Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.2.2009 0:49:23
|
|
|
|
pezbar
|
hej, maca m, kako je to mogoče, da berem tvoje sporočilo, ki ima zapis ure 00.58 ob uri 00.46? sorry, če smetim...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.2.2009 0:52:35
|
|
|
|
maca m
|
pezbar, poglej še enkrat - 0:00:58 sej sem jaz tud 2x pogledala pa lepo nočko ti želim
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.2.2009 22:51:53
|
|
|
|
Erin
|
Kršilaaaaaaaaaaaaaa..na sadni dan.. je šel moj v Mc'donalda pa sem še jaz dva cheesa Zej sem pa jezna pa lačna pa si bom za kazen naredila dva francoska rogljička da če zaj** da vsaj ornk
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.2.2009 23:38:45
|
|
|
|
pezbar
|
Tudi jaz sem imela tako fajn večerjo na sadni dan, toaste z marmelado, čez pa še par piškotov... Sej bo boljš. Čeprav za jutri slabo kaže - najprej kosilo pri mojih starših, popoldne pa na obisk na en roj. dan. Se bom jutri stehtala, pa bom vidla kam to vse pelje, gor ali dol
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.2.2009 1:17:05
|
|
|
|
lily975
|
No drage dečve sedaj pa dost - gremo se spet mal skulirat in pripeljat to dieto do konca !!Mal vzpodbude mora bit. Gremo , gremo!!Ste pa vsaj poštene do sebe in nas ,da priznate grehe .Imate odvezo - dva očenaša in gremo naprej z upoštevanjem diete ! Amen!!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.2.2009 7:25:56
|
|
|
|
amy26
|
tudi jaz sem včeraj grešila pa predvčerajšnjim tudi vendar malo, včeraj pa jedla pašteto pa salamo pa juhico ma kar nekaj po malem, zvečer me je trebuh ful zvijal zjutraj sem imela prav slabo vest in brez volje, pa grem na tehtnico in je tehtnica pokazala težo kot sem jo imela po vodnem dnevu tako da volja za hujšanje spet je danes bom imela B dan, kosilo pri tašči, jedla bom meso, solato in juho
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.2.2009 9:00:32
|
|
|
|
gamini
|
Jaz sem še vedno na -4kg. Vmes sem bila bolna in se nisem striktno držala diete, pa tudi grešila sem, tako da sem si sama kriva. Sem si pa obljubila, da se od jutri spet strogo držim diete. Volje še nisem izgubila . Tehtala se bom čez en teden, pa upam , da bo kak kg manj. Lp vsem, ki še vztrajate in čestitke vsem in vsaki posebej za izgubljene kg .
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.2.2009 18:09:20
|
|
|
|
Marsy
|
A kaj statistike vodite, koliko vas je začelo in koliko vas še vztraja? Prav zanima me, koliko vas bo zdržalo 90 dni. Držim pesti za vse! Jaz se še vedno trudim in ustvarjam 2 članka. Enega o zdravi prehrani in drugega o razstrupljanju telesa. Pred hujšanjem je res priporočljivo, da se najprej telo razbremeni, sicer mu je hujšanje velik stres in ga tudi psihično težko prenesemo. Zato vam ob dieti priporočam: čim več piti, vodo, zeleni čaj, beli čaj. Nafilajte se z vitamini, rabite jih, da se vam ne podre imunski sistem. Kar C-vitamin v prahu nabavite (v lekarni al DM-u, ni drag), pa mal večjo dozo. Kar telo ne porabi, izloči z lulanjem, tako da ni panike za predoziranje. Občasno se vam oglasim, brat pa vas ne utegnem. Sem pa svoje čase veliko sodelovala in pomagala ljudem pri hujšanju, tako da z veseljem tudi vam mal moralne podpore dam, če se le da po tej poti. Držim pesti!
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.2.2009 20:48:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Zato vam ob dieti priporočam: čim več piti, vodo, zeleni čaj, beli čaj. Joj, piti pa kar naprej pozabim. Se spomnim zvečer, pol se pa naklonkam, ponoči me pa luuuulat. Pijem pa magnezij, pa B vitamin, bom raje kar multi vitaminske.
