|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja
11.2.2009 17:11:07   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna.k

Živjo, bodoče nosečke,

sedajle sem odkrila tole temo. Torej, tudi jaz user posted image  pričakujem nekje 17. 2. A lahko upam z vami? user posted image

Helouuuuu ... a bova skupej trepetale ????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Anonimna.k)
Neposredna povezava do sporočila: 876
11.2.2009 17:31:47   
tecnobica
Barvar, čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 877
11.2.2009 18:03:12   
S*
Nova srečka nosečka. Ja iskrene čestitke brvar user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 878
11.2.2009 18:24:44   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Zdravo punce. Jaz vas tudi zanemarjam že lep čas. Sem se v nedeljo vrnila iz dopusta in ne morete verjet, da sem tudi jaz zagledala user posted image user posted image . Tako da držim pesti tudi za vas, jaz sem pred tem že namreč popolnoma izgubila upanje! Me zanima kakšna bo reakcija mojega ginekologa, ki mi je po UZ trdil, da nimam ovulacije!? Ampak očitno se je zmotil. Držim pesti tudi za vas.
končno spet ena srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 879
11.2.2009 20:12:40   
Nattasha

Končno nam je ena dvignila povprečje...čestitke za plusek in najlepše je takrat, ko ugotoviš da zdravniki nimajo čisto vedno prav. Je pa res da imajo velikokrat;)

Csaje....upam in držim pesti za pogodbo pa seveda to da bo še eden plusek;)))

S ma da je user posted image !!!

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 880
11.2.2009 20:14:35   
S*

user posted image

user posted image

FEBRUARJA 2009 PRIČAKUJEMO  user posted image    oz.  user posted image

user posted image user posted image

xx.02. - Arual (15. krog )
XX.02. - pipika123 
XX.02. - twixy  user posted image user posted image   user posted image   user posted image v nove boje
XX.02. - Nattasha user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
XX.02. - barvar ( 9.krog ) srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
XX.02. - mikica01 ( 12.krog ) 
XX.02. - Anonimen
XX.02. - azeleja01  
02.02. - srecna_zvezda ( 2.krog )  user posted image user posted image   user posted image  
v nove boje
02.02. - krzlatka ( 5.krog ) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
03.02. - tatjana.d (4. krog )  user posted image user posted image   user posted image   user posted image v nove boje
04.02. - Natasha ( 4.krog )
05.02.-  Ursa30 (2. krog po HSC ) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje  
05.02. - esy 
06.02. - baby1978 ( 5. krog )  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.02. - dysan user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje

12.02. - tropical (10.krog )
13.02. - Tiki55 ( 19.krog )
13.02. - jaz5 ( 1.krog )
14.02. - pikicaa25 ( 14.krog )
15.02. - camino79
15.02. - LUNA83 
17.02. - Grethy
17.02. - drobtinica29
17.02. - mojca345
17.02. - Anonimna.k 
18.02. - S* ( 7.krog )
18.02. - Fargesia ( 34.krog )
18.02. - misk2 (18.krog)
19.02. - csaje
19.02. - neodkrita
19.02. - zvezdica1980
20.02. -  mausika (1.krog )
20.02. - tassi1
20.02. - azeleja01
21.02. - aqua77 (2.krog po konizaciji) 
22.02. - Tanisha ( 4.krog )
22.02. - Nea_teja_ ( 3.krog po ss )
23.02. - tinkatonka
25.02. - D0aisy ( 4.krog )
25.02. - toba (2.krog)
26.02. - U
26.02. - limonita (11. krog) 
27.02. - Bojana82(5.krog)
27.02. - miska28 
28.02. - BEBIII ( 48.krog )
28.02. - bejbibu
28.02. - miklarom
28.02. - dini

FEBRUARK NAS JE 49, OD TEGA  2 SREČKi  user posted image . 

Modrih          7   
                              Roza           2

Skupaj         9

user posted image

NAVIJAČICE

Tane user posted image  
Sonček85user posted image
ella.user posted image
ziva1
nony
črviček
lariluuser posted image
sppsuser posted image
sontschica user posted image
DIANE
Ejla

zarja1
alna
Anya22user posted image
janajauser posted image
tinkara 2
jaknik1 user posted image
skrivnost
cori
Matejčika

user posted image  

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image                    
FEBRUARSKA  STAVNICA  

JANUAR......................................trenutno 31,25% srečk nosečk
FEBRUAR.................................. 22,22% srečk nosečk

No zdej je pa že lepši pogled na našo februarsko stavnico, ane?
[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 881
11.2.2009 22:07:04   
dysan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....................................... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se pa le premika na buljše

barvar  iiiiiuuuuu jjjjjeeeeee ččččeeeestiiiiitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dajmo punce jst naaaaaaaviiiiiiiiiiiiiiiijam .............
hočemo pluske........., hočemo pluske..........., hočemo pluske, ...................

S*- dej me med navijačke

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 882
12.2.2009 7:12:34   
toba
Barvar bravo čestitam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mikica01 kaj novega?

