|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja
5.2.2009 10:32:03   
tecnobica
Pozdravljene. Jaz pa čakam na mojo user posted image že par dni, da pricurlja, pa jo še ni. Testa pa ne bom uničla, ker še zmeraj sem ga samo uničla in sem bla pol slabe volje. Še par dni počakam, mogoče pa bo user posted image . No, upanje ostaja.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 601
5.2.2009 10:38:53   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: S*

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

IZVIRNO SPOROČILO: tane

ursa30, še vedno nič?!...upanje ostaja do konca...vsekakor jaz navijam in mislim nate!

tanči, hvala user posted image user posted image  čist sm zmedena zdej, res user posted image

ursa30, mogoče pa... Jaz držim pesti in navijam da je vzrok user posted image  oz. user posted image

S, hvala user posted image  bomo vidl v soboto..če je pa še neki časa ne bo, pa kličem G, da preveri situacijo

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 602
5.2.2009 10:40:19   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Pozdravljene. Jaz pa čakam na mojo user posted image že par dni, da pricurlja, pa jo še ni. Testa pa ne bom uničla, ker še zmeraj sem ga samo uničla in sem bla pol slabe volje. Še par dni počakam, mogoče pa bo user posted image . No, upanje ostaja.

nekaj je zgleda v zraku, da zamujajo user posted image user posted image
a imaš kakšne posebne znake? jaz čisto nič..pa imaš drugače redne user posted image ?
navijam, da bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 603
5.2.2009 10:50:13   
sontschica
pozdravljene,

čeprav sem bolj aktivna pri septembrah, vas še vseeno vsak dan preberem, da vidim, če je že kaka nova user posted image . vsem, ki vam je v februarju že uspelo zagledati čarobne user posted image user posted image  čestitam user posted image user posted image user posted image . za vse ostale pa močno navijam, da vam čimprej uspe. vsaka bo zagledala enkrat user posted image user posted image , ene prej, druge kasneje. sam bodite optimistične in se čim manj obremenjujte (saj vem lahko rečt, težje storit) z user posted image user posted image .

sonček85, ti boš pa res kmalu dobila v roke svojega malčka. se že veseliš kajne? nekaj bi te vprašala. a si ti tudi imela slabosti na začetku user posted image  in če si jih imela, kdaj so minile?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 604
5.2.2009 10:55:44   
Anonimen
urša da te potolažim je kolegica zdej že par testkov uničila pa k ji je zamujala od petka no in danes ga ponovno naredi in debel plusek,tko da ne obupi mogoče je pa tok mejčken hormonov da test še ne zazna k tud to je možnouser posted image bodi optimistuser posted image aja pa jaz nisem mela nobenih znakov tko da ne se zanašat na znake no zdej ti lahk povem kakšen je znak slabooouser posted image
Tanči mojauser posted image kolk je teb prizanešeno in tud prav je tako da vsaj ti boš lahko uživala v hrani brez slabostiuser posted image
S tebe smo prov pogrešale jaz pa še zmer čakam da se obarvaš v prečudovito roza barvouser posted image
no zdele se morm it pa zrihtat že za k dohtarci pa upam da mi jo bo uspelo prepričat da mi naj da bolniško ne do tega ponedeljka ampak do drugega k če mi G ne bi hotela dt da lahk še zmer odpoved damuser posted image
no sonček se je pri nas skril tko da upam da ne bo padaluser posted image

(odgovor članu sontschica)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
5.2.2009 11:01:04   
aqua77
Jutrčka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je Urši sumljiva!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 606
5.2.2009 11:56:14   
Tiki55
Ahojuser posted image Jaz sem tud prišla prečekirat, kaj se z našo urši dogaja...  Navijam kot norauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 607
5.2.2009 12:06:04   
tecnobica

a imaš kakšne posebne znake? jaz čisto nič..pa imaš drugače redne user posted image ?
navijam, da bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Nimam znakov, edin mal me tisči spodaj, ma čist drugače, kot pred user posted image . Ni redna. Ponavadi pride tam nekje od 30 do 35 dan, zdaj je pa že 40eti. user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 608
5.2.2009 12:23:47   
aqua77
Tečnobica, lulaj na palčko. user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 609
5.2.2009 12:36:08   
mausikaa
no Tečnobica bo kaj lepega?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 610
5.2.2009 12:37:28   
ursa30
aqui, tikica, helou helou user posted image
kako sta, bejbike moje user posted image user posted image

ma sumlivc sm, res user posted image  user posted image user posted image
kva čmo druzga kot čakat in čakat..neki bom že dočakala..al eno al pa drugo user posted image  zdej mi je počas že čist vseen kva bo, sam nej se čimprej zgodi, ker sovražim to, da nevem pri čem sem user posted image

drugač pa hvala za navijanje..jst pa navijam za vaju in za vse tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 611
5.2.2009 12:41:51   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 612
5.2.2009 12:57:01   
tecnobica

