|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja
5.2.2009 8:56:58   
pikicao.
jutro se tukiii user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste?
jz navijam za vse vaaas :)user posted image
zdej se je zacel februar..tko d babuske moje obarvajte ga v rozaaauser posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 576
5.2.2009 8:58:59   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: S*

user posted image  
Dobro jutro, vam privoščim kavico, sebi pa seveda tudi user posted image   user posted image   user posted image

ooo hvala, se bo prileglauser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 577
5.2.2009 9:01:43   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro!!!
kako ste kej?
pri nam se kaže nekaj sonček,no sej jaz grem zdele še mal pančat probat k je mali dons ponoč buden bil pol bom mogla it pa do dohtarceuser posted image

eh pri nas pa oblačnouser posted image , oziroma dežuje. Nič kaj prijetno.
Jaz sem se zbudila ob 4.30 in bila kot sova celi 2 uri, potem me je pa zmanjkalo...a potem se mogla vstat, ker se ja tako tamuči odločiluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 578
5.2.2009 9:02:58   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

pri meni še nič novega...user posted image  še kar ni...user posted image
kar pustite me obarvano modro...če je do sobote ne bo, še enkrat delam test...
ful mi je tole čudno...user posted image
sem jaz vedela da je ne bo ta mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

.....iščem razloge za zamudo 

mogoče user posted image ? Navijamoooo!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 579
5.2.2009 9:05:57   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro!!!
kako ste kej?
pri nam se kaže nekaj sonček,no sej jaz grem zdele še mal pančat probat k je mali dons ponoč buden bil pol bom mogla it pa do dohtarceuser posted image

eh pri nas pa oblačnouser posted image , oziroma dežuje. Nič kaj prijetno.
Jaz sem se zbudila ob 4.30 in bila kot sova celi 2 uri, potem me je pa zmanjkalo...a potem se mogla vstat, ker se ja tako tamuči odločiluser posted image

jst sm se pa zbudila ob treh k sm mogla našo kužico ven peljat, ker jo je tiščalo nekam user posted image
potem sem se pa ene dve uri premetavala po postelji user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 580
5.2.2009 9:06:24   
ursa30

pri meni še nič novega...user posted image  še kar ni...user posted image
kar pustite me obarvano modro...če je do sobote ne bo, še enkrat delam test...
ful mi je tole čudno...user posted image
sem jaz vedela da je ne bo ta mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

.....iščem razloge za zamudo 

mogoče user posted image ? Navijamoooo!

dvomim..ampak hvala za navijanje user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 581
5.2.2009 9:15:28   
Grethy
Opa Urši, a zamujate ????? user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 582
5.2.2009 9:19:02   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Opa Urši, a zamujate ????? user posted image user posted image user posted image user posted image

o grethy user posted image
ma ja...user posted image  sam sj pravm..dvomm da smo kej napacal ta mesec. test bil v ponedeljek -. če se slučajno ne misli pokazati do sobote bo treba delat spet test...čeprav mislim da je vzrok za izostanek nekje drugje..sam ne vem kje user posted image
kako si ti? btw, imaš ZS od včeraj user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 583
5.2.2009 9:31:41   
tane

user posted image   
Dovolj za danes. Še zakonske dolžnosti opravimuser posted image , potem pa user posted image

pa nagrado dobiš čez 14dniuser posted image user posted image user posted image navijam in držim pesti.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 584
5.2.2009 9:34:21   
tane
ursa30, še vedno nič?!...upanje ostaja do konca...vsekakor jaz navijam in mislim nate!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 585
5.2.2009 9:37:59   
sonček85
kinnie kolikokrat pa greš na wc ponoč ,a te tamalči(user posted image ) kaj jezi žeuser posted image jaz sem hodila v takem času po 3-4 na nočuser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 5.2.2009 9:39:15 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 586
5.2.2009 9:42:14   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

jutro se tukiii user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste?
jz navijam za vse vaaas :)user posted image
zdej se je zacel februar..tko d babuske moje obarvajte ga v rozaaauser posted image user posted image user posted image

pikicao, ma kje se nam skrivaš user posted image . Pogrešam tvoje miganje, dobro voljo, pa moške slikice tudi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 587
5.2.2009 9:43:20   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: tane

user posted image   
Dovolj za danes. Še zakonske dolžnosti opravimuser posted image , potem pa user posted image

pa nagrado dobiš čez 14dniuser posted image user posted image user posted image navijam in držim pesti.

