tinkatonka
|
Zivjo punce! jaz sem se dala na seznam, potem pa odšla na enotedenski dopust na smučanje, no lahko bolje rečem na kopanje, ker smo imeli zelo slabo vreme in smo se bolj kopali kot smučali. No ampak vseeno je bilo zelo zelo luštno. Paše malo odklopa in zamenjava okolja. Vidim, da imamo že eno nosečko. Upam, da bo seznam čimbolj roza in da bo čimmanj na njem. Pri meni bo februar zelo pester, saj se bomo pripravljali na praznovanje 3.RD mojga sinka (vabila, nakupi, žurke,......). Poleg tega pa ima še nekaj prijateljic, ki sem jih spoznala tu na RR tudi februarske sončke in bomo praznovali tudi njihove RD-je. Tako da niti ne bo časa, da bi preveč razmišljala o in kdaj naj bi prišla . No vsaj malo bom pozabila, čeprav čisto ne bom mogla, ker naj bi dobila ravno na dan, ko sem pred 3.leti dobila v naročje najinega sinka. Upam, da bo februar tudi tokrat "moj" mesec in da sinku podarim najlepše darilo za RD. Punce navijam za vse nas, vas, in da slabosti, zaspanost, napestost, ki jih opažate pri vas pomenijo, da v vas raste novo življenje. vse tiste, ki ste na seznamu modre, pa naj vas potolažim, da se za glavno nagrado res splača potrpeti in ne obupati, čeprav vem, da če je možna želja, je iz meseca v meseca hujše, ko dobiš . Sem tudi jaz na tem, ampak tudi nam bo posijalo spet sonce in nas razveselilo z . LP Tina