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 883
12.2.2009 7:36:22   
miska28
barvar tudi od mene čestitkeeeeeee !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
končno spet ena srečka user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 884
12.2.2009 7:57:35   
Tiki55
Čestitke novi nosečki - barvaruser posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je user posted image že predvčerajšnjim presenetila, spet nekoliko prehitro. Tile moji cikli  so čedalje krajšiuser posted image Zadnja dva sem imela na 23 dni. Sem nekje brala, da je to slab znak... A katera kaj ve o tem? Kakorkoli, gremo v nove boje...

Navijam za vse ostale, da bo februar čimbolj rozauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska28)
Neposredna povezava do sporočila: 885
12.2.2009 8:02:10   
S*
Tiki55 user posted image user posted image user posted image
Glede kratkih ciklusov ti na žalost ne znam nič povedat ker imam sama ravno obraten pomen. Vsak mesec so daljši in sedaj so dolgi že 37 dni. Sploh pa se mi zdi, da ta mesec nisem imela O saj je temperatura ostala skozi enaka.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 886
12.2.2009 8:02:19   
mausikaa
ja končno spet en plusek...čestitam in držim pesti,da bo vse ok!!

jah ostale pa še čakamo na ta magični plusek...še malo, še malo...jaz sem se včeraj prav prepričala, da nisem šla kupit testka, ker vem, da če bi ga kupila potem bi tudi pred 20.2. lulala user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 887
12.2.2009 8:09:23   
ursa30
tiki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 888
12.2.2009 8:10:19   
toba
Tiki55user posted image user posted image user posted image
kaj pa tvoj G pravi na te kratke (krajše) cikluse?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 889
12.2.2009 8:24:22   
S*
user posted image  

Evo kavico za dobro jutro, jaz si jo bom pravkar privoščila, potem pa veselo nazaj na delo.

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 890
12.2.2009 9:07:53   
dini
Hvala S* za kavico user posted image user posted image user posted image user posted image res je dobra

Čestitam novi nosečki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 891
12.2.2009 9:18:53   
tecnobica
hvala za kavico. Jaz jo lihkar pijem. sicer je žitna, pa vseeno.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 892
12.2.2009 9:38:47   
tane
barvaruser posted image user posted image user posted image za user posted image aliuser posted image , vidiš kako lepo, da se je tvoj G zmotil, vse najlepše in mirno nosečnost!

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 893
12.2.2009 9:42:32   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Mene je user posted image že predvčerajšnjim presenetila, spet nekoliko prehitro. Tile moji cikli  so čedalje krajšiuser posted image Zadnja dva sem imela na 23 dni. Sem nekje brala, da je to slab znak... A katera kaj ve o tem? Kakorkoli, gremo v nove boje...

Navijam za vse ostale, da bo februar čimbolj rozauser posted image user posted image user posted image

Tiki55, mojauser posted image user posted image user posted image spet prehiteva hudobnica, zdaj si tako in tako na neplodnostni ampak to, da so kratki cikli ni dobro, ker pomeni, da je od O premalo časa za vgnezditev...ampak saj pravim ti bo povedal tvoj G za neplodnost mislim pa, da se to zdravi z dodajanjem progesterona...nisem pa čisto sigurna.
enkrat tele dni, sploh če bodo tako lepi dnevi kot danes organiziramo spet en skupen kafe, ja?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 894
12.2.2009 10:20:36   
Anonimna.k
Barvar, iskrene čestitke za user posted image !

Grethy, ja, bova skupaj upali... user posted image  Vidim, da nas je malo morje na 17. 2.

Torej, moje počutje popolnoma običajno. Sicer si prigovarjam, da sem utrujena in zaspana, ampak to je lahko le plod domišljije. Kakšnih PMS znakov pa tudi še nimam, čeprav je mogoče še malo zgodaj. Bo treba potrpeti še nekaj dni, čeprav skoz razmišljam o tem in se ne morem skoncentrirat na delo.

Lep dan vsem. user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 895
12.2.2009 10:31:41   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Čestitke novi nosečki - barvaruser posted image user posted image user posted image user posted image

Tiki, user posted image user posted image .

jaz mam full kratke cikle. kaj bi bilo tu slabega? jaz že odkar mam M, to je že uf cela večnost mam kratke cikle. znam dobiti tudi na 24dni. povprečje pa je 25-26dni. sem šla gledat celo lansko leto. v celem življenju sem 1x mela na 29dni. pa še te sem mislila, da me pobere. sredi izpitnega obdobja na faxu.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 896
12.2.2009 10:35:33   
Nončika
barvar, čestitke.user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 897
12.2.2009 10:45:16   
sonček85
tiki:pa ne spet no ,pa kaj je nisi poslala na dopust prejšnji mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 898
12.2.2009 10:49:09   
Kliki
tikiuser posted image user posted image user posted image user posted image
barvar Čestitke

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 899
12.2.2009 12:09:00   
S*
Kaj je zdaj punce, nekam slabo čvekamo zadnje dni tukaj gor user posted image ?

Jaz sem se pravkar z mojim dragim dogovorila da vzameva jutri dopust in greva lepo smučat na Cerkno. Potem so 14 dni počitnice in bo na vseh smučiščih gužva, mene pa to kar moti. In ker je jutri napovedan lep dan, odločitev ni bila težka, sva jo takoj soglasno potrdila user posted image .

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.