|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
8.3.2009 9:51:00   
malaMravljica
Cau pujsa Pepa user posted image user posted image user posted image   nisi nobena pujsa in niti ne bos tako hitro. Pujsike bomo tam v zadnjem mesecu sele.

Uzivaj, jaz grem pa popoldne na doooooolg sprehod.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
8.3.2009 15:50:24   
tassika
Kaj punce, se še vse sončite, jaz sem bila pa na enem hribu, potem sem spucala najino limuzinouser posted image . Madonca cliota je blo ležje pucatuser posted image . Zdaj sem pa prijetno utrujena, sonček se ja pa tudi skril nekam za oblake, pa sem upala, da bo vsaj jutri še toplo in lepo. No saj mogoče bodo pa šli stran.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
8.3.2009 16:50:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Punce, vceraj smo sli na pico in sem narocila 1 dcl coca cole, 0,5 l vode, in pico margerito z zlico kisle smetane. Me natakar gleda in rece, ce me lahko nekaj vprasa, recem ja in on, si ti noseca, ker imas take nore kombinacije. Ha ha ha, smo se smejal, ker res ni vedel.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image faca

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3103
9.3.2009 8:26:55   
Anonimen
Jutroooo punce.. Se vidi, da čez vikend počivamo. Smo ble bolj mal čvekaste...
Jst sm dons en mejčkan živčna... zarad jutrišnjega pregleda. Ja, prvi ta pravi pregledek mam... Upam, da Rižko živi in raste in..., da bom prišla nasmejana k tebi sonček85.
Drugač pa hvala za pohvale moje oblekice.. Sej ne boste verjele ampak, ja to se men lahko zgodi v samo enem vikendu.. oz. ne, v enem večeru. Tko da... , mi je padlo breme z ramen. Odločila sva se.. tako kot sem si sama najbolj želela, seveda sem se prilagodila, ker nism sama v vsem ampak se je moral moj dragi srečat z takimi in onakimi situacijami in... je včeraj prišel k meni, žalosten in... me vprašal, če je prepozno, da skenslava vse in pobegneva kamor sem vedno želela... Sm mu z nasmehom na obrazu rekla..."da je zdaj še pravi čas za prekinit vse"... Tko da, odločitev je padla.
Greva na Mauritius ali Sejšele ali Zanzibar ali Polinezijo ali... Fiđi ali, ali, ali.... ja, greva na sanjsko potovanje. Mogoče se poročiva tam, ali pa tukaj jaz on, priči, starši..., izmenjava prstančkov, lupčki.. user posted image  kosilce in... čez par dni letiva...
Jutr se je sam še treba vsest in njegovim povedat,... pričakujeva štalo ampak... štalo sta tud onadva zakuhala.... Ja, vse odpade zarad njih, zdej pa mata. Jst sm pa še bolj zadovoljna in zadovoljna in zadovoljna.... a še pravi čas je... , da ne bom preveč nosečka.
Skratka, juuhuh zame.. a ne?
Lupčka

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
9.3.2009 8:44:04   
tassika
Too rižko, vidva sta glavna in vidva odločata, jaz sem tudi zadnjič tašči rekla, da če se bom poročila se najbrž ne bom tukaj. Je nekaj vihala nos, ampak mi dol visi, sej veste sem govorila o uni poroki na katero sva povabljena, baje naj bi bilo do 220 in sm rekla, da se mi zdi da pretiravajo no.
Pejta na Santorini, tko mirno lepo mini kapelca, jaz bi takojuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
9.3.2009 9:00:57   
maj2009
dobro jutro punce!
jst pa več ne vem kaj čitm in kaj ne!ful sm v skrbeh za mojgauser posted image . že od petka zvečer mam 2-3krče na dan. skos mi gre na jok, trebuščk mi je kr zginu....je res, da sm vsak dan bruhala in malo jedla, ampak mam občutek da je nekaj v meni umrlo.user posted image
1ss se je zgodiu o 10-11t in sm res panična!takrat nism čist nč čutla.
pomagajte mi ful sm pesimistična.
a je mela katera nosečka tud tako izkušnjo? jst sm celo noč prejokala ker kar mislm, da je konc...user posted image user posted image itak sm mela pred očmi situacijo 1.ss in sm kr vidla kako sm na urgenci!

