Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 17:04:40
|
|
|
|
Nončika
|
ena lepša od druge. res!!! take slikce so meni full všeč. kar takoj vklopim domišljijo in odpravam v vode kjer sem lahko samo v sanjah.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 17:18:51
|
|
|
|
dini
|
Ti jih dam
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 17:36:51
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jutro se tukiii kako ste? jz navijam za vse vaaas :) zdej se je zacel februar..tko d babuske moje obarvajte ga v rozaaa pikicao, ma kje se nam skrivaš . Pogrešam tvoje miganje, dobro voljo, pa moške slikice tudi samo zate :) Hvala za še
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 17:38:55
|
|
|
|
ursa30
|
dini, men je najlepša morček pa srček..kok bi pasal bit zdele na eni taki plaži, mmm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 17:39:50
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. lahko tud dva :) zberes zdej k aqua ne dobi nc..mas lahko se njen delez :) jaz bom raj samo svojga delček vzela, da nau aqua huda vidve se pa kr med sabo zmenta, kera bo kj dobila A jaz prav razumem, da si delite nekaj kar je samo moje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 17:42:25
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. Imam občutek, da bodo danes moje zakonske dolžnosti padle prej, kot bo čas za spanje. Moj možiček ti bo zelo hvaležan, da skrbiš za moje poželjenje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 18:12:25
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. lahko tud dva :) zberes zdej k aqua ne dobi nc..mas lahko se njen delez :) jaz bom raj samo svojga delček vzela, da nau aqua huda vidve se pa kr med sabo zmenta, kera bo kj dobila A jaz prav razumem, da si delite nekaj kar je samo moje aja, ups..S, a ti si tut v to vpletena nisem vedla še kšna mogoče
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 18:19:57
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jutro se tukiii kako ste? jz navijam za vse vaaas :) zdej se je zacel februar..tko d babuske moje obarvajte ga v rozaaa pikicao, ma kje se nam skrivaš . Pogrešam tvoje miganje, dobro voljo, pa moške slikice tudi samo zate :) ursa tukaj piše pikicao samo zame
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 18:53:14
|
|
|
|
pikicao.
|
dej dej ne bod skrt en glezn pa lahko odstopis
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 18:57:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ej zakaj pa tvoj sweety ne miga vedno ,al se sam meni zdi kadar si odsotna ne miga Len je kakor jaz Sej je tud tak lušten IZVIRNO SPOROČILO: sontschica sonček85, ti boš pa res kmalu dobila v roke svojega malčka. se že veseliš kajne? nekaj bi te vprašala. a si ti tudi imela slabosti na začetku in če si jih imela, kdaj so minile? nisem jih imela ,se moram pohvalit samo malo mi je bilo čudno v trebuhu po mleku ,bruhala pa nisem.Minejo pa drugače do 3 meseca nekje ,odvisno lahko pa trajjajo tudi dlje
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 18:59:41
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. dej dej ne bod skrt en glezn pa lahko odstopis to je oa tudi vse kar jim dam . Pa nisem Gorenka drugači, ampak moške pa nerada delim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 19:00:24
|
|
|
|
Nončika
|
S*, tvoj možek je doma, jaz pa ga valda danes niti vidla ne bom. daj odstopi mi mali delček. če ne pa si moram najti kakega drugega frajerja.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 19:04:25
|
|
|
|
pikicao.
|
punce dost jih je za vseeee
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 19:07:55
|
|
|
|
Nončika
|
pikicao, tooooo!!!!! seveda, da je dosti za vse!!! mal heca pa res mora biti!!!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 19:09:05
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* S*, tvoj možek je doma, jaz pa ga valda danes niti vidla ne bom. daj odstopi mi mali delček. če ne pa si moram najti kakega drugega frajerja. V tem primeru *csaje* go for it, bom zamižala na en uč
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 19:10:26
|
|
|
|
pikicao.
|
a kr tkole boste svingale to bojo pol prestavl na temo spolnost packeeee
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 19:11:01
|
|
|
|
Nončika
|
sem že mislila, kakega drugega frajerja poiskati v živo!!! hehehe.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 19:12:14
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. a kr tkole boste svingale to bojo pol prestavl na temo spolnost packeeee Najprej nam vržeš kost, potem nas pa grajaš Dej se nam rajši pridruži, zdej ko smo še odprte in radodarne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 19:12:39
|
|
|
|
Nončika
|
pikicao, pa res moramo nehat, drugače bo še kaj narobe. samo kot sem že danes napisala, keri pes laja ne grize. vsaj vmes ko laja ne!!!!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 19:13:18
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* sem že mislila, kakega drugega frajerja poiskati v živo!!! hehehe. Ma kaj boš iskala drugje. Ostani kar tukej, bo vse v familiji ostalo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 19:13:47
|
|
|
|
Nončika
|
naj kje moj vidi kaj pisarim, da si v živo poiščem drugega pa bom fasala jaz svoje.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 19:14:44
|
|
|
|
S*
|
Verjamem, za tabo bomo pa vse ostale dobile po...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 19:15:01
|
|
|
|
pikicao.
|
oooo a kr tkole pa se javno povabilo dobim?? a kej s sabo prnesem kaksn koutr
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 19:16:34
|
|
|
|
S*
|
ma ne koutra, sam kakega virtualnega prijatla spravi iz slikce med nas Verjemi, da ne boš rabla se zavit v koutrček
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 5.2.2009 19:16:40
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* sem že mislila, kakega drugega frajerja poiskati v živo!!! hehehe. Ma kaj boš iskala drugje. Ostani kar tukej, bo vse v familiji ostalo saj sem se samo hecala, problemov si pa ja ne nameravam nakopat, čeprav bi že mela kakega nagledanega. hja, gledam že lahko. to valda ni prepovedano. saj tudi naši tipi pogledajo za kako ženskico.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.