Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.1.2009 13:15:29
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca m IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: maca m Suzi*, ko shujšamo se bomo pa enkrat dobile na kakšni kavi, vidim da si iz NM. ooo, a ti si tud iz nm? iz kje pa? kava pa pade, seveda! Bila sem iz Šmarjeških, zdaj pa belokranjka. Pa gremo itak vsako nedeljo domov k mojim, drugače mam pa tud službo v NM. aha. no, se pol ob priliki kej zmenmo. bella, jaz večerjam še pozneje .... ob devetih. ja, pa kakšen dan če zamenjaš, ni panike. decembrka....tud kakšno sadje iz konzerve komot poješ. jaz imam pa danes S-Z dan. Z: 2 pomaranči K: 2 mali banani popečeni na malo masla, zalito s stisnjenim pomarančnim sokom in povrh lističi mandeljnov M: solata ali zelenjavna juhica V: še kakšno sadje čez vikend pa ne vem kako bo šlo. imamo 2 rojstna dneva. jutri se bo verjetno dalo kakšen mesek dobit, v nedeljo pa upam da tud kej v zvezi s krompirjem. bom poročala kakšen je bil uspeh.
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.1.2009 13:20:58
|
|
|
|
pezbar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Včerej sem malo čekirala razne forume in nekje sem zasledila, da ima dekle s težo 65 kg namen shujšat za 15 kg. Se vam zdi to realno? Men niti ne, ker tak cilj mam jaz pri skoraj 100kg. Bojim se, da punca preveč pričakuje. Tiste, ki imate tam okoli 60 kg, pa ste že hujšale, je mogoče tolk zgubit pri taki začetni teži? Morda pa ja, kaj pa vem. Ko sem jaz pred par leti prvič hujšala po ločevalni, sem shujšala za cca 15 kg, ampak sem štartala z 83 kg. Če bi jih imela v štartu 65 kg ali celo 60 kg, pa slpoh ne bi hujšala
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.1.2009 14:59:10
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pezbar IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Včerej sem malo čekirala razne forume in nekje sem zasledila, da ima dekle s težo 65 kg namen shujšat za 15 kg. Se vam zdi to realno? Men niti ne, ker tak cilj mam jaz pri skoraj 100kg. Bojim se, da punca preveč pričakuje. Tiste, ki imate tam okoli 60 kg, pa ste že hujšale, je mogoče tolk zgubit pri taki začetni teži? Morda pa ja, kaj pa vem. Ko sem jaz pred par leti prvič hujšala po ločevalni, sem shujšala za cca 15 kg, ampak sem štartala z 83 kg. Če bi jih imela v štartu 65 kg ali celo 60 kg, pa slpoh ne bi hujšala no, jaz sem pred leti hujšala iz 65 kg. izgubila sem 8 kg v 2m in potem prekinila dieto. tokrat pa hujšam iz 69 kg za 10 kg. bi rada spet prišla na moje kilce izpred obeh nosečnosti. namreč se ne počutim ok, ker so mi vse kile nabrane okrog pasu in imam trebuh kokr da bi bila 6m noseča.
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.1.2009 16:42:49
|
|
|
|
zvesta
|
Grešim že 3 dni....
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.1.2009 16:47:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Grešim že 3 dni.... K spovedi. Se hecam. Glej, jutri je moj beljakovinski dan. Ne vem, kje si končala ampak ZAČNI. TAKOJ! A je prav? Saj res, kaj boš imela jutri za kosilo?
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.1.2009 16:59:10
|
|
|
|
zvesta
|
Jutri bi naj bil moj sadni dan. Pa ne vem, če bo...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.1.2009 17:02:34
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Jutri bi naj bil moj sadni dan. Pa ne vem, če bo... če si zadnje dni grešila imej raje jutri tak dan da ti jutri ne bo težko držati diete, torej da ne boš spet grešila, recimo B dan
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.1.2009 17:05:55
|
|
|
|
ursa30
|
jst moram tudi k spovedi danes..sem grešila na sadni dan..in to fullll kaj sem jedla, pa raj ne povem...al pa bom potiho...v Mc Donaldsu sem bla, sem pobasala enga mkčikna pa pomfri... sj mam mal slabo vest...ampak je blo tkoooo dobr
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.1.2009 17:25:21
|
|
|
|
pezbar
|
Joooj, zvesta, ki si bila izmed vseh nas edina res zvesta dieti... No, dobrodošla v klubu grešnic Verjamem, da ti bo po 3 "grešnih" dneh težko imeti ves dan sadni dan, ampak pojutrišnjem pa poskusi štartat na novo! Držim pesti, da ti rata! LP
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.1.2009 18:19:15
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz sem imela danes 1. sadni dan in zaenkrat gre, čaka me še banana z orehi tako da se počasi počasi bližam prvemu tednu in no zaenkrat sem pridna
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.1.2009 19:31:56
|
|
|
|
Erin
|
Oj punce. Jaz sem bila 2 dni v bolnici s tamalim pa nisem mogla lih ločevat, tako da jutri nadaljujem s sadnim dnevom.. Vas jutri preberem ali pa zvečer če bo kaj časa... papa
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.1.2009 19:33:33
|
|
|
|
buhtlčk
|
