Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.3.2009 8:39:48
|
|
|
|
Vilma
|
Danes je raport ane? No jaz sem še vedno na -7,5 kg. Sem vesela, da je ostalo na istem (ps sem mal grešila ) istočasno pa žalostna, ker se ne kontroliram. Ne vem, če mi bo uspelo do konc marca dol dat še 5 kg. Pa ve? Kako vam je šlo?
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.3.2009 11:55:06
|
|
|
|
sayuri
|
Men se kg že skor en mesec nikamor ne premaknejo. Ne grešim in ful telovadim Tko, da mi ni nič jasno Sem še vedno na - 6kg.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.3.2009 14:47:19
|
|
|
|
gamini
|
Jaz sem tudi še vedno na -5 kg, se pa nič ne čudim, ker občasno grešim . Sem pa vesela, da vztrajam na tem minusu, če bo pa še kak več, bom pa še bolj . Lp vsem in čestitke za izgubljene kg . Čestitke tudi vsem, ki nam kg zaenkrat še stojijo , prej ali slej se bodo premaknili navzdol. Bodimo vztrajne , pa bo.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.3.2009 16:03:25
|
|
|
|
23jancy
|
OJLA MENE PA ZANIMA ČA JE KAJ NAROBE ČE NAMESTO SADNEGA DNE ZAVSAKO NAREDIM VODNI DAN?NAMREČ KDAJ PA KDAJ GREŠIM POL SE MI PA ZDI DA JE MOJA DUŠA BOLJ MIRNA ČE NARDIM TKO VODNI DAN! LP JANCY
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.3.2009 16:15:25
|
|
|
|
reni70
|
Punce mene pa neki zanima.Kolk jajc se lahko poje na B dan Jest sem jih namreč za kosilo 4,za večerjo jih bom pa 2. Upam,da ni preveč.Od 2 pa res ne bom sita za kosilo. SAYURI.....pozdravljena,upam,da si taprava.Se me še spomniš iz foruma upajmo skupaj. Takrat sva bile obe trepetalke. Kako pa kaj tvoja dva sončka Jest grem ponovno v akcijo aprila. Zgleda,da sem tudi od teh hormonskih terapij pridobila kg. No punce naj vam današnji dež ne pokvari razpoloženja,....papa
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.3.2009 16:33:19
|
|
|
|
sayuri
|
reni70, seveda se te spomnim. Enkrat sva res skupaj trepetali. Moja dvojčka bosta kmalu 8 mesecev stara. Sta zlo pridna. po mami, seveda. Občasno na Upajmo skupaj nalepim kakšno sličico. Aprila boš zopet v akciji? Bom držala pesti. Od teh hormonskih injekcij sem se pa tud jaz zredila za 3kg v drugem postopku.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.3.2009 16:38:20
|
|
|
|
anaj22
|
hej hoj kako ste kej jaz sem dons dobre volje je tehtnica pokazala -8kg , sem že skor obupala , zdej mam pa spet nov elan
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.3.2009 17:33:15
|
|
|
|
bella02
|
Hej! Tudi meni se je spet malo premaknilo in sem na -10,5 kg. Poskušam bit kar pridna, le večerje na OH dan malo zategnem, da ni preveč vsega dobrega zvečer . Pa danes sem si skuhala za kosilo riž s koruzo in šampinjoni, pa mi je prišla tašča povedat, da ima kuhan kropmpir za regratovo solato. Torej sem pojedla še malo regratove solate z jajci. Ah ja, kaj čmo, regrat pa ni celo leto! Erin, sej bo. Tudi jaz sem v teh dneh bolj pri drugih stvareh kot pri dieti. Pa nama bo na obeh področjih uspelo, boš videla! Sayuri, morda pa nimaš več kaj za zgubit? 23jancy, škodovati ti verjetno ne more, tako da ni panike Vsem za uspeh in ostalim še veliko volje in motivacije!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.3.2009 17:40:20
|
|
|
|
marjetica23
|
da se še jas javm, shujšala sm 5kg
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.3.2009 19:45:56
|
|
|
|
malecka
|
javljam ponosno, da imam 1kg manj, odkar sem v drugo začela....
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 10.3.2009 10:18:28
|
|
|
|
Suzi*
|
dan. še jaz se javim po kar nekaj časa. čez vikend smo imeli rojstna dneva od tamalih dveh, pa sem malo grešila....svoje tortice je blo pač treba probat, a ne? včeraj sem zato naredila sadni dan, ki mislim da bi tudi itak bil po planu in danes zjutraj sem na vagi zagledala okroglo številko, kar pomeni da sem shujšala že 9 kg. še 1 kila, pa sem na cilju. zdej oblečem tudi najožje hlače. se mi takoooo fajn zdi.