< Sporočilo je popravil decembrka -- 15.2.2009 20:49:37 >
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.2.2009 22:55:48
|
|
|
|
gold fish
|
....samo, da vas pozdravim , pohvalim ....... pa vprašam kdaj mate spet B dan...tiste, ki ste v največji udeležbi...erin in ostale ....da se vam spet malo pridružim......ker naslednji mesec bo spet pestro...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 16.2.2009 7:38:00
|
|
|
|
Marsy
|
Če jemlješ magnezij brez kalcija, ti ne bo kaj dosti pomagal. Je telo v bistvu po eni strani tako komplicirano, po drugi pa prav enostavno... Ampak določenih vitaminov in mineralov ne more uporabit, če jih ne 'prejme' v paru. Pa mislim, da mora biti še vitamin K ali D zraven... Takšna sta že kalcij in magnezij - drug brez drugega sta neuporabna... Mislim, da v DM-u prodajajo neke kapsule, kjer sta skupaj in še tisti vitamin, ki paše zraven. Ravno te dni zaključujem 'mini raziskavo', kjer po treh knjigah povzemam, kako prečistiti in razstrupiti telo. Se bom še tuki javila, ko bom naredila. Predvsem to delam zase, ker se bom po dojenju takoj tega lotila in želim imeti vse pri roki. Ker se pa še drugi priporočajo za to, se bom pa potrudila in napisala v wordu.
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 16.2.2009 7:41:16
|
|
|
|
Marsy
|
Drugač pa, če ne pijete dovolj (3 litre naj bo minimum) in če se nikoli ne klistirate - sploh ko je vodni dan, vaš rezultat ne bo dolgotrajen in tudi upam dat roko v ogenj, da vaše počutje ni vedno boljše. Ne pametujem, skušam vam iskreno svetovat, iz lastnih izkušenj. Ne vem, česa še nisem probala .
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 16.2.2009 8:39:48
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Drugač pa, če ne pijete dovolj (3 litre naj bo minimum) in če se nikoli ne klistirate - sploh ko je vodni dan, vaš rezultat ne bo dolgotrajen in tudi upam dat roko v ogenj, da vaše počutje ni vedno boljše. kako se pa klistiraš, v porodnišnici mi je že jasno kako, kako pa doma? ta teden je šlo spet nekaj dol 0,5kg, torej skupno sem šla dol -4,5kg počasi pa ziher
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 16.2.2009 8:46:35
|
|
|
|
23jancy
|
Zanima me kako je to s klistrjem kje se ga dobi ni kako se ga uporablja? Najlepša hvala za odgovor in veliko uspeha še naprej.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 16.2.2009 9:19:49
|
|
|
|
Marsy
|
To za klistirat - sej ne vem, kako se reče - se kupi v vsaki lekarni ali pa teh specializiranih trgovinah. Stane mislim da 6€. Zgleda kot ena 'vrečka', ki jo napolniš z vodo in nekam obesiš, iz nje vodi cevka (vemo kam), na kateri je 'pipca', ki jo odpreš, pa stvar deluje. Res ni prijetno opravilo, je pa izredno priporočljivo.
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 16.2.2009 11:06:18
|
|
|
|
maca m
|
Pozdravček vsem! Jaz sem ta teden izgubila 1kg (vse skupaj 7) sem kar zadovoljna, še posebej, ker malo grešim. Čez teden se držim diete, ko pa pride vikend se pa malo grešim. V soboto me je premamil frišen kruh, v nedeljo smo bili pa pri mojih in sem kar vse jedla. Zdaj bom pa spet pridna. Do sobote (ima tašča 50 let). Sicer imam še 8kg viška, ampak počasi bo že šlo. Pa tudi, če bo ostala kakšna kilca preveč sploh ne bo panike. Do konca diete je še kar nekaj tednov in že zdaj sem ful zadovoljna. Imam že manj kg, kot sem jih imela preden sem zanosila. Vsi po vrsti me hvalijo kako sem pridna, moj je tud čist ponosen name......res sem vesela, da mi uspeva (pa vam tudi).
