|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
5.1.2009 10:06:16   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dobro jutro

Naša noč je bila tako,tako, ko sem včeraj šla z neta, se je Nejc že zbudil, sem mu dala samo čaj, pa je šlo, ob polnoči pa je hotu flaško, pa nato spet ob 3h, ampak je pa spal potem do 9huser posted image

SS hvala za kafe.

Edina bravo za vrtecuser posted image ..jst morem še vlogo nest
Gregi bravo za zobekuser posted image ..počas bodo vsi dobili prvega

Sem pa ful žalostna, me je malo prej klical dragi in pravi da gre v sredo za 3 dni na šolanje v Vodice na Hrvaško, kar pomeni da bova z Nejčkom samauser posted image

Jana user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem kako ti je. Tudi jaz čakam, da pride dragi spet z novičko, da mora kam službeno. Zdaj nam je bilo tako fajn - cel december ni imel nobenega potovanja, poleg tega smo bili sedaj 14 dni skupaj in me že prav srce boli, ko se bi spet začelo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
5.1.2009 10:06:38   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Da se vam še jaz javim na raport user posted image user posted image , Možekov dopust je mimo in spet bo čas za RR, ker verjele ali ne, čisto vsak dan ali smo nekam šli ali pa smo dobili obisk.

Mene je začela panika grabit kje bom našla službo user posted image , poglejte no kakšno je stanje in me je ful strah. Jaz bi že šla počasi v službo, ker mi je že mal tečno, ker sem doma že 16 mesecev user posted image

Poleg tega pa me še skrbi <rBC  CD X BMNDHGN F   VVVVVVVVVV
UPS TO JE BIL GAL user posted image user posted image

Aja Gal se sploh noče plazit, sploh noče biti na trebuhu, ker se takoj obrne na hrbet in sam se še ne zna vsesti, pač sedi, če ga mi postavimo v sedeč položaj. Se vaši otroci sami vsedejo, se že vsi plazijo, sedijo brez da bi občasno padli nazaj?

Toliko o mojih skrbeh.

glej da boš res prišla malo več gor, kr manjka rdeča barvauser posted image
Nejc se sam še ne zna vsest, plazi se že,malopo kolenih, malo kot kuščar, sedi pa tudi brez da bi padel, je reku moj brat, da ne more verjet da tako lepo vzravnano sedi.Se mi pa dvigne ob vsaki opori že kakih 7 dni.

Za službo je pa te dni res težko, ampak sej si sposobna in izobražena, pa verjamem da jo boš dobila.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
5.1.2009 10:07:34   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34

Dobro jutro!

Špelin@, za zobeka user posted image user posted image user posted image

Evi je včeraj pokukala ven desna spodnja enkica. Tako, da je naš trenutni izkupiček, obe spodnji enkici in zgornja dvojkica - mal prehiteva, pa kaj čmo user posted image user posted image user posted image . Jaz sem se komaj zdaj mal pozdravila. Je pa Eva isti večer dobila vročino, jo imela dve noči (je bilo ful pestro), potem pa dobila izpuščaje. Jaz butara pa kličem P, če je kriv kivi, ki sem ga jaz jedla prejšnji dan user posted image user posted image user posted image . V glavnem je prebolela 6. otroško.

Mi smo že četrto noč spet spali vso noč, sem čist blažena.

Za vse bolane pa user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeka in super, da ste spet zdravi.

Jaz pa čakam, da se naš sonček zbudi, ker morava k zdravniku.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
5.1.2009 10:09:48   
kasso

Da se vam še jaz javim na raport user posted image user posted image , Možekov dopust je mimo in spet bo čas za RR, ker verjele ali ne, čisto vsak dan ali smo nekam šli ali pa smo dobili obisk.

