (babe) v gruzijsko restavracijo, pa dragi pride pome in se bom dobro peljala domov, zadnje čase mi vlak smrdi
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 14:00:57
|
|
|
|
pilotina
|
a si že bla kdaj...veš kako hrano imajo?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 14:02:09
|
|
|
|
tassika
|
Nisem, je bilo pa na internetu videti dobro in užitno
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 14:07:10
|
|
|
|
sonček85
|
jaz je še tudi nisem jedla,pa ti si res nekam sumljiva meni,kdaj je že ne pričakuješ
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 14:08:16
|
|
|
|
tassika
|
hihi poglej moj ticker-ček
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 14:16:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš kaj Tassi, ti si ena uživačka.. Sej plodni dnevi so pa že bli, ne? Sta takrat začela telovadit.. ? Joj, bi bla to hudo dobra novica... Sam sonček85, res je neki sumnjiva... vsak dan je zmatrana, ji je slabo... je neki čudna, pravi...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 14:18:32
|
|
|
|
sonček85
|
tassi:ja sem videla ,pa še na pričakujemo sem te brala.KOmaj čakamo novičke,kdaj boš pa potem delala test točno na datum ali kasneje,ker itak da bo plusek rižkoo:ja res je sumljiva,kako se ti počutiš?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 14:24:32
|
|
|
|
tassika
|
Mislim da 16, ko mi MM prinese enega lepega z Nemčije. Punce jaz pa mislim da ni nič in da je samo spomladansk utrujenost, ker je še prezgodaj za vse znake a ni no, ovulacijo naj bi imela 1.3. danes smo pa 6. meni se zdi močno prezgodaj.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 14:30:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Tassi.. sej ne moreš vedet pri telesu... kako sprejema... in kdaj se bo kako obnašal. Lahko, da je res samo utrujenost, lahko pa da nas boš razveselilaaaaaaa.... OOoooo za crknt, ti privoščim. Sonček85, jst sm k sonček. Dobre volje sm dons, cajt hitr teče... še mal pa bo 16, pol greva k babici bogicina obisk, pol pa na toorticooo k taščici. Je bla pridna... je nardila torto z lešniki, ker jst orehov ne smem. Alergična. Drugač se ta tortica z orehi dela... No, pol grem pa počivkat, ker me jutr čaka cel dan pohajkovanja. Pride moja najboljša prjatlca iz Bele krajine.. , ki bo moja priča in greva naokol. Mava cel dan zase. uUU se veselim. No in... čez vikend itaq ne štejem dneve.., pol pa pon. pa tor. sem že pri tebi...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 14:36:10
|
|
|
|
tassika
|
Rižko v celju imate poročni sejem od 20-22.3. mogoče jaz mojega prepričam da greva mal poferbcat. Zdaj pa šibam, vam zvečer kaj lepga napišem. papa Lep sončen dan male smotke
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 14:36:48
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Tassi.. sej ne moreš vedet pri telesu... kako sprejema... in kdaj se bo kako obnašal. Lahko, da je res samo utrujenost, lahko pa da nas boš razveselilaaaaaaa.... OOoooo za crknt, ti privoščim. Sonček85, jst sm k sonček. Dobre volje sm dons, cajt hitr teče... še mal pa bo 16, pol greva k babici bogicina obisk, pol pa na toorticooo k taščici. Je bla pridna... je nardila torto z lešniki, ker jst orehov ne smem. Alergična. Drugač se ta tortica z orehi dela... No, pol grem pa počivkat, ker me jutr čaka cel dan pohajkovanja. Pride moja najboljša prjatlca iz Bele krajine.. , ki bo moja priča in greva naokol. Mava cel dan zase. uUU se veselim. No in... čez vikend itaq ne štejem dneve.., pol pa pon. pa tor. sem že pri tebi... se podpišem za pod tisto kar si napisala za tassi ja res je vikend ti bo hitro minil boš videla,in potem samo še 1 dan in imaš pregled,ja in prideš k meni komaj čakam da vidim tvoj trebušček in malega rižkaa ali dva
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 14:37:37
|
|
|
|
sonček85
|
tudi tebi lep sončen dan.Danes je tko lepo k je sonček pa še vikend bo lep pravijo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 17:16:57
|
|
|
|
tassika
|