bom dons poklicala svojo g. in bom vidla kaj bo rekla, upam da se ji pridm pokazat, a kaj ko dela šele od 13ure, me bo do takrat pobral!!!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
9.3.2009 9:02:41   
pilotina
dobro jutro

user posted image  je pršu v petek zvečer dragi domov, v soboto sva ga popihala k prijateljem, v nedeljo pa sm ga peljala nazaj v Pulo...tko da sva se mela fajn...pride pa nekje proti koncu tedna

uf, me ni bilo od petka tuki...mam kej za brat user posted image

tassika...to sm uspela ujeti...bravo za voziček user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
9.3.2009 9:02:51   
maj2009
pa prsa me nič več ne bolijo!
pa dons sm kr na trebuhu spala, karsploh do zdej nism mogla!
res sm obupana!!!!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
9.3.2009 9:08:47   
pilotina
ja Rižkoo...to pa je novica, lepa user posted image user posted image user posted image

maj2009...bošček moj...ni krvi, ni neznosnih krčev...to ni to...maternica se rasteza, user posted image  raste...nimam sama izkušenj, ma pa jih moja prijateljica, ki je mela fajn fajn bolečine dolgo časa...maternica se ji je rastezala...zdej pa ma malega fantka doma user posted image
pa kaj ko bi ti kr tam šla in rekla, da te boli in če te lahko pregleda...boš bolj mirna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
9.3.2009 9:12:30   
maj2009
pilotina!
nč krvi ni! samo 3-4 krči na dan, ponavad zvečer.
strah me je ker je babica v mš rekla da so krči bl pokazatel kot izcedek!
res me je strah!!!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
9.3.2009 9:18:37   
Anonimen
maj2009, potrpi do 13 in potem pojdi k svoji G. Res si zlo prestrašena in nič mi ni prijetno brat to. Ne jokaj in se ne obremenjuj, ker še nič ne veš. Sej veš, da tud sekiranje vpliva na jenčka. Jst upam, da je vse ok..., verjamem, da je. Zastopim te pa popolnoma, ker... je tudi v meni strah samo ga ne čutim močno, ker mam tolk drugih stvari... , hvala bogu, če ne bi se požrla. Tud jst ne vem kaj me jutri čaka. Mogoče srček ne bije, mogoče.. ne vem.. karkoli... a jaz upam in verjamem v pozitivno. Poskusi tudi ti no... Pa pač si spala na trebuščku... , tud jst včasih lahko, včasih ne.. pa me joškice bolijo, pa me ne.., pa mam krče, pa jih nimam... Telo nam pač to dela. Ne poglabljaj se preveč v vsako malenkost.. Sej se jst tud sam to je edino kar ti lahko svetujem v tem trenutku.. in, ne govori, da je nekaj umrlo v tebi,.. TO NI PRAV!user posted image

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 3111
9.3.2009 9:19:15   
pilotina
pikica naj te pregledajo...ševedno mislim, da je vse okej, ampak dokler te ne bojo pregledali ne boš mirna in to ni dobro zate...si nosečka in imaš vso pravico, da te pregledajo...si vidla našo Rižkico, jo je skrbelo, je šla na pregled in je blo vse okej

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
9.3.2009 9:27:51   
maj2009
punce! hvala vam za pozitivne besede. samo trebuščk pa res včasih je včasih ga ni. mi je pa spet ful slabo!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
9.3.2009 9:35:25   
pilotina
veš, to so pa plini, ki so prisotni v začetku nosečnosti...enkrat jih je več, drugič manj...trebušček raste, ker raste dojenček...niha pa, ker je plinov enkrat manj, drugič več

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
9.3.2009 9:37:29   
pilotina
boš šla danes do G?

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
9.3.2009 9:38:59   
malaMravljica
Super, napisala sem cel roman in me vrze dol. Pa Maj rabi tako nujno hiter odgovor.