Ne. Sem se določila, da ne bom. Sem bila prevečkrat že razočarana.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 613
5.2.2009 13:00:57   
tecnobica

S*, vse po starem kot da ne bi bila noseča razen ful bolečih prsi in napihnejega trebuha kot pred M...naslednji teden pa že prvi pregled, grem v bistvu prejšnji G povedat, da grem drugam ker je bedna...ne se hecam bom pač rekla zato ker sem se preselila, da se ne bom tolk vozila, pa č ej epametna bo ugotiovila sama, da to ni pravi razlog.

Noseča? A si ti imela prej eno drugo slikco? Se spomnim s pred par mesecev, ko sem sam spremljala to temo. Se mi zdi, da si dolgo časa obupavala k ni blo nič. A si taprava?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 614
5.2.2009 13:03:54   
tecnobica

Ursa, a ti si na istem kot jaz? Koliko pa tebi zamuja?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 615
5.2.2009 13:14:54   
ursa30
tečnobica, meni zamuja 3 dni, pa imam ponavadi redno..test v ponedeljek je bil -.
joj, kot ta negotovost me  ubija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 616
5.2.2009 13:34:38   
S*
ursa30, tecnobica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
dejte že lilat, zdaj sem pa že jast nestrpna user posted image   user posted image   user posted image  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 617
5.2.2009 13:39:55   
tane

S*, vse po starem kot da ne bi bila noseča razen ful bolečih prsi in napihnejega trebuha kot pred M...naslednji teden pa že prvi pregled, grem v bistvu prejšnji G povedat, da grem drugam ker je bedna...ne se hecam bom pač rekla zato ker sem se preselila, da se ne bom tolk vozila, pa č ej epametna bo ugotiovila sama, da to ni pravi razlog.

Noseča? A si ti imela prej eno drugo slikco? Se spomnim s pred par mesecev, ko sem sam spremljala to temo. Se mi zdi, da si dolgo časa obupavala k ni blo nič. A si taprava?

zna biti čeprav nas je kar nekaj tu gor, ki smo ali še obupavajo...prej sem imela slikco žabice...ja 8 mesecev po operaciji pregrade smo obupoval in končno dočakal +...zdaj bomo pa še videl kako bo...

a si sigurna, da ti ne bi že lulala, jaz sem za CB...no sicer pa kot pravijo nosečnost ti nikamor ne bo zbežalauser posted image držim pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 618
5.2.2009 13:44:04   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: S*

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

jutro se tukiii user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste?
jz navijam za vse vaaas :)user posted image
zdej se je zacel februar..tko d babuske moje obarvajte ga v rozaaauser posted image user posted image user posted image

pikicao, ma kje se nam skrivaš user posted image . Pogrešam tvoje miganje, dobro voljo, pa moške slikice tudi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

samo zate :)

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 619
5.2.2009 13:55:26   
aqua77
mmmmmmmmmmmmmmmm,
a je zame tud še kaj ostalo???? user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 620
5.2.2009 13:56:50   
ursa30

mmmmmmmmmmmmmmmm,
a je zame tud še kaj ostalo???? user posted image user posted image user posted image user posted image

jst bi tut kej meu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 621
5.2.2009 13:57:44   
LUNA83
user posted image  slikica.

Kaj je kaj novega punce?

Mene danes dol nič ne boli, samo še prsa. Nevem upam nauser posted image  in neuser posted image .

Držim pesti za vse

Čakamo +

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 622
5.2.2009 14:08:32   
pikicao.

mmmmmmmmmmmmmmmm,

teb ne dam nc :) mogoce kaksn stunf user posted image user posted image user posted image
to mas za svoje prikrite informacijeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 623
5.2.2009 14:09:09   
pikicao.

mmmmmmmmmmmmmmmm,

ursa teb pa dam koscek mesa :) aqui pa ne..lalalalalal user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 624
5.2.2009 14:14:39   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

mmmmmmmmmmmmmmmm,

ursa teb pa dam koscek mesa :) aqui pa ne..lalalalalal user posted image user posted image

pikica, a lohk zbiram, kateri košček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.