malaMravljica
|
Super, napisala sem cel roman in me vrze dol. Pa Maj rabi tako nujno hiter odgovor. Maj 1. meni se je tudi zdelo, da mi je trebuh izginil, sem ga slikala par dni nazaj in potem vceraj, sem sele na sliki videla, da ga se imam, samo manj kot pred dnevi. Ves trebuh se nam pozna tudi zaradi sladkarij, sadja, mleka, vse to ti ga napihne, ce ti je par dni slabo in bruhas se pa sprazne. 2. prsi se ti niso nic pomansale, le tebi se zdi. Tudi pri meni ista pesem, po modrcku vidim, da so ista, na oc se mi zdi,da jih pa nimam vec in ce bi to rekla mojemu bi se smejal dva dni skupaj. Bolijo pa tudi mene ne vec tako, sem se verjetno tudi navadila ze. 3. gres skozi tiste dni, ko si zadnjic imela ss a ne. Tocno vem kako je. Jat sem sla skozi to na zacetku 9. tedna, za vsak dan posebej sem vedela kaj se je tistega dne zgodilo, kdaj in koliko krvi, kdaj krvi ni bilo vec, pa kdaj potem spet. Ce bi sedaj v drugo, na isti dan zagledala kaplico krvi, tako kot v prvo ti povem, da bi se mi zmesalo. Ko se je koncal tisti dan, ko sem imel av prvo ss sem zvecer potem lazje dihala, ampak dobesedno. 4. Strah bo pa ostal tudi po tem obdobju. Ves, jaz imam danes pregled in me je tudi posteno strah. Tudi jaz si domisljam, da kaj bom naredila, ce mi rece da srcek ne bije vec. Kaj naj potem naredim, ostanem tam kot najvecji bedak in zacnem jokat ali kaj. 5. naroci se danes na urgentni pregled, da bos pomirjena, ti bo lazje za naprej. Pa saj ves, danes je itak dan, ko imamo tiste z rokom 2.10 pregled Daj, hitro na pregled, pol bova pa slikce popoldne primerjale. Maj, res ti zelim, da bo vse ok. Ti drzim pesti in mislm nate. In ves, toliko nas je, ki ti zelim dobro, da ni sans, da gre kaj narobe. Rizkoo, ti pa si ena srecka na kvadrat. Suuuuuuper! In he he za tasco. Sem lahko tolk nesramna prosim Tassika, sedaj pa se ti o poroki zunaj. Moja ideja o poroki na Kanarskih se iznicuje. Zdi se mi, da spanci zelo komplicirajo s poroko tujcev v Spaniji. Tassika, mogoce ti ves, kje v tujini se daj porocit tako romanticno, v dveh na plazi, pa da ne komplicirajo z dokumenti. Vem, da se to da v Braziliji, sam to pri meni sedaj odpade. Skoda, da se nisva lani na Tajskem, tam bi se tako kamot, samo sedj niti mislit ne smem vec na to. Punce, danes ob 15h10 imam pregled. Mi boste drzale pesti? Tako me je strah. Bojim se, da bo zacel delat uz in ne bo vrecka in dojencek nic vecji kot zadnjic, pa da srcka ne bo vec. Tako me je strah, skusam se skulirat ( pa Maj pomagat, ceprav sem sama dosti na istem kot ti) Rada bi samo, da prizge UZ zacne pregled in rece ja lepo raste, spet prava velikost, vidis to ki utripa, srcek. Pa da se vidijo rokice in nogice. Vsem en lep zacetek tedna. Danes teden dela Tssika test in vidimo se.
|