![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 18:55:25
|
|
|
|
sonček85
|
tassi:modre barve bo.Ja kolešča je bolje da sta dva k pa en zaradi stabilnosti twixy:navijamo da bo plus pa le javi se nam še kaj ,da vemo kako potekajo priprave na poroko in da si zagledala plus nam moraš povedat. mM.ojoj to pa boli ,pazi nase
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 19:15:34
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009 ja kdaj pa naj bi pršla ? Ju3 ali pa v soboto.. Ce bo plus vam pa itak sporocim
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 19:29:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy IZVIRNO SPOROČILO: maj2009 ja kdaj pa naj bi pršla ? Ju3 ali pa v soboto.. Ce bo plus vam pa itak sporocim čakamo ,ker bomo pile na tvoj račun
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 20:21:24
|
|
|
|
Anonimen
|
O shit.. celo zgodbo sm napisala... in me vrže vn.. Ej pa sej to znoriš..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 20:23:03
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček85 Ti nima in nimaš in nimaš pojma kaj mam jst za tvojga malega Aleksandra.... komaj čakaj..., da pridem na kavico!!! Komaj!!! Tako čudovito presenečenje mam... Kr vpiši me med apriličice, zakaj pa ne? Takrat še nism bla na RR, zato me nisi zasledila.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 20:27:16
|
|
|
|
Anonimen
|
malaMravljica... TI SI ENA ČUDOVITA PUNCA IN SM ČIST BREZ BESED. TAKO LEPO PRESENEČENJE SI MI NARDILA IN MENI IN MOJEMU RIŽKOTU TER DRAGIJU. TOK SI POZORNA, DA KONC. VRNILA TI BOM TO, DA TI JASNO NE BO. HVALA TI MILJON IN JA... ŠE BAJSKE BOVA SKUPAJ. KOMAJ ČAKAM DA TE SPOZNAM.. PA SEJ NE VEM NE KDO NE KAJ SI.. AMPAK TE MAM RADAAAADADAD... ČUDOVITA PUNCA SI IN... JUUUPI, JUPI.. IN HVALA ZA PRESENEČENJE...!!!!NORO RES...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 20:30:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Twixy, maš zs. Nimaš dovoljenja kr tko it. Moraš nas razveselit ne pa sporočit in rečt, da nas zapuščaš. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! Veš draga moja... sm un prstan tko čakala januarja, pa me moj dragi šokira.. čez en mesec in izrazi željo... Še pred tabo bom ženica!! No moja porokica bo mala... Rižko je vzrok, da sva pospešila... Še miljon vprašanj bom mela za vse naše ta poročene... Drugač pa držim pesti, da M ne pride... in ne odhajaj.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 20:55:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni vas.... , prv.. pol pa grem.... Grem gledat filmčka Milk. LAHKO NOČ, punce... do jutri..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 21:33:52
|
|
|
|
sonček85
|
Z veseljem te vpišem Pa kake imaš ,jaz bom vesela če prideš na kavico ,ni potrebno pa nič nosit,te bo Aleks vesel ,če boš samo prišla jaz pa Borat FILM GLEDAM IN NE VEM A NAJ SE SMEJIM AL BRUHAM POLEG
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 21:37:26
|
|
|
|
sonček85
|
rižkoo:tudi tebi lahko noč in vsem ostalim
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 7:37:07
|
|
|
|
tassika
|
Jutro punce
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 7:50:24
|
|
|
|
sonček85
|
jutrooooooooooooooo!!!!!!!!! evo malo za zajtrk ,da vam postrežem
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 8:26:03
|
|
|
|
pilotina
|
dobro jutro sonček, fino si spekla
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 8:42:32
|
|
|
|
tinuška
|
Jutro moje! Twixy: Ne moreš nas kar tako zapustit! Ah saj vem, da se le malo hecaš! Držim pesti za +!! Malamravljica: Zapravljivka mala! In če se ne motim si v 10. tednu!! Pilotina: DOBRO JUTRO! Spet delaš!? Jaz tudi!!! ZADNJI DAN!!! Pa sem le dočakala!!! Sem takooooo vesela!!! Rižko: Bejbika moja še enkrat hvala za programček! Se bom lotila izračunov! Saj zdaj bom imela veliko časa. Bom še za vse ostale lahko računala... In tisti kavči za tašče! Najnovejši modeli ja... Sonček: sem mislila, da sem sita... Ob pogledu na tvoj zajtrk me je pa taka lakota pograbila! Bom jaz tudi k tebi prišla...pa ne na kavo, ampak kar na cel zajtrk! Tassika: mačkica si danes kaj bolje? Si se vsaj malo spočila? PETEK je! Še malo in boš v času polne ovulacije!! Bom držala pesti, da se čim prej mala Tassika vgnezdi!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 8:45:23
