hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mya26 Pozdravljene po dolgem času! Najprej vsem vam in vašim sončkom veliko zdravja, sreče, uspehov, čim manj padcev, bolečih zobkov, pa čim hitreje prespane cele noči, .... Pri nas je kar pestro. Na začetku počitnic smo bili v Hotelu Savica na bLedu in smo se imeli super. Žal je mene začel boleti zob in smo šli dan prej domov kot smo načrtovali. Lana je napravila prve 'korake' na smučhak, sicer pa smo ful uživali na Bledu. PO zajtrku je šla za dobro urco v igralnico, kjer so z animatorko počeli kaj zanimivega (okraske, figurice iz slanega testa,...), potem smo se šli sankat oz. smučat na KOblo, popoldan pa še v bazen. Akcija 100 na uro. Maj je prejšni teden dobil 1. zobek in še isti dan vstal ob opori. Imam leseno stajco z letvicami in je super ker se lahko dobro prime in vstane. Sedi in vsede se že sam, plazi tako tako, po tepihu mu kar gre, če ima pred sabo kaj kar ga zanima, sicer pa napravi nekaj 'korakov' (se plazi) pa se vsede pa pol mal na drugo stran, ma je prav smešen. No pa da pohvalim še ... sem dobila nov fotoaparat, Nikon D60. Sem ful vesela, zdej se moram sam še mal naučit slikat z njim. Počasi že osvajam osnove. Žal mi je Maj malce zbolel, na srečo nič hujšega. Trenutno je imel na eno uho 37,5, na enega 36,7. Običajno ima manj. Pa kašlja, tako da bo cepljenje jutri spet odpadlo , že drugič. Jemo sedaj že kar nekaj reči (polenta, riž, krompir, korenje, špinača, bučke, cvetača, jabolko, naši, banana, rdeča pesa, borovnice, piščanec). POnavadi se dojiva okol 3h, 6h, nato dobi okol 9h sadje, 12h kosilo (ogljikovihidrati, zelenjava in meso-no vsak2 ali3. dan), okol 15-16h se dojiva, 18h mlečna riževa kaša, pred spanjem pa še dojenje. Spat hodi okol 21h. No tolk od mene. Če se boste kaj dobile pa mi prosim pošljite ZS. Sploh mi ne rata sledit Še ena izgubljena ovčica je našla nazaj . Tvoj Maj je pa že pravi fant, moj Videk je pa bolj lene sorte, ga moram sama posedet, o kakšnem vstajanju še lahko samo sanjamo. Pa za super počitnice, upam, da te je zob nehal bolet.