Hvala tane za tako lepe želje. Kako si mi ti kaj, in tvoj user posted image ?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 588
5.2.2009 9:47:10   
*kinnie*
Zdaj grem 1x proti jutru. V prejšnjih nosečnostih sem šele v tretji 1/3 hodila ponoči na WC 1x na noč. Bolj je problem, ker ne prespim noči in potem delam vse drugouser posted image , zjutraj pa auuua ko se otroci zbudijo...jih imam ta teden doma, imajo tudi oni dopust...no jaz ga imam zato bolj malouser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 589
5.2.2009 9:49:07   
tane
S*, vse po starem kot da ne bi bila noseča razen ful bolečih prsi in napihnejega trebuha kot pred M...naslednji teden pa že prvi pregled, grem v bistvu prejšnji G povedat, da grem drugam ker je bedna...ne se hecam bom pač rekla zato ker sem se preselila, da se ne bom tolk vozila, pa č ej epametna bo ugotiovila sama, da to ni pravi razlog.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 590
5.2.2009 9:49:51   
*kinnie*

a te tamalči(user posted image ) kaj jezi žeuser posted image

Tamauči ima 16 mesecev in je živ kot srebro, potem mu pa pomaga še sestrica,...lepo skrbita, da mi ni dolgčasuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 591
5.2.2009 9:50:44   
tane
sonček85, še malo pa bo... iz ta hudega si pa že itak 28.9tednov sem tako vesela zate.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 592
5.2.2009 9:54:57   
sonček85
ja tko to je kinnieuser posted image user posted image user posted image saj bom kmalu spoznalauser posted image
ej zakaj pa tvoj sweety ne miga vedno ,al se sam meni zdiuser posted image user posted image kadar si odsotna ne migauser posted image
Tane ja iz tahudega sem že in sedaj se začne prava pustolovščina.Ta mesec je moj dragi rekel da je že čas da zdaj pa res belenje in tko naprej,ker ima občutek da bomo mi malo prej rodiliuser posted image user posted image bomo videli

Ti si pa tudi že v 6t ,saj bo šlo hitro boš videla.kdaj imaš pa pregled?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 593
5.2.2009 9:55:50   
sonček85

Tamauči ima 16 mesecev in je živ kot srebro, potem mu pa pomaga še sestrica,...lepo skrbita, da mi ni dolgčasuser posted image

in tko je prav user posted image user posted image jaz tudi komaj čakam potem da bomo še imeli enega,no pa še ta se ni rodiluser posted image Sam sva z dragim rekla da do leta 2012 ne potem pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 594
5.2.2009 9:56:19   
ursa30

ursa30, še vedno nič?!...upanje ostaja do konca...vsekakor jaz navijam in mislim nate!

tanči, hvala user posted image user posted image  čist sm zmedena zdej, res user posted image
jaz pa komaj čakam tvoj prvi  pregled, da slišiš user posted image ...še malo user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 595
5.2.2009 10:04:28   
*kinnie*

sonček85, še malo pa bo... iz ta hudega si pa že itak 28.9tednov sem tako vesela zate.

user posted image user posted image user posted image to je pa res...

Jaz sem si vedno popolnoma oddahnila po 32. tednuuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 596
5.2.2009 10:06:00   
*kinnie*
ej zakaj pa tvoj sweety ne miga vedno ,al se sam meni zdiuser posted image user posted image kadar si odsotna ne migauser posted image

Len je kakor jazuser posted image user posted image user posted image

Sej je tud tak luštenuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 597
5.2.2009 10:07:00   
*kinnie*

in tko je prav user posted image user posted image jaz tudi komaj čakam potem da bomo še imeli enega,no pa še ta se ni rodiluser posted image Sam sva z dragim rekla da do leta 2012 ne potem pa user posted image user posted image user posted image user posted image

veš kakšen projekt imam šele jaz, ko že planiramo sobo za četrtegauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 598
5.2.2009 10:29:45   
S*

S*, vse po starem kot da ne bi bila noseča razen ful bolečih prsi in napihnejega trebuha kot pred M...naslednji teden pa že prvi pregled, grem v bistvu prejšnji G povedat, da grem drugam ker je bedna...ne se hecam bom pač rekla zato ker sem se preselila, da se ne bom tolk vozila, pa č ej epametna bo ugotiovila sama, da to ni pravi razlog.

Ti jo kar zamenjaj, sedaj je najpomembnejši tvoj user posted image , kaj si baba misli pa ni važno.
Držim pesti, da bo vse vredu, pa ne pozabi poročat kako je bilo.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 599
5.2.2009 10:31:15   
S*

tanči, hvala user posted image user posted image  čist sm zmedena zdej, res user posted image

ursa30, mogoče pa... Jaz držim pesti in navijam da je vzrok user posted image  oz. user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.