|
|
|
|
pilotina
|
tinuška...pa je res prišel ta dan...juhuuuu ...res sem vesela, da se boš končno rešla teh muk...ka pa boš jutri delala ...a mogoče uživalaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 8:48:01
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina tinuška...pa je res prišel ta dan...juhuuuu ...res sem vesela, da se boš končno rešla teh muk...ka pa boš jutri delala ...a mogoče uživalaaaaaaaaaaaaaaaaaa JAAAAAAAAAAA! Po bajti s sesalcem gor in dol! Je taka bomba! Ampak je to veliko boljše in zadoščenja polno delo! No saj ne bom cel dan! Z uživanjem začnem že danes. Grem zvečer na en roj.dan k enemu prijatelju! Nisem ga videla že pol leta, prej sva pa kar veliko skupaj visela. Komaj že čakam!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 8:59:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina dobro jutro sonček, fino si spekla ja hvala ko bi le jaz to naredila,bom pa res danes pekla črno belo pecivo-njamiiiiiiiiiiiiiiiiiii tinuška:le naglej se danes službe ,ker je nekaj časa ne boš. glede zajtrka pa dogovorjeno ,sam pol bom res morala kako tako pecivo spečt(štručke in to) tko si grem pa raje v Tuš kupit kraljevo štručko ,ki je pa res noro dobra no in potem ne morem mimo malih čokoladic,kot danes npr.TWIX
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 9:17:18
|
|
|
|
tassika
|
Tinuška jutro, jaz te kar vidim kako si vesela, zgleda nekako takole ne Moji plodni dnevi se res bližajo, zraven pa še strah a gremo ali ne. Ne vem, res ne vem a bi ali ne še. Ah sej ko bom prišla do tega me bo pomoje minilo. Pilotina kako pa kaj tebi kaže, si še sitkana
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 9:28:13
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Tinuška jutro, jaz te kar vidim kako si vesela, zgleda nekako takole ne JA JA!!! TAKŠNA SEM DANES JAZ!!!!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 9:31:49
|
|
|
|
pilotina
|
sonček...ti si pridna...stalno neki pečeš...ko pride moj dragi nazaj bom naredila kremšnite po tvojem receptu tassika...nisem več...saj me ponavadi drži samo en dan in čez tri štiri dni pride tetka tinuška...a na žurko greš zvečer ...sam ne se ga preveč, saj veš kaj, da ne boš posesala kaj preveč jutri
< Sporočilo je popravil pilotina -- 27.2.2009 9:32:19 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 9:37:39
|
|
|
|
tassika
|
joj iščem likalnik za lase pa mi stran od bigbenga dela k da mam cel dan cajt grrr
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 9:41:07
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina sonček...ti si pridna...stalno neki pečeš...ko pride moj dragi nazaj bom naredila kremšnite po tvojem receptu tassika...nisem več...saj me ponavadi drži samo en dan in čez tri štiri dni pride tetka tinuška...a na žurko greš zvečer ...sam ne se ga preveč, saj veš kaj, da ne boš posesala kaj preveč jutri Moj letošnji projekt je sledeč: NE PIJEM ALKOHOLA! Ga je bilo popolnoma dovolj v lanskem letu! Nič se bati! Posesala bom ravno prav - ne preveč in ne premalo! (malo mora še za vzorec ostati!) Me pa veseli, da nisi več tečka! Pričakuješ ?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 9:42:49
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika joj iščem likalnik za lase pa mi stran od bigbenga dela k da mam cel dan cajt grrr Tassika: jaz sem si likalnik kupila v BIG BANG-u in je SUPER! Tistega, ki je v več različnih barvah! Ful se hitro segreje in lahek je pa tak easy to use! Tko da, če ga misliš kupiti, ti priporočam tistega in še drag ni!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 9:49:53
|
|
|
|
tassika
|
Pa če ne vem katerega, a je od remingtona, bolj ko gledam, manj najdem, mi je včeš en z vitaminom E notri pa se mi zdi BZ dati zato 1x več kot za navadnega, bi pa imela barvnega ne črnega, ker mi je tko lepše, se vidi da sem baba
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 9:53:44
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Pa če ne vem katerega, a je od remingtona, bolj ko gledam, manj najdem, mi je včeš en z vitaminom E notri pa se mi zdi BZ dati zato 1x več kot za navadnega, bi pa imela barvnega ne črnega, ker mi je tko lepše, se vidi da sem baba Moj je tak roza! Čakaj mogoče najdem in ti pošljem link!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.