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 16.2.2009 12:10:42
|
|
|
|
Vilma
|
Ponedeljek je in seveda raport. V tem tednu sem izgubila 1 kg, skupno -6kg. Točno polovica Sicer sem mislila, da bo šlo več dol, ker sem od četrtka driskala in bruhala, tako da sem prav presenečena, da je šla samo kilca. Ampak je treba gledat pozitivno naprej! Zdaj me čaka velika prelomnica! Ko bo šla naslednja kila dol, bo tehtnica prvič pokazala pod 70 kg in tega se ful veselim! Še malo, pa bom lažja od dragega.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 16.2.2009 12:50:52
|
|
|
|
Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Ponedeljek je in seveda raport. V tem tednu sem izgubila 1 kg, skupno -6kg. Točno polovica Sicer sem mislila, da bo šlo več dol, ker sem od četrtka driskala in bruhala, tako da sem prav presenečena, da je šla samo kilca. Ampak je treba gledat pozitivno naprej! Zdaj me čaka velika prelomnica! Ko bo šla naslednja kila dol, bo tehtnica prvič pokazala pod 70 kg in tega se ful veselim! Še malo, pa bom lažja od dragega. veselim se s tabo Vilma in tvojih tako pričakovanih pod 70kg. Navijam tudi za vse ostale fighterice! Ne grešite punce, se ne splača. Če boste med dieto grešile, boste več kot verjetno po dieti delale s svojim telesom kot s kanto za smeti in kmalu boste tam, kot ste bile pred dieto. Če že grešite, grešite zdravo, z dodatnim obrokom, ki je v skaldu z dnem katerega imate, ali pa s kakim suhim sadjem in oreški. Nikar ne grešite s junk-foodom. Ker s tem podirate vse za kar se trudite!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 16.2.2009 12:52:23
|
|
|
|
bella02
|
Hej! Ker smo imeli včeraj praznovanje najstarejše hčerke, sem si privoščila malo sladkega. Domačemu tiramisuju in manchellowu se res nisem mogla upreti. Erin, vseeno mi dodaj še -0,5, se lepše sliši, pa še za vzpodbudo zraven! Torej -8,5 kg. Marsy, se vsekakor priporočam za tvoj prispevek Še en nasvet rabim: Kako naj se uprem vsem stvarem, ki so povezane s čokolado? Resno mislim! Ko bo diete konec, je sladkarija tista, ki mi bo povzročala največ težav. Všeč mi je vse, kar ima okus po čokoladi. Se je katera kdaj že srečala s čim podobnim? Lepo se imejte!
< Sporočilo je popravil bella02 -- 16.2.2009 13:00:40 >
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 16.2.2009 20:28:44
|
|
|
|
lily975
|
Ojla !Čestitke vsem za minuske !! Jaz mam točno - 11 kg vse skupaj , sem res vesela ,da mi tko ratuje !!! Še malo pa bom na cilju ,kar se kg tiče , če pa bo šel še kakšen več dol pa bom še bolj zadovoljna.. Bella02- kar se čokolade tiče pa jo vsaj občasno jej , da ne bodo skušnjave prevelike - saj zdej tudi ješ sladko , pa gredo kilce fajn dol.. Ne vem kolk je to klistiranje priporočljivo in zdravo . Saj če jemo raznoliko hrano , predvsem sadje in zelenjavo , pa še dovolj tekočine - klistirja ne potrebujemo , saj se blato normalno izloča - to je moje mnenje , da ne boste mislile da vam sedaj pamet solim - vsaka se odloči kaj bo delala s svojim telesom !! Kar se pa pitja tiče vse kar je preveč ni dobro ,saj si s preveliko količino tekočine nardiš več škode kot koristi.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 16.2.2009 21:31:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem imela časa prej sporočiti. Vse skupaj - 3,5kg.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 17.2.2009 15:29:09
|
|
|
|
sayuri
|
Tudi jaz se še vedno držim diete. Grešim praktično ne - mogoče takrat, ko poskusim, če je kašica za pikca dovolj hladna Sem se pa pozabila tehtat zjutraj na tešče, tko da ne vem, kolikšen je minus od prejšnjega tedna. Sem pa tud telovadit začela
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 17.2.2009 21:59:53
|
|
|
|
Erin
|
Jaz se je držim..večinoma.. sem včeraj naredila kokosovo bajadero in sem mogla sprobat kaka je.. drugače pa ločujem..še vedno... jutri je sadni dan...upam da bomo zdržal...aja..vagat se pa ne upam..
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 17.2.2009 22:40:05
|
|
|
|
bella02
|
Tudi jaz se je še vedno držim, samo ta vikend smo malo praznovali in sta bila dva B dneva zaporedoma, pa še mal cukra zraven . K sreči je vaga kar ostala na pravi cifri . Danes je bil za kosilo spet poooln krožnik makaronov. Kolk je to men dobar . Jutri pa sadje in zelenjava. Saj bo šlo. Nočka
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?