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 10.3.2009 10:29:28
|
|
|
|
Suzi*
|
sem glihkar ugotovila, da bi mogla imet danes vodni dan. no, pa itak sem že skor na koncu in sem tudi že pri prvem vodnem rekla, da se ga ne bom šla, tako da ga bom kar preskočila. danes torej B dan. Z: jabolko K: tuna, paradižnik, kruh M: pomaranča V: še ne vem...pač nekaj od B
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 10.3.2009 15:30:07
|
|
|
|
ksenci
|
punce ne zamirt, kr vdiram v vaš forum. rada bi vam čestitala, kr ste tako vstrajne se spomnim ko sm se tud jz prve dni januarja odločala, da bi šla na dieto. no zdja mi je žal, da vas nism takrat našla in šla skupaj z vami. nekak se držim zdrave prehrane, ampak ne držim se prav ločevalne. no men je od januarja uspel shujšat samo 3,5 kg. no upam, da počas bo. bodite še tako vstrajne naprej! Lp
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 10.3.2009 22:32:04
|
|
|
|
lily975
|
Helo!! Se pokorno javljam ,ker sem včeraj pozabila ! Sem na -13,5 kg Čestitke vsem za minuske - še malo pa bomo konec!!!!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 11.3.2009 7:16:31
|
|
|
|
amy26
|
punce pridne za zgubljene kilograme le tako naprej jaz sem včeraj jedla normalo vendar brez kruha in po peti uri nič več razen čajčka
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 11.3.2009 8:29:27
|
|
|
|
pikalonica
|
PUNCE... VSAKA ČAST!!! Super pridne ste vse skupaj in iskrene čestitke za vse izgubljene kilograme! Moram priznat, da vas večkrat berem kako se spodbujate in ste mi resnično dale voljo, da tudi sama poskusim s to ločevalno, ker očitno res deluje in se jo da zdržat. Imam pa vprašanje za Lily975, ki je shujšala občudovanja vrednih 14 kg... vauuuuuuu! Če ni skrivnost, a mi lahko zaupaš s koliko kilogrami si štartala dieto in na koliko telesne višine? Pa še samo nekaj: a tudi katera od vas greši, da pije vsako jutro kavo z mlekom, čeprav bi jo lahko samo na beljakovinski dan? Meni je taaaaakšna muka piti samo kavo brez mleka, ker sladkam je pa itak ne. Saj to pa ti takšen greh, a ne? KAR TAKO NAPREJ, ZDRŽITE DO KONCA.... GO GIRLS!!!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 11.3.2009 10:22:47
|
|
|
|
ljiljana
|
-2,5 kg, koncno se premikam
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 11.3.2009 12:21:22
|
|
|
|
malecka
|
Ok meni gre stvar super, hlače iz dana v dan širše, sp. hlače ne tiščijo več .... pa še bi se našlo Zdaj pa glavno pitanje na BELJAKOVINSKI dan lahko za kosilo štruklje...... sir spada pod beljakovinski dan, to kar pa je testa je pa itak nadomestek kruha?!? Po moji logiki bi šlo......Kaj pravite ve?????????
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.3.2009 20:40:40
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka Zdaj pa glavno pitanje na BELJAKOVINSKI dan lahko za kosilo štruklje...... sir spada pod beljakovinski dan, to kar pa je testa je pa itak nadomestek kruha?!? Po moji logiki bi šlo......Kaj pravite ve????????? na B dan tudi ja pojem recimo sirov burek, smatram da je testo namesto kruha tako da pomoje štruklje s sirom lahko ješ zadnje dni kar grešim oz. ne držim se tok ločevalne, zredila se nisem vsaj to, saj količinsko ne pojem veliko poskušam pa ločevati med obroki pa čimmanj kruha
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.3.2009 22:31:08
|
|
|
|
Erin
|
Jaz sem te dni popolnoma odpovedala... nisem zmogla..sva bla z malim v bolnici in nisem imela izbire... v ponedeljek SPET!!!! začnem... Upam da vsaj vam uspeva
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.3.2009 11:31:02
|
|
|
|
blanka1
|
o.k- sedaj pa je res dovolj- sem že nekajkrat začela hujšat in celo shujšala, a nisem zdržala do konca tako da sem se odločila da grem sedaj na ločevalno in začnem ju3! ampak zares! Vidim da se vse zelo pridne Upam da se vam laho pridružim, moja želja je hušati do 20 kg, žrosla bi za kakšen jedilnik za tisti dan ko lahko jem tesetnine- me zanima kaj lahko še jem razen tega tisti dan! kaj narjraje jete ve ta dan! Lepo pozdrav in prosim da me zbrcate do ju3- sam sedaj mam voljo upam da me ne zapusti pred 3 meseci . Ti kg morajo dol in to letos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.3.2009 11:46:52
|
|
|
|
lily975
|
Holja ! Najprej čestitke vsem za minus na tehtnici !! Še malo pa bomo konec .Men sicer se je mal ustavlo - pa saj ti tazadnji kg gredo bolj počas dol .. Upam ,da pridem do željenega cilja!! Pikalonica - jst sem štartala z 86 kg na 168 cm .Sem bila kot velikonočna šunka .Sedaj pa že lahko oblečem dolgo pričakovane kavbojke !! Danes bo pa sadje na sporedu !Gremo punce , ne se dat - še malo pa nam bo uspelo!!!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.3.2009 12:03:54
|
|
|
|
pezbar
|
bravo, lily975, za izgubljene kg in za nove stare kavbojke! Sem sama skoraj na istem kot ti Imam 168 cm (v višino, da ne bo pomote ), na štartu pa sem imela še 2 kg več (88 kg). Zdaj sem že praktično dosegla svoj cilj, ki je bil obleči kavbojke, ki sem jih nosila pred . Ampak bom držala dieto do konca, še kak kg manj ne bo škodil Trenutno tehtnica kaž 76 kg . Erin, lahko mi napišeš -12 kg In, Erin, upam, da ste zdaj fertik z bolnicami za dooooolgo. Upam, da ni bilo nič hujšega in vama želim veliiiiko zdravja in dobrega počutja
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.3.2009 18:38:27
|
|
|
|
gamini
|
Erin, tudi jaz upam, da ste z bolnicami zaključili. No, pri meni tehtnica kaže -6kg, kar je spodbudno, glede na to, da sem vmes grešila . Čestitke vsem za izgubljene kg .
|
|
|
vaše življenjeksenciste zadovoljni s svojim življenjem?
partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?da zelo zadovoljen/a (
37%)
da zadovoljen/a (
23%)
še kar zadovoljen/a (
30%)
nezadovoljen/a (
7%)
zelo nezadovoljen/a (
3%)
Število vseh glasov: 236Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!