Maj
1. meni se je tudi zdelo, da mi je trebuh izginil, sem ga slikala par dni nazaj in potem vceraj, sem sele na sliki videla, da ga se imam, samo manj kot pred dnevi. Ves trebuh se nam pozna tudi zaradi sladkarij, sadja, mleka, vse to ti ga napihne, ce ti je par dni slabo in bruhas se pa sprazne.
2. prsi se ti niso nic pomansale, le tebi se zdi. Tudi pri meni ista pesem, po modrcku vidim, da so ista, na oc se mi zdi,da jih pa nimam vec in ce bi to rekla mojemu bi se smejal dva dni skupaj. Bolijo pa tudi mene ne vec tako, sem se verjetno tudi navadila ze.
3. gres skozi tiste dni, ko si zadnjic imela ss a ne. Tocno vem kako je. Jat sem sla skozi to na zacetku 9. tedna, za vsak dan posebej sem vedela kaj se je tistega dne zgodilo, kdaj in koliko krvi, kdaj krvi ni bilo vec, pa kdaj potem spet. Ce bi sedaj v drugo, na isti dan zagledala kaplico krvi, tako kot v prvo ti povem, da bi se mi zmesalo. Ko se je koncal tisti dan, ko sem imel av prvo ss sem zvecer potem lazje dihala, ampak dobesedno.
4. Strah bo pa ostal tudi po tem obdobju. Ves, jaz imam danes pregled in me je tudi posteno strah. Tudi jaz si domisljam, da kaj bom naredila, ce mi rece da srcek ne bije vec. Kaj naj potem naredim, ostanem tam kot najvecji bedak in zacnem jokat ali kaj.
5. naroci se danes na urgentni pregled, da bos pomirjena, ti bo lazje za naprej. Pa saj ves, danes je itak dan, ko imamo  tiste z rokom 2.10 pregled user posted image  Daj, hitro na pregled, pol bova pa slikce popoldne primerjale.
Maj, res ti zelim, da bo vse ok. Ti drzim pesti in mislm nate. In ves, toliko nas je, ki ti zelim dobro, da ni sans, da gre kaj narobe.

Rizkoo, ti pa si ena srecka na kvadrat. Suuuuuuper! In he he za tasco. Sem lahko tolk nesramna prosim user posted image user posted image

Tassika, sedaj pa se ti o poroki zunaj. Moja ideja o poroki na Kanarskih se iznicuje. Zdi se mi, da spanci zelo komplicirajo s poroko tujcev v Spaniji. user posted image user posted image  Tassika, mogoce ti ves, kje v tujini se daj porocit tako romanticno, v dveh na plazi, pa da ne komplicirajo z dokumenti. Vem, da se to da v Braziliji, sam to pri meni sedaj odpade.  Skoda, da se nisva lani na Tajskem, tam bi se tako kamot, samo sedj niti mislit ne smem vec na to.

Punce, danes ob 15h10 imam pregled. Mi boste drzale pesti? Tako me je strah. Bojim se, da bo zacel delat uz in ne bo vrecka in dojencek nic vecji kot zadnjic, pa da srcka ne bo vec. Tako me je strah, skusam se skulirat ( pa Maj pomagat, ceprav sem sama dosti na istem kot ti) Rada bi samo, da prizge UZ zacne pregled in rece ja lepo raste, spet prava velikost, vidis to ki utripa, srcek. Pa da se vidijo rokice in nogice.

Vsem en lep zacetek tedna. Danes teden dela Tssika test in vidimo se.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
9.3.2009 9:40:04   
malaMravljica
Maj, drzim pesti, da ti zacne delat tako slabo, da bos cist prec od slabosti  user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3117
9.3.2009 9:42:51   
maj2009
ja jo bom ob 13h poklicala in ji povedala kako in kaj pol pa upam, da se grem k njej pokazat.
moj bi šou rad z mano, tko da to pride v poštev okrog 16ure.
mal sm že pomirjenauser posted image
sm sama doma tko da je res mora....grem k stari mami na kavico (čaj) da bova mal klepetale.

rižko! sm vidla oblekico, res je lepa!oprosti ker šele zdaj odgovarjam, in super to da se gresta poročit nekam delč....user posted image user posted image vesela sm zate!

