Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Hej! Imam/o pa v soboto sadni dan, mi pa gremo na kosilo k prijateljem. Tako sem se odločila, da bom zamenjala sadni in beljakovinski dan. Čeprav v knjigi piše, naj dni ne mešamo, mi je bolš to, kot pa da 2 dni jem mesek. Kaj bi ve naredile? Nekje piše, da nič hudega, če kdaj zamenjaš, samo potem nadaljuješ. Sem pa enkrat hujšala s to dieto poleti (čas piknikov) in ker smo pekli v soboto, potem pa še v nedeljo, kar je ostalo smo imeli za kosilo, pa sem imela tudi 2x beljakovinski dan. Z paradižnikom in brez kruha. Jedla sem zraven riževe vaflje ali zelenjavo. Samo pretiravat ne. Pa sem vseeno shujšala. Zdaj se pa diete kar držim (razen pred spanjem malo mleka), ampak mislim, da nevemkakšnega uspeha ne bo. Tak imam občutek, ker prav čutim salo okoli trebuha. Sem ful prehlajena, moj sin je bolan, zato se tudi manj gibljem, ker počivava, oba. Upam, da bo kmalu bolje. Danes imam sadni dan. Sem spila dva kozarca stisnjenega pomarančnega soka, razredčenega z vodo, kaj bom še jedla pa ne vem. Sadje mi bo še naknadno prinesel moj, ker smo že vse pomaranče, limone in grenivke zličkali. Ostale so samo še banane. Ali na sadni dan kdaj odprete konzervo ananasa, ker v knjigi piše, da lahko tudi sadje iz konzerve?
|