Eeerrrrrriiiiiiiiiiiiiinnnnn! Takoj se še pri nas javi!!!!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.1.2009 20:58:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Grešim že 3 dni.... welcome to the club
< Sporočilo je popravil gold fish -- 23.1.2009 20:59:48 >
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.1.2009 20:59:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Oj punce. Jaz sem bila 2 dni v bolnici s tamalim
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.1.2009 21:21:20
|
|
|
|
lily975
|
Hojla!Se po dolgem času zopet javljam .Enostavn ni več časa , da bi sploh prišla do računalnika .Komaj sem vas prebrala in kot vidim malo grešite.No jaz zaenkrat nimam kakšnih velikih grehov ,razen kakšno sadje sem zvečer zmlatila ko mi je tulilo po želodcu. Bom pa jutri imela zopet mesni dan saj gremo na RD in bom zamenjala z nedeljo in bom takrat mela sadni dan.Mislim da ni nobene katastrofe , če bom en dan zamenjala .Imam pa -5 kg.. Drage oje tud če mal grešite se ne bo svet podrl , gremo v nove boje!!!!!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.1.2009 22:31:15
|
|
|
|
anaya
|
Nekaj je v luftu vam povem. Jaz sem tut včerajšni škrobni dan čist mimo pihnila . Enostavno ni šlo mimo mesa... pol ko pa sem že to pregrešila sem pa še malo s čokolado. Ampak je blo vse za svoj obrok , ni blo v enem obroku vse, s tem se tolažim.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.1.2009 7:26:43
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro jaz sem bila včeraj kar pridna tako da moj OH dan je minil kar dobro mislim da brez prekrškov, razen rebro jedilne čokolade sem zamenjala z milko, dosti boljša danes sadni dan, verjetno bo bolj zelenjavni ker sadja nam je zmanjkalo, bo treba v nabavo sem pa ob kavici, še za vas je ostalo
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.1.2009 8:36:50
|
|
|
|
gamini
|
Amy, hvala za . Tudi jaz sem včeraj grešila, nisem mogla mimo čipsa. Sem se pa zadržala in nisem zmazala pol vrečke, ampak samo malo, toliko, da me vest peče... Pa ne preveč , je tako pasalo se malo pregrešit. Se pa strinjam z lilly, da ni nič hudega, če malo grešimo, samo ne smemo obupat. Danes pa sadni dan (v glavnem), za kosilo pa kuhana zelenjava, ali pa zelenjavna juhica.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.1.2009 13:45:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa čakam na pozitiven odgovor od Zveste Zvesta, kako se držiš? Jaz imam B dan; meso iz juhe, pa zapečeno zelenjavo s kislo smetano in jajcem ter solato. Zvečer pa isto. Nekaj bi vas vprašala; ali tudi ve porajtate, da vam teža pre menstruacijo malo naraste brez razloga?
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.1.2009 14:51:08
|
|
|
|
zvesta
|
decembrka, figo se držim.... bi me blo treba po riti... bom poskusila jutri z B dnevom.... ampak imam zdaj zelo stresno, se učim za strokovni izpit, pa sem čisto brez energije, če tako malo jem :( Se pa trudim ločevat vsaj znotraj obroka, če že po dnevih ne...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.1.2009 17:06:17
|
|
|
|
Erin
|
Evo, jaz sem v bolnici zgubla pol kile..živci delajo svoje... Danes je sadje: Z-banani m-kava k - oreški z rozinami m- jabolko v- kuhana zeenjava Punce a že vse grešite??? Še zvesta je "podlegla skušnjavi". Pa kice, grejo vseeno dol? Dajmo, vsaj sadni dan zdržite, meni ta naveč vzame dol.. Pomislite kako bomo lepe in suhe čez 2,5 meseca..opa zbudite se... gremo nazaj v akcijo KILE DOL...same ne bodo dol padle
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.1.2009 17:09:24
|
|
|
|
Erin
|
zvesta - strokovni za? Jaz sem imela strokovnega za predšolsko vzgojo 3 leta nazaj..res je stresno... dobro opravi
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.1.2009 17:55:35
|
|
|
|
Anonimen
|
zvesta, držim pesti, za oboje
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.1.2009 18:01:20
|
|
|
|
Aja32
|
Smo na hitro. Začela pred 14 dnevi... Zaenkrat mi ratuje... -5,5 kg do zdaj. Je pa res, da izpuščam večerje in po 16. uri ne jem več. Sicer me včasih zvečer ful stisne, ampak popijem čaj ali pa velik kozarec vode, pa je malo boljše. Grešila sem do zdaj dvakrat - ampak s slaščico - enkrat sem pojedla en prelin, drugič pa sladoled... Se nisem mogla upreti.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.1.2009 18:25:03
|
|
|
|
mayy
|
čer Se že dolgo nisem javljala, to pa zato ker samo grešim. ZVESTA tudi jaz se pripravljam na strokovni izpit in sicer za predšolsko vzgojo. Se trudim z pripravami zraven pa jem , kaj bo, ko se bo treba učit , mi bo samo hrana po glavi hodila. Očitno si nisem izbrala primernega časa za hujšanje. No lepo vas pozdravljam se še pišemo, berem pa vas tako vsak dan. Čestitam vse za izgubljene kilograme
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?