|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja
10.2.2009 10:29:49   
dini
Hvala sonček, zdej je en krog s klomifenom mimo pa mam še zmer te stranske učinke.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 826
10.2.2009 11:21:10   
Nončika
pri nas pa se sonček skriva, oblaki se kažejo. grdi, grdi oblaki vstran, hočem sončka!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 827
10.2.2009 11:44:42   
S*
na zahodu pa že močno dežuje, tako da user posted image   user posted image   user posted image . Jaz sem tudi prav po vremenu in bi najraje šla pod koutrček, pa je nažalost pred menoj še naporen dan. V službi sem do 16h, potem moram k najboljšemu sosedu po špežo, zvečer imam pa še eno poslovno večerjo, ki jo ne morem preložit. Ni kaj, bo treba potrpet...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 828
10.2.2009 13:11:26   
sonček85
S*:saj bo hitro da n minil ,samo iz službe boš šla in bo boljeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 829
10.2.2009 13:16:03   
tecnobica
S* a ti si pa Primorka?

Jaz sem sicer user posted image ta mesec že dobila, pa bom še kar malo z vami ostala pa navijala.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 830
10.2.2009 13:50:53   
tane
evo, vas berem navijam ampak ponavadi doma pred službo kaj napišem, ker naj bi nas tu kontroliral...drugače pa čakam na+ februar je pa res nekam slab. samo ena do sedaj.

Tiki55, kje si, kako kaže pri tebi?

aquica moja, kje se pa ti zadržuješ, da vem spodbujat in navijat

luna83
, tvoji znaki so čisto nosečniški mogoče si pa test res delala čisto prezgodaj...upanje še ostaja

U, ti kar pridno zdajuser posted image in ma da rata

S*, *csaje* pa mislim, da sta že obe zaključili in zdaj čakamo na +user posted image user posted image user posted image

dini navijam tudi zate...samo ne izgubit upanja a je prav

sonček85, zvesta navijačica bo ta mesec različne RD-je praznovala, no potem pa bo kmalu tisti najbolj pričakovani RD od Aleksa...

ja kot je napisala že larilu, so se pri meni pojavile slabosti sem ravnokar spila limonado iz limet, pa čisto malo sladkorja in je potem nekaj časa bolje, če bo le takole bo za zdržat, če bo pa kot v prvi nosečnosti bo pa user posted image mi je blo 3tedne slabo pa zvečer bruhala ne glede na to kaj sem jedla...bomo potrpel vse da končno dobimo našo pikico...

< Sporočilo je popravil tane -- 10.2.2009 13:54:42 >

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 831
10.2.2009 14:41:42   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

S* a ti si pa Primorka?

Jaz sem sicer user posted image ta mesec že dobila, pa bom še kar malo z vami ostala pa navijala.

Ja sem primorka, sicer brez morja, ma vseeno user posted image .

Ej, tudi če te je že obiskala user posted image  si še vedno naša user posted image  tako da moraš ostati z nami.

Tanči, nosečnica moja, ne veš kolikokrat se spomnim nate in na tvoje dete. Močno stiskam pesti za vaju oba, da se oktobra končno spoznata.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 832
10.2.2009 15:03:20   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Tanči, nosečnica moja, ne veš kolikokrat se spomnim nate in na tvoje dete. Močno stiskam pesti za vaju oba, da se oktobra končno spoznata.

a jaz to prav berem????? Pa saj ne morem verjet!!!!!!!!!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

O kok sem vesela zate!!!! Sploh nisem vedla. Ne morem verjet, da mi je ušla ta novica.

O draga Tane želim ti prelepo nosečnost in na koncu enega zdravega otročička!!!!!!!!!!!!! Al pa dva user posted image . Joj kako od srca ti privoščim. Današnji siv dan je postal res sveteluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 833
10.2.2009 15:51:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tane

sonček85, zvesta navijačica bo ta mesec različne RD-je praznovala, no potem pa bo kmalu tisti najbolj pričakovani RD od Aleksa...

ja res je ta mesec jih ima veliko,brat je že imel,potem še ima moj user posted image ,moj ati , ,od kolegice sine1-leto,no pa valentinovouser posted image user posted image user posted image user posted image potem pa mesec premora  in seveda praznujem jaz in moj sonček ki bo prijokal na svetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pestro bo

In ti draga moja ,kako se počutiš ?Joj kako sem vesela zate,res in komaj čakam da boš rodila da vidmo tovjga sončekauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 834
10.2.2009 16:00:20   
LUNA83
Ojla punce, ja upam da so res moji znaki nosečniški. user posted image
Čeprav me je danes parkrat malenkost zabolelo spodaj, nevem tako kot da bo prišla tečka?