Punce, midva sva pa dobila voziček oziroma nekaj časa bo še v LJ, potem pa ga dobiva, od mojga sestra je rekla, da če nama je všeč ga lahko imava, drgače ga bo pa prodala. Tako da sem sedaj ponosna lastnica quinny buzza, z rdečo košaro in takim nekaj zeleno pikčastim športnim delom.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 17:23:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Punce, midva sva pa dobila voziček oziroma nekaj časa bo še v LJ, potem pa ga dobiva, od mojga sestra je rekla, da če nama je všeč ga lahko imava, drgače ga bo pa prodala. Tako da sem sedaj ponosna lastnica quinny buzza, z rdečo košaro in takim nekaj zeleno pikčastim športnim delom. in ta mesec se ti bo ziher prikazl na testu plusek jojj jaz sem si pa naročila puranji burger in sem ga tko zdle zmazala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 17:55:51
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassika super, sploh ne ves kaj ti je prihranjeno, gledanje in iskanje vozka recimo in izlet v najvecji eu otroski center, uboga jaz Soncek, ti si pa ena huda nesramnica. Spet o hrani. Prejle popoldne sem prisla gor in sem brala kaj ste jedle. Kot strela v kuhinjo delat pire, papriko v pecici in solato. In pol poves sedaj kaj si spet jedla, kod da se mi sedaj ne cedijo sline in sem itak naredila ravnokar komprois, sem pojedla pomaranco in par suhih fig, namesto palacinke delat. Ja ja ja, men se je apetit povrnu, skor vse mi je ze nazaj fino
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 18:05:20
|
|
|
|
sonček85
|
mm:mmmmmmmm dobro ste jedli,ja se vidi da smo nosečke in se samo o hrani pogovarjamo,še tassika ker je že po moje bravo za povrnjen apetit
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 18:07:09
|
|
|
|
tassika
|
MM jaz bi bila prov vesela če bi bil moj proračun ogromen in potem bi si kupla svoj vozek, tak ki ima bremzo, sicer pa imam itak dovolj polja pa mi ne bo treba rolat, bom imela peš hondo. Ampak vsak evro, ki je prihranjen mi je v veselje, ker to pomeni, d ako bo dojenček, bomo še vedno lahko šli na dopust . Je pa tako da imam zdaj svojo zibko, dobim posteljico, voziček, lupinico, vse ostalo bi bilo pa potrebno kupit. Imam to srečo, da ima veliko prijateljic že otročke in lahko izbiram med vso ponudbo. Jaz bi pa kebab. punce eno vprašanje a je v tifol folni kislini tudi železo, ker mi na wc-ju ne gre več tako gladko kot je šlo. Za elevit sem vedela, ker je imel še dodatne vitamine za tifol pa ne vem.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 18:07:50
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, danes sem sam zame kuhala. Mojemu se je tako mudilo, ni imel casa jesti, sam ima sedaj popoldan eno tako delo, da je hrane dovolj in to baje hudo fine. Upam,da se bo spomnil in mi kaksno tortico prnesu.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 18:08:58
|
|
|
|
tassika
|
Sonček, jaz sem samo požrešna, že po naravi
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 18:12:50
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassika, men Tifol tudi ni bil vsec, se mi zdi, da mi je mozolje povzrocal in sem celo zalogo stran vrgla. Ce vsebuje zelezo pa ne vem. Joj, ne razmisljaj, da bi drug vozicek kupovala, ta tvoj je tako lep, sem ga pogledala na netu, sem takoj cekirala kaksne gume ima mi je zelo lep. Pa tako veliko stvari ze imas, super. Jaz imam sam 4 bodije in ene copatke. Sam bom ze nakupila, sedaj se veselim, da grem v tisti center in za prvo kupim tam oblekce, s potjo bom pa se sobco in ostalo pogledala. Ma do oktobra bova imela vse.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 6.3.2009 18:19:06
|
|
|
|
tassika
|
MM a res nimaš nikogar ki bi ti posodil, sploh take stvari, ki se ne rabijo dolgo časa. Saj pravim jaz imam goro prijateljic, ki so v zadnjem času imele otročke. Sicer pa posteljica in ostalo itak ne gre iz mode . Pri buzz-u me moti samo tisti mali kolešček spredaj, ker ne vem kako bo šel čez polje, ampak mislim d ane bo težav. Je trikolesni. Drugače je pa lahek pa lepo vodljiv in ni zakompliciran za sestavit. No toliko vem o tem, ker sem od mojga nečakinjo in nečaka vozila notri. Je pa res, da je manjši od spedy-a in xxl-a. Ampak sem itak rekla, da ko bo pač večji se pa kupi ena marela. joj čvekam tukaj kot da sem že v 8 mesecu tako kot sonček
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.