Mene je začela panika grabit kje bom našla službo user posted image , poglejte no kakšno je stanje in me je ful strah. Jaz bi že šla počasi v službo, ker mi je že mal tečno, ker sem doma že 16 mesecev user posted image

Poleg tega pa me še skrbi <rBC  CD X BMNDHGN F   VVVVVVVVVV
UPS TO JE BIL GAL user posted image user posted image

Aja Gal se sploh noče plazit, sploh noče biti na trebuhu, ker se takoj obrne na hrbet in sam se še ne zna vsesti, pač sedi, če ga mi postavimo v sedeč položaj. Se vaši otroci sami vsedejo, se že vsi plazijo, sedijo brez da bi občasno padli nazaj?

Toliko o mojih skrbeh.

glej da boš res prišla malo več gor, kr manjka rdeča barvauser posted image
Nejc se sam še ne zna vsest, plazi se že,malopo kolenih, malo kot kuščar, sedi pa tudi brez da bi padel, je reku moj brat, da ne more verjet da tako lepo vzravnano sedi.Se mi pa dvigne ob vsaki opori že kakih 7 dni.

Varja sedi, če jo dam v sedeč položaj, a se zelo rada zvrne, zato jo obložim s povštri. Noče bitr na trebuhu, še manj pa da bi plazila..je bolj lene sorte...po bratcuuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
5.1.2009 10:10:17   
natasa34
Anitka, za spanje user posted image user posted image user posted image . Je fajn če ta terapija deluje, se da fajn navaditi otroka spati. Naša bi pa na žalost dobila živčni zlom na to varianto.

aurora28, mene tudi čedalje bolj skrbi kje službo najti v tej situaciji. Eva se tudi še ne vsede sama, na trebuhu se nekaj cajta igra potem se prevali nazaj oz. se kotali sem in tja, plazi pa še niti pod razno ne.

jana81, tudi vama za spanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
5.1.2009 10:11:35   
Anitka

Anitka, za spanje user posted image user posted image user posted image . Je fajn če ta terapija deluje, se da fajn navaditi otroka spati. Naša bi pa na žalost dobila živčni zlom na to varianto.

Pri nas bom jaz prej živčnega fasalauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
5.1.2009 10:13:35   
natasa34
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Pri nas bom jaz prej živčnega fasalauser posted image user posted image user posted image

Ne boš, saj se bo kar kmalu navadil spanja user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
5.1.2009 10:15:27   
aurora28
Mi spimo malo bolje, po 4 ure skupaj, ampak kaj je Gal začel početi, sej ne morem verjeti, spat gre ob 21. uri in spi do 01. ure, potem pa noče zaspati nazaj (ne na zizi, ne z guncanje) in je buden do 3. ure user posted image in potem zaspi do 7. zjutraj. Sploh nevem kaj ga je pičilo, to je zdaj naredil že trikrat. user posted image

Jana user posted image sej bodo trije dnevi hitro minili, te pa razumem, ker si ne morem predstavljati, da Petra ni 3 dni. Nejc je pa priden, da se že dviguje. Gal ne kaže nobenega zanimanja in sploh se ne postavlja na kolena, bom najverjetneje 5.2. ko imava spet posvetovalnico opozorila P na to in če bo treba, da mi da napotnico za razvojno ambulanto. Spet po drugi strani se mi pa zdi, da prehitevam stvari in da mu moram pustiti čas. Sam sem že tolk tega prebrala, da so mamice prepuščale otroku čas, potem pa otrok sploh ni znal sam lepo se vsesti, pa pasti.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
5.1.2009 10:15:56   
Anitka

Na srečo vsaj to. Sem šla prejšnjič kar v dnevno, ati pa se je matral z njim. Še dobro, da je rezultat hitro opazen.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
5.1.2009 10:18:18   
aurora28
Anitka povej še meni, ker nisem brala za nazaj, kako uspavate Gala?