ja moja prebava je td neki bolšgauser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
9.3.2009 9:44:19   
pilotina
maj, malaMravljica...mislim močno na vaju in vajina user posted image  in da vama čimprej mine cajt do pregleda, ko vama bojo rekli...vsej je super okej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3119
9.3.2009 9:47:50   
malaMravljica
Mi se pridemo naslednjo pomlad sprehajat na obalo in pol bom rekla mojemu dojencku glej, to je pa tiste zlata teta Pilotina user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
9.3.2009 9:49:02   
sonček85
rižkoo:Seveda živi in mu bije srček kako lahko sploh rečeš kaj takega da ne.TI,TI TE BOM JUTRI PO RITIuser posted image toooooooooooooo tko se dela naj si mislijo svoje samo da se bosta vidva imela super ,saj je to vajina poroka in ne njihova.Bravo za tko pametno in pogumno odločitevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maj:ne misli negativon in pojdi do svoje G in naj pogleda z UZ in bosta videli kako srček bije.Potem nam pa javi da ne bomo v skrbeh ali si šla ali si še doma.Mmislimo nate in ti želimo vse naj naj.Res pa je da če ne krvaviš,ali kaj podobno da ni nič ,ker se samo maternica širi saj se pripravlja na rast dojenčka v tebi in te potem to boli .Trebušček se pa tko nmekaterim sploh do 3, 4 meseca ne pozna tko da se ne sekiraj

mm.srečno danes in poročaj k prideš ,user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
9.3.2009 9:54:23   
pilotina
jst bom tudi rekla mojmu user posted image  user posted image ...to pa je ta pridkana teta malaMravljica

Neposredna povezava do sporočila: 3122
9.3.2009 9:55:09   
pilotina
jutri mata rižkoo in sašaš pregled...mislim tudi na vaju močno močno močno user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
9.3.2009 10:00:05   
maj2009
o mravljica!sm te kr mal pogrešala! boš vidla vse bo ok! no zdej sm pa še jst optimistična ratala!
tvoj user posted image je sigurno že 3cm in več zrastu!
vam povem mojo zgodbo od učeraj?
ja dragi se je odloču da me pelje za 8.marec na bled! sm do 11h rabla da sm se sestavla skup (negativne misli, jok) in sva šla. res je blo zlo lepo!sončk, sedela sva na klopci se grela se sprehajala in vidla ooogrommno vozičkov, res vse živo. huj kot v trgovinah in sva rekla, da drug let bova tud midva z vozičkom pršla na bled se sprehajat.
pol sm pa rekla da bi šla rada še na Brezje, za najinga user posted image prosit, da bo pridno rastu. sva šla okrog marijinga oltarja in so mi kr souze zalile oči, ker sm si v tistem momemtu najbol želela da je res vse ok. in sva vidla eno slikco uzja v 11t in sva oba rekla da takšnga mava že  tud midva. 
res nama je blo lepo!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
9.3.2009 10:02:06   
tassika
Pilotina, samo da sta uživala, jaz sem bila včeraj tudi cel dan na svežem zraku je tako pasalo, sva šla pa njprej na en hribček, potem pa k mojim na čevapčiče (prvi piknik v sezoni 2009) pol je šel pa moj na košarko in sem rekla, da ne bi šla rada domov in sem ostala in spucala avto, samo da sem bila zunaj, une 4 stene me ubijajo.

Maj ne jokat, poglej, ko je moja pikica mrčkala, me ni nič bolelo, nič ni bilo krvi, sploh nič, jaz sem še vedno mnenja sončka, da se maternica razteza. Kaj pa če bi šla kam drugam na uz, mogoče v LJ, sam ne vem, da te ne bi pol grdo odslovili. Bolje počakati do tvoje g.

MM za poroke vem bolj malo kako je s papirji, jaz sem gledala preko kompasa, ker zdaj to oni vse zorganizirajo, ti greš samo na dopust in te že vse čaka in ni nobenega letanja in živciranja. MM kdaj zdaj prideš?

Če sem še katero pozabila, bom pa kasneje kaj pokomentirala, imam malo dela, pa sem čisto brez energije in kar bluzim okoli, pa že zjutraj me je rač. hecaluser posted image .

ps. smo pa od šefa dobile naglejčke, vsaka svojegauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?