Kaj tiste ki ste že noseče ali ste bile, kaj zaboli malček kdaj tudi oziroma začrviči kot tečka nosečnost? 

Jojjj kakšno vreme, samo spala bi! Hočem sonček!!!

Lepo se imejte 

Čakamo +

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 835
10.2.2009 16:10:55   
sonček85
ja na začetku je še prvi mesec kot da bi dobila M ,no vsaj pri meni je bilo ,vse je kazalo na to da bi prišla pa je ni bilo ,potem naslednji mesec k bi pa naj tudi bila M me je pa smao malo špikalo,ker se vse širi in pripravlja

Jaz navijam      za ++++++++++++++++++ ,ker vem da bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 836
10.2.2009 16:12:39   
LUNA83
Joj hvala sonček 85 !

Držim pesti za vse!!!user posted image  Kmalu bo vikend in bomo nalulale same user posted image

Čakamo +

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 837
10.2.2009 16:31:06   
aqua77

evo, vas berem navijam ampak ponavadi doma pred službo kaj napišem, ker naj bi nas tu kontroliral...drugače pa čakam na+ februar je pa res nekam slab. samo ena do sedaj.

Tiki55, kje si, kako kaže pri tebi?

aquica moja, kje se pa ti zadržuješ, da vem spodbujat in navijat

luna83
, tvoji znaki so čisto nosečniški mogoče si pa test res delala čisto prezgodaj...upanje še ostaja

S*, *csaje* pa mislim, da sta že obe zaključili in zdaj čakamo na +user posted image user posted image user posted image

dini navijam tudi zate...samo ne izgubit upanja a je prav

ja kot je napisala že larilu, so se pri meni pojavile slabosti sem ravnokar spila limonado iz limet, pa čisto malo sladkorja in je potem nekaj časa bolje, če bo le takole bo za zdržat, če bo pa kot v prvi nosečnosti bo pa user posted image mi je blo 3tedne slabo pa zvečer bruhala ne glede na to kaj sem jedla...bomo potrpel vse da končno dobimo našo pikico...

o miška!!!

zadnjič sem te iskala tukaj pa oprezala za tabo, pa se nekam skrivaš zadnje čase!! user posted image
Si mi obljubila, da mi boš na ZS napisala zgodbo +... user posted image  Pa nič, jaz pa še vedno čakam... user posted image

Mi smo svoje že od...user posted image ... user posted image  Ne čakamo pa vrageca okoli 20.
Pobožaj trebušček v mojem imenu, pa uživaj...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 838
10.2.2009 20:17:01   
Nončika
tane, hja svoje smo že opravili. zdaj še samo iz navade. user posted image user posted image  in seveda užitka. user posted image user posted image

S*, aqua, kar pestro bo tam okrog 20.2. bomo skupaj trepetale in držale pesti ena za drugo. jaz mam 26 dan 19.2, prejšnji mesec sem mela M kar na 24 dan. pa zdaj več niti pojma nimam. nič, pač upam na najboljše. če ne bo pač gremo naprej.

moja mala pikica je zdaj nehala malce z spraševanjem o dojenčku. en čas je bila dobesedno obsedena. je vsem okrog razlagala, da ji bo štorklja poleti prinesla sestrico.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 839
10.2.2009 22:15:49   
Rakica_80
 je vsem okrog razlagala, da ji bo štorklja poleti prinesla sestrico.
[/quote]

Keee lepouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 840
10.2.2009 22:18:39   
Rakica_80
Aquica, kako opasno slikico ti imašuser posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 841
10.2.2009 22:58:33   
Kliki

Ja ja midva sva ta mesec res pridna kar vsak dan skorajuser posted image . To pa itak da sta S* in csaje že user posted image  za plusek. 

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 842
10.2.2009 23:13:15   
tropical
miklarom moje iskreno sožalje

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 843
10.2.2009 23:30:17   
Nattasha
Pupe mene prosim obarvajte modro, je danes zjutraj prišla tečka user posted image , baje se je ona kava zavlekla...selim se v marec, tu pa seveda navijam naprej in držim pesti....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 844
11.2.2009 7:48:19   
S*
Nattasha, en velik topel
user posted image  

Jaz sem ta mesec totalno brez vseh znakov. Po mojem nisem imela niti ovulacije, saj se mi temperatura ni niti dvignila niti spustila, tako da nimam prevelikih pričakovanj. PMS me še ne daje, tako da lahko samo upam, da se mi že tako dolgi ciklusi ne bodo še podaljšali.

