Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 4.3.2009 12:56:56
|
|
|
|
dini
|
Kolk dni ti je že zamujala, a maš redne?
|
|
RE: II pričakujemo februarja 4.3.2009 13:04:20
|
|
|
|
miklarom
|
OJLA BABIKE , EVO MENE ME NEKI CAJTA NI BLO, SEM BLA BOLANA, POL SE MI JE RAČUNALNIK ČIST SESU, DA JE MOGU NA POPRAVILO, SEDAJ PA DELAM V NOČNI. MOJE NI ŠE ker še papcam femodenčke, zadnjo vzamem v petek bol pa pride po sedmih dneh pa zopet papcam tablete, konec meseca na špike v aprilu pa punkcija in ET. POL PA BOMO ČAKALI. DRUGAČE PA VAM IMAM VSE FULL RADAAAAAAAAAA MUČOOOOOO
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 4.3.2009 13:04:32
|
|
|
|
S*
|
FEBRUARJA 2009 PRIČAKUJEMO oz. FEBRUARK NAS JE 52, OD TEGA 12 SREČK . Modrih 34 Roza 12 Skupaj 46 NAVIJAČICE Tane Sonček85 ella. ziva1 nony črviček larilu spps sontschica DIANE Ejla zarja1 alna Anya22 janaja tinkara 2 jaknik1 skrivnost cori Matejčika dysan murkica mojca345 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... FEBRUARSKA STAVNICA JANUAR......................................trenutno 31,25% srečk nosečk FEBRUAR.................................. 26,09% srečk nosečk Dini a tebe lahko med marčovke preselimo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 4.3.2009 13:05:36
|
|
|
|
dini
|
Lahk me preseliš ja, hvala S*
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.3.2009 8:06:06
|
|
|
|
toba
|
Dobro jutro! Dini kako?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.3.2009 8:38:37
|
|
|
|
dini
|
O hvala toba da misliš name, vse je isto, učeri sm gledala koledarček ko sm jemala tablete in vidla da je pršla 24, al pa 26 dan, danes je 26 dan. Merla sm si tem. v ustih je bla 36,5, bomo vidli naslednje dni.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.3.2009 8:46:07
|
|
|
|
bejbibu
|
Navijam dini!!!!!! Polepšaj februar z rožnato barvo!!!!!!!!!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.3.2009 8:48:04
|
|
|
|
dini
|
Mislm da bo kar marec že za barvat al ne?
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.3.2009 8:53:37
|
|
|
|
dini
|
A mogoče veš kako je s to temp. v ustih?
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.3.2009 9:15:27
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bejbibu Navijam dini!!!!!! Polepšaj februar z rožnato barvo!!!!!!!!! roza, roza, roza. nič drugo ne pride v poštev. dini, navijam in se veselim, da boš z mano klepetala pri novemberkah.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.3.2009 9:52:58
|
|
|
|
dini
|
Hvala nončika ful Navijaj šeeeeeeeeee
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?