Aja pridem malo kasneje nazaj, ker gremo na sprehod, sonček sije. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
5.1.2009 10:19:50   
hijenca

aurora28, mene tudi čedalje bolj skrbi kje službo najti v tej situaciji. Eva se tudi še ne vsede sama, na trebuhu se nekaj cajta igra potem se prevali nazaj oz. se kotali sem in tja, plazi pa še niti pod razno ne.

jana81, tudi vama za spanje user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi že malo nervozna kaj se službe tiče. Sem se ravno prej pogovarjala z našo vodjo vrtca, če kaj ve, kaj bo z mano po porodniški, pa pravi, da nič ne ve in da naj grem kar k ravnatelju in vprašam direkt. Res, da gre ena marca na porodniško, drugače moje delovno mesto pa je očitno dobila ta, ki me je kao nadomeščala. Barabe. Sem pa gledala na zavodu za zaposlovanje prosta delovna mesta in niti eno ni za mojo stroko. Res, da imam še eno rezervno v rokavu, ker sem drugače tudi medicinska sestra, ampak v medicini nisem delala od leta 1999, tako da sem skoraj vse pozabilauser posted image . Samo kako bom delala nočne, če je moj v Lj jaz pa v MB. Bom se v sili res mogla preselit.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
5.1.2009 10:22:48   
jana81

pri nas tud ne deluje ta funkcija pri Nejcu, da bi sam zaspal...

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
5.1.2009 10:23:46   
jana81

Mi spimo malo bolje, po 4 ure skupaj, ampak kaj je Gal začel početi, sej ne morem verjeti, spat gre ob 21. uri in spi do 01. ure, potem pa noče zaspati nazaj (ne na zizi, ne z guncanje) in je buden do 3. ure user posted image in potem zaspi do 7. zjutraj. Sploh nevem kaj ga je pičilo, to je zdaj naredil že trikrat. user posted image

Nejc je tud mel vmes take fore, sam več kot pol ure pa ni bedel..pride in mine

Jana user posted image sej bodo trije dnevi hitro minili, te pa razumem, ker si ne morem predstavljati, da Petra ni 3 dni. Nejc je pa priden, da se že dviguje. Gal ne kaže nobenega zanimanja in sploh se ne postavlja na kolena, bom najverjetneje 5.2. ko imava spet posvetovalnico opozorila P na to in če bo treba, da mi da napotnico za razvojno ambulanto. Spet po drugi strani se mi pa zdi, da prehitevam stvari in da mu moram pustiti čas. Sam sem že tolk tega prebrala, da so mamice prepuščale otroku čas, potem pa otrok sploh ni znal sam lepo se vsesti, pa pasti.

ne se sekirat,Nejc še tud ne zna skos po kolenit it, medtem ko drugi že pri 6m plazijo po kolenih...vse se bo zrihtalo, eni prej, drugi kasneje, pa ne si želet da se dviguje, ker morem bit vsako sekundo zraven, jst sem čist ubita od tega.
To da pa ne zna past, je pa če ga preveč pazit in ga vedn ujameš, sej mora telebnat, pa se pol nauči da tako ne gre, Nejc se tud dvigne na kavč, pa pade na rit, ker hoče korake delčat, pa nardi predolg korak

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
5.1.2009 10:25:15   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz sem tudi že malo nervozna kaj se službe tiče. Sem se ravno prej pogovarjala z našo vodjo vrtca, če kaj ve, kaj bo z mano po porodniški, pa pravi, da nič ne ve in da naj grem kar k ravnatelju in vprašam direkt. Res, da gre ena marca na porodniško, drugače moje delovno mesto pa je očitno dobila ta, ki me je kao nadomeščala. Barabe. Sem pa gledala na zavodu za zaposlovanje prosta delovna mesta in niti eno ni za mojo stroko. Res, da imam še eno rezervno v rokavu, ker sem drugače tudi medicinska sestra, ampak v medicini nisem delala od leta 1999, tako da sem skoraj vse pozabilauser posted image . Samo kako bom delala nočne, če je moj v Lj jaz pa v MB. Bom se v sili res mogla preselit.

boš boš dobila, sej v vrtcih velik iščejo vzgojiteljice vsaj na našem koncu

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
5.1.2009 10:28:48   
jana81
anitka a se vidva še dojita?

Naš Nejc ima pa neko foro zdej, da zjutraj noče jest, ob 3h je spil 170 ml AM, pa ob 10h mi ni hotu jest frutka, pojedu je 4 žličke, pol sem mu pa dala kruh in je pojedel pol kosa srediceuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
5.1.2009 10:29:33   
mya26
Pozdravljene po dolgem času!