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 845
11.2.2009 7:55:35   
S*

user posted image

user posted image

FEBRUARJA 2009 PRIČAKUJEMO  user posted image    oz.  user posted image

user posted image user posted image

xx.02. - Arual (15. krog )
XX.02. - pipika123 
XX.02. - twixy  user posted image user posted image   user posted image   user posted image v nove boje
XX.02. - Nattasha user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
XX.02. - barvar ( 9.krog )
XX.02. - mikica01 ( 12.krog ) 
XX.02. - Anonimen
XX.02. - azeleja01  
02.02. - srecna_zvezda ( 2.krog )  user posted image user posted image   user posted image  
v nove boje
02.02. - krzlatka ( 5.krog ) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
03.02. - tatjana.d (4. krog )  user posted image user posted image   user posted image   user posted image v nove boje
04.02. - Natasha ( 4.krog )
05.02.-  Ursa30 (2. krog po HSC ) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje  
05.02. - esy 
06.02. - baby1978 ( 5. krog )  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.02. - dysan user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje

12.02. - tropical (10.krog )
13.02. - Tiki55 ( 19.krog )
13.02. - jaz5 ( 1.krog )
14.02. - pikicaa25 ( 14.krog )
15.02. - camino79
15.02. - LUNA83 
17.02. - Grethy
17.02. - drobtinica29
17.02. - mojca345 
18.02. - S* ( 7.krog )
18.02. - Fargesia ( 34.krog )
18.02. - misk2 (18.krog)
19.02. - csaje
19.02. - neodkrita
19.02. - zvezdica1980
20.02. -  mausika (1.krog )
20.02. - tassi1
20.02. - azeleja01
21.02. - aqua77 (2.krog po konizaciji) 
22.02. - Tanisha ( 4.krog )
22.02. - Nea_teja_ ( 3.krog po ss )
23.02. - tinkatonka
25.02. - D0aisy ( 4.krog )
25.02. - toba (2.krog)
26.02. - U
26.02. - limonita (11. krog) 
27.02. - Bojana82(5.krog)
27.02. - miska28 
28.02. - BEBIII ( 48.krog )
28.02. - bejbibu
28.02. - miklarom
28.02. - dini

FEBRUARK NAS JE 48, OD TEGA  1 SREČKA  user posted image . 

Modrih          7   
                              Roza           1

Skupaj         8

user posted image

NAVIJAČICE

Tane user posted image  
Sonček85user posted image
ella.user posted image
ziva1
nony
črviček
lariluuser posted image
sppsuser posted image
sontschica user posted image
DIANE
Ejla

zarja1
alna
Anya22user posted image
janajauser posted image
tinkara 2
jaknik1 user posted image
skrivnost
cori
Matejčika

user posted image  

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image                    
FEBRUARSKA  STAVNICA  

JANUAR......................................trenutno 31,25% srečk nosečk
FEBRUAR.................................. 12,5% srečk nosečk

Joj punce, ta mesec se nam pa bolj slabo piše. Procenti so slabi, ampak imamo še kar nekaj časa da jih dvignemo, tako da user posted image   user posted image   user posted image , gremo februarčice.

Evo LUNa83 si že naša, zdej pa navijamo za 15, da polulaš user posted image  oz. user posted image
[/quote]
[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 846
11.2.2009 9:28:44   
dini
Dobro jutro,
hvala tane itak da ne bom zgubila upanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste kej? Jst sm ta mesec čutla levo in desno stran da se je nek dogajalo.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 847
11.2.2009 9:34:42   
Anonimen
jutro!
ja punce res teli procenti niso nič kaj lepo videti,sej vem da se trudite jaz bom pa še naprej navijala dokler prav vsaka ne zagleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 848
11.2.2009 10:06:22   
dini
Ej punce kolk časa po klomifenu ste še imele stranske učinke? Mene še zmer neki spodi usake tolko zaboli.user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 849
11.2.2009 10:22:31   
Nončika
nattasha, objemček. user posted image user posted image user posted image

S*, jaz tudi ta mesec ne opažam ničesar. mogoče pa je to ravno znak za nosečnost. user posted image user posted image  moj mi vsak dan reče, da zdaj pa nama je res ratalo in on to čuti. iz njegovih ust v božja ušesa.

jaz mam še 12dni pogodbo. le kaj bodo nardili z mano. zdaj bodo težki dnevi pred mano.

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.