Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 9:43:48
|
|
|
|
Erin
|
Kaj pa piščanec v smetanovi omaki?? Raje ne ane?
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 10:08:07
|
|
|
|
anaya
|
Jaz še nisem šla nič dol... čeprav se mi zdi, da sem mogoče pa malenkost lažja . Al pa vaga švingla.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 10:37:07
|
|
|
|
maca m
|
Ojla, ste kaj vesele? Meso.... Jaz bom za kosilo jedla šunko. Sploh mi ni važno kakšno meso je....sam da je. Včeraj mi je blo obupno, sem bla lačna ko 100 . In čisto malo je manjkalo, da nisem šla do hladilnika. Za en mišji k****. Pa še glava me je bolela. Zdaj se ne morem odločit kaj bi jedla za večerjo. Je tolk dobrih stvari....salama, sir jajca.... Jaz bi jajca si spekla, sam ne vem....kaj ve mislite? Je pretežka hrana za zvečer (ob šestih?) Za zajtrk nisem še nič pojedla, zdaj bom........., ne vem kaj...verjetno jabolko, cel cajt sam na šunko mislim.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 10:39:10
|
|
|
|
maca m
|
Erin....piši men.....-2kg..........sam še 13. Jao, kje sem še
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 11:14:24
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca m Erin....piši men.....-2kg..........sam še 13. Jao, kje sem še Bravo še 85 dni
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 11:15:45
|
|
|
|
minabo
|
Joj, jaz sem pa danes veliko bolj lačna, kot sem bila včeraj Komaj čakam na kosilo. Tudi jaz sem bila firbčna in sem stopila na vago. -2 kg (Erin, napiši prosim )
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 11:30:52
|
|
|
|
maca m
|
Bemtiš smo pridne tle gor, smo že deseto stran popisale. Moj pravi....če se tolažim z računalnikom, da ne mislim na hrano.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 12:20:46
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca m Bemtiš smo pridne tle gor, smo že deseto stran popisale. Moj pravi....če se tolažim z računalnikom, da ne mislim na hrano. Why not? Vsaka stvar je dobra pa če se koj po riti praskamo
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 12:23:01
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: minabo Tudi jaz sem bila firbčna in sem stopila na vago. -2 kg (Erin, napiši prosim ) Bom... Fajn naj gre Kaj pa fishi dela? (gold fish).. ravno včeraj sem se rešla treh zlatih ribic ... sem jih bla že sita...nisem jih v školjko vrgla... mačka mi jih je pojedla... JOKE!! Podarila sem jih
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 12:32:14
|
|
|
|
minabo
|
Erin, si me pa nasmejala Imaš smisel za črni humor
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 12:57:10
|
|
|
|
Erin
|
Mah neeeeeeeeeee... lakota me trga Kje se fiši skriva ??? Moram trnek vrzt??
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 12:58:10
|
|
|
|
Erin
|
A že jeste? Že kuhate? Ste pojedle?Lačne? Osamljene? Stare od 18-30 let? Samske? Dolgčas mi je...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 13:34:47
|
|
|
|
gamini
|
Erinnn, a si še tam ?
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 13:36:17
|
|
|
|
maca m
|
Evo mene borke. Sem glih iz sprehoda pršla. Mali je takoj zaspal pa sem šla mal sneg kidat. Vsaj malo telovadbe. Roke me pa tako bolijo, da ne vem, če bom lahko vilco v usta nosila. Ma ja. Pa še kako jo bom.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 13:37:26
|
|
|
|
gamini
|
Jaz sem pa tako siiiiiiiiiiita. Sem pojedla piščančje meso + paradižikovo solato, kruh. Za zajtrk pa 2 mandarini. Vmes sem tudi pila vodo, sem se potrudila, ker ful premalo pijem.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 13:38:39
|
|
|
|
gamini
|
O, maca m, čestitke za izgubljeni kilci .
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 14:41:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Kaj pa fishi dela? (gold fish).. ravno včeraj sem se rešla treh zlatih ribic ... sem jih bla že sita...nisem jih v školjko vrgla... mačka mi jih je pojedla... JOKE!! Podarila sem jih ..jaz ji pa še mam...pa so že take, da bodo enkrat na B dan za kosilo kje sem...... ne vem
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 14:44:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin A že jeste? Že mimo Že kuhate? mimo Ste pojedle? ja Lačne? ne Osamljene? ne, zaspana Stare od 18-30 let? ne, Samske? ne Dolgčas mi je... meni pa slabo
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 14:48:37
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz se bom jutri še 1x vagala, ker sem se danes, pa mi je pokazalo 3x drugače ....največ - je bilo 3,1, najmanj pa - 1,7 ...ker nimam točnega podatka (po moje so že bolj boge baterije ) javim jutri.... ..zakaj 3x vagala ..ker je ful nekaj čudno mrdalo, pa trajalo en cajt, da pokaže kar ponavadi ne..... ..jaz več ne morem bit pokonci...mi je ful slabo, pa še vrti se mi....
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 14:50:57
|
|
|
|
gold fish
|
za kosilo je bla bedrca, pa endivija z radičem, pa kruh, pa mogoče malo sledi od krompirja v solati .. ..grem zdaj pit, pa spat... Ta velikemu bom rekla naj gleda tv tačas.... , ta mali pa spi...pa grem še jaz na brzino čao
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 15:21:59
|
|
|
|
pf
|
Le tako naprej. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 15:35:17
|
|
|
|
maca m
|
IZVIRNO SPOROČILO: gamini O, maca m, čestitke za izgubljeni kilci . Ja hvala, sam zdaj sem verjetno že eno nazaj dobila, ker sem se nažrla ko......
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 15:56:20
|
|
|
|
anaj22
|
mene pa mal zvija bi cev lonc jote pojedla jest sem dons tok lačna llllllllllllaaaaaaaaaaaččnnnnnnnnnnnaaaaa grem še dva kozarca vode spit
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 9.1.2009 18:08:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin fishi (gold fish).. .... sem tud goldi, pa fišica, vsemogoče some že poimenovale...pa vsi so ok ...se najdem not
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?