|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja
5.2.2009 19:26:49   
miklarom
S* - TI ME KAR POPRAVI NA SEZNAMU , DA JE NE PRIČAKUJEM 28.2. , SAM BO TAK PRIŠLA, K TE TABLETE K ZDEJ JEM , SE PO NJIH NE PRIME, BO SE PA KONEC APRILA PRIJELOuser posted image pol pa bomo vriskali od sreče.user posted image

in kak ste mi kaj punce, vidim da ste kar živahne, tak je prav take rabimo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 676
5.2.2009 19:27:04   
dini
Punce a imaste kake lepe verze-kratke za rojstni dan?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 677
5.2.2009 19:32:14   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Punce a imaste kake lepe verze-kratke za rojstni dan?

http://www.verzi-za-rojstni-dan.com/
http://slo-verzi.com/verzi/verzi-za-rojstni-dan/1/
http://www.naj-verzi.com/priloznosti-dogodki/verzi-rojstni-dan/
http://www.everzi.com/verzi-za-rojstni-dan/

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 678
5.2.2009 19:34:03   
dini
Hvala ursauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 679
5.2.2009 19:41:41   
miklarom
Življenje je kakor knjiga,
včasih njene stranis o žalostne in sive, a včasih mavrične igrive. Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača, ti vso dobroto poplača!
Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča.
Naj nobena stran ne bo boleča!
Vse najboljše iz srca,
naj tvoja knjiga same lepe strani ima!
Vse naj naj boljše za rojstni dan!

Želje naj tvoje se v sad spremenijo, le zvezde sreče z neba naj žarjo! Naj te ljubezen obišče vsak dan, naj vsak trenutek bo z njo posladkan! Naj se ti vedno le tisto zgodi, kar si tvoje srce želi.

Želje naj tvoje se v sad spremenijo, le zvezde sreče z neba naj žarjo! Naj te ljubezen obišče vsak dan, naj vsak trenutek bo z njo posladkan! Naj se ti vedno le tisto zgodi, kar si tvoje srce želi.

dini - evo ti nekaj verzov za RD

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 680
5.2.2009 19:56:00   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

S* - TI ME KAR POPRAVI NA SEZNAMU , DA JE NE PRIČAKUJEM 28.2. , SAM BO TAK PRIŠLA, K TE TABLETE K ZDEJ JEM , SE PO NJIH NE PRIME, BO SE PA KONEC APRILA PRIJELOuser posted image pol pa bomo vriskali od sreče.user posted image

in kak ste mi kaj punce, vidim da ste kar živahne, tak je prav take rabimo

Tako se govori miklarom user posted image   user posted image   user posted image
Čudeži se dogajajo, samo verjeti moraš vanje. Mogoče pa že konec februarja zagledaš user posted image oz.user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 681
5.2.2009 20:00:38   
dini
miklarom HVALA TUDI TEBIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 682
5.2.2009 20:04:34   
Nončika
miklarom, danes nas malce razganja, ene mamo celo O. kajne S*? ta mesec je kar kriza. v pozitivnem smislu. user posted image user posted image user posted image  bo naša psiha spočita in bodo user posted image lažje in bolj sproščene plavale proti cilju. user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 683
5.2.2009 20:05:19   
dini
S* plis tudi zame drži pesti in navijaj, jem tablete in jeuser posted image že tle.user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 684
5.2.2009 20:08:01   
Nončika
Dini dragica, pa vse navijamo za tebe in ti res želimo, a zagledaš željeni user posted image .

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 685
5.2.2009 20:09:05   
dini
Ja, hvala csaje tudi tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 686
5.2.2009 20:09:23   
dini
Jst tudi zate navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 687
5.2.2009 20:10:35   
S*
dini, zate jih še posebej stiskam user posted image  user posted image  user posted image . A si dobila končno user posted image , nič se nisi pohvalila. A to pomeni, da se nam boš zopet pridružila v borbi.
Jaz naj bi danes imela O in se mi zdi da je temu tako, upam vsaj. Bomo videli kaj bo jutri pokazala temperatura, saj je pri meni to edini pokazatelj, glede na to, da se na sluz ne morem zanest, ker jo preprosto nimam. Drugi mesec bom pa še O teste sprovala.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 688
5.2.2009 20:13:08   
dini
Ja že učeri se je nek začenjalo sam danes je pa čist pršla user posted image .user posted image user posted image user posted image
S* jst tudi upam da boš čim prej user posted image user posted image  zagledala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 689
5.2.2009 20:15:53   
S*
  user posted image  
Punce, jaz grem v napad, so slikce naredile svoje user posted image  user posted image  user posted image . Po akciji pa  
user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 690
5.2.2009 20:19:32   
dini
Uživaj S*user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 691
5.2.2009 20:20:41   
miklarom
csaje - sej to je lepo da vas razganja , pa da velikuser posted image , pje bo velikuser posted image  prišlo na svet, letos bo pravi baby boom .

dini - jest tud navijam zateuser posted image user posted image

S* pa zate tud navijamuser posted image user posted image

skratka za vse nas fulllll navijam da bomo vse čimprej imele user posted image  in potem male našeuser posted image , pol pa jih bomo skupaj vozičkale in šle na kavico in čvek , a ne

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 692
5.2.2009 20:22:31   
dini
Hvala miklarom, jst tudi zate navijam ter za vse ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 693
5.2.2009 20:25:40   
miklarom
S* - no ti kar lepo pojdi sedaj user posted image in na ti plavalčkiuser posted image user posted image  ostanejo na svojem mestu da kmalu zagledašuser posted image , pa noge fejst u luft drž, da ti ven n e pobegnejouser posted image user posted image user posted image . pa lepo pančkajuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 694
5.2.2009 21:26:19   
dini
Lahko noč in lepe sanje vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 695
5.2.2009 21:31:14   
sonček85
jaz pa navijammmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lahko nočuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 696
5.2.2009 21:35:21   
dini
Lahko noč sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image Hvala ker navijašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 697
5.2.2009 22:14:35   
Nattasha
Ja očitno so naše user posted image šle skupaj na kavo in pozable na datum in uro, jaz mojo tudi čakam že 2 dni, pa jutri mam ginekologa. Kaj ginekolog lahko vidi če samo 2 dni zamuja?? Al  me bo v laboratorij poslala? Eh ja ga mam že ob 7h...ne vem kdaj sem mojmu nazadnje dala ob 7h ne da  bi bila pri ginekologu....eh....

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 698
5.2.2009 22:54:23   
METULJ1
Hoj,

a daste še mene lahko na seznam. user posted image  ne pričakujem 28.02. In sicer bo to za naju 5. krog po LAP in HSC.

Za vse nas držim pestke,

Pozdravčki

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 699
6.2.2009 7:48:05   
mausikaa
dobro jutro babe, kje so pluski???  kje se skrivajo user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.