Najprej vsem vam in vašim sončkom veliko zdravja, sreče, uspehov, čim manj padcev, bolečih zobkov, pa čim hitreje prespane cele noči, ....

Pri nas je kar pestro. Na začetku počitnic smo bili v Hotelu Savica na bLedu in smo se imeli super. Žal je mene začel boleti zob in smo šli dan prej domov kot smo načrtovali. Lana je napravila prve 'korake' na smučhak, sicer pa smo ful uživali na Bledu. PO zajtrku je šla za dobro urco v igralnico, kjer so z animatorko počeli kaj zanimivega (okraske, figurice iz slanega testa,...), potem smo se šli sankat oz. smučat na KOblo, popoldan pa še v bazen. Akcija 100 na uro.

Maj je prejšni teden dobil 1. zobek in še isti dan vstal ob opori. Imam leseno stajco z letvicami in je super ker se lahko dobro prime in vstane. Sedi in vsede se že sam, plazi tako tako, po tepihu mu kar gre, če ima pred sabo kaj kar ga zanima, sicer pa napravi nekaj 'korakov' (se plazi) pa se vsede pa pol mal na drugo stran, ma je prav smešen.

No pa da pohvalim še user posted image ... sem dobila nov fotoaparat, Nikon D60. Sem ful vesela, zdej se moram sam še mal naučit slikat z njim. Počasi že osvajam osnove.user posted image

Žal mi je Maj malce zbolel, na srečo nič hujšega. Trenutno je imel na eno uho 37,5, na enega 36,7. Običajno ima manj. Pa kašlja, tako da bo cepljenje jutri spet odpadlouser posted image , že drugič.

Jemo sedaj že kar nekaj reči (polenta, riž, krompir, korenje, špinača, bučke, cvetača, jabolko, naši, banana, rdeča pesa, borovnice, piščanec).
POnavadi se dojiva okol 3h, 6h, nato dobi okol 9h sadje, 12h kosilo (ogljikovihidrati, zelenjava in meso-no vsak2 ali3. dan), okol 15-16h se dojiva, 18h mlečna riževa kaša, pred spanjem pa še dojenje. Spat hodi okol 21h.

No tolk od mene. Če se boste kaj dobile pa mi prosim pošljite ZS. Sploh mi ne rata sledituser posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
5.1.2009 10:36:39   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja, pa še en velik piskerček za user posted image  bom pristavila in bo kavica kuhana ravno, ko se boste prebudile user posted image .
Jaz pa si jo bom privoščila malce kasneje, po prvi rundi spanja user posted image

Bom rekla kar lahko noč za kako urico user posted image

Hvala za kavo, ki se bo prilegla, saj sem spet malce slabše spala - Gal je kašljal in se poseldično zbujal. Pa potem je med peto in šesto imel ati z njim spet terapijo (beri - ga ni vzel iz postelje). Mi je bilo sicer hudo, amapk je potem zaspal sam od sebe in še sedaj spiuser posted image user posted image . Pa to je bila naša druga noč brez dojenjauser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Gal

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
5.1.2009 10:36:50   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: mya26

Pozdravljene po dolgem času!

Najprej vsem vam in vašim sončkom veliko zdravja, sreče, uspehov, čim manj padcev, bolečih zobkov, pa čim hitreje prespane cele noči, ....

Pri nas je kar pestro. Na začetku počitnic smo bili v Hotelu Savica na bLedu in smo se imeli super. Žal je mene začel boleti zob in smo šli dan prej domov kot smo načrtovali. Lana je napravila prve 'korake' na smučhak, sicer pa smo ful uživali na Bledu. PO zajtrku je šla za dobro urco v igralnico, kjer so z animatorko počeli kaj zanimivega (okraske, figurice iz slanega testa,...), potem smo se šli sankat oz. smučat na KOblo, popoldan pa še v bazen. Akcija 100 na uro.

