Anonimen
|
ja, hrana je obupno draga pa ne kompliciramo glih, te lastne znamke so glih tko vredu, kot neki velik dražji originali...je pa res da ne vse in ne povsod. najslabše se mi zdijo tuševe tam resno premislim če bom kaj vzela..šparove so boljše, merkatorjeve tudi, čeprov sem 2x kupla merkatorjev ananasov kompot in je ogaben so pa stvari pr katerih nisem prpravljena gledat na ceno...recimo kruh...ga ne pojemo velik in jaz mam rada kak dober kruh, ki pa je obupno drag ampak recimo pol kile vsak drug dan si ga tud še lahko privoščim...mojmu je itak vseen, zanj je kruh kruh pa recimo mleko, men je samo za pit dobro edin alpsko pa vem da je češko itd., sam vsa ostala mleka mi niso...imajo tist kiselkast priokus in mi niso dobra....tud če si kakav nardiš, al pa čokolino se še zmeri okusi tko da kupujem sam alpskega, oz. merkatorjevga, ker je isti. pa meso...v trgovinah ga praktično ne kupujem, večinoma od zasebnikov, kjer vem s čim je bila žival fotrana, kako se jo je rihtalo itd. meso živali iz masovne proizvodnje mi (poleg ostalih razlogov proti) obupno smrdi in mi gre na kozlanje že pri pripravi, ni šans da to jem...raj brez mesa...in tko je posledično tud dražje, sam spet - ge na pojemo toliko.. nikoli ne kupujem teh raznih sokov in pijač...pri nas je za pit mogoče ( po čudežu ) kaka cedvita kdaj ( za obiske, najdlje počaka), drgač pa kak domač sok za z vodo mešat pa pivo v hladilniku glih tko ne kupujem salam, sploh mokrih, raznih konzerv, paštet itd.....od paštet edino argetina tunina al pa lososova pride v poštev, obe dve sta spet precej dražji od ostalih, sam raj ne jem, kot da kupim kaj drugega. za sadje gre spet ogromno, čeprov k je sezona, mam velik domačega in takrat se kr pozna.. ostale stvari, moka, testenine, sladkor, siri itd. so pa čist veljavni tud te čip variante...sam kaj, ko to ne nase glavni del proračuna za hrano
|