Maj je prejšni teden dobil 1. zobek in še isti dan vstal ob opori. Imam leseno stajco z letvicami in je super ker se lahko dobro prime in vstane. Sedi in vsede se že sam, plazi tako tako, po tepihu mu kar gre, če ima pred sabo kaj kar ga zanima, sicer pa napravi nekaj 'korakov' (se plazi) pa se vsede pa pol mal na drugo stran, ma je prav smešen.

No pa da pohvalim še user posted image ... sem dobila nov fotoaparat, Nikon D60. Sem ful vesela, zdej se moram sam še mal naučit slikat z njim. Počasi že osvajam osnove.user posted image

Žal mi je Maj malce zbolel, na srečo nič hujšega. Trenutno je imel na eno uho 37,5, na enega 36,7. Običajno ima manj. Pa kašlja, tako da bo cepljenje jutri spet odpadlouser posted image , že drugič.

Jemo sedaj že kar nekaj reči (polenta, riž, krompir, korenje, špinača, bučke, cvetača, jabolko, naši, banana, rdeča pesa, borovnice, piščanec).
POnavadi se dojiva okol 3h, 6h, nato dobi okol 9h sadje, 12h kosilo (ogljikovihidrati, zelenjava in meso-no vsak2 ali3. dan), okol 15-16h se dojiva, 18h mlečna riževa kaša, pred spanjem pa še dojenje. Spat hodi okol 21h.

No tolk od mene. Če se boste kaj dobile pa mi prosim pošljite ZS. Sploh mi ne rata sledituser posted image

Še ena izgubljena ovčica je našla nazaj user posted image user posted image .

Tvoj Maj je pa že pravi fant, moj Videk je pa bolj lene sorte, ga moram sama posedet, o kakšnem vstajanju še lahko samo sanjamo. Pa user posted image user posted image za super počitnice, upam, da te je zob nehal bolet.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
5.1.2009 10:37:19   
jana81
mya ti še kr pridi kej gor.. pa bravo Maj za zobek

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
5.1.2009 10:38:28   
natasa34

To je meni Eva počela kakšna 2 meseca nazaj. Se zbudila ob 2h, sem jo podojila, ona bi se pa igrala. Pa smo vlekle to do 5h ali 6h. Sem bila kot zombi. Pa potem tudi čez dan ni nič več spala. Sem takrat probala za večerni obrok flaško AM namesto dojenja in od takrat spi spet celo noč, razen ob prehladih.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
5.1.2009 10:40:05   
jana81

To je meni Eva počela kakšna 2 meseca nazaj. Se zbudila ob 2h, sem jo podojila, ona bi se pa igrala. Pa smo vlekle to do 5h ali 6h. Sem bila kot zombi. Pa potem tudi čez dan ni nič več spala. Sem takrat probala za večerni obrok flaško AM namesto dojenja in od takrat spi spet celo noč, razen ob prehladih.

nataša34 a drugače se še dojita čez dan ,ali ne?

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
5.1.2009 10:41:02   
hijenca
Vidim, da bo Videk med zadnjimi dobil prvi zobek. Pri nas še vse mirno, nič ne kaže na zobuser posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
5.1.2009 10:43:51   
natasa34

nataša34 a drugače se še dojita čez dan ,ali ne?

Zjutraj, ko se zbudi, za zajtrk. Drugače pa ne več oz. včasih še malo popoldan če je huda kriza z zaspanostjo.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
5.1.2009 10:47:19   
sesil
dober dan

včeraj na smučanju je bilo fenomenalno. vreme, proge...vse res fantastično, le karta je malo preveč draga (36E - nassfield). no, raje dam 7 e več in smučam, kot stojim v vrsti.
malo me bilijo noge in hrbet (mišice) , ma se bo že spravlo v red.

zdej grem pa malo brat...kaj se dogaja.user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
5.1.2009 11:23:34   
Soncnica Sandra ***
evo midve sva prej zjutraj spali še dobro uro in potem auf.

je pa naša žabi donc čist boda: ful ji teče iz noska, iz učkov ima tudi kar potok,  pa še slini se tolko da človek ne more verjeti, ... tako da res sumim na zobke

no zdej ordinira po tleh in mi cunje dol s tojala vleče user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?